perjantai 23. helmikuuta 2024

LA 24.02.2024 Miksi asiat eivät etene?

 


LA 24.02.2024 Miksi asiat eivät etene?


Olen tehnyt rikostutkintapyynnön Oulun poliisille asioista, jotka ulosotto pitää avoimena sekä valtiopetoksesta. Tietääkseni Oulun poliisi ei ole reagoinut asiaan mitenkään. Oulun poliisia johtaa poliisijohtaja Mika Heinilä. Poliisin ja muiden virkamiesten toimintaa valvoo eduskunnan oikeusasiamies.

Olen lähettänyt vastineeni eduskunnan oikeusasiamiehelle asiassa, jossa on syytä epäillä, että Oulun poliisijohtaja ja Oulun poliisin lakimies sekä keskusrikospoliisin henkilö ovat antaneet väärän lausuman viranomaismenettelyssä.

Suomen hallitus eli Orpon hallituksen ministerit vastaavat siitä että viranomaiset toimivat lain mukaiset. Olen lähettänyt näistä asioista tietoja Orpon hallituksen ministereille, mutta kukaan heistä ei ole vastannut sähköpostiviesteihini.


Valtiopetos kuuluu KRP:n tuttkittavaksi. Valtiopetos ei vanhene koskaan.


MA 19.02.2024 Kiirehtimispyyntö eduskunnan oikeusasiamiehelle asiassa EOAK/4475/2023





Osassa 1 todistan, että on syytä epäillä Oulun poliisijohtaja ja Oulun poliisin lakimies sekä KRP:n henkilö ovat antaneet väärät lausumat viranomaismenettelyssä. Sähköpostiviestit todistavat kiistattomasti asian.


Osassa kaksi todistan, että Kalajoen poliisin, Raahen poliisin, Pohjois-Suomen syyttäjälaitoksen, Oulun käräjäoikeuden ja Rovaniemen käräjäoikeuden ja KRP:n rikollinen toiminta ei ole poikkeuksellista. Näiden instanssien rikollisen toiminnan johdosta olen saanut 5 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Ahojahdin vuoksi olen joutunut anomaan poliittista turvapaikkaa Euroopan Unionilta ja Bulgarian presidentiltä. Todisteena kiistattomat todistajalausunnot ja kirjalliset todisteet sekä videot, jotka kaikki viranomaiset ovat jättäneet huomioonottamatta.


SU 11.02.2024 Eduskunnan oikeusasiamiehelle osa 2

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/02/su-11022024-eduskunnan.html


Osassa 3 todistan, ettöä rikokset eivät ole vanhentuneet, koska ulosotto ja valtiopetos pitävät rikokset avoimena. Samalla todistan, että Oulun poliisille on turha tehdä rikostutkntapyyntöjä, koska Oulun poliisi jättää rikokset tutkimatta. Tästä on kiistattomana todistusaineistona tekemäni rikostutkintapyyntö(t) Oulun poliisille. Siksi olen joutunut kärsimään Suomen valtion rikollisesta toiminnasta syyttömänä jo kohta 28 vuotta ja Kalajoen kaupungin syrjinnästä jo 40 vuotta.


MA 12.02.2024 Eduskunnan oikeusasiamiehelle osa 3

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/02/ma-12022024-eduskunnan.html


Minä aikanaan siirsin näyttelyni yritykseni nimiin ja tein yrityksessäni tarvittavat muutokset. Ilmoitin silloin asiasta ulosottoviranomaisille. Ulosottoviranomaiset eivät reagoineet asiaan, koska silloin he olisivat menettäneet hyvän asiakkaan ja minä olisin saanut oikeutta. Koska ulosottoviranomaiset eivät reagoineet asiaan, niin minä tein itsestäni rikosilmoituksen Kalajoen poliisille ja ilmoitin, että olen syyllistynyt velallisen epärehellisyyteen, koska olen siirtänyt omaisuuttani velkojieni ulottumattomiin. Kalajoen poliisi teki tutkimattajättämispäätöksen. Minä haastoin Kalajoen poliisin Raahen käräjäoikeuteen ja laitoin todistusaineistoksi näyttelykansion, jossa kerroin taidenäyttelyni kuvin ja historiikein sekä kerroin miten näyttely on syntynyt. Samalla todistin sen, että olen syytön kaikkiin niihin rikoksiin, joista minut on tuomittu ja minkä takia olen virheellisessä ulosotossa. Raahen käräjäoikeus käräjätuomarina Timo Tammiketo lähti suojelemaan Kalajoen poliisin ja ulosottoviranomaisen virkarikosta ja teki tahallisen väärän päätöksen. Näyttelykansiota oli erittäin vaikea saada pois Raahen käräjäoikeudesta. Sain sen takaisin, kun ilmoitin, että tarvitsen näyttelykansiota taidenäyttelyni esittelemiseen. Rovaniemen hovioikeus suojeli Raahen käräjäoikeuden tuomarin virheellistä menettelyä ja laillisuusvalvoja päätöksellään pelasti viranomaiset rikollisesta menettelystä ”ei anna aihetta päätöksellään”. Siksi olen edelleenkin virheellisen ulosoton kohteena vaikka minulla on kiistaton todistusaineisto, että olen syytön ja ulosotto perustuu Suomen valtion rikolliseen toimintaan.


Kalajoki 19.02.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Jakelu Oulun poliisi, keskusrikospoliisi, eduskunnan oikeusasiamies, pääministeri Petteri Orpo, poliisiministeri, oikeusministeri ja valtionvarainministeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti