perjantai 14. huhtikuuta 2023

LA 15.04.2023 Vakuutusyhtiö kieltäytyi tekemästä minulle näyttelyvakuutusta 14.04.2023

 Hei Erkki,


kiitos toimistoasioinnistasi ja tarjouspyynnöstäsi. Tarkistamme aina vakuutustarjousten yhteydessä hakijan luottotiedot. Valitettavasti emme voi maksuhäiriömerkinnän vuoksi tarjota näyttelyvakuutusta.


Mukavaa viikonloppua!


Ystävällisin terveisin

Katri Nevalainen


--

Katri Nevalainen

Palveluasiantuntija

LähiTapiola Pohjoinen

Kasarmintie 1,

85100 Kalajoki

044 4314223


Minulla on taidenäyttely Raution monitoimitalolla Rautio-viikolla eli heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Raution kyläyhdistyksen kanssa. Minulla on noin 150 maalausta ja piirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia sekä näihin kaikkiin historiikit. Aikaisemmin sama vakuutusyhtiö on myöntänyt minulle näyttelyvakuutuksen. Silloin taidenäyttelyni oli Etappi-Kirppikselle.


Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

http://kalajoki-nayttely.blogspot.com/2016/08/kalajoki-nayttely-etappi-kirppiksella.html


Minä pidän erikoisena sitä, että nyt sama vakuutusyhtiö ei voi tarjota näyttelyvakuutusta taidenäyttelyyni.

Kun minulla oli taidenäyttely Etappi-Kirppikselle niin ilmoitin ulosottoviranomaisille, että olen siirtänyt omaisuuttani velallisten ulottumattomiin eli olen syyllistynyt velallisen epärehellisyyteen. Ulosottoviranomaiset eivät reagoineet asioihin, koska siihen aikaan ulosottomies sai provisiopalkkiota. Ulosottomies ei halunnut luopua varmasta provisopalkasta.


Kun ulosottoviranomaiset eivät reagoineet asiaan, niin tein itsestäni rikosilmoituksen Kalajoen poliisille. Kalajoen poliisi teki tutkimattajättämispäätöksen. Minä haastoin Kalajoen poliisin Raahen käräjäoikeuteen. Todisteeksi oikeuteen lähetin myös näyttelykansioni. Todistusaineistoon sisältyi näyttelykansio jossa oli selostus näyttelyn synnystä ja taidenäyttelystä. . Raahen käräjäoikeus ( käräjätuomari Timo Tammiketo) ei millään meinannut palauttaa näyttelykansiotani minulle takaisin.

Kalajoki-näyttelyn synty

http://kalajoki-nayttely.blogspot.com/2016/08/kalajoki-nayttelyn-synty.html


selostus näyttelystä


sekä Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

http://kalajoki-nayttely.blogspot.com/2016/08/kalajoki-nayttely-etappi-kirppiksella.html


Raahen käräjäoikeus ( käräjätuomari Timo Tammiketo) ei ottanut asiaa käsitelyyn koska halusi suojella Kalajoen poliisin rikolliseksi epäiltävää toimintaa. Rovaniemen hovioikeus siunasi päätöksellään Raahen käräjäoikeuden tietoisen väärän päätöksen.


Tuohon aikaan verottaja arvoi taidenäyttelyni arvoksi 40 000 euroa. Todistusaineistostahan selviää , että olen syytön kaikkiin niihin rikoksiin, mistä minut on tuomittu. Kun viranomaiset toimivat rikollisesti niin he saattoivat jatkaa rikollista toimintaansa villisti ja vapaasti Raahen käräjäoikeuden ja Rovaniemen hovioikeuden tietoisten väärien päätösten jälkeen ja ulosottoni sekä kidutusrikokseni jatkui kiihtyvällä vauhdilla. Sehän on jatkunut tähän päivään saakka ja minut on tuomittu Suomen viranomaisten rikollisen toiminnan johdosta ehdottomaan vankeuteen. Olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Europan Unioilta ( oikeuskomissari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidententiltä. Kumpikaan ei myöntänyt minulle poliittista turvapaikkaa. He ilmoittivat, että Suomi on oikeusvaltio eikä turvapaikkaa myönnetä. Siksi jouduin palaamaan takaisin Suomeen ja minut tuomittiin Raahen käräjäoikeuden tuomarin, Raahen poliisin, Pohjois-Suomen syyttäjälaitoksen, Oulun käräjäoikeuden ja Rovaniemen hovioikeuden väärien päätösten perusteella 5 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.


Taidenäyttelyni oli Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky:n nimissä niin kuin se on nytkin. Nyt taidenäyttelyni arvo on huomattavasti korkeampi.

http://kalajoki-nayttely.blogspot.com/ Arvioini mukaan taidenäyttelyni arvo on nyt

n. 200 000 euroa. Erityisen arvokkaita ovat taiteilija Rositsa Tanchevan maalamat taulut.


Kalajoki 15.04.2023

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


tiedoksi ja toimenpiteitä varten

katri.nevalainen@lahitapiola.fi , ulosotto.uo@oikeus.fi , kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi , oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, joka on ollut paljastamassa taidenäyttelyssäni isoisänsä V.H.Kivojan muotokuvaa



Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2019/11/from-erkki-aho-sent-fridayoctober-18.html


Näin toimii lestadiolaiset poliisit:


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


Olen varmasti syytön ja pystyn todistamaan sen ja olen sen tehnytkin, mutta Suomen virnaomaiset toimivat rikollisesti.



LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


POL-2021-98743

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/pol-2021-98743.html


TO 09.03.2023 POL-2021-98743 täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/to-09032023-pol-2021-98743-taydennys.html


Tässä on selostus Rovaniemen hovioikeuden tietoisesta rikollisesta toiminnasta_

KE 25.08.2021 Vastaus hovioikeudenneuvokselle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ke-25082021-vastaus-hovioikeudenneuvoks.html


Tässä on todistusaineisto Rovaniemen hovioikeuden ja Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.

PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html


Kun poliisi ei tutki, eikä syyttäjä syyttäjä, eikä oikeuslaitos ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei huomaa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan niin kysymys on myös tästä rikoksesta:

Kysymys on muun muassa tästä rikoksesta


Rikoslaki 11 luku 4 § (11.4.2008/212)
Törkeä rikos ihmisyyttä vastaan

Jos rikoksessa ihmisyyttä vastaan
1) rikos kohdistuu suureen joukkoon ihmisiä,
2) rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla taikka
3) rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti tai järjestelmällisesti
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava 
törkeästä rikoksesta ihmisyyttä vastaan vankeuteen vähintään kahdeksaksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
Yritys on rangaistava.

9 a § (4.12.2009/990)

Kidutus

Jos virkamies aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä
1) saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,
2) rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,
3) pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai
4) rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella,
hänet on tuomittava 
kidutuksesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi sekä lisäksi viraltapantavaksi.
Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön 1 momentissa tarkoitetun teon.
Yritys on rangaistava.
Tämän pykälän virkamiestä koskevia säännöksiä sovelletaan myös julkista luottamustehtävää hoitavaan henkilöön ja julkista valtaa käyttävään henkilöön sekä viraltapanoseuraamusta lukuun ottamatta julkisyhteisön työntekijään ja ulkomaiseen virkamieheen.


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tunnustanut CNN:lle, että Suomessa yrittäjiä kohdeltiin epäreilusti.


Koska poliisi ei ole tutkinut asioitani, eikä syyttäjä syyttänyt eikä oikeus ole ottanut käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei ole nähnyt asioissa mitään laitonta rikoksista puhuttamaan yli 25 vuoteen, niin teko täyttää myös Euroopan ihmisoikeussopimuksen 3 artiklan menettelyn eli kidutuksen tunnusmerkistön. Kidutus on ihmisoikeusrikos mikä on kielletty rikoslaissa ja myös perustuslaissa.


Minä, Erkki Aho, olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutetiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden vankeustuomion, mikä muutettin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja minä on joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Minä joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Minä on menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Sairastuin diabetekseen. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän raskas ja vaikea asia.


Minä olen käynyt Kalajoen terveyskeskuksessa lääkärin tarkastuksessa korkean verenpaineeni takia. Minulla on suuri riski saada aivoinfarkti tai sydänkohtaus. Minulta leikattiin oikeastaan olkapäästä tyvisolusyöpä Oulaskankaan sairaalassa. Olen tehnyt testamentin kirjahyllyni viinakaapin valmiiksi kuolemani varalta. Minua on kidutettu Suomen valtion rikollisen toiminnan kohteena yli 27 vuotta ja tunnen, että kiduttajat pääsevät kohta tavoitteeseensa. En jaksa enää taistella, Sairaudet vievät voiton kuten niin monen kidutuksen kohteena olleen yrittäjän on käynyt.

TODELLISET SYYLLISET ON SAATAVA OIKEUDELLISEEN JA TALOUDELLISEEN VASUUTEEN. KANSALAISTEN ON NOUSTAVA BARRIKAADEILLE TAISTELEMAAN OIKEASTI VIRKAMAFIAA VASTAAN.


POL-2021-98743 Pidätettävä vangitsemista varten

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/pol-2021-98743-pidatettava.html


Presidentti Mauno Koivisto oli sosiaalidemokraatti ja hän teki valtiopetoksen, kun hänen johdollaan harjoitettiin vakaan markan politiikkaa, mikä johti syvään taloudelliseen lamaan. Presidentti Koiviston johdolla päätettiin pelastaa pankit siten, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa. Suoritettiin Suomen suurin omaisuuden ryöstö ja markkinoilta poistettiin säästöpankit ja n.48 000 yritystä. Yrittäjistä tehtiin oikeuden väärillä päätöksillä rikollisia ja heidät laitettiin elinkautiseen velkavankeuteen, 11500 yrittäjää teki itsemurhan. Yrittäjiltä on estetty oikeudensaanti.

Koiviston konklaavi - ilman musiikkia

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8


Sinivalkoinen kavallus

https://www.youtube.com/watch?v=HKsn6Zvwhbk&t=161s


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=76s


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=28s


Valtiopetos on tosiasia

Suomen taloudellinen lama 1990-luvun alussa

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?

https://mvlehti.net/2019/07/30/koiviston-konklaavi-ja-suomalaisten-joukko-oikeusmurha-siis-suomiko-oikeusvaltio/


KE 08.02.2023 Valtiopetos ja yrittäjien murhat eivät vanhene koskaan

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/02/ke-08022023-valtiopetos-ja-yrittajien.html


15.04.2023

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti