keskiviikko 7. helmikuuta 2024

PE 09.02.2024 Kiitos avusta

                                      Taiteilija Rositsa Tanchevan maalaus Erkki Ahosta
 

Kiitos avusta,

nyt pääsin apurahahakemuksen sivuille. Minä tarvitsen apurahaa kotiseututyön loppuun saattamiseen. Olen työstänyt taidenäyttelyä vuodesta 1996 tähän päivään saakka. Olen kirjoittanut n.7000 blogikirjoitusta aiheesta. Sivuja on kertynyt n. 20 000. Kävijöitä blogissani on n. 8 miljoonaa. Tietoni perustuvat n. 2000 kirjan tietoihin ja omiin elämänkokemuksiin. Olen tämän pohjalta koonnut taidenäyttelyn, jossa on Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa esitettynä vuodesta 1323 tähän päivään asti eri taiteen muodon. Taidenäyttelyssäni on n.160 maalausta ja piirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia. Lisäksi suunnittelun alla on 800-1000 valokuvanäyttelyn tekeminen taidenäyttelyn tueksi.


Taideteokset ovat mielestäni erittäin korkeatasoisia muotokuvia ja maalauksia sekä piirroksia. Taideteokset on taitelijoiden Rositsa Tancheva, Tanja Luukkonen, Markku Hakola, Olga Markova-Orell, Heimo Sova, Heikki Myllykangas tekemiä. Rakennusten pienoismallit on rakentanut puuseppä Leo Takalo ja Ivan Georgiev. Olen tehnyt kaikkiin taideteoksiin historiikkejä n. 1000 sivua.


Seuraava vaihe on se, että kirjoitan jokaiseen taideteokseen A4-kokoisen vihreisiin kehyksiin laitetun taideteoksen historiatiedot. Tämän työn teen tämän vuoden loppuun mennessä. Näitä historiatauluja tulee kaikkiaan n.170 ja varsinaisia maalauksia ja piirroksia on 160 ja rakennusten pienoismalleja 24. Tämä vaatii suuren esittelytilan.


Katson, että tällainen kotiseututyö on vaikea sijoittaa Kulttuurirahaston rahoitettavaksi toiminnaksi ainakin hakemuksen perusteella. Siksi en tee hakemusta Kulttuurirahastolle, vaan teen työn omin kustannuksin loppuun tämän vuoden loppuun mennessä.


Taidenäyttelyni täydentyy kevään aikana maalauksilla Kalajoen kirkosta ja Himangan kirkosta taiteilija Markku Hakolan maalaamina, sekä maalauksella Kari Joki-Erkkilästä ja Raution tohtori Kati Vasalammesta. Sen jälkeen viimeistelen taidenäyttelyni maalaukset puuttuvilla kehyksillä tämän vuoden loppuun mennessä. En panosta tähän näyttelyyn enää omaa rahaa, koska katson, että olen oman osuuteni suorittanut tästä valtavasta kotiseutuoperaatiosta Suomen valtion rikollisen toiminnan kohteena.


Taidenäyttelyyni voi käydä tutustumassa, kun asiasta sovitaan erikseen kanssani.

Kalajoen kaupunki täyttää vuonna 2025 500 vuotta. Olen valmis myymään taidenäyttelyni Kalajoen kaupungille 500. juhlavuoden kunniaksi ja muistoksi sekä informaatioksi kalajokisille ja Kalajoella matkaileville henkilöille. Taidenäyttelyyni liittyy myös elokuva Tukkijoella, mikä voi korvata esim. mahdollisesti suunnitteilla olleen erään muun toteutuksen.


TO 08.02.2024 Kalajoki täyttää 500 vuotta – olen huolissani

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/02/to-08022024-kalajoki-tayttaa-500-vuotta.html


LA 03.02.2024 Ihmisoikeusrikosten kohteena lähes 30 vuotta oikeusvaltio Suomessa

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/02/la-03042024-ihmisoikeusrikosten.html


27.05.2023 Erkki Aho 73 vuotta – olen syytön

https://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2023/05/27052023-erkki-aho-73-vuotta.html


Taidenäyttelyyni liittyy seuraavat historiatiedot:



Kun hain viime kesänä näyttelyvakuutusta Kalajoen Lähivakuutuksesta, siis samasta paikasta kuin ennenkin, niin minulle ilmoitettiin ettei minulle myönnetä näyttelyvakuutusta, koska olen ulosotossa. Viime kesänä oli tarkoitus pystyttää näyttely Rautioon, mutta osaksi tästä syystä näyttelyn pystyttäminen jäi tulevalle kesälle.


Taidenäyttelyni on arvokas johtuen korkeatasoista teoksista ja merkittävistä historiatiedoista. Yksistään Iso Viha Kalajoella-maalaus voi olla vähinäänkin kymmenien tuhansien arvoinen maalaus. Siksi en voi pystyttää taidenäyttelyä ilman näyttelyvakuutusta.


Minä aikanaan siirsin näyttelyni yritykseni nimiin ja tein yrityksessäni tarvittavat muutokset. Ilmoitin silloin asiasta ulosottoviranomaisille. Ulosottoviranomaiset eivät reagoineet asiaan, koska silloin he olisivat menettäneet hyvän asiakkaan ja minä olisin saanut oikeutta. Koska ulosottoviranomaiset eivät reagoineet asiaan, niin minä tein itsestäni rikosilmoituksen Kalajoen poliisille ja ilmoitin, että olen syyllistynyt velallisen epärehellisyyteen, koska olen siirtänyt omaisuuttani velkojieni ulottumattomiin. Kalajoen poliisi teki tutkimattajättämispäätöksen. Minä haastoin Kalajoen poliisin Raahen käräjäoikeuteen ja laitoin todistusaineistoksi näyttelykansion, jossa kerroin taidenäyttelyni kuvin ja historiikein sekä kerroin miten näyttely on syntynyt. Samalla todistin sen, että olen syytön kaikkiin niihin rikoksiin, joista minut on tuomittu ja minkä takia olen virheellisessä ulosotossa. Raahen käräjäoikeus käräjätuomarina Timo Tammiketo lähti suojelemaan Kalajoen poliisin ja ulosottoviranomaisen virkarikosta ja teki tahallisen väärän päätöksen. Näyttelykansiota oli erittäin vaikea saada pois Raahen käräjäoikeudesta. Sain sen takaisin, kun ilmoitin, että tarvitsen näyttelykansiota taidenäyttelyni esittelemiseen. Rovaniemen hovioikeus suojeli Raahen käräjäoikeuden tuomarin virheellistä menettelyä ja laillisuusvalvoja päätöksellään pelasti viranomaiset rikollisesta menettelystä ”ei anna aihetta päätöksellään”. Siksi olen edelleenkin virheellisen ulosoton kohteena vaikka minulla on kiistaton todistusaineisto, että olen syytön ja ulosotto perustuu Suomen valtion rikolliseen toimintaan.


On tunnustettava, että Suomen valtion 30 vuoden rikollisen toiminnan kohteena ja kidutusrikoksen kohteena oleminen ja syyttömänä rikolliseksi leimattuna on vaikuttanut minuun ja vielä lisäksi yli 40 vuotta kestänyt Kalajoen kaupungin syrjinnän kohteena oleminen, mikä näyttää jatkuvan edelleen, on vaikuttanut minuun merkittävällä tavalla. On aiheutettu minun perheeni hajoaminen ja avioero. Ystävät ovat kadonneet ja kaikki tuntuvat keksivän esteitä tapaamisille. Minua kartetaan kuin ruttotautista. Kaikkein raskain asia minulle on ollut häätö lähiomaisen omistamasta asunnosta, kun minut rahattomana ja sairaana henkilönä ilman ennakkoilmoitusta virheellisen perustein häädettiin asunnosta.

En olisi jaksanut elää tätä elämää ilman tätä kotiseututyötä ja taidenäyttelyn kokoamista. Näin pystyin välttämään sen minkä yli 10 000 yrittäjää teki pankkikriisin ja valtiopetoksen uhrina eli itsemurhan. Tämä on oikeusvaltio Suomi.



Kalajoki 08.02.2024


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti