lauantai 10. elokuuta 2024

SU 11.08.2024 Maalaukset ja muotokuvapiirrokset todistusaineistoineen todistavat syyttömyyteni

 

                                Syyttäjä Sulo Heiskari Erkki Ahon taidenäyttelyssä

Taiteilijat ovat taidenäyttelyyni maalanneet karrikatyyrimaalaukset valtiopetoksen tekijöistä sekä muotokuvapiirrokset PR-Teollisuus Oy:n konkurssirikoksen tekijöistä. Olen julkaisut nämä taideteokset internetissä blogissani ja facebookissa. Nämä taideteokset ovat esillä virtuaalisessa taidenäytelyssäni internetissä joka päivä ympäri vuorokauden.


SU 09.06.2024 Erkki Ahon taidenäyttely

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/su-09062024-erkki-ahon-taidenayttely.html


MA 01.07.2024 Virtuaalinen taidenäyttelyni on avoinna ympäri vuorokauden

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/ma-01072024-virtuaalinen.html


Kukaan näistä henkilöistä ei ole nostanut minua vastaan kannetta kunnianloukkausesta. Ainoastaan entinen asianajaja Asko Keränen on kipuillut asian kanssa. Entinen asianajaja on tunnustanut muita rikoksia ja kärsinyt niistä tuomionsa. Hän on tunnustanut PR-Teollisuus Oy:n konkurssirikoksen, mutta Suomen viranomaiset kieltäytyvät vastaanottamasta tunnustusta. He tietävät, että olen oikeassa ja voin todistaa asian. Ulosotto asioissani on voimassa ja se pitää rikokset avoimena. Keskeinen rikollinen asioissani on syyttäjä Sulo Heiskari. Hän on ollut Suomen valtion palveluksessa.


Pyydän ministereitä ja hallitusta toimimaan niin, että oikeus toteutuu ja Suomen valtio korvaa minulla aiheuttamassa valtavat taloudelliset vahingot ja hirvittävät henkiset kärsimykset ilman aiheetonta viivytystä.


Kalajoki täyttää 500 vuotta vuonna 2025. Pyydän, että pääministeri Petteri Orpo tulee avaamaan taidenäyttelyni Kalajoella. Olen sopinut Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon ja muun kokoomusjohdon kanssa että asiat selvitetään. Minä olen selvittänyt ja todistanut asiat. Nyt on pääministerin vuoro toimia asian vaatimalla tavalla. Petteri Orpolle Kalajoki on jo tuttu paikka.


Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja Erkki Aho Kalajoella Ostoskeskus Loistossa.

LA 03.08.2024 Pääministerin rehellisyys ja Kokoomuksen luotettavuus

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/08/la-03082024-paaministerin-rehellisyys.html


Kalajoki 10.08.2024

Erkki Aho

www.erkkiaho.com


Jakelu pääministeri Petteri Orpo, valtiovarainministeri Riikka Purra, oikeusministeri Leena Meri, sisäministeri Mari Rantanen, oikeusministeriö, sisäasiainministeriö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti