perjantai 9. syyskuuta 2022

LA 10.09.2022 Totuus ei pala tulessakaan

 

Olen kirjoittanut nyt toista kirjaani jo 1000 sivua. Kirjani työnimenä on Erik Sursillistä Erkki Ahoon. Tarkastelen Suomen ja Kalajoen historiaa Sursillin-sukuun kuuluvien henkilöiden tekojen pohjalta. Isoäitini Emilia Aho os. Kukko on Sursillin-sukua ja Calamniuksen sukuhaaraa. Nyt olen käsitellyt jo Raution historiaa ja eteenkin kotikyläni Alapään historiaa. Rautiossa oli lapsuudessani neljä kylää: Ylipää, Alapää, Typpö ja Kärkinen. Alapää oli ennen Raution keskus ja siellä asui noin 205 ihmistä. Näistä ihmisistä on syntynyt 10 tohtoria/professoria ja saman verran huippu-urheilijoita ja kulttuurin merkkihenkilöitä. Mikä on se tekijä, joka on johtanut tällaiseen kehitykseen?

Kirjani Sivumäärä tulee olemaan arvioni mukaan noin 2000 sivua ja nyt joudun pohtimaan sitä, että onko kirja oikea tapa julkaista tällaista aineistoa. Kysymyksessähän on laaja historian tietoteos. Ehkä kirja on jo vanhentunut väline tiedonvälitykseen. Kirja tai muu väline tulee tukemaan taidenäyttelyäni. Siellähän on maalaukset myös presidentti Mauno Koivistosta. Minä katson, että olisi ollut parempi jos Koivisto olisi pelannut lentopalloa eikä olisi puuttunut riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan, koska se on valtiopetos mikä ei vanhene koskaan. Koiviston johdolla pelastettiin pankit siten, että pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annettiin syytesuoja.

Taidenäyttelyssäni on myös maalaus pääministeri Esko Ahosta, joka kuljettaa valkoista joutsenta eli säästöpankkeja Tuonelan joella kohti kuolemaan. Siellä näkyy myös kolme mustaa joutsenta: vakaan markan politiikkaa, rahamarkkinoiden vapauttaminen ja idänkaupan romahdus. SSP-sopimuksessa sovittiin säästöpankkien markkinoilta poistamisesta sekä toimialarationalisoinnista. Markkinoilta poistettiin tietyiltä aloilta ylikapasiteetti ja kymmeniä tuhansia yrityksiä poistettiin markkinoilta ja lisäksi kaadettujen yritysten johtajista tehtiin oikeuden väärillä päätöksillä rikollisia. Säästöpankkien ja kymmenien tuhansien yritysten kaatamisella sekä niiden omaisuuden ryöstöillä parannettiin pankkien vakavaraisuutta jotta voitiin hakea EY:n jäsenyyttä. Suomen valtion rikollinen toiminta aiheutti yli 10 00 yrittäjän itsemurhan. Valtiopetos ja yrittäjien itsemurhat eivät vanhene koskaan. Itse olen joutunut kärsimään Suomen valtion kidutusta jo yli 27 vuotta.

Pääministeri Esko Aho ja SSP-sopimus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti