sunnuntai 26. helmikuuta 2023

MA 27.02.2023 Kepu pettää aina

 


Olen maanantaina19.09.2022 kello 14.48 todistajien läsnä ollessa keskustellut ja sopinut Kalajoella Ventelän pihalla Keskustan puheenjohtajan, valtionvarainministerin Annikan Saarikon kanssa, että valtiopetos ja yrittäjien murhat ja kidutukset sekä 1990-luvun laman rikokset selvitetään. Annika Saarikko lupasi hoitaa asian. Siis näiden asioiden selvittämisen

Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=76s

ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=28s


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html


Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


Asia on edelleenkin hoitamatta. Keskustan nykyinen ja entinen puheenjohtaja ovat siis tienneet totuuden oikeuslaitoksen tilasta, valtiopetoksesta, Suomen suurimmasta omaisuuden ryöstöstä, pankkien rikollisesta pelastamisesta, yritysten tietoisesta tuhoamisesta ja yrittäjien murhista ja kiduttamisista  sekä oikeuslaitoksen ja virkamafian rikollisesta toiminnasta. He ovat sallineet tämän tapahtua. He ovat ottaneet lainaa jotta ovat voineet lahjoittaa rahaa 1.3 miljardia vuodessa kehitysapuun, josta melkoinen osa menee korruptioon. He ovat tukeneet haittamaahanmuuttoa ja ilmastovouhotusta. Valtiopetoksen ja pankkikriisin uhreille ei ole riittänyt oikeutta eikä rahaa.

Me kalajokiset voimme kuitenkin olla tyytyväisiä siihen, että olemme saaneet koronamiljoonat, 6 miljoonan kompensaation siitä, että Pyhäjoelle ei tullut ydinvoimalaa sekä joululahjarahoja Tapion Tuvan alikulun tekemiseen sekä toisena vuotena joululahjarahaa Raution pyörätien rakentamiseen. Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja jos sanoo, että Suomeen ei varmasti tule toista tällaista rahajakohallitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti