torstai 1. helmikuuta 2024

TO 01.02.2024 Suomessa on käynnissä taistelu poliittisesta vallasta epäparlamentaarisin keinoin

 




Suomessa käydään tällä hetkellä valtataistelua poliittisesta vallasta parlamentaaristen ja epäparlamentaaristen voimien välillä. Suomi on parlamentaarinen maa, jossa hallitus nauttii eduskunnan luottamusta. Nyt epäparlamentaariset voimat ammattiyhdistysliikkeiden voimalla yrittävät kaataa parlamentaarisesti valittua hallitusta. Epäparlamentaariset voimat eli ammattiyhdistysliike rahoittaa muun muassa verovapaalla kiinteistöbisneksestä saaduilla tuloilla parlamentaarisia voimia eli vihervasemmistopuolueita. Näillä verovapailla kiinteistöbisneksestä saaduilla tuloilla rahoitetaan poliittisia lakkojaa ja vihervasemmistopuolueiden eduskunta- ja muita vaaleja.


Poliittiset lakot ovat eräissä Euroopan maissa kielletty kokonaan tai tehty kestoltaan korkeintaan kahden tunnin mittaisiksi mielenilmaisuiksi kuten Ruotsissa. Suomessa ammattiyhdistysliike vihervasemmistopuolueiden kanssa saavat aiheuttaa suomalaiselle yhteiskunnalle ja yrityksille satojen miljoonien taapiot ilman minkänlaista vastuuta asioista. Siitä on tehtävä loppu. Miksi hallitus viivyttelee asian käsittelyä. Eduskunta olisi voinut päättää asioista jo aikoja sitten ja laki olisi pitää säätää heti voimaan tulevaksi.


Poliittiset lakot on kiellettävä lailla ja ammattiyhdistysliikkeilta on lopetettava ammattiyhdistysliikkeiden verovapaasta kiinteistöbisneksestä saatu vaalirahan jakaminen vihervasemmistopuolueille ja koko ammattiyhdistysliikkeenverovapaa kiinteistöbsnes on lakkautettava.


Vaalirahalaki on uudistettava siten, että valeissa ehdolla olevat ehdokkaat eivät voi vastaanottaa ulkopuolista tukea lainkaan ja oman rahan käytölle vaaleissa on asetettava 50 000 euron kattoraja.


Puoluetuesta on luovuttava kokonaan seuraavan kolmen vuoden aikana. Näin saadaan poliittinen päätöksenteko terveemmälle pohjalle.


Suomessa on tehtävä oikeuslaitoksen uudistusoperaatio. Korkein oikeus, nykyisen kaltainen laillisuusvalvonta ja hallinto-oikeudet on lakkautettava mahdollisimman pian. Suomeen on prustettava perustuslakituomioistuin ja käräjäoikeudet ja hovioikeudet toimivat kahtena alimpana oikeusasteena. Syyttäjälaitos ja poliisilaitos on velvoitettava noudattamaan lakia ankaran rangaistuksen uhalla.


Presidentin toisen kierroksen osalta on todettava, että ihmeitä pitää tapahtua jos Alexander Stubb ei voita. Kysymyksessä on kuitenkin oikeiston ja vasemmiston keskinäinen kilpailu. On todennäköistä että kilpailu presidentin paikasta tulee olemaan erittän tiukka. Oma arvioni on, että Stubb voitaa 2-3 %:n marginaalilla.


Itärajan takaa meitä uhkaa suuri vaara, jos emme pysty estämään Venäjän organisoimaa hybriidihyökkäystä poliittisten turvapaikanhakijoiden muodossa Suomeen. Kysymys on vihamielisestä hyökkäyksestä Suomea, Euroopan Unioinia ja Natoa vastaan. Onko tässä suuremman selkkauksen ainekset? Keväämmällä se nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti