tiistai 14. marraskuuta 2023

KE 15.11.2023 Terve Sebastian!

 


Nuoruuden kuva kansanedustaja Sebastian Tynkkysestä


Tiedoksi Jenna Simula


Pyydän Sinua ja Jenna Simulaa tulemaan Kalajoelle tutustumaan taidenäyttelyyni jossa on n.150 maalausta ja piirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia. Taidenäyttely kertoo taiteen ja historiikkien avulla Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa vuodesta 1323 aina tähän päivään saakka. Olen kirjoittanut jokaiseen taideteokseen historiikin yhteensä n. 1000 sivua. Olen kirjoittanut nettiin ja muistitikuille historiaa n. 20 000 sivua.


SU 12.11.2023 Taidenäyttelyni esittelee ”Kirotun salaisuuden”

https://kalajokinen.blogspot.com/2023/11/su-12112023-taidenayttelyni-esittelee.html


Minulla on sellainen ongelma, että KRP, Valtakunnansyyttäjävirasto ja laillisuusvalvojat ovat ilmoittaneet, että he eivät käsittele asioitani, eli tekemiäni rikostutkintapyyntöjä tai kanteluitani, vaan he arkistoivat lähettämäni rikostutkintapyynnöt ja kantelut. Mielestäni tällainen menettely ei kuulu länsimaisen oikeusvaltion toimintatapoihin eikä perustu lakiin.

Myös ministerit ja kansanedustajat sekä tasavallan presidentti ovat kieltäytyneet vastaamasta minulle. Edellinen oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kieltäytyi jopa keskustelemasta kanssani.


Oulun poliisi on kieltäynyt käsittelemästä rikostutkintapyyntöjäni. Nyt tuli kuitenkin poikkeus, kun Oulun poliisi Joonas Uotila teki päätöksen päiväyksellä 30.10.2023 asiassa 5770/S/3575/23. Posti toi päätöksen minulle 13.11.2023. Kysymys asiasta, jossa rikosylikonstaapeli Joonas Uotilaa on syytä epäillä virkarikoksesta. Hän suojelee päätöksellään Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden tuomareita heidän epäillyssä virkarikoksessaan. Pohjois-Suomen hallinto.oikeuden tuomarit suojelevat päätöksellään Rovaniemen hovioikeuden tuomareita, jotka todistettavasti ovat syyllistyneet virkarikokseen. Rovaniemen hovioikeuden tuomarit suojelevat tietoisesti ja todistettavasti väärällä päätöksellään Oulun käräjäoikeuden tuomarin tietoista ja tarkoitukselta väärää päätöstä. Oulun käräjäoikeuden väärä päätös syntyi, kun Oulun poliisi tutkinnanjohtajana poliisi Hannu Mensonen ja tutkija Pekka Niskakangas lähtivät suojelemaan silloista Raahen käräjäoikeuden tuomaria Sari-Anne Ervastia tämän virkarikosasiassa. Kuulustelu suoritettiin todistettavasti vastoin lakia ja minun todistusaineistoa ei otettu vastaan eikä todistajiani kuultu. Olen saanut asiassa viiden kuukauden ehdottoman vankeustuomion Oulun poliisien ja syyttäjän rikollisen toiminnan johdosta. Tuomio on varmasti ja todistetusti väärä.


Olen yrittänyt tavoittaa puhelimitse rikosylikonstaapeli Joonas Uotilaa, mutta hän ei vastaa soittopyyntöön. Siksi lähetän tämän sähköpostiviestin hänelle ja pyydän häntä näin kirjallisesti saapumaan Kalajoelle asuntooni yhdessä Sinun ja Jenna Simulan kanssa. Esittelen teille taidenäyttelyni ja rikosten todistusaineistot. Toivon, että Sinä Sebastian voit videoida tilanteen, jossa esittelen rikosten todistusaineistot rikosylikonstaapeli Joonas Uotilalle. Todistusaineistot olen kopioinut kirjaani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ISBN 952-91-4593-X sekä olen esittänyt ne myös youtube-videoillani sekä blogikirjoituksissani. Osasta rikollisista erittäin taitavat taiteilijat ovat tehneet muotokuvat taidenäyttelyyni.


Tervetuloa!


Kalajoki 14.11.2023

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Jakelu myös rikosylikonstaapeli Joonas Uotila ja sisäministeri Mari Rantanen sekä oikeusministeri Leena Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti