sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

SU 16.06.2024 Keskeinen tekijä on syyttäjä Sulo Heiskari

 

                       Keskeinen tekijä on syyttäjä Sulo HeiskariMyyjät eli Kera Oy ja Arsenal Oy tiesivät, että PR-Teollisuus Oy ( aik. Euronio Oy) oli markkinoilta poistettavien yritysten listalla. Kysymys on törkeästä petoksesta, kun myyjä tietoisesti pettää ostajaa. Tässä todistus asiassa.SSP-sopimuksessa eli Säästöpankki-sopimuksessa sovittiin, että tiettyjen alojen ylikapasiteetti ja säästöpankit poistetaan markkinoilta. Pankit tekivät luettelot poistettavista yrityksistä ja oikeuslaitos ja muut viranomaiset toimivat sen mukaisesti. Kuuntele ja katso videoni. Siinä minulla on ns. Säästöpankkisopimuksesta kopio.


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Nämä kaksi todistusaineistoa todistavat Suomen valtion rikollisen toiminnan sekä mm. entisen kanasanedustajan Markku Kosken syyllisyyden. Kun Koski jäi kiinni teoistaan niin haastoi minut oikeuteen kunnianloukkauksesta ja syyttäjä Sulo Heiskari toimi taustalla niin, että minä en saanut esittää kuulusteluissa enkä oikeuskäsittelyssä todistusaineistoa asiassa. Kosken kunnianloukkaustuomio on edelleen ulosotossa ja ulosotto pitää rikokset avoimena ja KRP: n tutkittava asia.


Ulosotto on edelleenkin voimassa Markku Kosken asiassa. Pyydän KRP:tä kiirehtimään rikostutkintaa jotta oikeus toteutuu. Ulosotto pitää rikokset avoimena. Syyttäjä Sulo Heiskari on keskeinen epäilty tässäkin asiassa.SU 09.06.2024 Erkki Ahon taidenäyttely

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/su-09062024-erkki-ahon-taidenayttely.html


PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

https://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/pr-talojen-konkurssivyyhti.html

Syyttäjä Sulo Heiskari oli keskeisesti mukana varatuomari Mikko Kovalaisen asiassa. Poliisi Harri Rahkola ei ottanut asiassa todistusaineistoa vastaan. Hän käyttäytyi kuulustelussa erittäin poikkeuksellisesti. Hänellä oli ase näkyvästi esillä ja ulottuvissa kun hän kuulusteli minua. Minä en saanut esittää todistusaineistoa ja Rahkola uhkaili minua pidättämisellä jos en allekirjoita hänen laatimaansa kuulustelukertomusta. Kesken kuulustelun kuulusteluhuoneeseen tunkeutui syyttäjä umpihumalassa. Rahkola ohjasi syyttäjän ulos huoneesta. Rahkola otti minulta sormenjäljet ja todennäköisesti syyttäjä tuli kuulusteluun valvomaan, että poliisi Rahkola toimii hänen ohjeidensa mukaan.

Oikeuskäsittelyssä käräjätuomari ei ottanut todistusaineistoa vastaan eikä antanut minun kuulustella vastapuolen todistajaa, joka puhelimitse todisti asiassa. Kun todistaja ei muistanut mitä hänen piti todistaa, niin Mikko Kovalainen kysyi, että ”Voinko auttaa?” Käräjätuomari ei antanut minun kuulustella vastapuolen todistajaa, mikä on ihmisoikeussopimuksen vastainen menettely. Oikeudessa oli kolme henkilöä seuraamassa oikeuskäsittelyä. Tässä Pentti Heikkisen todistus.


Mikko Kovalaisen asiassa ulosotto edelleenkin voimassa. Ulosotto pitää rikokset avoimena, Syyttäjä Sulo Heiskari oli keskeisessä roolissa estämässä Mikko Kovalaisen rikosten paljastumisen. Heiskarilla oli tarvetta peitellä omia rikoksiaan auttamalla Mikko Kovalaista rikosten salaamisessa. Virheellisestä rikostutkinnasta vastaa poliisi Harri Rahkola omalta osaltaan. Pyydän KRP:tä kiirehtimään rikostutkintaa jotta oikeus toteutuu. Ulosotto pitää rikokset avoimena. Syyttäjä Sulo Heiskari on keskeinen epäilty tässäkin asiassa. Mikko Kovalainen on yksi pahimmista tekijöistä mitä maa päällään kantaa.


Jumalisjärven Lohi ay ja Emajoen Lohi Oy – nimismies Vesa Juntunen ja varatuomari Mikko Kovalainen

https://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/08/jumalisjoen-lohi-ay-ja-emajoen-lohi-oy.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti