lauantai 30. joulukuuta 2023

LA 30.12.2023 Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioiden joukkoon

 Vakaan markan politiikka, rahamarkkinoiden vapautus ja idänkaupan romahdus johtivat 1990-luvun alussa Suomen syvään taloudelliseen lamaan. Tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla päätettiin pelastaa pankit. Tasavallan presidentin johdolla päätettiin, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa. Tämä merkitsi myös sitä, että rikollisille annettiin syytesuoja. Kysymyksessä oli valtiopetos, kun tasavallan presidentin johdolla puututtiin riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan.

Samalla suoritettiin Suomen suurin omaisuuden ryöstö, kun Esko Ahon hallitus ja neljä ostajapankkia sopivat ns. SSP-sopimuksen, jossa Säästöpankit tuhottiin ja omaisuus jaettiin neljälle ostajapankille. Lisäksi määriteltiin ylikapasiteetin poisto markkinoilta tietyiltä aloilta ja määriteltiin yritysten kaatamisperusteet. Markkinoilta poistettiin n.48 000 - 60 000 yritystä ja niiden omaisuus siirrettiin pankeille. Kaadettujen yritysten toimitusjohtajista tehtiin rikollisia oikeuden väärillä päätöksillä ja heidät laitettiin elinikäiseen velkahirteen. 11500 -16000 yrittäjää ei kestänyt tätä Suomen valtion rikollista toimintaa vaan teki oman lopullisen päätöksen eli itsemurhan.PR-Teollisuus Oy:n joulukortti


Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön, koska en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohteluni täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosten tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä on tunnustanut rikoksensa. He ovat toimineet esteellisen syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Lisää todistusaineistoa

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/la-12092020-lisaa-todistusainestoa.html

Poliisi ei tutki asioitani eikä korkein oikeus pura vääriä alioikeuksien päätöksiä. Kaikki ulosotossa olevat ja olleet saatavat on saatu aikaan Suomen valtion rikollisella toiminnalla
Syyttäjä Sulo Heiskari on keskeinen rikollinen PR-talojen konkurssivyyhdessä. Hän on toiminut esteellisenä syyttäjä kaikissa kauppasopimuksia koskevissa oikeudenkäynneissä.


Asianajaja Antti Latola toimi rikollisena konkurssipesänhoitaja tehden kauppasopimuksissa törkeän petoksen sekä haki väärillä tiedoilla PR-Teollisuus Oy.n konkurssiin, sillä kaupat oli purettu eikä konkurssipesällä ollut mitään saatavaa. Toinen konkurssipesänhoitaja Hannu Maskonen ei hypännyt ikkunasta ulos venäläiseen tapaan vaan putosi parvekkeelta ja kuoli.
Asianajaja Asko Keränen jätti valituksen tekemättä konkurssiasiassa Vaasan hovioikeuteen. Konkurssipäätös sai lainvoiman ja tätä väärää konkurssipäätöstä syyttäjä Heiskari on käyttänyt hyväkseen uusien väärin päätösten aikaansaamiseen. Rikollisille on annettu syytesuoja ja siksi poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, eikä oikeus ota käsiteltäväkseen, eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Nämä taideteokset muiden joukossa on esillä taidenäyttelyssäni Kalajoella.Esitykseni oikeusjärjestelmän uudistamiseksi. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin. Käräjäoikeuden ja hovioikeudet säilytetään. Nykyisen kaltainen laillisuusvalvonta ja hallinto-oikeudet lopetetaan sekä korkein oikeus lopetetaan. Näin säästetään satoja miljoonia euroja ja Suomi palautetaan samalla takaisin oikeusvaltioiden joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti