torstai 29. elokuuta 2019

TO 29.08.2019 Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purra


Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purra

Sent: Thursday, August 29, 2019 12:31 PM
To: hav@eduskunta.fi ; riikka.purra@eduskunta.fi
Subject: Hallintovaliokunnan käsittelyyn kiireellisenä asiana

TO 29.08.2019 Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purra
Hallintovaliokunta käsittelee muun muassa valtion alue- ja paikallishallintoa, alue- ja rakennepolitiikkaa, yleishallintoasioita, valtion henkilöstöpolitiikkaa, poliisi- ja pelastustointa, onnettomuustutkintaa, rajavartiolaitosta, ulkomaalaisasioita sekä kunta- ja kirkollisasioita.

Poliisi-ja hallintotoimen osalta pyydän hallintovaliokuntaa käsittelemään seuraavat asiat:
Poliisi kieltäytyy tutkimasta valtiopetosta ym. asioita, jotka käyvät ilmi seuraavasta linkistä

Tässä linkissä on kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteen ratkaisu, mikä perustuu Oulun poliisin Antti Räsäsen ja Lapin poliisin Jukka Haatajan esitutkintaan, missä ei suoritettu esitutkintaa lainkaan ja kihlakunnansyyttäjä Savurinne tunnusti, ettei hän ole perehtynyt asiakirjoihin lainkaan, joista hän on tehnyt päätöksen. Olen pyyttänyt sisäministeri Maria Ohisalolta selvitystä asiaan, mutta hän kieltäytyy vastaamasta minulle. Miksi?

Asia käy selville myös näistä videoista

Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

Olen tehnyt asioista myös rikostutkintapyynnön Pohjanmaan poliisille. Perusstuslain mukaan 22 §:n Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.
Jostain syystä asia ei etene Pohjanmaan poliisissa. Miksi?


Hallintovaliokunnalla on syksyn ensimmäisessä kokouksessa 4.9.2019 käsittelyssä maahanmuuttopolitiikka. Olen pyytänyt suojelupoliisia tutkimaan vuoden 2015 maahantunkeutumisen ja selvittämään asiat myös tulevaisuuden varalta. Suojelupoliisi ei ole reagoinut asiaan lainkaan. Miksi? Pyydän hallintovaliokuntaa selvittämään asiaa. Tärkeitä selvitettäviä asioita on
  1. Sopiko Sipilän hallitus tai joku sen edustaja maahantunkeutujien tulon Suomeen? Onko eduskunnan tietämättä tehty asiaa koskeva salainen sopimus?
  2. Miten maahantunketujat pääsivät kansainvälisten sopimusten vastaisesti eri Euroopan maiden läpi Suomeen? Ketkä maahantunkeutujia auttoivat? On syytä epäillä rikollisjärjestöjä ja mitkä olivat Ruotsin alueella avun järjestäjät ja oliko asiasta sovittu Suomen hallituksen kanssa ?
  3. Miksi rajoja ei suljettu? Miksi Suomi päästi vapaasti tunkeutumaan Suomeen 32 000 ”pakolaista”, joiden joukossa oli kirjailija/tutkija Jarmo Korhosen kirjan mukaan 1000 ISIS-sotilasta?
  4. Miksi maahantunkeutujien poistaminen maasta ei ole tapahtunut, vaikka heistä merkittävä osa ( 7 000 – 8000) on saanut kielteisen päätöksen? Mitä hallitus aikoo tehdä näiden laittomasti maassa olevien henkilöiden maasta poistamiseksi?
Onko kysymyksessä maanpetos?



Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki
e-ahoky@kotinet.com
044-3025948

  • Riikka Purra
    Perussuomalaisten eduskuntaryhmä
    Mari-Leena Talvitie
    Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
    Tiina Elo
    Vihreä eduskuntaryhmä
  • Eveliina Heinäluoma
    Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
  • Hanna Holopainen
    Vihreä eduskuntaryhmä
  • Hanna Huttunen
    Keskustan eduskuntaryhmä
  • Anna-Kaisa Ikonen
    Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
  • Mikko Kärnä
    Keskustan eduskuntaryhmä
  • Aki Lindén
    Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
  • Mats Löfström
    Ruotsalainen eduskuntaryhmä
  • Mauri Peltokangas
    Perussuomalaisten eduskuntaryhmä
  • Juha Pylväs
    Keskustan eduskuntaryhmä
  • Piritta Rantanen
    Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
  • Matti Semi
    Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
  • Heidi Viljanen
    Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
  • Ben Zyskowicz
    Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
Varajäsenet
  • Seppo Eskelinen
    Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä
  • Veronika Honkasalo
    Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
  • Marko Kilpi
    Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
  • Joonas Könttä
    Keskustan eduskuntaryhmä
  • Veijo Niemi
    Perussuomalaisten eduskuntaryhmä
  • Jenni Pitko
    Vihreä eduskuntaryhmä
  • Mari Rantanen
    Perussuomalaisten eduskuntaryhmä
  • Wille Rydman
    Kansallisen kokoomuksen eduskuntaryhmä
  • Päivi Räsänen
    Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä
Virkamiehet
Ossi Lantto, valiokuntaneuvos
valiokunnan sihteeri
p. 09 432 2080, 050 550 7537
Minna-Liisa Rinne, valiokuntaneuvos
valiokunnan apulaissihteeri
p. 09 432 2062, 050 341 4856
Henri Helo, istuntoasiainneuvos
valiokunnan apulaissihteeri
p. 09 432 2148, +358 407382089
Päivi Parviainen, valiokuntakanslian sihteeri
p. 09 432 2054
Pirjo Sauramäki
Valiokuntakanslian sihteeri
P. 09 432 2059
Janne Kataja, valiokunta-avustaja (kokoustekniset tehtävät)
p. 09 432 4909
Yhteystiedot
Hallintovaliokunta
00102 EDUSKUNTA
puh. 09 432 2054, f. 09 432 2070
hav(at)eduskunta.fi

Kalajoki

Tule ihastelemaan taitoluistelijoiden taidonnäytteitä ja ota omat luistimet mukaan, sillä tässä näytöksessä myös yleisö saa tulla mukaan jäälle!
Venetsialaisten yhteydessä vietettävän Piruettiviikonlopun taitoluisteluleiri ja Kalajoella toimintansa aloittava Kalajoen Taitoluistelijat ry. järjestävät yhteistyössä Kalajoki Akatemian kanssa taitoluistelunäytöksen, jossa yleisön on mahdollista päästä myös tapaaman ja luistelemaan yhdessä nelinkertaisen Suomen Mestarin Valtter Virtasen sekä saksalaisten, virolaisten ja venäläisten taitoluistelijoiden kanssa.
klo 15-16.15 Mestariluistelijoiden taitoluistelunäytös
klo 16.30-17.00 Yleisöluistelu, jonka aikana yleisö voi luistella taitoluistelijoiden kanssa.
Samalla on mahdollista tutustua ja ilmoittautu mukaan Kalajoen Taitoluisteluseuran toimintaan. Luistelukoulu alkaa pyöriä sunnuntaisin Pirkonsuolla.
Tapahtumaa tukemassa: Meriluonto liikunnan lähteenä-hanke

Alueuutiset

Puolukan poimimisesta on taas tarjolla lisätuloa – 4H:n marja-asemista leijonanosa on pohjalaismaakunnissa

Kannuksen maaseutumessut vetivät kävijöitä yli odotusten: 60 vuoden tauon jälkeen pidetyillä messuilla vieraili lähes 7 500 ihmistä

Kotimaan uutiset

Tämä kaikki on tiedossa Porvoon ampujista – "Vaatteet olivat aina puhtaat, vaikka luulisi, että ra­ken­nus­töis­sä tarttuisi pölyä, maalia ja pakkelia"

Ville Tavio arvostelee hallituksen taloustoimia: Perussuomalaisten linja on, että valtio ei voi jakaa sellaista, mitä sillä ei ole

Halla-aho: Tarvitsemme henkilöstöä oikeiden rikosten tutkintaan ja ehkäisyyn, emme somepuheita kyttääviä vihapuhepoliiseja

Ulkomaan uutiset

BRITANNIA upposi keskiviikkona yhä syvemmälle brexit-suohon, kun pääministeri Boris Johnson päätti jäädyttää parlamentin toiminnan viideksi viikoksi aivan Britannian EU-eron kynnyksellä.Pääministeri Johnson pyysi keskiviikkona kuningatar Elisabetilta, että parlamentin istuntokausi jäädytetään syyskuun 9. päivänä ja että uusi istuntokausi alkaa 14. lokakuuta kuningattaren pitämällä puheella.
Britannian kuningatar hyväksyi Boris Johnsonin yllätys­pyynnön parlamentti­kauden jäädyttämisestä, oppositio raivoissaan

Afrikassa ei ainakaan toistaiseksi raivata sademetsiä maatalouden tieltä, eikä metsäkato Afrikassa ole Kannisen mukaan yhtä suurta kuin Etelä-Amerikan ja Kaakkois-Aasian trooppisissa metsissä.
Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa metsäpalot selittyvät perinteisellä maankäytöllä. Viljely- ja laidunmaiden kuiva heinikko ja muu matala kasvillisuus poltetaan vuosittain ennen sadekauden alkamista. Silloin ravinteet siirtyvät jälleen maaperään ja esimerkiksi karja pääsee pian laiduntamaan uuden heinän pariin.
Afrikassa on enemmän maastopaloja kuin Amazoniassa – Paloja ei voi suoraan verrata toisiinsa

Talousuutiset

Reilun vuoden voimassa ollut taksilaki on tuonut alalle uuden ongelman: yhä suurempi määrä taksiyrittäjistä on jättänyt verojaan ja ulosottomaksujaan maksamatta.
Lupia myöntävältä ja alaa valvovalta liikenne- ja viestintävirastolta Traficomilta lähtee lähipäivinä kehotuskirje noin 350 taksiyrittäjälle. Siinä patistetaan hoitamaan velvoitteet kolmen kuukauden sisällä. Jos se ei onnistu, taksilupa lähtee.
Satoja taksilupia vaakalaudalla – Maksamattomia veroja tai ulosottomaksuja entistä useammalla taksiyrittäjällä

Urheilu-uutiset

Mira Potkonen voitti Espanjassa nyrkkeilyn EM-kisojen toisessa ottelussaan valkovenäläisen Ala Jarshevitshin selvästi 5–0. Vastustaja oli Potkoselle tuttu, sillä kaksikko kohtasi toisensa Minskin Euroopan kisoissa. Myös silloin nokialainen löi vastustajan kanveesiin selvästi tuomariäänin 5–0.
Mira Potkonen nyrkkeili EM-mitalille!

Maailmalla tapahtuu

Kan­san­edus­ta­ja Sebastian Tynkkynen lokakuussa oikeuteen kii­hot­ta­mi­ses­ta kansanryhmää vastaan – poliisi epäilee Tynkkystä toisestakin tapauksesta
Erkin kommentti: Tiedotusvälineet ovat jo tuominneet Sebastian Tynkkysen toiminnan. Nyt siihen pitää saada käräjäoikkeuden vahvistus. Ei voi välttyä vaikutelmalta , että kysymys on tietoiselta ajojahdilta. Olen itse tavannut syyttäjä Kirsi Männikön kun kävin esittelemässä Torniossa hänelle PR-talon rikosvyyhden todistusaineistoa. Hän ei ryhtynyt asioissa mihinkään toimenpiteisiin.

Pääkirjoitus: Bernerin kevytautolla päin seinää – surkuhupaisaa jatkoa aiemmille munauksille

Liikennejohtaja kertoi, kauanko maailman suurin purjejahti Black Pearl viipynee Kotkassa – ”Kyseessä on ällistyttävä alus

Video käsittämättömästä taidonnäytteestä: Yksikätisen sisupussin voimat ällistyttävät – nostaa hurjan määrän rautaa päänsä ylle

Yle Areena

Onko rikollisuus raaistumassa Suomessa? Studiossa rikosylikomisario Christer Ahlgren KRP:stä. Miten Amazonin sademetsät saadaan säilymään? Vieraina ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) ja kehitysmaatutkimuksen apulaisprofeossri Markus Kröger, Helsingin yliopisto. Kuinka monta sellutehdasta Suomeen mahtuu? Keskustelemassa Samuli Kokkoniemi , MTK, Matleena Kniivilä, Luke ja Sampo Soimakallio, Syke. Juontajana Annika Damström #yleastudio
Amazonin sademetsistä maapallon kohtalonkysymys

Syksyn palkkaneuvotteluiden kiistakapulaksi on jo noussut kiky-tuntien jatkuminen. Mitä mieltä kiky-tunneista ovat Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen ja Palvelualojen työnantajien Paltan toimitusjohtaja Tuomas Aarto? Miten tilanne on kehittynyt al-Holin leirillä kesän aikana? Syyriassa juuri vieraillut Ylen ulkomaantoimittaja Antti Kuronen kertoo näkemästään. Isisin vahvistumisesta keskustelemassa myös terrorismitutkija Juha Saarinen. #yleastudio
Kiky kuumentaa palkkaneuvotteluja

Youtube ja blogit

Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

SSP-sopimus

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Pankkikriisin peitellyt paperit

Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

Erkki Aho suomalainen oikeustaistelija

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

Ovatko perustuslakivaliokunnan jäsenet mukana valtiopetoksessa?

Mikä laillisuusvalvojan päätöksessä 08.09.2017 Dnro OKV/1477/1/2017 on moitittavaa?

Päivää, oletteko samaa mieltä kuin ….?

Käräjäoikeus hävitti todistusaineiston

Videokuvaus oikeusvarmentaa rikostutkinnan



190527 Vieraana Jukka Davidsson

Vieraana Jukka Davidsson (Jatko-osa 27.5.2019 ohjelmaan) | 21.6.2019

Mielipiteet

Tätä taustaa vasten tuntuu aiheelliselta kysyä, tarvitaanko todella tällaista määrää eksperttejä kertomaan visioitaan tulevaisuudesta ja ”kestävästä kehityksestä”. Tarvitsevatko kansalaiset yhä enenevässä määrin älyllistyä holhousta arkipäivän askareisiinsa jonkin valtion laitoksen taholta? Varmaan joku sanoo, että juuri nyt tarvitaan; ilmaston muutos vaatii panostusta juuri näihin teemoihin. Mutta sopii kysyä, eikä Suomessa riitä, että YLE (muiden medioiden säestäminä) levittää ilmastomuutoshysteriaa yhä kiihtyvällä tempolla. Eikö visioiden ja mielipiteiden tuottamisen sijaan tarvittaisi kriittistä, ennakkoluulotonta ja asiantuntevaa tietoa yhteiskuntamme ongelmista ja niiden ratkaisuvaihtoehdoista?
SITRA

Tosiasiassa Ruotsin poliisin kesäkuussa 2017 julkaiseman raportin mukaan Borlängessa, Boråsissa, Botkyrkassa, Eskilstunassa, Göteborgissa, Halmstadissa, Haningessa, Helsingborgissa, Huddingessa, Järfallassa, Jönköpingissä, Kristianstadissa, Landskronassa, Linköpingissä, Malmössa, Norrköpingissä, Sollentunassa, Sundbybergissä, Södertäljessä, Tukholmassa, Trollhättanissa, Upplans Brossa, Upplands Väsbyssä, Uppsalassa, Vaxjössa, Västeråsissa ja Örebrossa on yhteensä 61 aluetta, joista 23 on erityisen vaaranalaisia, kuusi (6) on riskialueita ja 32 vaaranalaista.
Ylen Pohjoismaiden kirjeenvaihtaja on paljon vartija

Vihreiden ja keskustan nuoret ovat vaatineet eläkkeiden leikkauksia, jotta rahaa riittäisi heidänkin eläkkeisiin. Vihreiden nuorten puheenjohtaja Amanda Pasanen sanoi YLE:n aamutelevisiossa (23.8.), että moni nuori on menettänyt uskonsa eläkejärjestelmään ja ettei työeläke ole palkan jatke, vaan yleistä sosiaaliturvaa. Vihreiden nuorten toinen puheenjohtaja Sameli Sivonen taas vaati työeläkkeiden radikaalia pienentämistä, jotta järjestelmä olisi reilu tuleville sukupolville.
Vihreät nuoret ottaisivat eläkeläisten rahat omaan pussiinsa

Kotimaan matkailu

Kalajoen venetsialaiset 2018

Kalajoen venetsialaiset ilotulitus 2017

Kalajoen Venetsialaiset 2012 - ilotulitus by Tulitemestarit

Kalajoen Venetsialaiset 2013 - Ilotulitus hiekkasärkillä HD 1080

Kalajoen Venetsialaiset 2014

Ulkomaan matkailu

Ironbridge, England: Birthplace of the Industrial Revolution - Rick Steves’ Europe Travel Guide

Oxford, England: Prestigious University - Rick Steves’ Europe Travel Guide - Travel Bite

Cambridge, England: Historic University Town - Rick Steves' Europe Travel Guide - Travel Bite

Musiikki

André Rieu - Granada

Andrea Bocelli I Sarah Brightman - Time to say goobye,

Don't Cry For Me Argentina - Madonna



Kulttuuri ja taide

Albert Edelfedt Kristus ja Mataleena 1890

Taiteilija José Luis Fuentetaja syntyi Madridissa 21. heinäkuuta 1951.


Vladimir Volegov (syntynyt Khabarovskissa, 1957) on monipuolinen kuvataiteilija Venäjältä, joka asuu nyt Espanjassa. Hänen varhainen työnsä keskittyi musiikkitallenteiden, sarjakuvien ja kaupallisten julisteiden graafiseen taiteeseen. Hänet tunnetaan lännessä realistisista, runsaasti värillisistä öljymaalauksista, jotka kuvaavat usein romanttisesti ambiensoituja perhe-elämän ulkonäköä.

Loppukevennykset

Juha WATT Vainio - Rahtari Kalle

Väestörekisterin hakkerointi

Putous 2013 Tulikoe 1 - Vitsikisa Full HD

Kuntoilu

Lizzo - Truth Hurts CARDIO ABS WORKOUT ROUTINE

TONED INNER & OUTER THIGH Workout (No Equipment)

Perfect Muffin-Top Destroyer | 5 Minute Miracle

Liikunta ja terveys

Verenpaine 149/98, pulssi 53 , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3830 min, kuntosali 0 / 3760 min, kävely 0 / 372 km , uinti 0 / 33 000 m, pyöräily 30 /2169 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti