lauantai 10. elokuuta 2019

LA 10.08.2019 Jussi Jokinen All Stars-tapahtuma Kalajoella



Jatketun 24 vuoden oikeusmurhan ja kidutuksen kohteena yrittäjä Erkki Aho

Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että muut oikeusmurhien ja 1990-luvun laman uhrit ovat ymmärtäneet, että tapaukseni ja keinoni asioiden ratkaisemiseksi johtavat meidän kaikkien kannalta parhaimpaan ja nopeimpaan ratkaisuun. Olen haastantu ulosottoviranomaiset ja Suomen valtion Oulun käräjäoikeuteen. Asian käsittelynumero on L19/14048 ja asiaa hoitaa käräjätuomari Minna Leikas. Minun tavoitteena on todistaa, että kaikki ulosottosaatavani ovat syntyneet rikosten avulla ja ulosoton perusteet ovat virheelliset. Minulla on perustuslain mukaan omaisuuden suoja eikä ulosottoviranomaisilla ole oikeutta periä minulta rikoksilla aikaansaatuja ulosottosaatavia. Olen lisäksi pyytänyt Oulun käräjäoikeutta hankkimaan oikeuskäsittelyyn todistusaineistoksi salaiseksi julistetun ns.Koiviston konklaavin asiakirjat, 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen ja 25 vuodeksi salaiseksi julistetun Aktiv-Hansakaupan asiakirjat. Minulla on oikeus todistaa, että valtiopetoksella on suora yhteys minun tapaukseeni.
Oulun käräjäoikeus on pyytänyt täydennystä haastehakemukseeni, mutta en ole vielä voinut tehdä sitä, koska haluan, että asian käsittely on oikeudenmukainen. Haluan, että valtakunnansyyttäjä ja poliisi ovat mukana asiassa. Siksi olen tehnyt rikosilmituksen valtakunnansyyttäjälle Raija Toiviaiselle, mutta jostain syystä hänon antanut asian kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteen hoidettavaksi. Kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinne tunnustaa, ettei hän ole perehtynyt salaisiksi julistettuihin valtiopetoksen todistaviin asiakirjoihin vaikka on tehnyt asiassa päätöksen tietämättä mistä on päättänyt. Hän vertoaa siihen, että on tehnyt päätöksensä Oulun ja Lapin poliisilaitoksen poliisien Antti Räsäsen ja Jukka Haatajan esitysten pohjalta. Ko-poliiisit eivät ole suoritaneet asiassa esitutkintaa esitutkintalain mukaisesti eivätkä he ole toimineet poliisilain mukaisesti. Poliisien toiminnasta vastaa tuore poliisiministeri Maria Ohisalo, jolta olen pyytänyt selvitystä 14.10.2019. Oikeusministeri Anna-Maija Henrikssonin vastuulla on syyttäjälaitos ja hän vastuussa kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteen toiminnasta. Ko. ministereiden on toimittava niin kuin laki edellyttää eli poliisin on suoritettava asiassa esitutkinta ja syyttäjän on nostettava syyte asiassa. Kun poliisi ja syyttäjä ovat toimineet lain mukaisesti ministereiden valvonnassa niin voin täydentää haastehakemukseni, sillä katson, että poliisin ja syyttäjä on toimittava yhdessä rintamassa lain mukaisesti ja oikeuslaitoksen on toimittava myös lain mukaisesti jotta saan oikeuden mukaisen oikeudenkäynnin.
En ole vielä pystynyt tekemään haastehakemuksen täydennystä, koska en ole vielä saanut ulosottoviranomaisten vastausta ulosoton keskeytysvaatimukseeni ja rikollisesti aikaansaatujen ulosottosaavieni kokonaismäärään.
Olen lisäksi lähestynyt asiaa toista kautta, koska tiedon ja pystyn todistamaan, ettei Suomi ole oikeusvaltio. Siksi olen pyytänyt kaikkia EU-jäsenvlatioita selvityttämään Suomen oikeusvaltioperiaate ja -käytäntö, Eteenkin olen ollut aktiivinen Unkarin ja Puolan suuntaan, koska Suomi EU:n puheenjohtajamaan on nostanut näiden valtioiden oikeusvaltioperiaatteen tikun nokkaan, vaikka Suomella itsellään ei ole puhtaat jauhot pussissa. EU:n toimielinten on toimittava niin, että Suomi palautetaan takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Tämä merkitsee sitä, että Suomeen perustetaan perustuslakituomioistuin ja totuuskomissio 1990-laman, pankkikriisin ja valtiopetoksen selvittämiseksi.
On selvää, että Antti Rinteen hallitus on ollut tietoinen Suomen oikeusvaltiotilanteesta ja hallituksen perustamisvaiheessa eikä ole reagoinut asiaan sen vaatimalla tavalla. On päivän selvää, että Antti Rinteen hallitus joutuu jättämään eronpyytönsä heti kun EU alkaa selvittää Suomen oikeusvaltioperiaatetta ja -tilanetta. Käsitykseni on että, Antti Rinteen hallitus joutuu jättämään eronpyyntönsä syksyn aikana. Näin Suomen kanssa pelastuu myös ilmastovouhoutukselta ja Afriikan Antin maailman syleilyltä.
Suomen perustuslain 60 § :n mukaan ministerin täytyy olla rehelllinen ja taitavaksi tunnettu henkilö. Mielestäni kolme ministeriä ei täytä tuota vaatimusta. Oikeuskansleri tulkitsee lukee lakia väärin. Kun laissa lukee Nebukadnesar niin sitä ei voi lukea Salmanassariksi. Jos meillä olisi perustuslakituomioistuin niin epärehellisten ja oikeudesa rikoksista tuomittujen olisi turha pyrkiä ministeriksi.

Uudet eduskuntavaalit järjestettäneen viimeistään tammikuussa 2020. Uuden eduskunnan ja uuden hallituksen on suoritettava oikeushallinnon ja -järjestelmän uudistus. On perustettava perustuslakituomioistuin ja totuuskomistio. On lakkauttetava nykyisen kaltainen laillisuusvalvonta, hallinto-oikeudet ja korkein oikeus. Jäljelle jäävät kihlakunnan oikeudet ja hovioikeudet sekä perustuslakituomioistuin. Sitten voidaan alkaa oikeuden palautus Suomeen. Lisäksi poliisitoimi ja syyttäjätoimi uudistetaan perustuksiaan myöten.

Kalajoki

Alueuutiset

Raahessa käynnissä suuri maastopalo, laajuudeltaan noin viisi hehtaaria – sammuttamassa useita yksiköitä sekä helikopteri

Kotimaan uutiset

Helsingin Sanomat uutisoi lauantaina, että Antti Rinteen (sd.) hallitus aikoo purkaa kiistellystä aktiivimallista ainoastaan leikkuriosan HS:n tietojen mukaan
(siirryt toiseen palveluun)
työttömyystukia parantanut omavastuupäivien vähentäminen jäisi näin ollen voimaan.Rinne kertoi kuluneella viikolla, että hallitus lähettää lakiesitysluonnoksen aktiivimallin purkamisesta lausuntokierrokselle ensi viikolla.HS: Hallitus purkaa aktiivimallista vain leikkurin – työttömyystukia parantanut osa jää voimaan

Ulkomaan uutiset

Ruotsin väkivaltaisuudet ovat alkaneet – Hyökkäyksiä ulkomaalaisia kohtaan

Onnettomuus tapahtui sotilastukikohdassa Arkangelin alueella, noin tuhat kilometriä Moskovasta pohjoiseen. Loukkaantuneita on ainakin kolme.Onnettomuudesta saatiin ensimmäisen kerran tietoja torstaina. Silloin Rosatom ei vielä vahvistanut tapahtunutta.
Esitämme syvimmät osanottomme uhrien perheille ja ystäville. Uhrien muistot elävät sydämissämme ikuisesti, Rosatom tiedotti.
Säteilytason noususta alueella ei ole varmaa tietoa.
Rosatomin mukaan sotilastukikohdassa testattiin nestemäisellä polttoaineella toimivaa rakettimoottoria.
Ydinvoimayhtiöllä onnettomuus Venäjällä: viisi kuollutta

Taifuuni Lekima on rantautunut Kiinan itärannikolle. Uutistoimisto Xinhuan mukaan taifuunin rankkasateiden ja myrskytuulten alta on evakuoitu kodeistaan jo yli miljoona ihmistä.
Xinhuan mukaan Wenlingin kaupungissa on mitattu 52 metrin sekuntinopeudella puhaltaneita myrskytuulia. Tuulet ovat kaataneet alueella jo tuhansia puita ja aiheuttaneet sähkökatkoja.
Taifuuni runteli Kiinan Wenlingiä jopa 52 m/s – yli miljoona ihmistä evakuoitu

Talousuutiset

Stockmannin uudella toimitusjohtajalla Jari Latvasella riittää uskoa perinteisen tavaratalon pärjäämiseen markkinoilla, vaikka yhtiön tavaratalotoiminta onkin ollut vaikeuksissa jo pitkään. Yleinen trendi vähittäiskaupassa on, että kuluttajat suosivat entistä enemmän ulkomaisia verkkokauppoja kivijalkakauppojen sijaan.
Vaikeuksissa rypevä Stockmann pohtii Lindexin myymistä – uudella toimitusjohtajalla riittää uskoa perinteiseen tavaratalotoimintaan

Tietosuojan kannalta tilanne on vakava, sanoo apulaistietosuojavaltuutettu Jari Råman.
Aina on tilanne vakava, kun henkilöiden tietoja menee väärään paikkaan. Varsinkin, jos alustavien tietojen mukaan on kyse kohtuullisen isosta määrästä, sanoo apulasitietosuojavaltuutettu Jari Råman.
Suomen mittakaavassa tietosuojavirhe on mittakaavaltaan poikkeuksellinen ja mahdollisuus väärinkäytöksiin on myös olemassa.
Verottajalta lähtenyt 27 000 virheellistä verokirjettä – Apulaistietosuojavaltuutettu: Vakava tilanne Suomessa ja mahdollisuus väärinkäytöksiin on olemassa


Urheilu-uutiset

Norwich Cityä edustava Pukki pelasi perjantaina ensimmäisen ottelunsa Englannin Valioliigassa. Hyökkääjä juhlisti tapahtumaa komeasti tehden maalin Liverpoolin legendaarisella stadionilla Anfieldillä. Merseysiden punaiset toki voittivat ottelun maalein 4-1.
Näin Englannissa reagoitiin Teemu Pukin debyyttiin ja maaliin Valioliigassa

Sara Kuivisto säväytti yleisurheilun Superliigan toisena päivänä Puolassa juoksemalla ennätyksensä 800 metrillä. Kuivisto kellotti ajan 2.01,85, joka on kolme kymmenystä parempi kuin hänen aiempi ennätyksensä. Kuiviston kauden paras aika koheni 0,8 sekuntia.
Sara Kuivisto huippuaikaan Superliigassa – nousee Suomen kaikkien aikojen viidenneksi

Maailmalla tapahtuu

Perjantaina tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Venäjän presidentti Vladimir Vladimirovitsh Putin astui valtaan Venäjällä.
ELOKUUN 9. päivä vuonna 1999 Venäjän ensimmäinen presidentti Boris Jeltsin nimitti suurelle yleisölle tuntemattoman Venäjän turvallisuuspalvelun FSB:n johtajan Vladimir Putinin Venäjän pääministeriksi.
Saman vuoden joulukuussa Jeltsin ilmoitti eroavansa presidentinvirasta. Vuodenvaihteessa pääministeri Putin nousisi hänen tilalleen virkaa tekeväksi presidentiksi.
Katso kuvat: Putin jo 20 vuotta vallan kahvassa – näin hän on muuttunut

Yle Areena

Amerikkalaisilla on perustuslaillinen oikeus kantaa asetta, ja tämän oikeuden rajoittaminen on USA:ssa lähes mahdoton tehtävä. Miksi? Ehkä vastaus löytyy pienen michiganilaisen asekaupan pyörittäjiltä ja asiakkailta. 
Pieni asekauppa 

Youtube

Therese Johaug 32:20.86 10.000m at Norwegian Athletics Championships 2019

"Sadekausi" ukkosineen alkamassa: näkyykö lomailijoille vielä helteitä?

Mielipiteet

Ylös rahan haudasta, arkeologit

Kotimaan matkailu

Jussi Jokinen All Stars - JHT 11.08.2018 tapahtumakooste

Jussi Jokinen All Stars - JHT 12.08.2017 tapahtumakooste

JHT - Jussi Jokinen All Stars 15.08.2015 maalikooste

Ulkomaan matkailu

Interlaken 4k

Interlaken / Thun / Lauterbrunnen / Wengen / Murren - Bollywood's favourite / Dji Osmo / Bebop

Jungfrau Switzerland via Interlaken and Grindelwald

Musiikki

The Blue Danube Waltz - Andre Rieu

12 Year Old Romano playing Rancherfest Polka with André Rieu

André Rieu - Olé Guapa (Live in Mexico)

Loppukevennykset

Parempi myöhään - Hiihtäjä, Lahjakkaiden klubi.

Huuliveikkojen parhaita - Autokorjaamo

Tabu - Kutsunnat

Kuntoilu

10 TEHOKKAINTA VATSALIHASLIIKETTÄ

ÄLÄ TREENAA VATSOJA VÄÄRIN!

Syvien vatsalihasten treenaus

Liikunta ja terveys

Verenpaine 131/77, 67 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3750 min, kuntosali 0 / 3660 min, kävely 0 / 371 km , uinti 0 / 32500 m, pyöräily 4 /1834 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti