perjantai 11. lokakuuta 2024

PE 11.10.2024 Keskusrikospoliisille tutkittavaksi. Murhat eivät vanhene koskaan!

 

Tässä on keskustelukaappaus Risto Uimosen fb-sivuilta, jossa kerrotaan Esko Ahon uuden kirjan julkistamisesta. Keskustelukaappaustekstit käsittelevät itsemurhia 1990-luvun laman seurauksena. Koska Jukka Reinikainen tietää asiat niin hyvin, niin pyydän poliisia tutkimaan ja selvittämään asiat, koska murhat ei vanhene koskaan. Minä haluan oikean tiedon itsemurhien määrästä ja korjata mahdollisen väärän tietoni. Murhiin syyllistyneet on saatava vastuuseen teoistaan ja myös murhien salaajat. Murhattujen henkilöiden omaiset ovat oikeutettuja korvauksiin. Mikä on murhien syy ja mitkä ovat siitä aiheutuneet vahingot?


Erkki Aho

Minua häiritsee se, ettei ystäväni Esko Aho kerro kirjoissaan siitä, että presidentti Mauno Koiviston johdolla päätettiin pelastaa Suomen pankit. Yksi sellainen palaveri oli ns. Koiviston konklaavi 6.51992. Käytännön toteutus tapahtui ns. SSP-sopimukse… 

Näytä lisää

  • 21 t

  • Tykkää

  • Vastaa

4

Näytä aiemmat vastaukset

Jukka Reinikainen

Erkki Aho Tuo 10 000 itsemurhaa on täysin väärä tietoa, legendaa ja aivan mahdotonkin ajatus. Tilastokeskus on tehnyt asiasta tilastollisen selvityksen, jonka mukaan jokunen itsemurha tehtiin. Surullista sekin.

  • 5 t

  • Tykkää

  • Vastaa

Aktiivinen

Erkki Aho

Jukka Reinikainen Mikä on se oikea luku. Lyö tarkka luku pöytään. Ei mitään jokunen. Vaadin rehellisyyttä. Ei mitään perustelemattomia väitteitä vaan tarkka luku.

Jukka Reinikainen

Erkki Aho Tuo 10000 on perustelematon ja väärä luku. Järjetön. En nyt viitsi ruveta kaivamaan oikeaa lukua.

Aktiivinen

Erkki Aho

Jukka Reinikainen Murhat eivät vanhene koskaan. Poliisin on selvitettävä asia. Sinulla näyttää olevan tietoa asiasta niin kerro ne poliisille. Asia on erittäin tärkeä ja siinä ei ole kysymys viitsimisestä. Poliisi varmaan löytää oikean tiedon ja ryhty… 

Näytä lisää

Jukka Reinikainen

Ks. Tilastokeskus, kuolemansyyt, itsemurhat. Siitä osviittaa oikeille luvuille. Poliisilla tietysti nämä luvut ovat tiedossa. Tarkista, äläkä esitä vääriä lukuja. Se on edesvastuutonta.


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti