keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

KE 25.07.2018


Hannu Tiluksen kuva eilisestä jalkapallo-ottelusta K-Pallo – HBK. Mielestäni tämä kuva kuvaa hyvin K-Pallon tilannetta – vastustaja kävelee – K-Pallo juoksee. K-Pallon tilanne on nyt erittäin hyvä, sillä nuoret pelaajat ovat suuressa roolissa K-Pallon joukkueessa. K-Pallo on nyt sarjan kolmanneksi viimeisenä, mutta noussee sarjataulukossa vähintäänkin kolmanneksi ennen sarjan päättymistä. Ensi vuonna K-Pallo noussee viitossarjaan. Tomi Gronoffille kiitos K-Pallon valmentamisesta ja johtamisesta. Eilisestä pelistä Tomille arvosana 10 -. Eilinen peli oli voitettavissa, jos olisi keskitytty johtoaseman puolustamiseen. Nyt hyökättiin innokkaasti ja mahdollisuudet olivat jopa 7-2 voittoon.

Päiväni

Eläkkeellä olevana asiakaspalvelun ja yritystalouden opettajana otan tarkasteltavaksi Elisan asiakaspalvelun. Olen tyytymätön Elisan asiakaspalveluun. Puhelinumero piti laittaa, mutta soittoa ei kuulunut. Muutoinkin asiakaspavelussa oli todella paljon parannettavaa. Yhden päivän aikana asian hoitaminen ei edistynyt maaliin saakka, mutta voivottelua palvelun tarjoajilla riitti. Asiakas tarvitsee ratkaisun ongelmaansa mahdollisimman nopeasti.

Elisan asiakaspalvelua yhden päivän aikana

Hei Erkki! Voi että, onpa ikävä kuulla Selvitetäänpä tilannetta, kerrotko vielä puhelinnumerosi ja syntymäaikasi (ei loppuosaa)?

Varaosia meillä ei ole laitteille myynnissä ollenkaan, eli ikävä kyllä akkua emme saa täältä toimitettua. Jos laitteella on vielä valmistajan myöntämää takuuaikaa jäljellä, tuo kannattaisi viedä huollettavaksi!

Okei, ikävä kyllä silloin jos laitteen hankinnasta on jo pidempi aika ei välttämättä valmistajan myöntämää takuaikaa ole enää jäljellä.

Huawein modeemeilla takuuaika on yleensä 2-vuotta, eli jos laitteen hankinnasta on jo tuota pidempi aika niin silloin on järkevintä hankkia kokonaan uusi laite. Toki tuon laitteen voi toimittaa huoltoon, mutta silloin sen korjaaminen on jo omakustanteista sillä takuuta ei ole enää jäljellä

Elisan asiakaspalvelua toisen päivän aikana

Meiltä löytyy noita laitteita useammasta hintaluokasta.
Halvin vaihtoehto olisi Huawein nettitikku; https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/4G-Nettitikku-E3372?paymentOption=36&deviceVariant=E3372%203G%2F4G
Itse suosittelen kuitenkin ennemmin tällaista modeemia, sillä nämä ovat todetusti kestävempiä ja pitkäikäisempia mitä nettitikut.
Tällainen Huawein laite voisi olla sinulle hyvä pienen kokonsa vuoksi. Sanoit, että kirjoittelet blogia ja olet tietokoneella päivittäin, niin tämän laitteen avulla on mahdollista myös viedä yhteys vaikka mökille.
https://elisa.fi/kauppa/#!/tuote/4G-Nettiboksi-E5785?paymentOption=36&deviceVariant=3G%2F4G%20E5785
Toimitusajasta sen verran, että yleensä saamme laitteen toimitettua jo 1-2 arkipäivän kuluttua.

Pyysin lähettämään 4G Nettiboksi E5785 ja yhdistämään laskun nettiyhteyslaskuuni.

Joo kyllä onnistuu!

Haluaisitko laitteen mielummin noudettavaksi Matkahuoltoon vai Postin toimipisteeseeen?

Matkahuollon toimitusmaksu on halvin, 5,90€

Omasta lähipostista nouto on 7,90€ ja Smartpostin pakettiautomaatista toimituskuluja muodostuisi 6,90€

Minä ihmettelen, että miksi laitteeseeni ei voinut toimittaa akkua, vaan piti ostaa koko laite. Miksi asiakaspalvelu kesti kaksi päivää? Mieleeni tulee tapaus, jossa Elisa myi 5G liittymi vaikka sitä ei voi vielä käyttää.

Onko Elisan markkinointi ja toiminta rehellistä?

Millaista on hyvä asiakaspalvelu?

Toivottavasti tästä on apua Elisan asiakaspalveluun. Minä oletan, että minä saan hauamani, mutta hinta on 10-kertainen akun hintaan verrattuna.

Hannu Tiluksen kuvia eilisestä jalkapallo-ottelusta K-Pallo -HBK 3-3

K-Pallo katkeraan tasapeliin (K-Pallon sivuilta otteluselostus)

K-Pallon edustusjoukkueen tiistai-illan ottelu HBK:ta (Kruunupyy) vastaan päättyi tasapeliin lukemin 3-3 (1-0). Jälleen helteisessä säässä pelattu ottelu tarjosi paljon tilanteita, mutta sai kuitenkin kotijoukkueen kannalta ikävän lopun, kun HBK onnistui tasoituksessaan aivan lisäajan loppuhetkillä.
K-Pallo sai otteluun mainion alun, kun se siirtyi johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla. Viljami Tanhualan pitkä syöttö tavoitti Juho Isokäännän, joka pääsi murtautumaan puolittaiseen läpiajoon. Isokääntä harhautti HBK:n puolustajan ja laukoi pallon vasurillaan lähietäisyydeltä ohi maalivahdin ja lukemiksi 1-0.
Maalin ja hyvän alun jälkeen ote siirtyi kuitenkin vahvasti HBK:n haltuun. Vierailijat loivat jatkuvasti painetta K-Pallon maalille ja peliväline kävi jakson aikana pariin kertaan kotijoukkueen maalipuissakin. Etenkin HBK:n pitkät pallot aiheuttivat hankaluuksia K-Pallon puolustukselle ja välillä tuntuikin, että vierailijat pelaisivat miehen ylivoimalla. K-Pallo kesti kuitenkin HBK:n rynnistykset ja tauolle mentiin isäntien johtolukemissa 1-0.
Toiselle jaksolle K-Pallo muutti hieman ryhmitystään tiputtamalla toisen kärjen alemmas saadakseen enemmän tukea keskikentälle. Tämä ei kuitenkaan tuntunut estävän HBK:ta jatkamasta painostustaan. Vierailijat saivat palkintonsa ottelun 56. minuutilla, kun Martin Prestin kierteinen laukaus noin 20 metristä painui K-Pallon maaliin ja lukemat olivat 1-1.
Maalin jälkeen K-Pallo tuntui heräävän jälleen mukaan peliin ja kuitti tulikin jo ottelun 59. minuutilla. Eetu Nikupaavon hyvä sivuvapari jatkettiin maalin edustalle Ville Mustoselle, joka pääsi vapaasti viimeistelemään lukemat K-Pallon eduksi 2-1:een.
Tämän jälkeen K-Pallo jatkoi hyvää peliään ja ote tuntui siirtyneen kotijoukkueen puolelle. Kun vajaat 80 minuuttia oli pelattu, K-Pallolle vihellettiin hieman kevyehkön tuntuinen rangaistuspotku, kun Viljami Tanhuala kaatui pallonkamppailutilanteessa vastustajan kanssa rangaistusalueella. Tanhuala itse asettui ampumaan rankkarin upottaen sen varmasti maalin vasempaan alakulmaan ja lukemiksi 3-1.
Edellisestä rangaistuspotkusta ei kulunut kuin muutamia minuutteja, kun pallo vietiin jälleen pilkulle. Henry Nauha haastoi hienosti laidallaan HBK:n puolustajat peippaillen ohi muutamasta miehestä ennen kuin sai sukilleen. Rankkaria asettui ampumaan tällä kertaa Akseli Koutonen, joka kuitenkin harmittavasti osui HBK-maalin oikeaan tolppaan, eikä lopullisen tuntuista niittiä ottelulle näin ollen syntynyt.
Ottelun 85. minuutilla HBK sai kulmapotkun, jossa K-Pallon puolustukselle tapahtui harmittava nukahdus ja etualue unohtui täysin vapaaksi. Näin HBK:n Jonas Levander pääsi puskemaan pallon täysin vapaasti etutolpan tuntumasta K-Pallon maaliin ja lukemat 3-2:een.
Tämän jälkeen HBK nosti miehistöään ylemmäs ja loi painetta K-Pallon maalille. Tämä avasi kuitenkin myös kotijoukkueelle hyviä tilanteita. Aivan ottelun viime minuuteilla ja lisäajallakin K-Pallolla oli loistavia paikkoja tehdä neljäs maali ja lyödä lopullinen niitti pelille.
Ehkä hieman liian innokas hyökkääminen lopulta kuitenkin kostautui ja näin HBK onnistui kuin onnistuikin tekemään tasoitusmaalin. Ottelua oli pelattu 90+3 minuuttila, kun pallo pomppi K-Pallon puolustuksessa ja tämän jälkeen Martin Prest pelattiin läpiajoon. Tämä viimeisteli varmasti toisen maalinsa ja ottelun loppulukemiksi 3-3, kun tuomari vihelsi pelin päättyneeksi heti seuraavasta aloituksesta.
Ottelun lopputulos oli K-Pallolle ankara pettymys, etenkin kun pelin lopulla oli useita tilanteita tehdä ratkaiseva maali. Tämä oli jo kolmas kerta kuluvalla kaudella, kun K-Pallo menetti pisteitä aivan ottelun loppuhetkillä. Hieman tarkemmalla pelaamisella kaikki pisteet olisivat voineet jäädä Kalajoelle. Kaikki kunnia kuitenkin vastustajalle, joka ei ollut ottelussa yhtään sen huonompi kuin kotijoukkue.
Onnistujiksi K-Pallolta voitaneen nostaa ainakin puolustuksessa virheettömästi pelanneen Anton Tavastin sekä keskikentällä hienosti vääntäneen Pauli Niemen. Maininnan ansaitsee myös maalivahti Antti Poletin parissa viime pelissä parantuneet otteet koskien etenkin maalilta ulkona pelaamista.
Edustusjoukkueen pelit jatkuvat seuraavan kerran lauantaina 4.8. Kokkolassa Ykspihlajan kentällä, kun sitä vastaan asettuu KPS II.

Kävin Merenojan urheilukentällä kävelemässä 6 km. Siellä oli painonostoleiriläisiä. Tämän viikon aikana on painonnostoleiri Kalajoella ja osanottajia on ympäri Suomea.

Tänään on ollut lämmin päivä. Lämpömittari näytti + 32 C. Kävin 30 km:n pyörälenkillä.

Blogini ja videoni


Mielipiteet

Lukijan mielipide: Ministeri Mattila puhui asiaa Ohtakarissa
Erkin kommentti: Monelle ministerille kirjoitetaan puheet valmiiksi. Ehkä tässäkin tapauksessa on käynyt näin. Arvelen tietäväni kuka tietää.

Alueuutiset

Pienbussi törmäsi henkilöauton perään Haapajärvellä – seitsemän kolariautoissa ollutta henkilöä selvisi vammoitta

Yksi sairaalaan rekan ja auton Sievin kolarista

Pyörällä auton eteen kääntynyt loukkaantui Nivalassa

Kotimaan uutiset

Suomi saa uuden venereitin – 70-metrinen kanavatunneli on harvinaisuus koko maailmassa

Työoikeuden professori: Ensimmäistä kertaa mietitään eläke- ja työttömyysturvan heikentämistä

Ulkomaan uutiset

Kreikan maastopalojen uhriluku nousi 79:ään

Venäjän mielestä Suomen ja Ruotsin Nato-yhteistyö heikentää turvallisuutta – puolustusministeri uhkaa vastatoimilla

Venäjä paheksuu Suomen Nato-yhteistyötä – Puolustusministeri Niinistö: Lännellä pelottelu voi viedä venäläisten ajatukset pois omista ongelmista

Pakistanilaiset äänestävät parlamenttivaaleissa, ehdokkaita myös ääri-islamilaisista ryhmistä

Republikaanijohtajat USA:ssa: ”Putin ei ole tervetullut kongressiin”

Laosissa murtunutta patoa oli yritetty korjata, mutta kova sade oli estänyt työt – tulvavesi on peittänyt alleen useita kyliä

Kreikan maastopaloissa kuollut jo ainakin 74 – palomiehet etsivät uhreja edelleen

Talousuutiset

Kesko kasvatti lii­ke­vaih­to­aan ja asiakkaiden määrää – myös autokaupan liikevoitto vahvistui edel­lis­vuo­des­ta

Urheilu-uutiset

Asiantuntija toppuuttelee mitalitavoitteita yleisurheilun EM-kisoista: "Vaatii superonnistumisia, että tulee monta mitalia"
Erkin kommentti: Yksikin mitallisija on hyvä saavutus. Urheiluliiton johdon tavoite on mielestäni utopistinen.

Koposen pitkä sopimus merkki luottamuksesta – "Todella tärkeä palanen heidän suunnitelmaansa"

Suomalaisurheilijoiden häirintä on siirretty viranomaistutkintaan

Maailmalla tapahtuu

Poliisi Anni Törnin henkirikosepäilystä: Epäilty kertonut kätkeneensä ruumiin

Poliisi: Tilasi 9 milj. eurolla laitteita omaan myyntiin – Opetusviraston korruptiojupakan tutkinta valmis

Loppukevennykset

Yle testasi: Toimittaja pääsi sisään muun muassa Suomen Pankkiin näyttämällä tikkaita ku­lun­val­von­nas­sa

Tyyne Kettunen SOTE-päivitys 12/13 000:Sotetanhu,1.vuoro eli ns.Vanhanen

kummeli kodinkonemyyjä

Gata com saia curta mostra demais na academia e deixa a mulherada furiosa

Youtube

Heinäkuun helteet - loppua ei vaan näy!

TLDRDEEP: Vankilapaot

A-studio: Kullan konekaivuu Lapin luonnonpuistoissa

IRAN vs ISRAEL - Who Would Win - Military / Army Comparison

Iran vs USA - Military Power Comparison 2018

Yle Areena

1945 Japanin antautuminen

1939: Ranskan Guayanan rangaistussiirtolat

1945 Jaltan salaiset neuvottelut

Tour de France

1940: Eva Braun kuvaa Hitleriä

Kalajoki

Kalajoen jäätilanne keskustassa 3.4.2016

Tractor pulling Kalajoki 2012

2012 Kalajoki Farmi 8000 kg

Tractor pulling Kalajoki 2013

Tuontitukku pakkaamo

Matkailu

A Hidden Gem in Bratislava, Slovakia

10 Things to do in Bratislava, Slovakia Travel Guide

Bratislava City Tour, Slovakia - Eslovaquia

Bratislava, Slovakia. As We Travel Europe: Country #22

A Tourist's Guide to Bratislava, Slovakia

Travel to : Slovakia !!!

Historia

Suuri Pohjan sota (1700-1721)

Ruotsinsalmen meritaistelut 1789-90

Suomen sota 1808-1809

Oolannin sota

The Winter War between Soviet Union and Finland

Musiikki

Aftermovie André Rieu in Maastricht 2018

André Rieu - Libiamo - Happy Birthday! DVD

Tiritomba - André Rieu & The Platin Tenors - Live in Brazil

André Rieu - Chianti Song

Andre Rieu & Platin Tenors - Dark Roses 2010

Kielten opiskelua

Learn 14 GO Expressions in English

Learn English Expressions: JUST IN CASE

Have better conversations using the FORD method

Kuntoilu

Overhead Tricep Extension

FRANK MEDRANO SUPERHUMAN Abs Slicing Exercises for RIPPED ABS!!!

7 Easy Exercises for a Flat Stomach and Small Waist

What Will Happen to Your Body If You Walk Every Day

15 Yoga Poses That'll Change Your Body In Less Than a Month

Liikunta ja terveys

Verenpaine 146 /91 lepopulssi 58. Paino 89,1 kg. Jumppa 0 /2760 min, kuntosali 0/6705 min, kävely 6 /821 km , uinti 0/34000m, pyöräily 34 /2237 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti