sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

SU 12.03.2023 Taidenäyttely Rautio-viikolla heinäkuussa Raution Monitoimitalolla

 


Minulla on taidenäyttely Rautio-viikolla ensi heinäkuussa uudessa Raution monitoimitalossa. Taidenäyttelyssäni on noin 150 maalausta, muotokuvaa ja piirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia. Taidenäyttelyni esittelee Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa vuodesta 1323 nykypäivään asti. Olen kirjoittanut jokaiseen taideteokseen historiikit. Keskeisiä merkittäviä tapahtumia ovat seuraavat:  1. Pähkinäsaaren rauhassopimuksen tekemisestä on kulunut tasan 700 vuotta. Pähkinäsaaren rauhan raja kulki Rautiossa. Pähkinäsaaren rauhansopimusta ja rajaa on tutkinut rautiolainen Sulevi Juhola.


  1. Raution ja Kalajoen kuntaliitoksesta on kulunut 50 vuotta. Käsittelen ja esittelen Raution ja Kalajoen kuntaliitosta sekä niiden historiaa. Käsittelen Raution seurakunnan ja Kalajoen seurakunnan yhdistymistä ja niiden toimintaa,


  1. Kirotusta salaisuudesta eli valtiopetoksesta on kulunut 30 vuotta. Näyttelyssäni on kolme taideteosta jotka käsittelevät tätä aihetta.  1. Presidentti Mauno Koiviston johdolla tehtiin Suomessa virheellistä talouspolitiikkaa eli vakaan markan politiikkaa. Sen seurauksena Suomi koki omatekoisen erittäin syvän ja vaikean taloudellisen laman. Suomen poliittinen johto halusi Suomen EY:n jäseneksi. Presidentti Koiviston kotiryssä on KGB:n Felix Karasev, mikä piti presidentti Koiviston KGB:n otteessa. EY:n liittymisen ehtona oli vakaa talous ja pankkien vakavaraisuuden piti olla 8 %, Presidentti Mauno Koivisto päätti pelastaa pankit. Päätettiin suorittaa Suomen suurin omaisuuden ryöstö ja tuhota Säästöpankit. Oikeuslaitos alistettiin poliittiseen valvontaa. Pankit voittivat ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annettiin syytesuoja. Kysymys on valtiopetoksesta, mikä ei vanhene koskaan. Tasavallan presidentti ei saa puuttua riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaa, Maalauksessa presidentti Mauno Koivistosta on mustat surureunukset, musta taivas ja alla on teoksen alareunassa on punainen reunus, mikä kuvastaa Helvetin tulen punaista kajoa. Maalauksessa on punaiset kehykset, jotka kuvaavat Helvetin portteja , joiden läpi presidentti Mauno Koivisto on putoamassa.

Koiviston konklaavi - ilman musiikkia

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8

Sinivalkoinen kavallus

https://www.youtube.com/watch?v=HKsn6Zvwhbk&t=161s

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/  1. Presidentti Tarja Halonen salasi ns. Koiviston konklaavin päätökset ja osallistui näin valtiopetoksen salailuun. Hän arvosti ihannoivasti Venäjää ja oli Venäjän johtajien Putinin ja Medvedin ystävä.3. Pääministeri Esko Aho oli presidentti Koiviston juoksupoika. Pääministeri Esko Ahon hallitus ja neljä ostajapankkia teki ns. SSP-sopimuksen, jolla Säästöpankit tuhottiin sekä suoritettiin Suomen suurin omaisuuden ryöstö. Markkinoilta poistettiin tietyiltä aloilta kymmeniä tuhansia yrityksiä ja kaadettujen yritysten toimitusjohtajista tehtiin oikeuden väärillä päätöksissä rikollisia. Yli 10 000 yrittäjää ei kestänyt tällaista menettelyä vaan teki itsemurha. Kymmeniä tuhansia yrittäjiä vedettiin elinkautiseen velkahirteen.

Pääministeri Esko Aho esittävässä taideteoksessa pääministeri Esko Aho on Tuonelan joella taluttamassa valkoista joutsenta eli säästöpankkeja kuolemaan. Tuonelanjoella on jo mustat joutsenet eli vakaan markan politiikka, rahamarkkinoiden vapautus ja idänkaupan romahdus. Taideteoksessa on mustat reunukset ja musta taivas sekä alareunassa punainen reunus, mikä kuvastaa Helvetin tulen kumoa. Taideteoksessa on punaiset reunukset mitkä kuvastan Helvetin portteja, joiden läpi pääministeri Esko Aho on putoamassa.


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=76s


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=28sTasavallan presidentti Sauli Niinistö on tunnustanut CNN:lle, että Suomessa yrittäjiä kohdeltiin epäreilusti.SDP, vasemmistoliitto ja vihreät eivät suostu PS:n kanssa hallitukseen – tutkija: ”Käänteistä blokkipolitiikkaa”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/39c2de8f-85c6-4d27-bfcd-4d8039c69666

Henriksson: Rkp ei lähde hallitukseen, joka tekee ”perussuomalaista politiikkaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009435064.html


Saarikko: Nykyinen hallitus­pohja ei voi jatkaa vaalien jälkeen https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009443677.html


Sdp, Vasemmistoliitto, Vihreät ja RKP ovat etukäteen kieltäytyneet hallitusyhteistyöstä Perusuomalaisten kanssa. Näin ollen näistä eduskuntavaaleista on tullut blokkivaalit. Äänestäjä tietää etukäteen minkälaista politiikkaa haluaa seuraavan hallituksen toteuttavan. Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko on ilmoittanut ettei nykyinen hallituspohja jatka. Keskusta siis palaa takaisin oikeistopuolueeksi.


Näissä vaaleissa oikeiston muodostaa Kokoomus, Perussuomalaiset, Keskusta, Kristilliset ja Liike Nyt. Vasemmiston muodostaa SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät sekä yllättäen myös RKP.                                                lääketieteen tohtori Saija Hyvönen 
On todennäköistä, että kokoomus tai perussuomalaiset on suurin puolue eduskuntavaalien jälkeen. Uuden hallituksen yksi suuri ongelma tulee olemaan SOTE-ratkaisun loppuun saattaminen. On äärettömän tärkeää, että sosiaali- ja terveysministerinä on alan ammattilainen eli Perussuomalainen lääketieteen tohtori, työterveyshuollon erikoislääkäri ja Oulun kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Saija Hyvönen. Kokoomuksella on omat tavoitteensa SOTE-ratkaisussa ja Keskustalla on omat tavoitteensa. Nyt tarvitaan alan ammattilaista ministeriksi, jolla on jo poliittista meriittiä. Hän on Nivalasta kotoisin oleva Perussuomalaisten Saija Hyvönen. Hän täyttää nämä kriteerit. Pyydän kaikkia alueemme äänestäjiä antamaan äänensä Saija Hyvöselle, numerolle 144. Hyvin hoidetut SOTE-asiat ovat meille kaikille tärkeä asia. On tärkeä asia , että sosiaali- ja terveysministeri on alueeltamme ja on meille tuttu henkilö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti