torstai 8. joulukuuta 2022

TO 08.12.2022 Tervetuloa Kalajoelle kansanedustaja Paula Risikko

 

Kansanedustaja Paula Risikko – tervetuloa Kalajoelle 10.12. klo 14.00




Keväällä 2022 Kokoomuksella oli puoluekokous Kalajoella. Silloin sovin Kokoomuksen johdon kanssa, että valtiopetos ja 1990-laman asiat selvitetään. Sopimuksessa ovat mukana puheenjohtaja Petteri Orpo ja varapuheenjohtajat Antti Häkkänen, varapuheenjohtaja Elina Valtonen ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen. Yhteyshenkilöksi sovimme varapuheenjohtaja Elina Valtosen.

Elina Valtonen ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiviestiini eikä myöskään Petteri Orpo, Antti Häkkänen eikä Kai Mykkänen.

Tässä valokopioita todistusaineistona tapaamisestamme ostoskeskus Loistossa.



Tässä on todistusaineisto asioista, joiden selvittämisestä olemme sopineet. Valtiopetoksesta kertoo youtube-videolla kokoomuslainen Jorma Jaakkola.

Kalajoella paikalla on 10.12.2022 klo 14.00 myös kokoomuksen kansanedustaja Mikko Korkiakoski, joka on ammatiltaan poliisi.

Tässä linkissä on selvitetty asiat.

TI 06.12.2022 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikesta huolimatta

http://kalajokinen.blogspot.com/2022/12/ti-06122022-hyvaa-itsenaisyyspaivaa.html

Tervetuloa Kalajolle. Odotan, että kerrotte Kalajoella minulle miksi Kokoomus ei ole pitänyt kiinni sopimuksestamme ja miksi yhteyshenkilöksi sopimamme Elina Valtonen ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiviestiini. Kansanedustajaehdokas poliisi Mikko Korkiakoski voi selvittää miksi Oulun poliisi ei reagoi asiaan, vaikka olen tehnyt seitsemän kiirehtimispyyntöä asiassa Oulun poliisijohtaja Mika Heinilälle..


Terv. Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki


Jakelu, Paula Risikko, Petteri Orpo, Antti Häkkänen, Elina Valtonen, Kai Mykkänen, Mikko Korkeakoski



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti