maanantai 13. helmikuuta 2023

TI 14.02.2023 SUOMI EI OLE OIKEUSVALTIO. SUOMI EI NOUDATA EUROOPAN IHMISOIKEUSSOPIMUSTA!

 SUOMI EI OLE OIKEUSVALTIO. SUOMI EI NOUDATA EUROOPAN IHMISOIKEUSSOPIMUSTA!


Tämä on vastaus


  1. Vastaus Pohjois-Suomen hallinto-oikeudelle asiassa 1437/2022. Pyydän lopettakaa tuo pelleily ja minun 27 vuotta jatkunut kidutusrikos. Kirjani, johon on kopioitu todistusaineistot ja kirjoittanut selostukset asioista sekä videoni ovat varmasti riittävä todistusaineisto Pohjois-Suomen hallinto-oikeudelle asian todistamiseksi sähköisesti lähettämäni todistusaineiston lisäksi. Perustuslain 106 §:n mukaan oikeuskäsittelyssä perustuslailla on etusija. Suomen valtio on sitoutunut noudattamaan Euroopan ihmisoikeussopimusta ja YK:n ihmisoikeusjulistusta. Tämä koskee myös Pohjois-Suomen hallinto-oikeutta. Asiat selviävät seuraavasta linkistä;

    http://kalajokinen.blogspot.com/2023/02/kiirehtimispyynto-pohjois-suomen.html


  1. Pyyntö EU-komissiolle, Tsekin ja Suomen hallituksille EU-komissaarien vaihtamiseksi. Tsekin EU-komissaari Vera Jourova toimii Suomen valtion rikosten ja rikollisten suojelijana. Hän ei toimi oikeuskomissaarilta vaadittavalla tavalla . Suomen EU-komissaari Jutta Urpilainen on samaa puoluetta kuin valtiopetoksen tehnyt presidentti Mauno Koivisto. Siksi asiaa ei saada EU-komission käsittelyyn.


  1. Pyyntö Suomen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistölle rikolliseksi epäiltävän Suomen valtion toiminnan tunnustamiseksi


  1. Pyyntö Suomen nykyiselle Sanna Marinin hallitukselle eronpyynnön jättämiseksi, koska Marinin hallitus ei pysty takaamaan kansalaisten oikeusturvaa ja perusoikeuksia


  1. Pyyntö eduskunnan puhemiehistölle ja eteenkin eduskunnan puhemies Matti Vanhaselle eduskunnan eronpyynnön jättämiseksi, koska kansanedustajat ovat ylläpitäneet tätä laitonta tilannetta Suomessa ja salanneet valtiopetoksen ja kymmenien tuhansien yrittäjien murhat, mitkä johtuivat siitä, että presidentti Mauno Koiviston johdolla harjoitettiin virheellistä vakaan markan politiikkaa, ja tehtiin valtiopetos. Suoritettiin Suomen suurin omaisuudenryöstö ja aiheutettiin ainakin 48000 yrityksen tahallinen konkurssi ja yli 10 000 ihmisen itsemurha. Valtiopetos ei vanhene koskaan ja tahallaan aiheutetut yrittäjien itsemurhat eivät vanhene koskaan. Kymmenet tuhannet yrittäjät vedettiin elinkautiseen velkahirteen. Heiltä on estetty oikeudensaanti Suomen valtion toimesta ja kidutettu kymmeniä vuosia virheellisen ulosoton kohteena. Valtiopetos ja murhat eivät vanhene koskaan. Europan Ihmisoikeustuomioistuimen suomalaisena tuomarina toimii entinen Suomen korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo, jolla on ollut keskeinen rooli Suomen asioissa ja kansalaisten oikeudensaannin estäjänä.


Todistus poliisien toiminnasta. Avaa tämä linkki ja siinä olevat muut linkit, niin löytyy todistusaineisto Suomen poliisien ja syyttäjien rikollisesta toiminnasta.


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


Avaa tämä linkki, niin löytyy todistusaineisto käräjätuomari Sarianne Ervastin ja koko prosessin rikollisesta toiminnasta, siis syyttäjä Sulo Heiskarin, asianajaja Asko Keräsen ja varatuomari Paavo M. Petäjän ja väliaikaisten konkurssipesänhoitajien Antti Latolan ja Hannu Maskosen rikollisesta toiminnasta.


Todistus Rovaniemen hovioikeuden rikolliseksi epäiltävästä toiminnasta

KE 25.08.2021 Vastaus hovioikeudenneuvokselle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ke-25082021-vastaus-hovioikeudenneuvoks.html


Avaa tämä alla oleva linkki niin löydät tiedot Suomen valtion viranomaisten ja Rovaniemen hovioikeuden rikollisesta toiminnasta.


PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html


Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ylituomari Mikko Pikkujämsä vastaa siitä, että Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden tuomarit noudattavat asiani käsittelyssä perustuslakia – eteenkin sen 21 §:ää ja 106:ää.


Perustuslaki

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731ja noudattavat Euroopan Ihmisoikeussopimusta ja eteenkin sen 6 artiklaa ja YK:n Ihmisoikeusjulistusta ja eteenkin sen 5 artiklaa sekä Suomen rikoslakia ja eteenkin rikoslain 11 luku 4 §.Euroopan ihmisoikeussopimus

https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1999/19990063YK:n Ihmisoikeusjulistus

https://ihmisoikeusliitto.fi/ihmisoikeudet/ihmisoikeuksien-julistus/rikoslaki

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001Oikeuskansleri Tuomas Pöystin tehtävänä on valvoa, että viranomaiset Suomessa noudattavat lakia ja että oikeus, perusoikeudet ja oikeusturva toteutuvat.

Kansanedustajien on noudatettava perustuslain mukaan lakia (15 §). Kansanedustajat, hallitus ja sen ministerit valvovat oikeuskanslerin toimintaa.


Kalajoki Ystävän päivänä 14.02.2023


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


cab-urpilainen-contact@ec.europa.eu , cab-jourova-contact@ec.europa.eu . bjoern.seibert@ec.europa.eu , helsinki@embassy.mzv.cz , kirjaamo@tpk.fi , kirjaamo.vnk@gov.fi , jari.flinck@eduskunta.fi , mari.makinen@eduskunta.fi , juhani.lukkarinen@eduskunta.fi , sirpa.tainio-torronen@eduskunta.fi​ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti