keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

TO 20.04.2023 Taidenäyttelyni kertoo Raution, Kalajoen ja Suomen historiasta vuodesta 1323 tähän päivään saakka.

 



Taidenäyttelyssäni on karikatyyrimaalaukset presidentti Mauno Koivistosta, ystävästäni pääministeri Esko Ahosta ja presidentti Tarja Halosesta.

Presidentti Mauno Koiviston johdolla Suomessa tehtiin valtiopetos, mikä ei vanhene koskaan. Presidentti Mauno Koiviston johdolla päätettiin pelastaa Suomen pankit. Suomi halusi EY:n jäseneksi ja pankkien piti täyttää 8 %:n vakavaraisuusehto. Siksi presidentti Mauno Koivisto puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan ja määräsi, että pankeille annetaan suosituimmuusasema oikeuskäsittelyssä. Tämä tarkoitti sitä, että pankit voittivat ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annettiin syytesuoja.


Karikatyyrimaalauksessa pääministeri Esko Aho kulkee valkoisen joutsenen eli säästöpankkien kanssa Tuonelan joella, jossa jo kolme mustaa joutsenta: vakaan markan politiikka, rahamarkkinoiden vapautus ja idän kaupan romahdus odottavat.

Pääministeri Esko Ahon hallituksen ja 4 ostajapankin välillä sovittiin 22.10.1993 SSP-sopimus eli säästöpankkisopimus, jonka perusteella säästöpankit Suomesta poistettiin muiden pankkien vakavaraisuuden parantamiseksi sekä sovittiin toimialarationalisointi ja yritysten kaatamisperusteet. Suomesta poistettiin markkinoilta kymmeniätuhansia yrityksiä SSP-sopimuksessa sovitulla tavalla. Kaadettujen yritysten johtajista tehtiin oikeuden väärillä päätöksillä rikollisia ja elinkautislumevelkavankeja. Yli kymmentuhatta yrittäjää ei kestänyt tätä laittomuutta ja teki itsemurhan. Valtiopetoksen toteuttamiseen liittyy ns. Koiviston konklaavi, SSP-sopimus ja Aktiv-Hansa-kauppa. Tässä videot asioista.

Koiviston konklaavi - ilman musiikkia

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=76s


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=28s


Esimerkkiyritys asiassa


Sinivalkoinen kavallus

https://www.youtube.com/watch?v=HKsn6Zvwhbk&t=161s

Tässä kirjallinen selvitys asioista ja tekijöistä

Valtiopetos on tosiasia

Suomen taloudellinen lama 1990-luvun alussa


http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/



Presidentti Tarja Halonen toimi valtiopetoksen salaajana presidentti Mauno Koiviston pyynnöstä. Karikatyyrimaalauksessa Tarja Halonen silittää Medvedeviltä saamaansa kissaa ja Putin osoittaa mairittelevaa ystävyyttä presidentti Haloselle,  Kerrotaan, että Halonen olisi vappuna 1976 pitänyt puheen Hakaniemen torilla, jossa hän kehotti Suomen liittymään Neuvostoliittoon. Suomi on nyt liittynyt Natoon. Maalauksen nimi on: ”Pevvkele, Neuvostoliittoonhan meidän piti liittyä.”



Presidentti Tarja Halonen salasi ns. Koiviston konklaavin asiakirjat. Tässä asiakirja todisteena siitä.


Pankit on pelastettu ja yritykset tuhottu sekä rikollisille on annettu syyteesuoja. Siksi syyttäjä Sulo Heiskari sai toimia villisti ja vapaasti valtion suojeluksessa. Hän on edelleenkin vapaalla jalalla ja nautiskelee juomien ohella myös elämästään, Siksi Suomi ei ole oikeusvaltio ennen kuin toteutetaan oikeusjärjestelmän uudistus.

Suomessa kansalaiset eivät voi saada oikeutta. Suomessa koska oikeuslaitos on alistettu poliittiseen valvontaan. Suomen on synnytetty virkamafia, joka estää kansalaisten oikeudensaannin. Rikollisen virkamafian keskeiset henkilöt ovat tässä.

Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi ja nämä henkilöt saatava oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen teoistaan..


Korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen


Oikeuskansleri Tuomas Pöysti


Eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen


Valtakunnansyyttäjä Ari-Pekka Koivisto


Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen


Suomessa poliitikot valvovat laillisuusvalvojia, jotka ovat valvovinaan viranomaisten ja oikeuslaitoksen toimintaa. Suomessa oikeusistuimet ja viranomaiset kuten poliisit ja syyttäjälaitos eivät noudata perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia.

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Suomeen tulee luoda kolmiportainen riippumaton oikeusjärjestelmä siten, että on käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin,

Suomesta voidaan lakkauttaa oikeuskanslerinvirasto ja eduskunnan oikeusasiamiehen toimisto, koska niitä ei tarvita enää. Niitä ovat valvoneet poliitikot ja ne eivät ole noudattaneet perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia.

Suomessa ei enää tarvita hallinto-oikeuksia, koska ne ovat hallinnon jatkeita eivätkä noudata perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Suomalaisille riittää käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin.

Korkein oikeus voidaan lakkauttaa, koska se käy tarpeettomaksi, kun perustuslakituomioistuin perustetaan. Korkein oikeus ei ole noudattanut perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia.


Taidenäyttelyssäni karikatyyrimaalaukset presidentti Mauno Koivistosta, pääministeri Esko Ahosta ja presidentti Tarja Halosesta ovat saaneet mustat surureunukset ja punaiset kehykset, jotka kuvaavat Helvetin portteja, jonne ko. henkilöt ovat putoamassa. Teoksen alareunassa on punainen Helvetin tulen kajo odottamassa Suomen historian tekijöitä.


Kysymys on ihmisoikeusrikoksista ja rikoksesta ihmisyyttä vastaan. Koska poliisi ei ole tutkinut asioitani, eikä syyttäjä syyttänyt eikä oikeus ole ottanut käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei ole nähnyt asioissa mitään laitonta rikoksista puhuttamaan yli 25 vuoteen, niin teko täyttää myös Euroopan ihmisoikeussopimuksen 3 artiklan menettelyn eli kidutuksen tunnusmerkistön. Kidutus on ihmisoikeusrikos mikä on kielletty rikoslaissa ja myös perustuslaissa.

Minä, Erkki Aho, olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutetiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja minä on joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Minä joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Minä on menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Sairastuin diabetekseen. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän raskas ja vaikea asia.


Rikoslaki 11 luku 4 § (11.4.2008/212)
Törkeä rikos ihmisyyttä vastaan

Jos rikoksessa ihmisyyttä vastaan
1) rikos kohdistuu suureen joukkoon ihmisiä,
2) rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla taikka
3) rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti tai järjestelmällisesti
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava 
törkeästä rikoksesta ihmisyyttä vastaan vankeuteen vähintään kahdeksaksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
Yritys on rangaistava.

9 a § (4.12.2009/990)

Kidutus

Jos virkamies aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä
1) saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,
2) rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,
3) pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai
4) rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella,
hänet on tuomittava 
kidutuksesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi sekä lisäksi viraltapantavaksi.
Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön 1 momentissa tarkoitetun teon.
Yritys on rangaistava.
Tämän pykälän virkamiestä koskevia säännöksiä sovelletaan myös julkista luottamustehtävää hoitavaan henkilöön ja julkista valtaa käyttävään henkilöön sekä viraltapanoseuraamusta lukuun ottamatta julkisyhteisön työntekijään ja ulkomaiseen virkamieheen,

Olen joutunut taistelemaan lestadiolaista mafiaa vastaan. Näin toimii lestadiolaiset poliisit:

TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


Olen varmasti syytön ja pystyn todistamaan sen ja olen sen tehnytkin, mutta Suomen virnaomaiset toimivat rikollisesti.



LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


POL-2021-98743

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/pol-2021-98743.html


TO 09.03.2023 POL-2021-98743 täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/to-09032023-pol-2021-98743-taydennys.html


Tässä on selostus Rovaniemen hovioikeuden tietoisesta rikollisesta toiminnasta_

KE 25.08.2021 Vastaus hovioikeudenneuvokselle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ke-25082021-vastaus-hovioikeudenneuvoks.html


Tässä on todistusaineisto Rovaniemen hovioikeuden ja Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.

PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html



Syyttäjä Sulo Heiskarin rikollisuudesta on kiistattomat näytöt.


Asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa




samoin kuin varatuomari Paavo M, Petäjä


Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syyttäjä, oikeuslaitos ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei huomaa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Tämä on oikeusvaltio Suomi.


Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa EU:lta oikeuskomissaari Vera Jourovalta ja Bulgarian presidentiltä. Kumpikaan taho ei myöntänyt minulle turvapaikkaa.


Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.html



Tässä Bulgarian presidentin päätös asiassa. Siksi joudun palamaan Suomeen ja sain 5 kuukauden ehdottoman vankeustuomion.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti