lauantai 31. elokuuta 2019

LA 31.08.2019 Keskustelua oikeusvaltioperiaatteesta – seuraavana vastausvuorossa europpaministeri Tytti Tuppurainen


                       Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen

From: Erkki Aho
Sent: Saturday, August 31, 2019 12:52 PM
To: tytti.tuppurainen@eduskunta.fi
Cc: oulu@yle.fi ; toimitus@kaleva.fi
Subject: keskustelu oikeusvaltioperiaatteesta

Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen

Lehtitietojen mukaan vakuutatte, että keskustelu oikeusvaltioperiaatteesta on tervetullutta. Siksi kirjoitan Teille ja odotan , että saan vastauksen mahdollisimman pian.

Kritiikki on Suomessa ja EU:ssa kuultu, ja Tuppurainen vakuuttaa keskustelun olevan tervetullutta. Tulevasta rahoituskehyksestä päätetään Tuppuraisen mukaan vuoden loppuun mennessä.
Jos oikeusvaltioperiaate kytketään rahoitukseen, EU voi ryhtyä toimiin silloin, kun se huomaa jonkun maan oikeusvaltiossa puutteita. Jos yhteiset varat ovat vaarassa, ne voidaan periä takaisin.
Eu­roop­pa­mi­nis­te­ri Tuppurainen: EU-tuomioistuin on keskeinen toimija oi­keus­val­tio­ky­sy­myk­ses­sä – "oikeusvaltio ei ole mie­li­pi­dea­sia"

Kalajoella käydessänne Kalajoen kaupunginvaltuutettu Timo Suni järjesti tapaamisemme ja esittelin Teille oman asiani. Te pyysitte lähettämään sähköpostilla tarkemmat tiedot. Näin tein. Jostain syystä en saanut vastausta sähköpostiviestiini.
Lähetän nyt uudestaan tarkemman selvityksen asioista ja toivon, että perehdytte asiaan ja kerrotte oman mielipiteenne asiastani ja Suomen oikeusvaltioperiaatteesta mahdollisimman nopeasti:

Seuraavana esitän lyhyen yhteenvedon asioista pääkohdittain ja todistusaineistojen kanssa.
Kauppasopimukset Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipestä ja Euronio Oy ( 3 kpl)
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi. Väliaikaiset pesänhoitajat eivät voi myydä kiinteää omaisuutta.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan kauppakaaren vastaisesti.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeäpetos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin. Sulo Heiskari on toiminut syyttäjän kauppasopimuksista käysydissä oikeudenkäynneissä. Syyttäjistä annetun lain mukaan hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kauppasopimukset ovat siis laittomia.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu. Konkurssi oli siis laiton. Kysymyksessä on prosessipetos.
Todistusaineistona kauppojen purkusopimukset
Todistusaineistona virheellinen konkurssihakemus
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla..
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta. Ollilan esimiehet ovat olleet lestadiolaisia kuten Ollilakin. On syytä epäillä, että lestadiolainen mafia on suojellut omia aateveljiään rakennusalalla sekä poliisialalla.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen


 PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

 PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

 Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

 Tässä selvitys 24 vuotta kestäneestä oikeustaistelustani

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.

Asioihin voi perehtyä myös näiden youtube-videoiden kautta.
Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

 Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

190527 Vieraana Jukka Davidsson

Vieraana Jukka Davidsson (Jatko-osa 27.5.2019 ohjelmaan) | 21.6.2019

Lisäksi kannattaa perehtyä näihin blogi-kirjoituksiin:

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi
 Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

 Pankkikriisin peitellyt paperit

 Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

Erkki Aho suomalainen oikeustaistelija

 tohtori Jukka Davidssonin kirjan Isänmaan ryöstäjät

 Jorma Jaakkolan kotisivut

 Pankkikriisi

Nettikirja

SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioiperiaatteiden toteuttamiseen

Kalajoella 31.08.2019
Erkki Aho

Kalajoki

JHT - KISE 29.08.2019 Suomen Cup maalikooste

Alueuutiset

Loppukesän juhla venetsialaiset saa tuhannet suomalaiset tunnelmoimaan veden ja tulen äärellä

Kotimaan uutiset

Postin säästökampanjat ovat kohdistuneet henkilöstöön ja palveluihin, samalla kuin johdon palkkioita on nostettu. Toimitusjohtajan palkat ja palkkiot ovat kivunneet neljässä vuodessa 65 prosenttia 990 000 euroon vuodessa.
Posti on viime vuosina vähentänyt väkeä ja jakelua. Nyt ovat vuorossa noin 700 työntekijän palkan alentaminen.

Posti leikkaa työntekijöiden palkkoja – toimitusjohtajan ansiot paisuneet yli 82 000 euroon kuukaudessa

Valtiovarainministeriö kasvattaisi poliisien koulutusmääriä jo ensi vuonna – rehtori: "Näihin tiloihin emme saa mahdutettua sitä määrää"
Erkin kommentti: Olen omana tavoitteenan pitänyt 300 poliisin nettolisäystä vuosittain mahdollisena. Käytännössä se merkitsee yli 500 poliisin koulutusta vuodessa.

PÄÄMINISTERI Antti Rinne (sd.) matkustaa syyskuun loppupuolella Unkariin tapaamaan pääministeri Viktor Orbania. Samalla matkalla hän vierailee ainakin Tshekissä ja Puolassa tapaamassa pääministereitä. Rinne kertoo asiasta STT:n haastattelussa.
Vaikeita keskusteluja on odotettavissa oikeusvaltioperiaatteen noudattamisesta, maiden sitoutumisesta EU:n ilmastotavoitteisiin sekä maahanmuuttopolitiikasta.
Pääministeri Rinne matkustaa tapaamaan Unkarin pääministeriä – Orban on huomautellut oikeusvaltion tilasta Suomessa

Presidentti Niinistö kommentoi Unkarin Orbanin Suomi-kritiikkiä: ”En pahemmin korvia lotkauttaisi”

Ulkomaan uutiset

Saksasta turvapaikkaa hakenut Zelimhan Hangošvili ammuttiin viime perjantaina keskellä päivää puistossa Berliinissä. Peruukkiin sonnustautunut pyöräilijä ampui kaksi luotia kohti Hangošvilia ja pakeni paikalta.
Saksan poliisi otti nopeasti kiinni ampumisesta epäillyn henkilön, joka on Venäjän kansalainen. Hänet napattiin pian sen jälkeen, kun silminnäkijät havaitsivat miehen heittäneen puiston lähellä virtaavaan Spreejokeen aseen, peruukin ja polkupyörän.
Saksalaismedia: Berliinin murhasta epäillyn miehen passi kytkee tämän Venäjän sotilastiedustelupalveluun

Teidän suomalaisten pitäisi olla huolissanne. Koska täällä tuomarit nimitetään poliitikkojen esityksestä. Unkarissa taas presidentti nimittää tuomarit (tuomareiden) ammatillisen elimen esityksestä, Szijjártó sanoi.
Unkarin hallitus jatkaa Suomen tölvimistä Ylen haastattelussa – Ulkoministeri: "Suomalaisten pitäisi olla huolissaan"

Puolan puolustusministeri Mariusz Blaszczak kertoi perjantaina tiedotustilaisuudessa, että Puolaan perustetaan amerikkalaisjoukoille kuusi uutta tukikohtaa.Puola allekirjoitti kesäkuussa sopimuksen, jonka mukaan Yhdysvaltain sotilaallista läsnäoloa maassa kasvatetaan vastauksena Venäjän lisääntyneelle varustelulle mm. Kaliningradissa.Yhdysvaltain joukoille kuusi uutta tukikohtaa Puolaan – Vastaus Venäjän varustautumiselle

Talousuutiset

Kuinka korkealla Britannian uuden pääministerin Boris Johnsonin arvojärjestyksessä on lentoliikenne, jos Britannia eroaa EU:sta ilman mitään sopimusta lokakuun lopussa? Tätä kysymystä pohditaan nyt lentoyhtiöissä ja EU-maiden brexit-tiimeissä. Brexitin jälkeen Britannia jää EU:n lentoliikenteen sisämarkkinoiden ulkopuolelle. Lontoolla on tärkeä merkitys lentoliikenteen solmukohtana. Britanniasta on EU-maista eniten yhteyksiä maailmalle. Siksi tulevilla lentoliikennesopimuksilla on suuri merkitys myös tavallisten lentomatkustajien elämään.Kukaan ei tiedä, miten lentoliikenteen käy kovan brexitin jälkeen – Lentoyhtiöt joutuvat seurausten setvijöiksi

Urheilu-uutiset

Kenian keihästykki Julius Yego voitti Afrikan kisojen keihäänheiton mestaruuden 87,73 metriä kantaneella heitolla. Yego voitti mestaruuden yli kymmenen metrin erolla toiseksi tulleeseen maamieheen Alexander Kiprotichin, joka heitti kisassa 77,50 kantaneen kiskaisun
Keihäänheiton maailmanmestari Julius Yego täräytti! Hätyytteli maailmankärkeä

Suomalaiskeilaaja Sanna Pasanen on saavuttanut pronssia Las Vegasin MM-kisoissa.
Pasanen hävisi Masters-välierissä Kolumbian Maria Rodriguezille 1–2. Rodriguez eteni finaaliin, jossa hän kamppailee voitosta Singaporen Cherie Tanin kanssa.
Mastersissa jaetaan mitalit neljälle parhaalle välieriin selviytyneelle pelaajalle.
Keilaaja Sanna Pasaselle pronssia MM-kisoista

CHL alkaa! Jussi Jokinen: "Puljujärvi tuo oveluutta ja maalintekovoimaa joukkueeseen"

Highlights: Kärpät Oulu vs. Grenoble

Maailmalla tapahtuu

Viimeisenä otan käteeni professori Jouko Vahtolan kirjoittaman kirjan Suomen historia. Se on järkäle, huolellisesti tehty, hienosti kuvitettu, ilmestynyt kaksi vuotta sitten Otavan kustantamana.Sivulta 314 löydän lyhyen maininnan: ”Suomalaisten kommunistien suureksi onnettomuudeksi koituivat 1930-luvun Stalinin puhdistukset, joissa arvioidaan likvidoidun kansanvihollisena jopa 20 000 suomalaista.”
Valtiojohto, teettäkää selvitys siitä, mitä suomalaisille tapahtui maailmansotien välillä Neuvostoliitossa, ehdottaa Unto Hämäläinen

Eläinlääkäri teki lopulta päätöksen suorittaa hieholle hätäsektio. Lehmien tapauksessa se tarkoittaa, että naaras lopetetaan ja vasikka leikataan ulos. Tämän lehmän ensimmäinen poikiminen jäi siis samalla viimeiseksi.
– Siinä vaiheessa selvisi, miksei sitä saanut käännettyä. Pää oli sen verran leveä ja hankalassa asennossa, Yrjänä sanoo.
Sektion jälkeen paikalla olijat hämmästyivät toden teolla. Vasikalla oli kaksi täysin kehittynyttä päätä muutoin normaalin näköisessä ruumiissa. Jopa eläinlääkäri hämmästyi tilannetta.
Lehmä synnytti kaksipäisen sonnivasikan Ruukissa – eläinlääkärikin äimistyi

99-year-old Runner (Texas Country Reporter)

Yle Areena

Norjan valtio rahastoi öljystä saamansa varat. Nyt Norjalla on maailman suurin valtion omistama rahasto, jonka arvo on yli biljoona dollaria. Miten norjalaiset sijoittajat pärjäävät markkinatalouden kourissa turbulentissa New Yorkin pörssissä, jossa etiikan ohi menee nopeus ja pikavoittojen tavoittelu?
Ulkolinja: Norjan öljymiljoonat

Qatar sai järjestettäväkseen jalkapallon MM-kisat 2022. Miten pieni valtio vailla jalkapalloperinteitä sai kunnian? FIFA:n sisäpiirissä pyörinyt Mary Lynn Blank paljastaa ehkä historian suurimman urheiluskandaalin. (U)
FIFA, jalkapallon mätä perhe?

Youtube

KorkkiTV: Britannian temppu ei onnistuisi meillä

BenTV: Go Antti, go!

Syy miksi Suomen poliisi ei käsittele yli 2 000 lapsiin kohdistunutta pedofiliatapausta

Mielipiteet

Sattumaa tuskin on sekään, että uutinen selvitystyön käynnistämisestä päätettiin julkistaa viikko ennen keskustan puheenjohtajakamppailua. Kun vallasta taistellaan, kaikki keinot ovat käytössä.
Näkökulma: ”Armoton aluepoliitikko” Katri Kulmuni pani vauhtia alueellistamiseen viikkoa ennen keskustan puheenjohtajakisaa

Kotimaan matkailu

Seikkailupuisto Kalajoki Ninja Bana

Kalajoen seikkailupuisto pakka Megazipline

Seikkailupuisto, Kalajoki: X-Tower ja Freefallin testihypyt

Ulkomaan matkailu

NIAGARA FALLS - ONTARIO, CANADA 2019 4K

Niagara Falls Whirlpool Jet Boat Tour

Niagara Jet Adventures, Solo 3DR no gimble, GoPro Hero 3 Black

Musiikki

André Rieu - This Land Is Mine

André Rieu - Volare

André Rieu - Brazil Medley

Kulttuuri ja taide

Beethoven - Kuutamosonaatti - Moonlight Sonata - pianosonaatti nro 14 cis-molli op. 27 nro 2 #3

Chopin Etude Black Keys Op 10 No 5

Lola Astanova - Rhapsody on a Theme of Paganini (Sergei Rachmaninoff)

World Dance Sport Games 2013 - Boogie-Woogie Final

WRRC Boogie-Woogie World Championship 2012 (Place 1 - 3)

Boogie Woogie European Championship 2019 Semifinal - Sondre & Tanya


Helene Schjerfbeck, Pikkusiskoaan ruokkiva poika, 1881

Albert Edelfelt - Poikien työhuone, Helsinki (1885).

Prisessa Ruusunen   Michael and Inessa Garmash

Mietelauseet

"Olkimaja, jossa nauretaan, on arvokkaampi kuin palatsi, jossa itketään.- Tuntematon

"Raha ei ole vielä tehnyt ketään rikkaaksi." - Seneca

"Pidä hauskaa, tee hyvää. Raha seuraa kyllä perässä." - Richard Branson

Loppukevennykset

Aivoleikkaus

Uuno lähtee mökille

Uuno Turhapuro juo "kahvit"

Kuntoilu

15 min FAT BURNING HIIT (Beginner Friendly No Equipment)

Lil Nas X - Panini ABS & ARMS WORKOUT ROUTINE

Intense Abs Workout Routine (Fast)

Liikunta ja terveys

Verenpaine 149/98, pulssi 53 , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3830 min, kuntosali 0 / 3760 min, kävely 0 / 372 km , uinti 0 / 33 000 m, pyöräily 9 /2185 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti