torstai 13. lokakuuta 2022

TO 13.10.2022 Hyvät toimittajat ja journalististen ohjeiden noudattajat

 








Hyvät toimittajat ja journalististen ohjeiden noudattajat

Torstaina 13.10 eduskunta käsittelee oikeusasiamiehen toimintakertomusta.

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Documents/HE_189+2022.pdf


Valitettavasti toimintakertomus on osa totuutta. En voi välttyä vaikutelmalta, että laillisuusvalvontaorganisaatiot, eduskunnan oikeusasiamies ja oikeuskanslerinvirasto, ovat kansanedustajien suojelemia rikollisorganisaatioita. Tässä on totuus heidän toiminnastaan. He eivät ole huomanneet mitään laitonta rikoksista puhumattakaan näissä asioissa:


Suomi koki 1990-luvun alussa erittäin syvän taloudellisen laman johtuen vakaan markan politiikasta. Talouspolitiikan virheet moninkertaistuivat liberalisoinnin kanssa. Vahvan markan politiikasta tuli tappava myrkky. Presidentti Mauno Koivisto nimitti Suomen Pankin johtajan Harri Holkerin sinipunahallituksen. Hän oli sinipunahallituksen kätilö. Vahvan markan politiikka kirjattiin Holkerin hallituksen ohjelmaan kuten myös Esko Ahon hallituksen ohjelmaan. Kun vahvan markan politiikan aikana rahaa tuotiin keinottelutarkoituksiin, yhteiskunta salli sen tapahtua. Valvojat eivät valvoneet. Rahoitustarkastus laiminlöi tehtävänsä. Lamasyyllisiä löytyy pankkien ohella Suomen Pankista ja Pankkitarkastusvirastosta. Suomen 1990-luvun alun lama oli Suomen poliittisten ja talouden päättäjien aikaansaama.



Tasavallan presidentti Mauno Koivisto kutsui 06.05.1992 tasavallan presidentin linnaan oikeusjärjestelmän edustajia kokoukseen, jossa heitä ohjeistettiin antamaan pankeille suosituimmuusasema riita-asioissa ja syytesuoja niissä johtuvissa asioissa. Kokouskutsu oli Martti Mannisen allekirjoittama ja päivätty 16.04.1992.

Kokouksessa teemoina olivat

1. Tuomioistuinten yhteiskunnallinen vallankäyttö ja riippumattomuus

2. Tuomioistuimen toiminnan arvostelu

Presidentti Koiviston johdolla päätettiin, että pankit pelastetaan. Pankit piti pelastaa jotta Suomi täyttää EY:öön liittymisen ehdot. Pankkien pelastaminen tarkoitti sitä, että pankit voittavat ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annetaan syytesuoja.



Suomen Säästöpankki-SSP Oy:n pilkkomissopimus solmittiin 22.10.1993 Suomen valtion (Esko Ahon hallitus) ja neljän ns. ostajapankin (SYP, KOP, Osuuspankit ja Postipankki) välillä. Tässä salaiseksi julistetussa sopimuksessa sovittiin toimialakohtaiset listaukset yrityksistä, jotka tullaan viemään konkurssiin, sekä määriteltiin kaatamisperusteet luottomäärien ja asiakkuuksien pohjalta. Jos asiakas toimi joillakin seuraavista toimialoista, niin pankeille annettiin vapaus poistaa yritys markkinoilta ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin: kiinteistösijoittaminen ja kiinteistösijoittamiseen verrattava kiinteistötoiminta, muu sijoittaminen, rakentaminen, vähittäiskauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, vapaa-aikatoiminta. SSP-sopimus solmittiin pääministeri Esko Ahon hallituksen toimesta. Valtionvarainministerinä toimi Iiro Viinanen ja sisäministerinä Mauri Pekkarinen. Nämä kolme ministeriä muodostivat valtioneuvoston ”sisäpiirin”. Suomen 1990-luvun pankkikriisissä ja suuren lamassa toteutettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Markkinoilta poistettiin kymmeniätuhansia yrityksiä. Liituraitojen jäljiltä jäi kitumaan 280 000 elinkautista lumevelkavankia, joista yli 10 000 valitsi lopullisimman ratkaisun. Katkeraa kansaa kasvaa jo kahdessa sukupolvessa.

Mustat joutsenet eli rahamarkkinoiden vapautus, vakaan markan politiikka ja idänkaupan romahdus oli taloudellisen laman syy.



Omaisuudenhoitoyhtiöt Arsenal Oyj, Arsenal-SSP Oy ja Arsenal-Silta Oy myivät 31.3.2000 allekirjoitetulla kauppakirjalla yhteensä noin 76 000 saatavaa, pääoma-arvoltaan noin 12 miljardia markkaa, 600 miljoonalla markalla Aktiv Hansa Oy:lle ja C&A Finland Oy:lle. Kysymyksessä oli siis Suomen oloissa erittäin suuri kauppa. Kaupalle antoi hyväksyntänsä omaisuudenhoitoyhtiöiden valtio-omistajan puolesta toinen valtiovarainministeri Suvi-Anne Siimes, Asialle oli antanyt hyväksyntänsä hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta. Mainitun valiokunnan kokouksessa 29.11. mukana olivat Paavo Lipponen, Olli-Pekka Heinonen, Suvi-Anne Siimes ja Eva Biaudet. Kokouksessa 8.12.: Sauli Niinistö, Olli-Pekka Heinonen, Sinikka Mönkäre, Kalevi Hemilä, Suvi-Anne Siimes ja Erkki Tuomioja.



Tästä johtuen Suomessa poliisi ei tutki rikoksia, eikä syyttäjä syytä rikollisia, eikä oikeus ota käsiteltäväkseen asioita. Laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Perustuslakivaliokunta ja eduskunta suojelee laillisuusvalvojien rikolliseksi epäiltävää toimintaa. Suomi ei ole oikeusvaltio. Kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturva eivät toteudu.



Tuskin kukaan muu Suomessa on kokenut vastaavaa virkavallan väärinkäyttöä kuin minä, Erkki Johannes Aho, PR-Teollisuus Oy.n toimitusjohtaja ja Kalajoen kunnanvaltuuston ylivoimainen ääniharava.

Tässä selostus asioista:


MA 10.10.2022 Viides kiirehtimispyyntö Oulun poliisille ja toimenpiteitä varten valtakunnansyyttäjälle

http://kalajokinen.blogspot.com/2022/10/ma-10102022-viides-kiirehtimispyynto.html


Liitteenä kuva PR-Teollisuus Oy:stä, mikä ajettiin rikollisesti konkurssiin.

Liitteenä karikatyyrimaalaukset presidentti Mauno Koivistosta, pääministeri Esko Ahosta ja mustista joutsenista sekä presidentti Tarja Halosesta ja Putinin lahjoittamasta kissasta.

Ahojahti on ollut niin voimakasta, että olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Euroopan Unionilta ja Bulgarian presidentiltä. Kuvassa olen Bulgarian vuorilla paossa Suomen virkavaltaa ( esim. lestadiolaisia rikollisia).


Tarkemmat tiedot täältä

http://kalajokinen.blogspot.com/


Kalajoki 12.10.2022

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

e.ahoky@gmail.com

044-3025948

Olen lähettänyt nämä tiedot perustuslakivaliokunnalle, jäsenille ja varajäsenille sekä n.  30 muulle kansanedustajalle

timo.haapala@is.fi, perttu.kauppinen@iltalehti.fi, mika.koskinen@iltalehti.fi, juha.ristamaki@iltalehti.fi, kaius.niemi@hs.fi , laura.saarikoski@hs.fi , johanna.lahti@is.fi , sanna.keskinen@kaleva.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti