torstai 4. elokuuta 2022

TO 04.08.2022 Oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius kertoo totuuden Suomen virkamafian ja oikeuslaitoksen toiminnasta:

 


Oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius kertoo totuuden Suomen virkamafian ja oikeuslaitoksen toiminnasta:


Totuuspuolueen ja Oikeusturvakeskus ry:n yhteinen kiertue starttaa huomenna 3.8.2022 klo 15. Tulkaa huomenna Kuopion poliisiaseman eteen meitä tapaamaan ja jututtamaan ja kannustamaan. Ohessa kiertueaikataulu! Paljastamme poliisien ja syyttäjien mafian. Järjestämme kiertueen infoja 3.8-8.8.2021 Kuopion, Iisalmen, Jyväskylän, Tampereen, Seinäjoen ja Lohjan poliisiasemien edustalla klo 15.


Jätämme kiertuepaikkakuntien poliisiasemille tutkintapyynnön poliisien ja syyttäjien tutkinnantapporikollisuudesta ja törkeästä rikollisuudesta, joka rinnastuu mafiaan. Virkamafiaan kuuluvien poliisien ja syyttäjien rikosten avulla laaja rikollisverkosto toteuttaa törkeitä petoksia, väkivaltarikoksia, törkeitä virkarikoksia ja mitä tahansa rikoksia. Poliisit ja syyttäjät

  1. leipovat verkostolle miljardien rikoshyötyjä

  2. leipovat rikollisista keinotekoisin menetelmin syyttömiä

  3. leipovat heidän suojattiensa rikollisverkostojen asianajajille, Juha Ruohosen kidutuskultin jäsenille ja muille verkoston jäsenille valtavia rikoshyötyjä

  4. leipovat perustuslain vastaisen "syytesuojan", joka syntyy todistelu tahallaan estämällä, poliisien, syyttäjien, tuomarien ja muiden virkamiesten päätöksissä, asianajajien lausumissa, verkoston maksettujen lääkärien ja LähiTapiolan päätöksissä häikäilemättömästi valehtelemalla

  5. leipovat uhreista rikollisverkostolle rahastuskohteita, joka PL 15 §:n vastainen uhrin omaisuuden anastus ja siirtäminen verkoston petosrikollisten haltuun syntyy todistelu ja kuulustelukertomusten kirjaamiset estämällä, päätöksissä aivan mitä tahansa valehtelemalla ja estämällä uhrilta kaikki oikeussuojakeinot ja vainoamalla uhreja valtioterrorilla ja tekemällä uhrista lainsuojaton valtavan tahallaan verkostossa toteutetun rikosmäärän uhri ja kohdistamalla uhriin, hänen lapsiinsa ja läheisiin "haitattomiksi" valehdeltuja murhayrityksiä, väkivaltaa ja törkeitä kunnianloukkauksia. 

  6. Kerromme kiertueella, miten rikokset toteutetaan ja miten törkeästi poliisit ja syyttäjät valehtelevat päätöksissään mahdollistaessaan verkostonsa törkeitä rikoksia tahallaan.


Verkoston toiminta on juuri sellaista, jonka RL 6:5 §:n 2 momentti säätää järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.

Jokaisella paikkakunnalla jätämme tutkintapyynnön poliisin tutkinnantappotoiminnasta ja julkaisemme sen kiertueen jälkeen todisteineen www.virkamafia.fi-sivuilla.


Minä Erkki Aho voin todistaa saman asian omilla Erkki Ahon blogi nettisivuillani ja tämän päivän 04.08.2022 päätöksellä Päätös asiassa 5800/S/3606/22


Tarmo Tanner

erikoissyyttäjä, tutkinnanjohtaja

specialiståklagare, undersökningsledare

valtakunnansyyttäjän toimisto

riksåklagarens byrå

tarmo.tanner@oikeus.fi

puh. 029 56 20828


SYYTTÄJÄLAITOS Lintulahdenkuja 4 00530 HELSINKI Puhelin 029 5620 800 Fax 029 5620 888 ILMOITUS Asianro 3.8.2022 R 21/620 Erkki Aho e.ahoky@gmail.com . .


Rikosilmoitus 5800/S/3606/22

Aho on eri vastaanottajille toimittamissaan sähköpostiviesteissä katsonut poliisin syyllistyneen virkarikoksiin mm. jättämällä tutkimatta ja tutkimalla virheellisesti eri rikoksia. Ahon sähköpostien perusteella on kirjattu ilmoitus numerolla 5800/S/3606/22. Aho on aiemminkin tehnyt useita vastaavia ilmoituksia poliisin toimintaan liittyen. Viimeisimpänä olen 25.8.2021 tehnyt päätöksen nro 21/642 (asianro R 21/620). Ahon tekemien ilmoitusten perusteella ei ole toimitettu esitutkintaa, koska poliisia ei ole ollut syytä epäillä rikoksesta. Katson, ettei Ahon nyt toimittama uusi tutkintapyyntö sisällä mitään sellaista uutta, asiaan vaikuttavaa selvitystä, jonka johdosta aiemmin tehtyjä ratkaisuja olisi syytä arvioida uudestaan tai jollain tavalla toisin. Asiassa ei edelleenkään aloiteta esitutkintaa. Valtakunnansyyttäjän ohjeen 2020:1 mukaisesti Ahon uusiin, samaa asiaa koskeviin ilmoituksiin ei enää syyttäjälaitoksesta vastata, vaan ne arkistoidaan aiemman asian yhteyteen.

Erikoissyyttäjä, tutkinnanjohtaja Tarmo Tanner


Tiedoksi Aho

Lapin poliisilaitos

Oulun poliisilaitos

Valtakunnansyyttäjävirasto on oikeusministeriön alainen ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on vastuussa valtakunnansyyttäjäviraston toiminnasta. Kun ministeri Henriksson kävi Kalajoella niin tervehdimme ja kättelimme, mutta ministeri ei suostunut keskustelemaan kanssani, koska hänellä ei ollut aikaa. Hän valehteli minulle, sillä aikaa oli mutta hän ei halunnut keskustella kanssani. Kokoomuksen johtajat tunnistivat Kalajoella käydessään ja heidän kanssaan keskustellessani valtiopetoksen sekä murhat. Yhteyshenkilöksi asiassa sovimme kansanedustaja kokoomuksen varapuheenjohtaja Valtosen. Olen lähettänyt hänelle todistusaineistot kuten sovittiin, mutta hän ei vastaa. 

On käsittämätöntä miten tiedotusvälineet vaikenevat asioista. On käsittämätöntä miksi kansanedustajat ja ministerit suojelevat rikollista virkamafiaamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti