maanantai 5. elokuuta 2019

MA 05.06.2019 Silmukka kiristyy valtakunnansyyttäjäviraston syyttäjien rikollisuuden todistamisessa


Samalla se merkitsee sitä, että todistetaan poliisin, laillisuusvalvojien ja oikeuslaitoksen rikollisuus. Tämä on oikeusvaltio Suomi, jonka oikeusvaltioperiaate on otettava EU:n toimielinte tutkittavaksi. Huominen saattaa olla merkittävä päivä asiassa.
Yle: Risujemmaaja-videon kuvaaja sai sakot
Erkin kommentti: Tähän riittää syyttäjän aika ja ammattitaito, mutta ei …..
Risumies” Jorma Hirvonen sairaalaan – terveydentila heikentynyt – kihlakunnansyyttäjä Savurinteen syy?
Erkin kommentti: Kuva syyttäjä Heidi Savurinteestä. Yritin tavoittaa häntä tänään, mutta hän ei suostunut vastaanottamaan puheluani. Asiani ei liity mitenkään risumieheen, mutta syyttäjä näkyy täman jutun kuvassa.

Kalajoki

Kansainvälisyyttä JHT rosteriin
JHT rosteriin lisä väriä ja eksotiikkaa Unkarilaisen Viktor Törökin myötä. Viktor on pelannut Unkarin pääsarjaa Erste Ligaa ja joukkueena on ollut Dunaujvarosi Acelbikak. Nuori rihgtin hyökkääjä lupaus hakee pelipaikkaa try out sopimuksen kautta. Viktor on innoissaan tästä mahdollisuudesta pelata jääkiekkoa Suomessa. Hän haluaa kehittyä pelaajana paljon ja oppia Suomalaista jääkiekkoa. Omien tavotteiden lisäksi, pelien voittaminen ja joukkueen menestyminen ovat tärkeitä asioita hänelle.

Mies törmäsi puuhun taksibussilla varhain perjantaiaamuna Kalajoen Rahjassa valtatie 8:lla.
Noin 25-vuotias kuski selvisi törmäyksestä vammoitta, mutta auto vaurioitui korjauskelvottomaksi, kertoo poliisi. Taksibussissa ei ollut kyydissä matkustajia.
Kuljettaja törmäsi taksibussilla puuhun Kalajoella –​ selvisi vammoitta, mutta auto vaurioitui pahoin

Alueuutiset

Pelastuslaitos on nostanut Keski-Pohjanmaalla valmiutta metsäpalojen varalle. Metsäpaloindeksin odotetaan nousevan huippuunsa tällä viikolla Keski-Pohjanmaan rannikolla. Voimakkaat tuulet lisäävät merkittävästi palojen leviämisen riskiä.
Ilmatieteenlaitos antaa metsäpalovaroituksen, kun maaston kuivuudesta kertova indeksiluku ylittää neljän. Maksimiarvo on kuusi.
Maasto on nyt rutikuivaa – Metsäpalojen riski on nousemassa lähipäivinä huippuunsa Keski-Pohjanmaan rannikolla

Kotimaan uutiset

Pääministeri Antti Rinne (sd) antoi maakuntalehtien viikonvaihteen haastattelussa tuoreelle puolustusvoimain komentajalle ihmeellisen, ainutlaatuisen ripityksen suomalaisesta yhteiskuntajärjestelmästä. Sotilasvallankaappaustako pääministeri pelkää? ihmettelee Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.
Kommentti: Pääministeri antoi uudelle puolustus­voimain komentajalle ainutlaatuisen julkisen ripityksen – ”sotilas­vallan­kaappaustako” Rinne pelkää?

Suomalaisista puolet pitää Suomessa käytyä ilmastokeskustelua tarpeellisena herättelynä pikaisiin toimiin, käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön tutkimuksesta.
Liki 40 prosenttia sen sijaan arvioi, että ilmastonmuutoskeskustelu on tarpeetonta vouhotusta ja hysteriaa ilman realismia.
Ilmastonmuutoskeskustelu jakaa suomalaiset kahtia - Perussuomalaisten kannattajista 80 % pitää turhana vouhotuksena

Ulkomaan uutiset

Sekä valtiotieteilijä, historian tutkija Jukka Tarkka että pitkään Venäjää seurannut Royal United Service –instituutin vanhempi tutkija, New Yorkin yliopiston entinen professori Mark Galeotti pitävät Moskovassa tapahtuneita mielenosoittajien pidätyksiä merkkinä presidentti Vladimir Putinin hallinnon huolestuneisuudesta.
Suomalaisarvio Moskovan pidätyksistä: ”Vaaran merkki – kaikkea ei ole vielä nähty

20 ihmistä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut Yhdysvalloissa Texasissa tapahtuneessa joukkoammuskelussa.Teosta epäilty 21-vuotias amerikkalaismies avasi tulen El Pason kaupungissa sijaitsevan ostokeskuksen Walmart-myymälässä.
CNN:n mukaan tapausta tutkitaan kotimaisena terrorismina. Poliisi on ottanut epäillyn kiinni.Järkyttävintä, mitä olen nähnyt” – Texasin joukkoammuskelua tutkitaan kotimaisena terrorismina

Talousuutiset

Monet erikoiskaupat voivat kadota ja työpaikat kaupan alalla vähenevät, kun ulkomainen verkkokauppa kasvattaa suosiotaan ja kaupungistuminen etenee.
Kaupan liitto ennustaa, että vuoteen 2030 mennessä Suomesta on hävinnyt yli viidennes vähittäiskaupoista, pahimmassa tapauksessa jopa 40 prosenttia.
Ennuste: Vähittäiskauppojen määrä voi laskea rajusti, pienten kaupunkien erikoiskaupat sulkevat oviaan

Urheilu-uutiset

Toiseksi viimeisessä valinnassa Suomen MM-joukkueeseen nimettiin pika-aiturit Reetta Hurske, Annimari Korte ja Nooralotta Neziri sekä seitsenottelija Maria Huntington ja kestävyysjuoksija Camilla Richardsson.
Dohan MM-joukkue täydentyi viidellä urheilijalla: ennätyksiä tehtailleet pika-aiturit ja huikeasti Suomen mestaruuteen otellut Huntington mukaan

Maailmalla tapahtuu

Katinkullan lomakeskuksen perustaja Pertti Lindeman kärsii vielä tänäkin päivänä 25 vuoden takaisen konkurssin seurauksista. Öisin hän palaa perustamaansa kylpylään palavereihin. Kylpylän perustajasta varattomaksi yhdessä yössä – "Olen muuttanut pakosta Espanjaan"

Perjantaina teini-ikäinen nuorukainen murhasi kirveellä Sollentunassa ikätoverinsa. Tekijä ilmoittautui tekonsa jälkeen itse poliisille. Timrossa puukotettiin lauantaina aamuyöstä henkilö kuoliaaksi. Asiaa tutkitaan murhana. Uppsalassa löydettiin rappukäytävästä puukotettu kuollut mies, tutkitaan murhana. Tukholmassa Hökarängenin keskustassa tapahtui puukotus perjantai-iltana. Tutkitaan murhan yrityksenä. Holmassa, Malmössä puukotettiin lauantai-iltana nuorukaista. Tutkitaan murhan yrityksenä.
Ruotsin poliisilla riittää viikonloppuna tapahtumia – murhia, tappoja, raiskauksia
Erkin kommentti: Näin Ruotsissa. Suomi näyttää kulkevan kohti samanlaista kehitystä, koska hallituksen toimet ongelman ratkaisemiseksi Suomessa ovat riittämättömiä. Mielestäni hallitus lisää kansalaisten turvattomuutta pakolaispolitiikallaan. Nyt olisi ajateltava suomalaisten turvallisuutta ja siirryttävä kotouttamisessta kotiuttamiseen. On varauduttava siihen, että uusi pakolaisvyöry on tulossa kun Turkki avaa pakolaisreitit Eurooppaan. Mitä tekee Suomi? Toivottaa ns. pakolaiset tervetulleeksi ja kirjoittaa vielä passejakin tarvittaessa. Kansalaistenn on syytä herätä tähän järjettömyyteen.

Jussi Halla-ahon Viesti Suomalaisille

Yle Areena

Teflon-pannuun ei tartu mikään, mutta teflonin tuotannossa tarvittavat kemikaalit, kuten C8, jäävät kehoon ikuisiksi ajoiksi. Yhdysvalloissa kemikaalijätti DuPont päästi kemikaaleja juomaveteen. Seurauksena oli yksi aikamme pahimmista ympäristökatastrofeista, joka vei monen ihmisen terveyden.
Dokumenttiprojekti: Teflonin kirous

Youtube

Onko Suomi oikeusvaltio?

BenTV: hallitus jakaa palkkiovirkoja ex-kansanedustajille

Tätä on Vihapuhe - Markku Jokisipilä | Dosentti

Mielipiteet

Vaalirahoituksen läpi­näkyvyys pitää varmistaa
Erkin kommentti: Osaako entinen oikeusministeri edes hävetä, kun 100 000 euroa vaalirahoituksesta on ”pimeää rahaa”? Tämä on oikeusvaltio Suomi.
Miljoonien eurojen vaalirahan alkuperä jää piiloon – Antti Häkkäselle lähes 100 000 euroa tuntemattomista lähteistä

Kotimaan matkailu

Kalajoki

Liikkuva Kalajoki - Koulujenväliset kisat 03.09.2014

Kalajoki Nice Run - Duudsonit

Ulkomaan matkailu

Sevilla

Seville, Spain walking tour

SEVILLA THINGS TO DO IN SEVILLA - SPAIN? Best City to visit in 2018 Lonely Planet

Musiikki

André Rieu - Oh Happy Day (Feat. Harlem Gospel Choir & Soweto Gospel Choir)

André Rieu - When The Saints Go Marching In

André Rieu - Brazil Medley

Loppukevennykset

Kummeli - Kenkäkauppiaat

Kummeli - Ladakerho

Kummeli: Ytte ja Mosse - Pernamuusi

Kuntoilu

How to Get a Flat Stomach in a Month at Home Without Equipment- Abs Workout Planking by Healthpedia

6 Things That Happen When You Do Planks Every Day

9 Exercises To Get Flat Stomach In Just A month

Liikunta ja terveys

Verenpaine 131/77, 67 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 40 /3750 min, kuntosali 120 / 3660 min, kävely 0 / 371 km , uinti 0 / 32500 m, pyöräily 20/1712 km

Do These 5 Things Every Morning, See How It Will Change You

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti