keskiviikko 17. lokakuuta 2018

KE 17.10.2018


From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, October 17, 2018 3:58 PM
To: kirjaamo.oulu@poliisi.fi
Subject: KIIREELLINEN

Pyydän Oulun poliisia lopettamaan eläkkeellä olevan syyttäjä Sulo Heiskarin häirintäsoitot minulle välittömästi!

Erkki Aho
Kalajoki
044-3025948

Ulosoton peruste on virheellinen ja ulosotto jatkuu edelleen.
Tilanne on ja oli tämä
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi.

Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeä petos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari  toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu.

Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu.
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.


Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu.

Tässä selostus ja todistusaineistot

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

 PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3
 Videot

Erkki Ahon videot ( 8 video)

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kysymyksessä on kidutusrikos. Kidutus on alkanut 11.5.1995 ja jatkunut keskeytyksettä tähän päivään saakka. Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä. Jotta teko lasketaan kidutukseksi, rikoksentekijän on käytettävä väkivaltaa pyrkimyksenään aiheuttaa tiettyjä laissa mainittuja seurauksia.
Kidutus on rikoslain mukaan kyseessä, kun edellä mainitussa asemassa oleva henkilö aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä;
  1. saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,
  2. rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,
  3. pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai
  4. rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella.
Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön tekemän, edellä mainitun teon.
Olen edellenkin luottokelvoton, olen edelleenkin rikollisen ulosoton kohteena.
Poliisi ei tutki asioita, syytäjä ei syytä, oikeuslaitos ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin EIT antoi 31.5.2018 tuomion jutussa Abu Zubaydah v. Lithuania, jossa Liettuan katsottiin loukanneen Euroopan ihmisoikeussopimuksen EIS 3 artiklaa (kidutuksen vastainen artikla). Kidutusartiklan materiaalisen loukkaamisen osalta EIT totesi: "Thus, Article 3 of the Convention does not refer exclusively to the infliction of physical pain but also to that of mental suffering, which is caused by creating a state of anguish and stress by means other than bodily assault (see El-Masri, cited above, § 202; and Husayn (Abu Zubaydah) v. Poland, cited above, §§ 509-510).
Kidutusartiklan vastainen toiminta ei tarkoita yksin fyysistä kivun aiheuttamista, vaan se voi täyttyä myös henkisen kärsimyksen perusteella. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa valtio toimii tavalla, jolla murretaan henkilön psyyke tavalla tai toisella. Katson, että valtion toiminta tapauksesani loukkaa EIS 3 artiklan kidutuksenvastaista artiklaa ottaen huomioon edellä kuvatussa Liettuaa koskevassa tapauksessa esitetyt perusteet.

Kalajoki

Kalajoki hiljeni käsittelemään suurta surua – Kirkon suruhartauteen osallistui 244 ihmistä

Kalajoki, Hiekkasärkät

Bimmerparty 2018

BMW 335d Bimmerparty 2018

Junnikkala Oy kehittää sahan alueen liikennejärjestelyjä Kalajoella- uusi paloasema tuonut painetta nykyisen liittymän siirtämiseen

Avoimia työpaikkoja Kalajoella

Alueuutiset

Yt-neuvottelut alkavat Oulaskankaalla – Valvira tulkitsee, että sosiaali- ja terveysministeriön poikkeuslupapäätös synnytysten jatkamisesta koski vain määrää, ei laatua

Nivalan kaupunginhallitus kiistää väärinkäytösepäilyt apulaisoikeuskanslerille antamassaan selvityspyynnössä

Poliisi etsii tuhansia euroja Tuiskulasta varastanutta murtautujaa – ratkaisevasta vihjeestä on luvassa palkkio

Kotimaan uutiset

Ruotsissa epäillään Nordean rikkoneen rahanpesusäädöksiä

Nordean rahanpesuepäily: pankin tileille 150 miljoonaa Venäjältä – epäily ei ole vielä tiedossa valvojilla Suomessa

Hallitus sai eduskunnan luottamuksen: äänet jakaantuivat 101–73

Hallitus sai luottamuksen eduskunnalta selvin numeroin – katso miten kansanedustajat äänestivät
Erkin kommentti: Katso ketkä äänestivät hallituksen luottamuksen puolesta ja ketkä äänestivät vastaan.

Oppositiojohtajat pitävät hallituksen luottamuksen mittauttamista nolona temppuna ja sirkuksena: ”Eduskuntaa vedetään sotkuun, jossa hallitus itse sählää”

Eduskunnan luottamusäänestys ei lopeta työtaisteluita irtisanomislakeja vastaan

Nyt tuli kova ilmoitus: Kahden päivän lakko alkaa 22.10.2018

Ammattiliitoilta tyrmäys hallituksen toiveille työtaistelutoimien rauhoittamisesta: "Tämä on vasta alkua"

Eduskunta väitteli irtisanomislaista – näin oppositio ja hallitus sanailivat: ”Pääministeri lähtee pois kesken keskustelun!”

Työministeri ei osannut selittää kiistellyn irtisanomislain sisältöä, muut ministerit lähtivät kesken pois - SDP:n Rinne IL:lle: ”Olisi luullut Sipilän puolustavan - mutta hallitus ei itsekään tiedä”

Hämmennys valtasi eduskunnan – ”Katson ministeriaitiota, ja puhemies, nyt se on aivan tyhjä”

Lasse Laatunen Ylellä: Juha Sipilä sanoi juuri jotain hyvin merkittävää – Irtisanomislaista ”on ulospääsytie”

Ulkomaan uutiset

Toimittajan epäilty paloittelumurha: Saudikonsulaattiin siivoojat ja laatikkokaupalla kemikaaleja vain hetkeä ennen Turkin poliisin tuloa

Uudet karut yksityiskohdat julki: Tällaiset olivat toimittaja Jamal Khashoggin viimeiset hetket Saudi-Arabian konsulaatissa

Venäläiset rajavartijat ovat tänä vuonna estäneet kaakkoisrajalla jo lähes 800 ihmisen luvattoman pääsyn Suomeen

NYT: Sauditoimittajan tappajiksi epäillyillä yhteyksiä Saudi-Arabian kruununprinssiin

IS selvitti: Luovutetussa Karjalassa on kolme suomalaisille sallittua tontinostoaluetta

Terrori-isku lukioon surmasi ainakin 10 ihmistä Krimillä – pyssymiehet kulkivat lukion sisällä surmaten kaikki vastaan tulevat

Talousuutiset

Työpaikan tehottomin osa saattaa olla oma pomosi – Suomen parhaina työpaikkoina pidetään yrityksiä, joissa ei ole esimiehiä

Robottien vallankumous? Tutkijat turhautuneina: "Robotit ja tekoäly ovat mediassa mystiikkaa"

Urheilu-uutiset

Keihäänheittäjä Topias Laine täräytti historiallisesti nuorten olympiakultaa ennätystuloksella!

Opettaja, futisnörtti ja professori – millainen mies on Huuhkajat ihmeeseen johdattanut ”Perus-Markku” Kanerva?

14.10.2018 Pyry-JHT Kooste

Yle Areena

Ulkolinja: USA:n äärioikeiston mukana 

Luonto lähellä

Euroopan uudet tuulet 1918-1939

Alaskan monet kasvot Kevät

Suomen historia

Suuret kuolonvuodet 1695-1697

Pohjan Sota 1700-luku

Isoviha-dokumenttielokuva

Valtiopetos

DI Erkki Jalkasen avoin kirje valtioneuvoston jäsenille ja oikeusministeriön virkamiehille:

Asianajaja on huolissaan oikeusmurhien oi­kai­su­mah­dol­li­suuk­sis­ta - "pur­ku­ha­ke­mus­ten jättäminen on käytännössä estetty"

oikeuskanlsleri, valtiokonttori, valtoneuvosto
Valtiopetos on tosiasia

Matkailu – kotimaa

Olavinlinnan esittelyelokuvan lyhyt versio

Linna ennen ja nyt

Suomen keskiaikaiset kivilinnat

Matkailu - ulkomaat

TALLINNAN matka. Viron matkailu. Toompea.

Tallinna, vilkas pääkaupunki keskiaikaisella sydämellä

Tallinn Estonia - HD Video Tour of the City

Mielipiteet

Analyysi: Irtisanomiskiista ei vaimene eduskunnan äänestykseen – Aika hupenee, vaalipoteroja kaivetaan syvemmäksi

Sopimisen kulttuuri koetuksella

Konsensuksen loppu? - Jotain kallisarvoista Suomessa menee rikki juuri nyt

Musiikki

andre rieu - scotland the brave - amazing grace - adieu, mein kleiner gardeoffizier - marina

KATICA ILLÉNYI - Bubamara

Goran Bregović - Kalashnikov (Poznań 1997)

Helene Fischer | Atemlos durch die Nacht

Loppukevennykset

Pariskunta päätti harrastaa seksiä joka päivä kuukauden ajan – tulokset olivat mullistavat

Murtomieheksi epäilty jumittui pää alaspäin teol­li­suus­kiin­teis­tön il­man­vaih­to­put­keen koko yöksi Oulun Alppilassa

Markku Korhonen vuoraa telttansa styroksilla, jotta siellä pärjäisi 30 asteen pakkasessa – vaikka asunnottomien määrä laskee, heitä on yhä tuhansia
Erkinn kommentti: Pakolaisille ja maahanmuuttajille riittää rahaa mutta ei oman maan kansalaisille.

Uutuuskirjan mukaan suomalaisten SS-miesten historiassa on synkkiä kohtia: "Juutalaisten ampumiseen riittää kehnompikin ampumataito kuin omaamamme"

Myytti Suomen puhtoisista SS-vapaaehtoisista mureni tutkijan silmien edessä – ”Kyllä he tiesivät”

7,3 miljoonaa euroa taloyhtiölle – tällainen mies yllätysperinnön taustalta paljastuu

Perjantai-dokkari: Maailman suurin pylly

pääministerin kyselytunti

Suomi politiikan parhaat palat

Kaverivideo: Minä, Litmanen, Räikkönen, Tarja Halonen a´la Jarkko Tamminen

Mauri Äkäslompolo ja Rakkaus

Tunteet kuumenevat lehdistötilaisuudessa Hokki-HCK-pelin jälkeen 3.1.2014

Halonen imitaatio

Kuntoilu

Oireeton niska, selkä, hartiat ja olkapäät

Taukojumppa niska-hartia

Tehokas selkälihasjumppa

Maailman paras 6 minuutin niska-hartiahieronta?

Terveys ja liikunta

Verenpaine lepopulssi 154/94, pulssi 59. Paino 94.6 kg. Jumppa 70 /3320 min, kuntosali 125/8610 min, kävely 0 /1054 km , uinti 1000/37300m, pyöräily 3 /3242 km


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti