maanantai 11. huhtikuuta 2022

TI 12.04.2022 Rikosten avulla tehty oikeustoimi on pätemätön


Minä, Suomen kansa ja koko maailma odottaa Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätöstä asiassani H21/679 nro 289 . Suomen perustuslain mukaan minulla on oikeus saada oikeuden päätös ilman aiheetonta viitytystä.

Olen todistanut Pohjois-Suomen hallinto-oikeudelle, että Rovaniemen hovioikeuden päätös on useamman rikoksen avulla aikaan saatu päätös ja siksi rikosten avulla tehty oikeuden päätös on mitäön eikä siitä voi laskuttaa.

Aikanaan Raahen käräjäoikeuden tuomari jäi kiinni rikoksesta. Rikosta peitelläkseen hän teki minusta rikosilmoituksen. Raahen poliisit alkoivat suojella käräjäoikeuden tuomaria jättämällä käräjäoikeuden tuomarin rikokset tutkimatta ja tekemällä virheellisen rikostutkinnan. Pohjois-Suomen syyttäjälaitoksen syyttäjä teki virheellisen rikostutkinnan pohjalta tietoisen virheellisen syyttämispäätöksen. Oulun käräjäoikeuden tuomarina asiassa toimi Rovaniemen hovioikeuden vt. hovioikeudenneuvos, joka oikeuskäsittelyssä ei kutsunut todistajiani oikeuteen eikä ottanut todistusaineistoani vastaan. Hän ei myöskään antanut kuulustella minun todistajana esiintynyttä vastapuoltani eli Oulun käräjäoikeuden tuomaria. Näin virheellisen rikostutkinnan ja virheellisen syyteharkinnan ja virheellisen käräjäoikeuden istunnon perusteella minut tuomittiin ehdottomaan vankeuteen mikä muutettiin ehdonalaiseksi. Esteelliset Rovaniemen hovioikeuden tuomarit hyväksyivät asiassa poliisien, syyttäjän ja Oulun käräjäoikeuden virheellisen menettelyn.

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös tulee olemaan erittäin merkittävä, koska sen todistaa Suomen valtion rikollisen toiminnan asioissani. Kysymys on poliisin, syyttäjälaitoksen, käräjäoikeuden, hovioikeuden, korkeimman oikeuden ja laillisuusvalvojien rikollisesta toiminnasta. Lisäksi kysymys on myös johtavien poliitikkojen ja virkamiesten rikollisesta toiminnasta – siis myös ministereiden ja kansanedustajien rikollisesta toiminnasta. Tämä on oikeusvaltio Suomi, jossa ns. viralliset tiedotusvälineet vaikenevat asioissta ja jättävät noudattamatta hyväksymiään journalistisia ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti