sunnuntai 7. elokuuta 2022

MA 08.08.2022 Valtiopetos ja murhat eivät vanhene koskaan


Vakaan markan politiikka johti 1990-luvun alussa erittäin syvään taloudelliseen lamaan. Vakaan markan politiikka oli Suomen johtajien virheajattelua ja sen aiheuttama taloudellinen lama oli siis kotikutoinen eli Suomen johtavien päättäjien aikaansaama. Virheiden korjaamiseksi presidentti Mauno Koiviston johdolla päätettiin pelastaa pankit ja siten turvata pankkien EY:hyn liittymisen edellyttämät pankkien vakavaraisuusehdot. Pankkien pelastaminen edellytti Suomen johtavilta päättäjiltä ja Suomen virkakoneistolta rikollista toimintaa. Siksi rikollisille annettiin syytesuoja. Pankeille annettiin suosituimmuusasema ylemmissä oikeusasteissa eli pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annettiin syytesuoja.


Nuori pääministeri Esko Aho oli presidentti Mauno Koiviston juoksupoika. Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin kesken solmittiin SSP-sopimus. Sen mukaan säästöpankit jaettiin neljän ostajapankin kesken. SSP-sopimuksessa sovittiin toimialarationalisointi eli tiettyjen alojen yrityksiä poistettiin markkinoilta ja sovittiin yritysten kaatamisperusteet SSP-sopimuksen sivuilla 16 ja 17. Markkinoilta poistettiin rikollisesti kymmeniä tuhansia yrityksiä ja kohdeltiin kaadettujen yritysten johtajia kaltoin. He menettivät yrityksensä, kotinsa, omaisuutensa,  ihmisarvonsa ja lisäksi heidän takiaan joutuivat kärsimään takaajat, jotka useimmiten olivat sukulaisia ja muita tuttuja. Yritysjohtajat eivät kestäneet tällaista nöyryytystä vaan yli 10 000 yrittäjää teki itsemurhan. Valtiopetos ja murhat eivät vanhene koskaan.


Suomessa poliisi ei tutki näitä asioita, koska rikollisille on annettu syytesuoja. Syyttäjä ei nosta syytteitä rikoksia tehneitä kohtaan vaan kaadettujen yritysten toimitusjohtajista tehtiin rikollisia oikeuden väärillä päätöksillä. Poliisin rikollista toimintaa johdetaan poliisiylijohtajan toimesta poliisihallituksesta. Poliisiyksiköillä on omat laillisuusvalvojat jotka suojelevat rikoksia tehneitä poliiseja. Syyttäjä ei nosta syytteitä rikoksia tehneitä poliiseja vastaan ja laillisuusvalvonta en näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Suomessa kansanedustajat suojelevat rikollisesti toimivia laillisuusvalvoja. Laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista suuri osa menee heti roskakoriin ja käsitellyistä kanteluista vain murto-osa eli 6 promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Laillisuusvalvonta on kansalaisten pettämistä ja rikollista toimintaa verovaroilla ja virkavastuulla. Kansanedustajat suojelevat laillisuusvalvojien rikollista toimintaa. Siksi Suomessa ei ole perutuslakituomioistuinta niin kuin muissa maissa. Perustuslakituomioistuin

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Minulla on kiistattomat näytöt Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.

SU 17.07.2022 Oikeusvaltio Suomi - rikostutkintaan

http://kalajokinen.blogspot.com/2022/07/su-17072022-oikeusvaltio-suomi.html


Verkoston toiminta on juuri sellaista, jonka RL 6:5 §:n 2 momentti säätää järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.

Jokaisella paikkakunnalla jätämme tutkintapyynnön poliisin tutkinnantappotoiminnasta ja julkaisemme sen kiertueen jälkeen todisteineen www.virkamafia.fi-sivuilla .Minä Erkki Aho voin todistaa saman asian omilla Erkki Ahon blogi nettisivuillani ja päivän 04.08.2022 päätöksellä Päätös asiassa 5800/S/3606/22Tarmo Tanner

erikoissyyttäjä, tutkinnanjohtaja

specialiståklagare, undersökningsledare

valtakunnansyyttäjän toimisto

riksåklagarens byrå

tarmo.tanner@oikeus.fi

puh. 029 56 20828SYYTTÄJÄLAITOS Lintulahdenkuja 4 00530 HELSINKI Puhelin 029 5620 800 Fax 029 5620 888 ILMOITUS Asianro 3.8.2022 R 21/620 Erkki Aho e.ahoky@gmail.com . .Rikosilmoitus 5800/S/3606/22

Aho on eri vastaanottajille toimittamissaan sähköpostiviesteissä katsonut poliisin syyllistyneen virkarikoksiin mm. jättämällä tutkimatta ja tutkimalla virheellisesti eri rikoksia. Ahon sähköpostien perusteella on kirjattu ilmoitus numerolla 5800/S/3606/22. Aho on aiemminkin tehnyt useita vastaavia ilmoituksia poliisin toimintaan liittyen. Viimeisimpänä olen 25.8.2021 tehnyt päätöksen nro 21/642 (asianro R 21/620). Ahon tekemien ilmoitusten perusteella ei ole toimitettu esitutkintaa, koska poliisia ei ole ollut syytä epäillä rikoksesta. Katson, ettei Ahon nyt toimittama uusi tutkintapyyntö sisällä mitään sellaista uutta, asiaan vaikuttavaa selvitystä, jonka johdosta aiemmin tehtyjä ratkaisuja olisi syytä arvioida uudestaan tai jollain tavalla toisin. Asiassa ei edelleenkään aloiteta esitutkintaa. Valtakunnansyyttäjän ohjeen 2020:1 mukaisesti Ahon uusiin, samaa asiaa koskeviin ilmoituksiin ei enää syyttäjälaitoksesta vastata, vaan ne arkistoidaan aiemman asian yhteyteen.

Erikoissyyttäjä, tutkinnanjohtaja Tarmo TannerTiedoksi Aho

Lapin poliisilaitos

Oulun poliisilaitos


Suomen hallitus ja tasavallan presidentti sekä eduskunta ovat vastuussa siitä, että kansalaiset saavat oikeutta ja kansalaisten perusoikeudet turvataan lain mukaisesti. Jos Suomen valtio ei pysty toimimaan lain mukaisesti niin näiden henkilöiden on erottava tai kansalaisten on painostettava heidät eroamaan. Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi.


Pääministeri Sanna Marin
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
Presidentti Sauli NiinistöEi kommentteja:

Lähetä kommentti