torstai 1. elokuuta 2024

LA 03.08.2024 Pääministerin rehellisyys ja Kokoomuksen luotettavuus

 


Olen sopinut kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon ja kokoomuksen varapuheenjohtajien Antti Häkkäsen, Kai Mykkäsen sekä Elina Valtosen kanssa Kokoomuksen puoluekokouksen yhteydessä Kalajoella Ostoskeskus Loistossa, että selvitetään 1990-laman, pankkikriisin ja valtiopetoksen asiat. Yhteyshenkilöksi sovimme Elina Valtosen. Tämän jälkeen Elina Valtonen ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiviestiini eikä kukaan mukaan sopimukseen sitoutuneesta kokoomuksen henkilöstä.


Tässä on totuus selvitettävästä asiasta.


PE 26.07.2024 Salattu valtiopetos ja sen tekijät – Suomen salattua historiaa

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/pe-26072024-salattu-valtiopetos-ja-sen.html


Olen joutunut kärsimään Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta valtavat taloudelliset tappiot ja hirvittävät henkiset kärsimykset, koska te suojelette Suomen valtion rikollisia.


PE 26.07.2024 Suomen vastuullisille poliittisille päättäjille sekä viranomaisille tiedoksi ja toimenpiteitä varten

https://kalajokinen.blogspot.com/search?updated-max=2024-07-25T17:32:00-07:00&max-results=7






pääministeri Petteri Orpo,

valtiovarainministeri Riikka Purra

oikeusministeri Leena Meri

sisäministeri Mari Rantanen

suojelupoliisi, jos sähköposti on tullut väärään osoitteeseen, pyydän siirtämään asian sellaiselle viranomaiselle, jolle katsotte sen kuuluvan.


Vaadin vahingonkorvauksia Suomen valtion aiheuttamista valtavista taloudellista tappioista ja hirvittävistä henkisistä kärsimyksistä.


Suomi tulee palauttaa takaisin oikeusvaltioksi ja Suomessa tulee suorittaa oikeus-ja poliisipalveluiden uudistus. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin. Sellainen on muissa maissa, mutta ei Suomessa.

Perustuslakituomioistuin

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Kansalaiset tarvitsevat käräjäoikeuden, hovioikeuden ja perustuslakituomioistuimen. Kansalaiset eivät tarvitse nykyisenkaltaista kaksinkertaista laillisuusvalvontaa eikä hallinto-oikeuksia eikä korkeinta oikeutta. Oikeudenkäyntimenettelyä tulee keventää ja lisätä sovintomenettelyä. Poliisien rikostutkinta on uudistettava merkittävällä tavalla. Rikokset on tutkittava. Siksi poliisit on uudelleen koulutettava rikostutkintaan merkittävältä osalta. Näin Suomen valtio säästää satoja miljoonia euroja.


Katson, että nyt on kysymys pääministeri Petteri Orpo Teidän rehellisyydestänne ja Kokoomus-puolueen luotettavuudesta. Kysymys on ihmisoikeusrikoksesta mikä on kestänyt puoli elämääni eli yli 30 vuotta. Kysymys on myös valtiopetoksesta ja yrittäjien murhista, mitkä eivät vanhene koskaan. Minulla on kopio kiistattomasta todistusaineistosta eli salatusta SSP-sopimuksesta, minkä esittelen tällä videolla:

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Vaadin Suomen valtiota korvaamaan minulle aiheuttamansa valtavat taloudelliset tappiot ja hirvittävät henkiset kärsimykset ilman aiheetonta viivytystä.


Kalajoki 01.08.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

044-3025948


Jakelu pääministeri Petteri Orpo, ulkoministeri Elina Valtonen, puolustusministeri Antti Häkkänen, ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen, valtiovarainministeri Riikka Purra, oikeusministeri Leena Meri, sisäministeri Mari Rantanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti