torstai 14. kesäkuuta 2018

TO 14.06.2018


Muuttohommani ovat jo aika hyvällä mallilla. Tässä kuvia vanhasta asunnostani.

Supursut kukkivat. Ihana tuoksu. Kuva pyörälenkiltä.

Päiväni

Tein yöllä vastauksen KRP:n lakimiehelle ja lähetin vastauksen tiedoksi myös pääministeri Juha Sipilälle ja MOT-ohjelmalle. Sen jälkeen nukuin neljä tuntia.
Aamulla kävin kastelemassa kukat vanhan asuntoni pihamaalla. Hain myös viimeiset tavarat asuinrakennuksesta. Nyt on sitten vuorossa varaston tyhjennys. Siellä on 11 banaanilaatikollista 23 vuotta kestäneen oikeustaisteluni papereita. Täytyy sanoa, että oikeus- ja poliisijärjestelmämme on kaiken arvostelun alapuolella – siis yksi maailman neljänneksi heikoimmista.
Tänään on ollut vilkas päivä. Yritän saada omat työni ajan tasalle mahdollisimman pian. Pesin tänään pyykkiä ensimmäisen uudessa asunnossani. Pyykinkuivaustelineen sain lahjoituksena samoin silityslaudan. Nyt puuttuu enää silistysrauta. Kävin pyöräilemässä 30 km. Levähdin pyörälenkin jälkeen.
Kirjoitelin blogiani sen jälkeen. Illalla katson MM-jalkapalloa Venäjä-Saudi-Arabia. Lopputulos 5-0.

Oikeudellista pohdintaa

From: POL_VP_KRP_kirjaamo
Sent: Tuesday, June 12, 2018 1:58 PM
To: Erkki Aho (e.ahoky@kotinet.com)
Subject: Keskusrikospoliisin vastaus ja tiedustelu

Hyvä Erkki Aho,
Olitte lähettänyt alla olevan sähköpostiviestin rikostarkastaja Erkki Rossille. Viestissänne kerrotte, ettei rikoskomisario Erkki Rossi tutki rikoksia ja vaaditte Rossin pidättämistä ja vangitsemista oikeudenkäyntiä varten.
Jotta voimme käsitellä asiaanne, tiedustelen Teiltä, onko tarkoituksenne tehdä rikosilmoitus Rossin toiminnasta eli katsotteko Rossin syyllistyneen tutkinnanjohtajana johonkin rikokseen vai onko tarkoituksenne kannella Rossin toiminnasta / tekemästä päätöksestä. Tällöin asia käsitellään hallintokanteluna Keskusrikospoliisissa ja asian ratkaisee Keskusrikospoliisin päällikkö. Vai oliko tarkoituksenne vain saattaa mm. ministereille ja toimittajille lähettämänne viesti Keskusrikospoliisin tietoon?
Ystävällisin terveisin
Tommi Reen
-----------------------------------------------------------------------------
Tommi Reen
Poliisilakimies, varatuomari
Police Lawyer, Master of Laws trained on the bench
Keskusrikospoliisi / National Bureau of Investigation
Oikeusyksikkö / Legal Services
Jokiniemenkuja 4
PL 285 / PO Box 285
01301 VANTAA / FI-01301 VANTAA


Vastaukseni poliiisilakimies, varatuomari Tommi Reenille:

Kiitos tiedosta, poliisilakimies , varatuomari Tommi Reen
1990-luvun pankkikriisissä 500 000 ihmistä jäi työttömäksi ja yli 280 000 ylivelkaantui. 48 000 yritystä poistettiin markkinoilta kyseenalaisin jopa rikollisin keinoin ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan vuoden 1997 loppuun mennessä. Voidaan puhua kansanmurhasta. Todelliset syylliset ovat edelleenkin vapaalla jalalla eikä heitä ole saatettu oikeudelliseen eikä taloudelliseen vastuuseen teoistaan. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten monissa muissa maissa.

Perustuslakituomioistuin

Suomessa laillisuusvalvonta ei toimi, sillä laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista vain 0,6 promillea aiheuttaa huomatuksen vastaisen varalle. Laillisuusvalvonnassa on mielestäni kysymys verovarojen väärinkäytöstä, Koska laillisuusvalvonta ei toimi niin valtakunansyyttäjä ja poliisi voivat toimia rikollisesti pelkäämättä joutumatta vastuuseen teoistaan, koska myöskään poliisin laillisuusvalvonta ei toimi. Korkein oikeus ei perustele tekemiään kielteisiä päätöksiä, koska se ei voi perustella niitä lainmukaisin keinoin. Kysymys on perustuslain ja Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastaisesta menettelystä. Käräjätuomarit ja hovioikeden tuomarit voivat toimia vapaasti ja rikollisesti pelkäämättä joutumatta vastuuseen teoistaan. Suomessa kansanedustajat eivät noudata lakia eikä ministerit ministerinvalaa. Suomessa perustuslakivaliokunta korvaa perustuslakituomioisuimen ja on kiistattomasti todistettu, että perustuslakivaliokunnan jäsenet eivät noudata Suomen lakia. Suomi ei siis ole oikeusvaltio ja kansalaiset Suomessa eivät saa oikeutta, vaikka Suomen perustuslaki 21 § sitä edellyttää ja perustuslain mukaan jos tavallinen laki ja perustuslaki ovat risririidassa niin perustuslaki voittaa, mutta Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta, joka valvoisi perustuslain ja ihmisoikeussopimusten noudattamista.

PR-talojen konkurssivyyhti 1

 PR-talojen konkurssivyyhti 2

 PR-talojen konkurssivyyhti 3

Rikoskomisario Erkki Rossi ei ole löytänyt näistä asioista mitään rikosta, vaikka kauppasopimuksissa on kysymyksessä 63 miljoonan markan törkeästä petoksesta ja konkurssiasiassa on törkeä prosessipetos, jossa haettiin yritys väärillä tiedoilla konkurssiin, koska kaupat oli purettu. Varatuomari Paavo M. Petäjä on antanut oikeudelle väärän lausuman ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Hän on tunnustanut tekonsa. Silloinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen on jättänyt valituksen tekemättä asiassa, vaikka hänellä on ollut valtakirjat asiassa. Asko Keränen on tunnustanut tekonsa. Kaikissa asiaa koskevissa oikeudenkäynneissä on ollut esteellinen syyttäjä Sulo Heiskari. Poliisi on jättänyt kaikki rikokset tutkimatta.
Olen kärsinyt valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja 7 kunnianloukkaustuomiota, jotka kaikki on saatu rikoksilla aikaan.

Olen tehnyt rikostutkintapyynnön käräjätuomari Susanna Ervastin toiminnasta. Asialle on määrätty tutkinnanjohtaja – paikallispoliisi. Koska paikallispoliisi ei voi tutkia valtiopetosta, niin valtiopetos jää KRP:n tutkittavaksi. Katson, että ei ole järkevää käsitellä rikoskomisario Erkki Rossia koskevaa asiaa kanteluna eikä rikosilmotuksena vaan KRP:n on keskityttävä valtiopetoksen tutkintaan. Todistusaineisto on Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa valmiina, Nyt odotan tietoa KRP:ltä kuka on tutkinanjohtaja valtiopetosasiassa? Pyydän ilmoittamaan minulle mahdollisimman pian milloin minua kuulustellaan asiassa,

Rikostutkintapyyntö käräjätuomari Susanna Ervastin toiminnasta

Miksi tiedotusvälineet vaikenevat totuudesta ?

1990-luvun pankkikriisi on selvitettävä, syylliset on saatava vastuuseen ja aiheutetut vahingot on korvattava

asia 2017/688

Olen sitä mieltä, ettei rikoskomisario Erkki Rossi ole yksin syyllinen, vaan koko järjestelmässämme on vikaa niin kauan kun salaiseksi julistetu ns. Koiviston konklaavin paperit, 100 vuodeksi salaiseksi julistettu SSP-sopimusja 25 vuodeksi salaiseksi julistettu Aktiva Hansa-kaupat asiakirjat on käsitelty oikeudenmukisessa oikeudenkäynnissä ja sitä ennen KRP on tutkinut ne.

Kalajoella 14.06.2018

Erkki Aho
044-3025948

Blogini ja videoni


Kiitos tiedosta, poliisilakimies, varatuomari Tommi Reen

Mielipiteet

Faktat pilaavat uutiset

Muodostuuko Irakin hallituksesta Iranin vai USAn liittolainen?

EU-budjetista ”cappi” nurin!

Sote-uudistuksen pilottimaakunta vaikeuksissa

Mikä puolue nykyinen keskusta on - nouseeko keskustan aurinko?

Alueuutiset

Ydinvoimalan rakentamislupa siirtyy – katso video Pyhäjoelta

Kauppareissulta suoraan Siperiaan

Vierasvenesatama, tyrskymajoja, majakkaravintola... – Kalajoen Marinasta tavoitellaan Hiekkasärkkien matkailukeskuksen uutta vetovoimaista kohtaamispaikkaa

Keliber julkisti selvityksen: Keski-Pohjanmaan litiumhanke on kannattava, nyt etsitään rahoitusta

Kotimaan uutiset

HS-gallup: SDP:n asema kärjessä yhä vahvempi, kokoomuksen kannatus putosi alle 20 prosenttiin

Sipilä väitti eduskunnalle, ettei komissio suostu arvioimaan sotea – Komission HS:lle antaman vastauksen perusteella väite ei voi pitää paikkaansa

Voi olla totinen paikka hallitukselle” – HS: Juha Sipilän sote-väite ei ehkä pidäkään paikkaansa

Harkimon Liike Nyt iskee maakuntiin – Heinolassa koko valtuustoryhmä liittyy Hjalliksen liikkeeseen

Aktiivimallin kakkososa etenemässä: Työttömän haettava neljää työpaikkaa kuukaudessa, rangaistuksia porrastettu

"Yli 300 virheellistä turvapaikkapäätöstä on liikaa" – oikeusapu turvapaikan haun alkuvaiheessa säästää valitusvaiheessa

Ulkomaan uutiset

Saksan hallituksessa kiistellään turvapaikanhakijoista – sisäministeri käännyttäisi perusteettomat hakijat jo rajalla

YK:n yleiskokous tuomitsee pää­tös­lausel­mas­saan Israelin toimet Gazan vä­ki­val­tai­suuk­sis­sa

Venäjä aloitti yllättäen valtavan sotaharjoituksen Barentsinmerellä

Saksan hallitus horjuu – Merkelin kristillisdemokraatit saattavat hajota

Välimerellä käydään kissa ja hiiri -leikkiä turvapaikanhakijoilla – tästä on kyse

Talousuutiset

Volkswagen maksaa Saksalle miljardin euron sakot – lisää miljoonasakkoja tulee jatkuvasti

Urhelu-uutiset

Tänään se vihdoin alkaa: Ylen suorat lähetykset, kattavat kisaennakot, Futistietäjä ja paljon muuta – tässä kaikki mitä pitää tietää MM-jalkapallosta!

Tässä on MM-kisojen ensimmäinen maali! Juri Gazinski puski Venäjän johtoon avausottelussa

Neziri aitoi kauden kotimaisen kärkiajan ja innostui: "Jos väsyneenä menee 13 sekunnin pintaan, huippuaika on tulossa"

Suomen naisille EM-hopeaa keilailun triokisassa

Javelin Throw - Andreas Hofmann 92,06m - Offenburg Germany

Seppo Räty 90.60m

Maailmalla tapahtuu

Tutkija Briteissä pidätetyn suomalaisen taustoista: Mahdollisesti matkalla konfliktialueelle – jihadismi todennäköisin syy

Lähes 3 000 miljardia tonnia jäätä on sulanut Ete­lä­man­te­reel­la

Tutkijat yllättyivät: Etelämantereen sulaminen kolminkertaistunut viidessä vuodessa

AFP: Venezuelasta suunnannut Kolumbiaan yli miljoona ihmistä

Pohjois-Korean johtava sanomalehti hehkuttaa Trumpin tekemiä myönnytyksiä: "Vuosisadan tapaaminen"

Pelättiin joutuneen siepatuksi, epäiltiin sabotaasista – 35 vuotta sitten kadonnut ilmavoimien upseeri löytyi elossa Kaliforniasta

Uusi muoti-ilmiö: Kiinalaiset rohmuavat nyt kiinteistöjä Suomesta - ”Suurin osa todennäköisesti mökkejä”

Teinityttö kuoli laskettuaan päin vaijeria hyppyrimäessä – iäkkäät mäkihyppyaktiivit tuomittiin kuolemantuottamuksesta

Lastissa ollut betonirekka kaatui ojaan Raaseporissa – loukkaantunut kuljettaja kiidätettiin sairaalaan

Loppukevennykset

Haitin seksiskandaali: Britannian Oxfamin työntekijöille pysyvä toimintakielto

Kaupan kassa kavalsi työpaikaltaan 8000 euroa – löi kaupan kassaan pullonpalautusmaksuja, mutta ei palauttanut pulloja

Tällaisen mahtipontisen ja hämmentävän propagandavideon Trump näytti Kimille – mediat luulivat Pohjois-Korean tekemäksi

Janitskin-oikeudenkäynnissä erikoinen episodi, useita median edustajia ei päästetty saliin - laamanni paheksuu: ”Ei näin saisi käydä”

Raskaana oleva opettaja sai vankilatuomion seksistä 15-vuotiaan oppilaansa kanssa Texasissa

Hilkka Ahde vuosien taistosta ja voitosta: työpaikkakiusatun rankka polku - ”Tuntuu todella mahtavalta”

Uskomaton oikeussaaga: Poliisimies väläytti kameratolppaa liki 200 kertaa ja vältti sakot

MTV:n rikostoimittaja Jarkko Sipilä ärsyyntynyt tuomarille

Kummelin Jackpot - Pölynimurikauppias

Whistle At Girl Prank

Lapland Hotels - Jope & Lappi - "Lapin neliveto"

Youtube-videot

JR8 - Tuntemattoman Sotilaan rykmentin miehet kertovat

Poliisit - kotihälytys - Kausi 2 - Jakso 1 - Perhe on pahin

10 Tallest Women You Won't Believe Exist

Miten myyt tuotteen asiakkaalle ⎮Bisneskoulu, osa 3

Milloin meteorologi pitäisi kesälomansa?

Yle Areena

Saimaa – 1960-luvun järvimatkailun helmi

Saimaan kanava ennen sotia

ITE-taiteilija Veijo Rönkkösen ihmeelliset patsaat

Työmatkana Imatra–Svetogorsk

Kell' onni on: Onnea rajan takaa

Kalajoki

JHT - Hunters 06.03.2018 PLAYOFF maalikooste

Duo Hietala & Ruuska - Viimeiseen korttiin

Saattohoitajat

Kooste Procopterin helikopterilennätyksestä Kalajoen Hiekkasärkillä.

Goodbye Merta!

Musiikki

Topi Sorsakoski - Olet kaikki

Eilen kun mä tiennyt en

Rauli Badding - Laivat

Kirka - Leijat

Liikunta ja terveys

Verenpaine 157 /89 lepopulssi 55. Paino 89,1 kg. Jumppa 0/2380 min, kuntosali 0/6705 min, kävely 0/735 km , uinti 0/29000m, pyöräily 37/1244 km

6 Amazing Reasons You Should Start Eating Chia Seeds

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti