torstai 15. helmikuuta 2024

PE 16.02.2024 Antti Kaikkonen on jo keskustan kruunamaton puheenjohtaja

 

                                    Antti Kaikkonen on Keskustan uusi puheenjohtaja ?

Iltasanomien toimittaja kirjoittaa asiantuntevasti Keskustan puheenjohtajapelistä.


Kommentti: Kanki peliin! Antti Kaikkonen on jo keskustan kruunamaton puheenjohtaja ja Annika Saarikon seuraaja

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010229880.html


Keskustan ja Saarikon kannalta uskottavuus meni Sanna Marinin (sd) hallituksen aikana – siihen osallistuminen oli keskustan historian yksi suuremmista virheistä.

Antti Kaikkonen teki edellishallituksen puolustusministerinä muun muassa Natoon liittymisen yhteydessä sellaista jälkeä ja lisäsi uskottavuuttaan, että hän on tällä hetkellä päätään pitempi keskustan muita ehdokkaita.

Kauhavalaista Kurvista pidetään jopa keskustan kentällä ”suunsoittajana” ja poliittisena tuuliviirinä, ja saarijärveläinen Honkonen ei ole vielä saanut riittävää uskottavuutta.


Olen samaa mieltä IltaSanomien toimittajan kanssa Keskusta seuraavasta puheenjohtajasta. Hän tulee olemaan Antti Kaikkonen. Keskusta on palaamassa Antti Kaikkosen myötä uskottavaksi puolueeksi ja palaamassa pois vihervasemmistolaisten joukosta.

Mielestäni Keskustassa on myös muita poliitikkoja joiden avulla Keskusta voi palata takaisin porvaririntamaan. Eeva Kalli, Hannu Hoskonen, Pekka Aittakumpu, Vesa Kallio, Anne Kalmari, Hanna-Leena Mattila, Timo Mehtälä, Olga Oinas-Panuma, Tuomas Kettunen, Hanna Kosonen ja Mikko Savola, jotka voivat toiminnallaan nostaa Antti Kaikkosen Keskustan seuraavaksi puheenjohtajaksi ja takaisin porvarilliseen rintamaan. Keskusta voisi olla kantamassa hallitusvastuutta Orpon hallituksessa. Nyt Keskustassa on ollut Saarikon johdolla väärät valtiaat, jotka ovat vieneet Keskustaa väärälle uralle. Uuden puheenjohtajan johdolla Keskusta nousee iltaruskonpuolueesta takaisin uskottavaksi vaihtoehdoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti