torstai 1. maaliskuuta 2018

TO 01.03.2018


Takaa-ajettu, kodistaan lähtemään joutunut isä, usean oikeusmurhan uhri, kokenut neljä rikollisesti aiheutettua konkurssia, syyttömänä tuomittu ehdottomaan 75 päivän vankeuteen, pitkäaikainen Kalajoen kaupunginvaltuutettu, useamman kerran Kalajoen kaupungin ääniharava ja nyt mahdollisesti etsintäkuulutettu.

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta.

Siksi on tärkeää, että Suomeen saadaan perustuslakituomioistuin. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö on sitä mieltä. Allekirjoita asiaa koskeva kansalaisaloite.
Perustuslakituomioistuin Suomeen


Blogini ja videoni


Mielipiteet

Elina Lepomäen sote-tyrmäyksestä syntyi poliittinen myrsky – Mutta entä jos hän onkin oikeassa?

Näkökulma: Onko Lepomäen pommi lopun alku Sipilän hallituksen sote- ja maakuntauudistukselle?

Analyysi: Hallitus ei kestä montaa sote-karkuria – viekö Lepomäki muita mukanaan?

Näkökulma: Perussuomalaiset kalastelevat kummallisilla vihjailuillaan laman uhrien ja heidän jälkeläisten sympatiaa

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, March 1, 2018 7:20 AM
To: mielipide@kpk.fi
Subject: vastine aki taposelle

Vastine Aki Taposen kirjoitukseen perussuomalaisista
En tunne Aki Taposta eikä Aki Taponen tunne Suomen ja pankkikriisin historiaa. Kirjoitus on tietämättömän ja asioihin perehtymättömän mielipide. Kannattaa perehtyä asioihin ennenkuin lausuu niistä mielipiteensä. Pankkikriisistä ja sen historiasta saa oikeita tietoja Aki Taponenkin Erkki Ahon blogeista. Kiinnostavia lukuhetkiä Taposelle.
Erkki Aho

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, March 1, 2018 8:10 AM
To: toimitus@kaleva.fi
Subject: yleiönosastoon mielipide 
Vastine Aki Taposen kirjoitukseen perussuomalaisista
En tunne Aki Taposta eikä Aki Taponen tunne Suomen ja pankkikriisin historiaa. Kirjoitus on tietämättömän ja asioihin perehtymättömän mielipide. Kannattaa perehtyä asioihin ennen kuin lausuu niistä mielipiteensä. Pankkikriisistä ja sen historiasta saa oikeita tietoja Aki Taponenkin Erkki Ahon blogeista. Kiinnostavia lukuhetkiä Taposelle.

Erkki Aho

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, March 1, 2018 8:29 AM
To: palaute@lannenmedia.fi
Subject: vastine kaikkiin lniihin julkaisuihin, joihin Aki Taposen kirjoitus on toimitettu ja julkaistu

Vastine Aki Taposen kirjoitukseen perussuomalaisista
En tunne Aki Taposta eikä Aki Taponen tunne Suomen ja pankkikriisin historiaa. Kirjoitus on tietämättömän ja asioihin perehtymättömän mielipide. Kannattaa perehtyä asioihin ennen kuin lausuu niistä mielipiteensä. Pankkikriisistä ja sen historiasta saa oikeita tietoja Aki Taponenkin Erkki Ahon blogeista. Kiinnostavia lukuhetkiä Taposelle.

Erkki Aho

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, March 1, 2018 8:34 AM
To: aki.taponen@almamedia.fi
Cc: toimitus@almamedia.fi
Subject: vastine


Vastine Aki Taposen kirjoitukseen perussuomalaisista
En tunne Aki Taposta eikä Aki Taponen tunne Suomen ja pankkikriisin historiaa. Kirjoitus on tietämättömän ja asioihin perehtymättömän mielipide. Kannattaa perehtyä asioihin ennen kuin lausuu niistä mielipiteensä. Pankkikriisistä ja sen historiasta saa oikeita tietoja Aki Taponenkin Erkki Ahon blogeista. Kiinnostavia lukuhetkiä Taposelle.
Erkki Aho

LAPIN KANSASSA TÄNÄÄN 1.3.2018 OLLUT LÄNNEN MEDIAN AKI TAPOSEN KIRJOITUS: ”PERUSSUOMALAISET KALASTELEVAT LAMAN UHRIEN SYMPATIAA”
KOMMENTIPUHEENVUORO KIRJOITUKSEN JOHDOSTA
JULKAISUVAPAA
Kun ei tiedä mistä puhuu, niin puhuu aina omiaan. Näin tässäkin tapauksessa. Velallisten tukiryhmä ja Velallisten tuki ry ovat jo vuosia ajaneet tätä asiaa ja vaatineet, että 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asiat hoidetaan kuntoon lopettamalla velkojen perintä heti ja ottamalla käyttöön ns. Norjan mallin mukainen totuusfoorumi, jossa poliittisista päätöksentekijöistä ja oikeuslaitoksista riippumattomat korkean moraalin omaavat tuomarit tutkivat nämä asiat ja tekevät uudet päätökset ja määräävät Suomen valtion korvaamaan 65.000 yrittäjälle ja heidän takaajilleen aiheuttamat mittavat vahingot. Nämä yrittäjien kärsimät vahingot ovat aiheutuneet ensinnäkin siitä syystä, että presidentti Mauno Koivisto ohjeisti ns. Koiviston konklaavin kokouksessa 6.5.1992, että ”instituutiot eivät saa hävitä”. Tämä asiakirja julistettiin salaiseksi 25 vuodeksi ja koko tämän ajan Suomen oikeuslaitokset ovat saaneet rauhassa tehdä päätöksiä, jossa instituutiot eli Pankit, Verohallinto, Vakuutusyhtiöt ym. eivät pääsääntöisesti ole hävinneet vaikka yrittäjät olisivat asioissaan olleet kuinka oikeassa ja näyttö asiassa olisi ollut vedenpitävä. Myöskään laillisuusvalvojat oikeuskansleri tai eduskunnan oikeusasiamies eivät näihin oikeuslaitoksen tekemiin virheellisiin päätöksiin ole pääsääntöisesti puuttuneet.
SSP-pankkisopimuksella vuonna 1994 antoi Valtioneuvosto sopimuksen tehneille pankeille luvan sanoa yksipuolisesti tiettyjen toimialojen yrittäjien lainat ja näin pankit ajoivat 65.000 yrittäjää konkurssiin ja tekijät näistä velallisista ja heidän takaajistaan ikuisuusvelallisia. Joidenkin osalta tämä velkavankeus jatkuu edelleen. Pankit myivät yrittäjien omaisuudet kovalla voitolla, mutta jättivät tilitykset tekemättä ja näin velat ovat edelleen yrittäjillä ja takaajilla.
Ns. Arsenal kauppakirjalla 31.3.2000, jonka allekirjoittajana oli silloinen ministeri Suvi-Anne Siimes, päätti ministerineuvosto myydä 57.000 yrittäjän 12 miljardin markan velat norjalaisille perintäyhtiöille 5 %:lla niiden nimellisarvosta. Näitä velkoja peritään edelleen. Yrittäjille ei vuonna 1994 varattu tilaisuutta maksaa 5 % veloistaan valtiolle. Mikäli näin olisi tehty, olisivat yrittäjät pystyneet jatkamaan toimintaansa ja työllistämään 500.000 työntekijää.
Velallisten tuki ry on lähestynyt kaikkien puolueiden edustajia ja pyytänyt jokaista puoluetta olemaan mukana hoitamassa tämä asia kuntoon. Ainoastaan Perussuomalaiset puolueena ovat tähän korjausliikkeeseen lähteneet kokonaisuudessaan mukaan. Muista puolueista on muutoksessa mukana vain muutamia kansanedustajia, mutta kaikkien puolueiden mukaantuloa toivotaan, että 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asiat saadaan vihdoin kuntoon. Poliittisten päättäjiemme ja Oikeuslaitoksen tekemät virheet ovat niin moninaiset, että ilman perustettavaa totuusfoorumia asioita ei saada kuntoon. Norjassa ns. totuusfoorumi on jo perustettu, jotta oikeuslaitoksen tekemät virheet saadaan oikaistuksi ja kansalaiset saavat asiassaan vihdoin oikeutta.
Kun kaikki 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asioihin liittyvät asiakirjat on salattu 25-100 vuodeksi, eivät mitkään asiat ole vielä vanhentuneet, koska tämä petosvyyhti jatkuu edelleen. Perussuomalaiset on siis tähän mennessä ainoa puolue, joka vaatii, että poliitikkojen on kannettava poliittinen vastuu ja että 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien on vihdoin saatava oikeutta.

Liisa Mariapori
Velallisten tuki ry:n puheenjohtaja

Alueuutiset

Poliisi kolaroi rajusti Kokkolassa – sai syytteen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Kotimaan uutiset

Orpo IL:lle Lepomäen sote-kapinasta: ”Yllätyin - ei ole puhunut tästä aikaisemmin”

Sipilä: Jos sote kaatuu, tulee uudet vaalit

Sipilä luottaa kokoomuksen pysyvän soten takana: "Tulos tai ulos"

Yle selvitti pitkään piilossa olleet verotuet: Suomen valtio antaa satoja miljoonia euroja pörssiyhtiöille, jotka maksavat samaan aikaan jättiosinkoja

Poliisi kuulusteli Suvi Lindéniä 5 tuntia Oulussa perjantaina

Tapio Luoma on seuraava arkkipiispa

Ulkomaan uutiset

Valkoisen talon viestintäpäällikkö eroaa – Trump: "Tulen ikävöimään häntä"

Hope Hicks resigning from White House

Kymmenissä maissa on itsevaltainen johtaja – Miten Putin ja Xi ovat haalineet valtaa?

EU: Pohjois-Irlanti voi jäädä osaksi tulliliittoa muun Britannian erotessa

Siperiasta puhaltava viima puree Eurooppaa julmasti: Kymmeniä kuollut, Italiassa 40 asteen pakkanen

Putinin puhe parlamentille kääntyi uusien superaseiden esittelyksi – ”Kuunnelkaa Venäjää nyt”

Afrinin asukkaat saivat kipeästi kaivattua humanitaarista apua – rekkasaattue toi ruokaa ja lääkkeitä kymmenilletuhansille syyrialaisille

Talousuutiset

Ahtiumilla eli entisellä Talvivaaralla on edessään kohtalon päivät

Ruukki toimittaa maailman suurimman sisähiihtokeskuksen teräsrakenteet Norjaan – erikoisuutena kattoon ripustettava kilometrin pituinen murtomaahiihtorata

Rovaniemi on saamassa kylpylähotellin ja kongressikeskuksen Valionrantaan – Lapland Hotels haluaa myös viereiset kerrostalotontit käyttöönsä

Yhteisyritys helpottamaan sianlihan vientiä Forssasta Kiinaan

Urheilu-uutiset

Jussi Jokinen ahtaassa paikassa Vancouverissa – "Aika moni täällä pelaa ensi kauden työpaikastaan"

Helmarit tehottomia – Wales nappasi voiton

Suomen talviurheilun helmiä

Maailmalla tapahtuu

Grilli ryöstettiin Oulussa aseella uhkaamalla – poliisi pyytää havaintoja

Saksan hallituksen tietoverkkoon murtauduttiin – Mediat: Takana venäläishakkerit

Toimittajiin kohdistuneiden uhkausten määrä lähes kolminkertaistunut Venäjällä

Kuvat: Putin lahjoitti venäläisille olympiavoittajille ökyautot - maksaa Suomessa yli 100 000 euroa

Mies ihastui nuoreen neitoon festivaaleilla Ikaalisissa ja luuli pääsevänsä naimisiin – joutuikin härskin huijauksen uhriksi

Scott Westgarth: British Boxer Dies After Winning Fight In Doncaster

Loppukevennykset

Hiihtolegenda Vegard Ulvangilta dopingpaljastus 1990-luvulta: ”Kaikkien kärähtäneiden tapauksia ei kerrottu julkisuuteen”

Tal­vi­hor­rok­ses­ta herännyt lepakko lenteli oma­ko­ti­ta­los­sa Nivalassa – pe­las­tus­lai­tos kävi ottamassa eläimen kiinni

Video: Eurooppaan 1400 dollarilla – Toimittaja tekeytyi pakolaiseksi, kuvasi salaa ihmissalakuljetusta ja järkyttyi

Karhunmetsästäjä ampui toista miestä takapuoleen - luoti lävisti molemmat pakarat

Karitsakuutoset! Kiviojan tilalla harvinainen perhetapahtuma – "Aina vaan tuli lisää ja lisää"

Kolaripaikalta pakoon pötkinyt kuljettaja ei arvannutkaan, mitä jätti jälkeensä – Kuva: Nyt on vaikea väittää poliisille vastaan

Best of drunk Boris Yeltsin!

Kari Grandi - kaikkien janoisten sankari

Kari Grandi - kaikkien janoisten sankari

Kari Grandi - kaikkien janoisten sankari

Just For Laughs - Car Alarm

Just for laughs

Youtubevideot

Rare Soviet footage of the winter war - Harvinaista Neuvostoliiton kuvamateriaalia talvisodasta

The Complete History of the Second World War | World War II Documentary | Part 1

The Complete History of the Second World War | World War II Documentary | Part 2

The Power of Putin - Documentary 2018, BBC Documentary

Who is Vladimir Putin? | DW Documentary

The History of Latvia

What Is Life Really Like In Estonia?

Geography Now! Estonia

Geography Now! Latvia

THE MOST BEAUTIFUL PLACE IN THE WORLD?? - The Faroe Islands, Explained

Yle Areena

Yöpakkaset ja noottikriisi

Presidentti Kekkosen yöpakkaspuhe

Fagerholmin hallitus Neuvostoliiton silmätikkuna

Kansanrintama ja sisäpolitiikan rintamalinjat

Ministeri Olavi Lindblom kertoo yöpakkasista

Kekkonen Leningradiin, hallitus kaatuu

Bulgaria

How to cook Bob Chorba (The Bulgarian dish)

How to cook a classic recipe: Bulgarian (vegetarian) Bean Soup by nakedoven

How to : Traditional Bulgarian Bread

Banitsa Recipe

Geography Now! Bulgaria

Musiikki

Oh, Pretty Woman - Roy Orbison (HD - HQ 720p - 1080p) DVDRip High Quality and Definition

Elvis Presley - Jailhouse Rock (Music Video)

Village People - YMCA OFFICIAL Music Video 1978

Boney M. - Rivers of Babylon (Sopot Festival 1979)

ABBA : I Do, I Do, I Do, I Do, I Do (HQ) Made In Sweden 1975

Liikunta ja terveys

Verenpaine 140 / 84, pulssi 48 . Paino 95,8 kg. Jumppa 0/1030 min, kuntosali 70/3450 min, kävely 6 /237 km , uinti 0/13000m

Syvien vatsalihasten treenaus

Alavatsalihakset

Timmi ja kiinteä vatsa syntyy neljällä teholiikkeellä

Miten saan litteän vatsan?

NÄMÄ 22 RUOKAA EDISTÄVÄT RASVANPOLTTOA – LAIHDUTUS HELPOTTUU

Miten Laihtua Nopeasti ja Helposti

Iskias vinkki miten lievittää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti