perjantai 9. elokuuta 2019

PE 09.08.2019 Vieno pyyntö ulosottoviranomaisille


ylitarkastaja Ylva Norrgård

From: Erkki Aho
Sent: Friday, August 9, 2019 5:44 AM
To: raahe.uo@oikeus.fi
Cc: anna-maja.henriksson@eduskunta.fi
Subject: ulosoton välitön keskeytys

Ulosottoviranomaisille

Pyydän ulosoton välitöntä keskeytystä oikeudenkäynnin ajaksi. Olen haastanut ulosottoviranomaiset ja Suomen valtion oikeuteen virheellisestä ulosottoperinnästä. Asia on Oulun käräjäoikeudessa asiana numero L19/14048 käräjätuomari Minna Leikas. Minä en ole vielä tehnyt pyydettyä tarkennusta haastehakemukseeni. Olen pyytänyt Oulun käräjäoikeutta hankkimaan valtiopetoksen todistusaineiston käräjäoikeuden käsittelyyn todistusaineistoksi.
Pyydän asian käsittelyn keskeyttämistä Oulun käräjäoikeudessa siksi ajaksi että Oulun käräjäoikeus on hankkinut valtiopetoksen todistusaineiston eli
  1. salaiseksi julistetun ns. Koiviston konklaavin asiakirjat
  2. 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen
  3. 25 vuodeksi salaiseksi julistetun Aktiv-Hansakaupan kauppasopimuksen
Haluan odottaa, että poliisi tutkii asian ja valtakunnansyyttäjä ryhtyy syyttäjäksi asiassa. Minä haluan, että EU:n toimielimet käsittelevät Suomen oikeusvaltioperiaatteen aivan niin kuin Suomi EU:n puheenjohtajamaalta on vaatinut esim. Unkarin ja Puolan osalta.
Olen yrittänyt saada Suomessa oikeutta jo yli 24 vuoden ajan. Olen kärsinyt syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän vankeustuomion ja 7 kunnianloukkaustuomiota. Yritykseni ovat tuhottu ja omaisuuteni on ryöstetty Suomen valtion toimesta. Olen joutunut olemaan rikollisen ulosoton kohteena yli 24 vuoden ajan. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen, eikä korkein oikeus pura vääriä päätöksiä, vaikka rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Olen joutunut yli 24 vuotta kestäneen kidutuksen ja ihmisoikeusrikoksen kohteeksi syyttömänä. Valtiopetos ei vanhene koskaan.

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle
Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

Olen ollut yhteydessä eri EU-valtioiden viranomaisiin sekä erityisesti Unkarin pääministeri Viktor Orbaniin ja Puolan viranomaisiin sekä EU-parlamentaarikkoihin jotta Suomen oikeusvaltioperiaate käsitellään EU:n toimielimissä.
Pyydän ulsosottoviranomaisilta yksityiskohtaisen luettelon koko ulosottohistoriani ajalta viranomaisten rikoksilla aikaansaaduista ulosotoista jotta saadaan oikeudenkäyntiin mahdollisimman oikea summa valtion korvattavaksi. Laskelmaan on laskettava 9 % korko ja korkoa korolle menetelmän mukaan. Pyydän tekemään selvityksen ilman aiheetonta viivytystä.

Minulla on siis vielä mahdollisuus muotoilla haastetta ja haastaa ulosottoviranomaiset oikeuteen tietoisen virheellisen ulosottosaatavan perinnästä ja nimetä henkilöt jotka ovat syyllistyneet ko. teon lisäksi virkamiesaseman väärin käyttöön, ulosottokaaren vastaisesta toiminnasta, syyllistymisestä rikoslain 15 luvun vastaiseen tekoon, perustuslain rikkomiseen useilta osin, kidutukseen, ihmisoikeusrikoksiin , osallisuudesta valtiopetokseen jne. Voin siis halutessani nimetä haastettavaksi oikeuteen ulosottomies Eveliina Nissilän, kihlakunnanvouti Anssi Tuomaalan, ylitarkastaja Ylva Norrgårdin, ja valtakunnanvouti Juhani Toukolan tai haastaa pelkästään ulosottoviranomaiset virheellisestä ulosotosta tai tietoisesta virheellisestä ulosotosta. Haasteeni muotoilu riippuu ulosottoviranomaisten toiminnasta.
Ulosottoviranomaiset voivat päättää itse haluavatko he selvittää rikoksen vai estää rikoksen selvittämisen. Täydennän haastehakemukseni ulosottoviranomaisten vastauksen jälkeen. Pyydän pikaista vastausta asiassa.

Kalajoki 09.08.2019

Erkki Aho

Nimeni on Erkki Aho

Oliko Orbán sittenkään ihan väärässä, kun epäili Suomen oikeusvaltiota? - "Nykyinen ratkaisu on älytön"

Sent: Friday, August 9, 2019 10:36 AM
To: Pauli.reinikainen@a-lehdet.fi ; marja-aarnipuro@a-lehdet.fi ; samuli.isola@a-lehdet.fi
Subject: palaute pauli reinikaisen juttuun

Palaute Pauli Reinikaisen juttuun

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille
SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioiperiaatteiden toteuttamiseen

Erkki Aho

Kalajoki

Vuonna 1994 syntynyt kalajokinen mies vangittiin perjantaina 9. elokuuta todennäköisin syin epäiltynä matkustuskiellon rikkomisesta ja useista muista rikoksista. Poliisin mukaan mies häiriköi keskiviikkona aamuyöllä kalajokisessa naapurustossa käyttäen "kättä pidempiä tekovälineitä". Lisäksi hän oli pois kotoaan silloin, kun hänen olisi siellä pitänyt matkustuskiellon vuoksi olla.
Oulun käräjäoikeus vangitsi kaksi mat­kus­tus­kiel­toa rikkonutta miestä – molempien katsottiin olevan ri­kos­kier­tees­sä

Alueuutiset

Kuivuus on kutistanut jokien virtaamat poikkeuksellisen pieniksi – seurauksena kalakuolemia ja pahimmillaan lohien kutuvaellus estyy

Kotimaan uutiset

Uusi Suomi julkaisi 7.8.2019 klo 13:39 artikkelin, jossa pääministeri Rinne kertoi havainneensa viime vuosina ”muun muassa puolustusministeriössä, mutta myös muissa ministeriöissä tilanteita, joissa se poliittinen päätöksenteko, mikä asioihin on kohdistunut, ei olekaan viime kädessä ohjannut sitä virkamiestoimintaa.Tässä linkki artikkeliin
Hieman myöhemmin pääministeri Rinteelle samana päivänä Mäntsälän kirjastossa luovutettu aineisto sisälsi edellisen hallituksen oikeusministeri Antti Häkkäselle 19.2.2019 Kokemäellä Katso tästä sekä pääministeri Juha Sipilälle 12.4.2019 Tikkurilassa Katso tästä luovutetun aineiston siksi, ettei edellinen hallitus tehnyt mitään parannustoimenpiteitä, joten vero- ja ulosottoviraston mielivalta jatkuu.
Velallisten Tuki ry:n ja Suomen pk-yrittäjien toimenpidepyyntö luovutettiin 7.8.2019 pääministeri Antti Rinteelle

Yle: Osa turvapaikanhakijoista saa suomalaisen ajokortin ilman autokoulua – ilmoitettu kansallisuus ratkaisee

Toimitusjohtajalle 30 000 euron bonusraha – Tällaisia ovat Veikkauksen antoisat tulospalkkiot, joita viranomainen nyt tutkii

HANNA KOSONEN on MM-kultaa ja -pronssia vuonna 2000 voittanut hiihtosuunnistaja. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri.
Presidentti nimitti Hanna Kososen tiede- ja kulttuuriministeriksi, Annika Saarikko jäi perhevapaalle

Verosekoilu vain yltyy, sotku luultua suurempi – Nuori espoolaisnainen järkyttyi saatuaan posiolaisen eläkeläismiehen talousluvut: ”Kukahan minun tietojani lukee?

Ulkomaan uutiset

Poliisin terrorisminvastainen Cobra-osasto sai uhrit kiinni, mutta machetella varustautunut tekijä pääsi pakenemaan.
Poliisi sai keskiviikkoiltana Innsbruckissa hälytyksen Landhausplatzille, jossa machetella aseistautunut mies oli hyökännyt nelihenkisen miesjoukon kimppuun. Asiasta kertoo Kronen Zeitung.
Innsbruckissa machetella aseistautunut marokkolainen hyökkäsi miesjoukon kimppuun

Ipsos-tutkimuksen mukaan valtaosa italialaisista kannattaa Salvinin toimia siirtolaisten maihinnousun estämiseksi. Samaan aikaan luottamus ei-valtiollisiin ja voittoa tavoittelemattomiin järjestöihin on romahtanut, kertoo Il Giornale.
Italialaiset kannattavat Salvinin tiukkaa siirtolaislinjaa

Skoonelainen kunta Landskrona näyttää olevan tällä hetkellä suuressa käymistilassa. Kaupungissa on tapahtunut monta huomiotaherättävää ampumistapausta ja pommeja on paukkunut kuin Karjalan kannaksellä 1944.
Lisäksi kun ottaa huomioon sen, että Landskrona on pikkukaupunki, noin 32 tuhatta asukasta, eli verrattavissa Kaarinaan, Ylöjärveen tai Savonlinnaan. Heinäkuun ja elokuun alun saldo on hurjaa luettavaa:
  • 16.7. Räjähdys kiinteistön kellarisisäänkäynnissä. Pommi tai kranaatti.
  • 29.7. Ammuskelu. Landskronan keskustassa pistoolitaistelu, yksi haavoittui vakavasti.
  • 29.7. Epäilty pommi. Suutari eli pommi ei ollut räjähtänyt.
  • 29.7. Ammuskelu keskustassa. Yksi sairaalaan haavoittuneena.
  • 30.7. Murhan yritys pommilla. Huoneiston ikkuna rikottiin ja sisään heitettiin räjähde. Kohde ei kuitenkaan ollut huoneistossa, joten ei loukkaantuneita.
  • 30.7. Epäilty räjähtämätön pommi, joka vahvistetaan pommiryhmän toimesta räjähtämättömäksi pommiksi.
  • 7.8. Kaupungintalon etuovelle viritetään kunnon pommi ja talon julkisivu vauroituu remonttikuntoon.
Katastrofikaupunki Landskronassa tunnelma tiivistyy

Italian koalitiohallituksen järkiavioliitto purkautui – hallituskumppanit eivät olleet unelmapari alunperinkään

Talousuutiset

Postin tuoreen palkka- ja palkkioselvityksen mukaan Malinen tienasi viime vuonna 987 764 euroa. Tämä tekee kuukaudessa yli 82 000 euroa.
Summassa on mukana 610 924 euron kokonaispalkka, 82 607 euron lyhyen aikavälin bonus sekä 294 234 euron pitkän aikavälin kannustin.
Ennätysmäisestä palkasta ensimmäisenä kertoneen Talouselämän mukaan Malisen palkat ja palkkiot olivat nyt huomattavasti enemmän kuin kertaakaan aiemmin sen jälkeen, kun hän aloitti yhtiön johdossa vuonna 2012.
Posti siirtää töitä Tallinnaan - toimitusjohtajalle jättimäinen lähes miljoonan euron tili

Urheilu-uutiset

Suomen lentopallomaajoukkue avasi Kiinan Ningbossa pelattavan olympiakarsintaturnauksen tappiolla.
Kiina kukisti Suomen erin 3–1 (25–22, 21–25, 25–22, 25–23).
Tappion myötä Suomen mahdollisuudet saavuttaa Ningbosta olympiapaikka kapenivat äärimmäiset ohuiksi, sillä vain turnauksen voittaja saa paikan Tokioon. Suomi kohtaa lauantaina Argentiinan ja sunnuntaina Kanadan.
Suomi johti ensimmäistä erää 17–15, mutta Kiina siirsi hyökkäyspeliään tuloksekkaasti laidoille ja vei avauserän 25–22. Toista erää Suomi johti 19–15, mutta Kiina ei luovuttanut.
Lentopallomaajoukkueen olympiahaave koki kovan kolauksen – Kiina-tappio 12. peräkkäin

Tero Pitkämäki luovutti taistelun Dohan MM-kisapaikasta: ”Tuskin kilpailee lainkaan tällä kaudella”

Maailmalla tapahtuu

Venäjä esti taas laittomien pääsyn Suomeen

Surmasivat 21-vuotiaan, polttivat ruumiin takakontissa ja kävivät välissä syömässä hampurilaiset – nuorille vaaditaan elinkautista tuomiota murhasta

Yle Areena

Ihminen on tehnyt aina kopioita arvostamistaan asioista. Onko aitoudella itse asiassa edes merkitystä, jos tärkeintä on kuitenkin elämys? Haittaako se oikeastaan, jos häät pidetään Taj Mahalissa, joka onkin Dubaissa, rukoukset lausutaan Länsi-Afrikassa sijaitsevassa Pietarinkirkon jäjitelmässä, tai pariisilainen kotikatu onkin Kiinassa? Voisivatko jäljitelmät ratkaista yhä kasvavan massaturismin ongelmat? Ohjaaja: Benoit Felici, Ranska, 2018. (U) Dok: Kopioiden merkillinen maailma 

Youtube

Suuri puhdistus osa 1 - 8.8.2019 - Rikoskomisario Kimmo Hyvärinen

Sahansoittaja Reijo Ruotsalainen

Mielipiteet

Turvallisuus” ja ”turvallisuuspolitiikka” menevät hallitusohjelmassa iloisesti sekaisin ja niin ne menivät myös ministeri Ohisalon puheissa Vuosaaressa. En osaa sanoa, onko kyse ja jos on, missä määrin, tahallisesta käsitteiden sekoittamisesta ja missä määrin aidosta sekaannuksesta hallituksen ja sen ministereiden, tässä tapauksessa Ohisalon, päissä.
Turvallisuuspolitiikkaan sotketaan liikaa asioita

Saatatte hämmästyä, sillä Suomi ei taida olla oikeusvaltio?
IPCC, MINISTERI JA ILMASTOTALKOOT

Kotimaan matkailu

Visit Oulu - 5 Characters: Summer in Kalajoki

Kalajoen Mestaruuskisat 2014

Lätkä-Jussi nousi taivaisiin Kalajoella

Ulkomaan matkailu

The Poland No One Sees

Holiday in Poland | 4K

Amazing Poland

Musiikki

Anna Netrebko "O mio Babbino caro". (live)

Amira Willighagen & Patrizio Buanne ~ O Sole Mio

Andrea Bocelli I Sarah Brightman - Time to say goobye,

Loppukevennykset

Ylen Juontajien Pokka Ei Pidä!

Soitinmenot: Eikö olekin mielenkiintoista

Soitinmenot: Kotivenepakolainen

Kuntoilu

Full Body 15 Minute Workout With Weights | Rebecca Louise

9 Minutes to Slim Sculpted Arms using Dumbbells

Sculpt & Define with Sleek Arms! #LookforLOVE

Liikunta ja terveys

Verenpaine 131/77, 67 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3750 min, kuntosali 0 / 3660 min, kävely 0 / 371 km , uinti 0 / 32500 m, pyöräily 31 /1830 km

What Will Happen If You Start Eating 2 Dates Every Day for a Week

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti