sunnuntai 21. tammikuuta 2024

MA 22.01.2024 Rikostutkintapyyntö/rikosilmoitus Oulun poliisille

 




Suomessa toteutettiin presidentti Mauno Koiviston ja Suomen Pankin johdolla tuhoisaan vakaan markan politiikkaa. Lisäksi rahamarkkinat vapautettiin tekemällä muun muassa päätös korkosäännösten purkamisesta. Lisäksi Suomen kotitekoista lamaa syvensi idänkaupan romahdus. Suomi jätti EY-jäsenhakemuksen 18.3.1992. Suomen piti täyttää EY-jäsenehdot. Suomen pankkien tuli täyttää 8 %:n vakavaraisuusehto. Suomen pankkien talous oli vakaan markan politiikan, rahamarkkinoiden vapautuksen ja idänkaupan romahduksen johdosta täysin kuralla. Siksi tasavallan presidentti Mauno Koivisto kutsui tasavallan presidentin linnaan 6.5.1992 oikeuslaitoksen edustajia ja tilaisuudessa päätettiin antaa pankeille suosituimmuusasema oikeudenkäynneissä. Tämä merkitsi sitä, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annetaan syytesuoja. Näin tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla puututtiin riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan eli syyllistyttiin valtiopetokseen MIKÄ EI VANHENE KOSKAAN.


Valtiopetoksen toteutus suoritettiin Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välisellä sopimuksella 22.10.1993. Salaisessa sopimuksessa sovittiin säästöpankkien jako neljän ostajapankin kesken ja samalla sovittiin ylikapasiteetin purkaminen tietyiltä aloilta ja määriteltiin yritysten kaatamisperusteet. Markkinoilta poistettiin rikollisin perustein n.48000 yritystä pankkien pelastamiseksi. Yritysten johtajista tehtiin oikeuden väärillä päätöksillä rikollisilla ja heidät tuomittiin elinkautiseen velkahirteen. Yli 11500 yrittäjää ei kestänyt tätä Suomen valtion rikollista toimintaa ja teki itse oman lopullisen ratkaisunsa eli itsemurhan. Suomeen tuli yli 500 000 työtöntä ja yli 280 000 ylivelkaantunutta. YRITTÄJIEN MURHAT EIVÄT VANHENE KOSKAAN.


Jotta pankkien taseet saatiin täyttämään EY-jäsenehdot, niin Suomen valtio perusti ns. roskapankin 18.11.1993. Suomen oikeuslaitos oli alistettu poliittiseen valvontaan. Pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa ja laillisuusvalvonta oli poliittisessa valvonnassa eli kansanedustajat valvoivat laillisuusvalvojien rikollista toimintaa kun laillisuusvalvojat tekivät asioissa ei anna aihetta päätöksiä. Oikeusministeriö alaisuudessa toimi rikollisorganisaatioksi muutettu syyttäjälaitos sekä sisäministeriön alaisuudessa toii rikollisorganisaatioksi muutettu poliisiorganisaatio, jolla oli omat laillisuusvalvojat varmistamassa poliisien rikollisen toiminnan, Kansalaisilla ei ollut mitään mahdollisuutta saada oikeutta Suomessa. Minulla on todistusaineistona tästä toiminnasta blogini, kirjani ja videoni. www.erkkiaho.com

SU 21.01.2023 Valtiopetos ei vanhene koskaan ja ulosotto pitää rikokset avoimena.

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/01/su-21012023-valtiopetos-ei-vanhene.html

Entinen kansanedustaja Markku Koski antoi oikeudelle väärän lausuman ja pelasti itsensä. Ylivieskan poliisi oli syyllistynyt sitä ennen rikoksiin suorittamalla virheellisen esitutkinnan asiassa ja estämällä minulta Erkki Aholta todistusaineiston esittämisen ja todistajien kuulemisen. Tämän oikeuden väärän päätöksen ulosotto on edelleen voimassa. Ulosotto pitää rikokset avoimena. Poliisin on tutkittava asia. Lisäksi valtiopetos pitää rikokset avoimena. Valtiopetos ei vanhene koskaan.


Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille ankarinta Suomen lain mukaista rangaistusta ja kaikkien taloudellisten vahinkojen ja valtavien henkisten kärsimysten täysimääräistä korvaamista korkoineen 7 prosentin korolla korkoa korolle menetelmällä. Vaadin kaikkien rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden omaisuuden hukkaamiskieltoon asettamista, sillä vahingonkorvausvaatimukseni on n.200 miljoonaa euroa. Vahingonkorvausvaatimus tarkentuu rikostutkinnan edistyessä.

Oulun poliisin on asiassa toimittava lain mukaisesti ja asiat on tutkittava sen organisaation toimesta jolla on lainmukainen oikeus tutkia asiat. Siksi lähetän tämän rikostutkintapyynnön/rikosilmoituksen myös pääministerille, oikeusministerille, sisäministerille sekä valtionvarainministerille sekä iltalehden rikostoimittajalle.


Huom. taidenäyttelyyni taitelijat ovat tehneet muotokuvat joistakin rikoksista epäillyistä, joita Suomen valtio suojelee.


Kalajoki 22.01.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9B16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

jakelu Oulun poliisi, pääministeri Petteri Orpo, sisäministeri Mari Rantanen, oikeusministeri Leena Meri, valtionvarainministeri Riikka Purra, rikostoimittaja 


Tasavallan presidentti Mauno Koivisto

Pääministeri Esko Aho

Tasavallan presidentti Tarja Halonen

Syyttäjä Sulo Heiskari, joka on mielestäni yksi pahimmista rikollisista mitä maa päällään kantaa.
Asianajaja Antti Latola

"Saattohoitaja" Jouni Remes
Entinen asianajaja ja nykyinen varatuomari Asko Keränen
Varatuomari Paavo M. Petäjä
Entinen kansanedustaja Markku Koski
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti