sunnuntai 27. toukokuuta 2018

SU 27.05.2018


Kiitän teitä kaikkia jotka muistitte minua merkkipäivänäni. Kiitän vaimoani ja kahta tyttöni sekä heidän perheitään ja ystäviäni muistamisista ja lahjoista.

Kalajoki-näyttely on kodissani Kalajoella Lankilantie 25 B 5:ssä olohuoneessa. Näyttelyyn on asiasta kiinnostuneilla mahdollisuus käydä tutustumassa 10 euron hinnalla. Hintaan sisältyy 1-3 tunnin luento Kalajoen historiasta asiakkaan toivomuksesta riippuen. Käynnistä voi sopia Erkki Ahon kanssa puhelimitse 044-3025948 tai sähköpostitse e.ahoky@kotinet.com. Kerrallaan voin ottaa vastaan 1-3 henkilöä johtuen siitä, että kotini tilat ovat rajalliset.

Eilen illalla tein KRP:lle ilmoituksen Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden toiminnasta. Suomessa viranomaiset ja tiedotusvälineet ovat tehneet kaikkensa valtiopetoksen salaamiseksi. Niin sanottu Koiviston konklaavi 6.5.1992 on valtiopetos ja sen asiakirjat on julistettu salaisiksi. Valipetos ei vanhene koskaan. Siihen läheisesti liittyy Esko Ahon hallituksen ja neljän pankin 100 vuodeksi salaiseksi julistettu SSP-sopimus 22.10.1993 ja 25 vuodeksi salaiseksi julistettu Aktiv Hansa-kauppa. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta niin kuin muissa maissa. Meillä on laillisuusvalvonta varmistamassa viranomaisten rikollisen toiminnan. On syytä epäillä, että ns. Koiviston konklaavissa pelastettiin pankit siten, että pankit voittivat asiansa ylemmissä oikeusasteissa ja pankkikriisin rikollisille annettiin syytesuoja. Suomessa valtiopetoksen varmistamiseen kuuluu laillisuusvalvojien toiminta. Laillisuusvalvojien päätöksistä vain kuusi promille aiheuttaa huomatuksen vastaisen varalle. Kysymys on kansalaisten pettämisestä verovaroilla. Kansanedustajien pitäisi lain mukaan noudattaa lakia, mutta kansanedustajat suojelevat laillisuusvalvojien rikollista toimintaa. Laillisuusvalvojien toimintakertomusten käsittelyssä eduskunnassa viime vuosina on ollut paikalla 3-8 kansanedustajaa. Näin toimii näennäisdemokratia. Valtakunnansyyttäjävirasto on organisoitu suojelemaan rikollisia valikoivalla toiminnallaan. Valtakunnansyyttäjäviraston toiminta on toimittaja Mikko Niskasaaren mukaan korruptoitunutta. Poliisin toiminnasta Suomessa vastaa poliisihallitus, mikä suojelee rikollisten poliisien ja muiden viranomaisten toimintaa. Suomi ei ole oikeusvaltio, vaan kuuluu maailman neljän heikkoimman oikeusvaltion joukkoon. Käräjäoikeuksien rikollista toimintaa suojelevat ylemmät oikeusasteet.

Raahen poliisi Hannu Mensonen pyysi siirtämään tämän kiireellisen asian KRP:lle. Kävin Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa katsomassa miten käräjäsihteerit ovat tulostaneet todistusaineistoni, jonka olin lähettänyt sähköpostitse. Kimmokkeen käyntiini sain keskusteltuani ensin puhelimitse käräjäsihteerin kanssa. Minulle syntyi epäilys, että todistusaineisto on väärin tulostettu ja siksi menin tarkistamaan asian. Sain todistusaineiston tarkistettavakseni ja huomasin, että todistusaineisto oli väärin tulostettu ja lisäksi käräjätuomari oli jättänyt pyytämättä salatut asiakirjat todistusaineistoksi vaikka laki määrää, että käräjäoikeuden on ne hankittava. Minua vaivasi se, että miten käräjätuomari niin lyhyen mahdollisen perehtymisen jälkeen voi ilmoittaa, että päätös annetaan asiassa 1.6.2018. Mielestäni on täysin mahdoton perehtyä noin lyhyessä ajassa todistusaineistoon. Esittelin omasta kansiostani käräjätuomarille todistusaineistoa ja huomasin, että hän ei ollut perehtynyt asiaan eli hänellä oli ennakkokäsitys asiasta. Minulla oli todstaja mukana joka voi todistaa saman asian. Jos tuomari on jättänyt perehtymättä asiaan ja on muutenin laiminlyönyt virkavelvollisuutensa jättämällä hankkimatta pyydetyt todistusaineistot niin hän on varmasti esteellinen päättämään asiasta. Kun kaiken lisäksi huomasin, että hän ei tiedä mikä on oikeudenmukainen oikeudenkäynti ja estää minulta oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin niin pyydän KRP:tä estämään käräjätuomari Susanna Ervastin toiminnan asiassani.
Minua huolestuttaa vielä se, että olen tehnyt toisessa asiassa esteellisyysväittämän Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden toiminnasta asioissani. Minun oikeustajuni mukaan esteellisyysväittämä koskee myös tätä oikeudenkäyntiä. On syytä epäillä, että Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarit ovat konsultoineet nuorta naistuomaria. Raahen toimipisteen tuomarit Jyrki Määttä ja Timo Tammiketo ovat toimineet lain vastaisesti aikaisemmissa oikeudenkäynneissäni. Käräjätuomari Jyrki Määttä ei antanut minun kuulustella vastapuolen todistajaa mikä on Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastainen menettely. Lisäksi käräjätuomari Jyrki Määttä antoi väärän lausuman Rovaniemen hovioikeudelle samoin kuin syyttäjä Esa Mustonen ja vastapuoli varatuomari Mikko Kovalainen. Minulla on asiassa kolme todistajaa jotka todistavat asian. Paras todistusaineisto asiassa oli kuulustelukertomukset, mutta ne käräjäoikeus on hävittänyt. Käräjätuomari Timo Tammiketo menetteli virheellisesti Antero Penttilä Oy:n asiassa, jossa oli kysymys bulgarialaisten työntekijöiden törkeästä väärinkäytöstä. Asia on edelleen syyttäjä Essi Kanniaisen pöydällä ja olen vaatinut asian uudelleen käsittelyä, koska todistusaineisto asiassa on kristallinkirkas ja se on laukussani. On siis todennäköistä, että nämä käräjätuomarit ovat ohjeistaneet uutta käräjätuomaria. Näin ainakin epäilen.
Ulosottoasiassa on ulosottomies, joka on merkantti nainen, on toiminut ulosottokaaren vastaisesti, koska ulosottomiehellä ei saa olla omaa intressiä ulosotossa ulosottokaaren mukaan ja nyt ulosottomiehet toimivat provisiopalkalla ja silloin heillä varmasti on oma intressi asiassa. Tämä on johtanut siihen, että ulosottomies ei ole antanut minulle huojennuksia ulosotossa erittäin vaikean taloudellisen ja henkisen tilanteeni takia. On todennäköistä vastauksen vastauspyyntööni on kirjoittanut hänen esimiehensä ja sitä kautta koko ulosottotoimi on vastuussa virheellisestä menettelystä. Provisiopalkkaus ei voi olla oikea palkanperuste ulosotossa. Viittaan omaan todistusaineistooni asiassa sekä maanantaina 28.5.2018 esitettävään MOT-ohjelmaan jossa käsitellään ulosottoa.
Ulosottoahan minunkin osalta perustuu salattuihin sopimuksiin ns. Koiviston konklaavista, 100 vuodeksi salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta sekä 25 vuodeksi salaiseksi julistetusta Aktiv-Hansa-kaupasta. Nämä salatut sopimukset estävät oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja valtiopetoshan ei vanhene koskaan.
Laitan tämän sähköpostin myös Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen jotta nyt varmasti tulee selväksi ettei käräjätuomari Susanna Ervasti voi toimia asiassani käräjätuomarina eikä myöskään Ylivieska-Raahen käräjäoikeus. Todistusaineistot ovat suurelta osin käräjäoikeudessa, mutta lähetän ne myös KRP:lle niiltä osin kuin ne olivat puutteellisesti tulostettu tai laitettu käräjäoikeudessa todistusaineistoksi. Lähinnä on kysymys videoista, joissa todistetaan valtiopetos. Muu todistusaineistohan on käräjäoikeudessa rikostutkintaakin varten.
Pyydän kiireellistä ja perusteellista rikostukintaa asiassa ja niin, että itse voin kontrolloida koko ajan miten tutkinta etenee.
26.05.2018
Erkki Aho

On mielenkiintoista nähdä vetäytyyko käräjätuomari Susanna Ervasti asiani kästtelystä vaan tekeekö hän virkarikoksen ja odottaa, että Rovaniemen hovioikeus toimii rikollisten suojelijana kuoten on tehnyt tähänkin saakka. On myös mielenkiintoista nähdä millä verukkeella KRP kieltäytyy tutkimasta asioita. KRP:hän ei voi suorittaa lain velvoittamaa tehtävänsä, koska se on poliisihallituksen alainen. Poliisihallitusha suojelee rikollisia Suomessa. Pääministeri Juha Sipilä ja hänen hallituksensa ovat tällä hetkellä vastuussa siitä, että kansalaiset saavat oikeutta ja viranomaiset noudattavat lakia. Pääministeri Juha Sipilä ja hänen hallituksensa eivät tähän päivään mennessä ole korviaan lotkauttaneet valtiopetokselle eikä siitä johtuneille asioille. Suomessa laillisuusvalvonta on organioistu valtiopetoksen jatkeeksi. Ulosottoviranomaisille maksetaan velallisen tapporahaa ulosottokaari kieltää näin tekemästä. Korkein oikeus Suomessa ei noudat Suomen perustuslakia eikä Euroopan Ihmisoikeussopimusta ja korkeimman oikeuden preidentti on valittu Suomesta EIT:n tuomariksi estämään suomalaisten oikeudensaanti EIT:ssä. Ainakin Pohjois-Suomessa lestadiolaismafia on mukana rikollisten suojelussa. Juuri samoja tahoja on olut nostamassa Juha Sipilän miljonääriksi mitkä ovat tuhonneet minun yritykseni, maineeni ja ihmisarvoni.
Velallisten Tukiryhmän mukaan markkinoilta poistettiin valtiopetoksen ja pankkikriisin seurauksena 60 000 yritystä ja 16 000 yrittäjää teki itsemurhan. Voidaanko puhua kansanmurhasta. Yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui ja yli 500 000 ihmistä jäi työttömäksi. Sipilän hallitus ei halua kuullakaan asiasta. Siihen viittaa se, että yhteenkään sähköpostiviestiini en ole saanut hallituksen jäseniltä vastausta.
Tällaisia menopelejä oli tänään liikenteessä Kalajoella.

Blogini ja videoni


Mielipiteet

Luonnonvarat

Toteutuuko sotessa miljardien eurojen kiinteistökaappaus

LAINVALMISTELUA SISÄMINISTERIÖSSÄ

Analyysi: Orpon lausuntoon oli piilotettu viesti – hallituksen kohtalo riippuu nyt perustuslakivaliokunnasta

Näkökulma: Hölynpölyä, pääministeri Sipilä

Alueuutiset

Kalajoella paloi metsää

Omakotitalo palaa Kannuksessa, Kalajoella maastopalo

Kulotus levisi tulipaloksi Siikajoella, pieni talo tuhoutui palossa

Kotimaan uutiset

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on valmis harkitsemaan pe­rus­tus­la­ki­tuo­miois­tuin­ta

Paine kokoomuksen sisällä kasvaa - sotekriittinen Wille Rydman pohtii edelleen omaa ratkaisuaan: ”Vaakakupissa on erittäin painavia asioita”

Sipilä: Sote-irtiotot on nyt enemmän tai vähemmän nähty
Erkin kommentti: Jos vielä yksikin kansanedustaja enemmän ilmoittaa vastustavansa sotea niin Sipilän hallitus kaatuu. Mitä tekee Wille Rydman tai Tiina Eloranta?

Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon

15-vuotiaille äänioikeus, maataloustuet uusiksi, pakolaiskiintiö moninkertaiseksi – Vihreät julkaisi poliittisen tavoiteohjelmansa

Perustuslakivaliokunta kokoontuu kireissä tunnelmissa – sote-luonnos vuoti julkisuuteen: ”Syö kaikkien uskottavuutta”

Sipilä Ylellä: Maakuntavaalien ajankohta lykkääntyy

Suonenjoen mansikanviljelijät painavat töitä yötä myöten ja toivovat sadetta: "Mansikkakaudesta tulossa lyhyt ja ytimekäs"

MT: Hallitus vihelsi Postin yksityistämishankkeen yllättäen poikki – ”Tilannetta seurataan aktiivisesti”

Sote uhkaa hajottaa hallituksen – Sipilä kertoi Ylellä ottaneensa päivätorkut pihalla

Ulkomaan uutiset

KCNA: Koreoiden johtajat aikovat tavata jatkossa säännöllisesti

Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä

Lehti: Amerikkalaisdelegaatio neuvottelemassa Pohjois-Koreassa Trumpin ja Kimin tapaamisesta

Ainakin neljä venäläistä sotilasta kuoli Syyriassa – kaksi heistä oli sotilasneuvonantajia

Talousuutiset

Voisiko saksalainen yritysmalli auttaa taantuvia suo­ma­lais­paik­ka­kun­tia?

Jyrki Katainen katuu euroalueen yhteisvastuun kritisoimista, ja kertoo nyt HS:lle kolme mullistavaa ehdotustaan euron muuttamiseksi

Urheilu-uutiset

Näin Helander täräytti yli 85 metriä – katso ennätysheitto

Oliver Helander - 85,46M - Kultainen Keihäs 26.5.2018

Jenni Kangas kiskaisi keihään EM-kisarajan

Nooralotta Neziriltä kova avaus kaudelle - vain sadasosa EM-rajasta!

Real jälleen Mestarien liigan voittaja, Liverpool-vahdilla sysimusta ilta – sankarina vaihtopelaaja Bale, joka sinetöi voiton saksipotkulla

Ko­ke­mat­to­mal­le Suomelle avaustappio lentopallon Euroopan liigassa

Naisten lentopallomaajoukkue löi Unkarin Tampereella

Ricciardo taisteli voittoon moottoriongelmista huolimatta – suomalaisten kamppailu kääntyi Räikkösen voitoksi

Pikajuoksulupaus pinkoi huippuaikaan Timanttiliigan 200 metrillä – ”Olen tullut lajiin hallitakseni sitä”

Aitajuoksija Lotta Harala nappasi historiallisen sponsoripommin - urheiluvälinejätti teki aloitteen: ”Ei tarvitse tinkiä”

Maailmalla tapahtuu

Raju tulipalo riehui huvipuistossa Saksassa

Expressen: Isis tappoi kaksi ruotsalaista Pohjois-Irakissa – nuori mies ja tämän eno olivat terroristien vankeina

Puukkomiehen pakomatka herätti kauhua idyllisessä lähiössä - varasti lapion ja pakeni pihojen poikki: lapset lukittiin sisälle

Loppukevennykset

Kaksikko murtautui asuntoon ja pakkasi Ikea-kassin täyteen huumeita pakastimesta – esittivät oikeudessa tietämättömiä, kuten asukkaatkin

Arkistolöytö paljastaa Dannyn isoisän Algot Niskan sopimuksen norjalaisten natsien kanssa – oliko Niska natsien auttaja vai huijaaja?

Kansanedustajien sopeutumiseläkkeisiin meni viime vuonna 1,3 miljoonaa euroa - entisille edustajille maksettiin keskimäärin 3 000 euroa/kk

Tee rantaloma lähelle! Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla

Youtube-videot

WINE | How It's Made

How Olive Oil Is Made

How to Open Bottle of Wine with a Spoon

4 Truly Crazy Magic Tricks You Will Love To Do

How to Make a Full Cup of Coffee DISAPPEAR - Magic Trick

MTK mielenosoitus

Put Baking Soda On Your Garden Plants and This will Happen

16 Benefits of Baking Soda

Yle Areena

Maailman viimeinen uutisvuoto

Pressiklubi

Noin viikon studio

Oulun juhannusjuoksu 1946

Äiti, isä ja 19 lasta

Kalajoki

Kalajoen uudistuneet Hiekkasärkät 2018 Toukokuussa

Keskuskarin iltaa

Kalajoki Nice Run - Uunottaret

Kalajoki Nice Run - Duudsonit

Nice Run Kalajoki

Musiikki

Laura Voutilainen - Niin Kuin Meren Hiekkaa

Reijo Kallio - Suvivalssi

Vera Telenius - Miljoona ruusua 1988

Jamppa Tuominen - Kevään Ensi Kukkanen 1978

Reijo Kallio - Yksinäinen 1979

Liikunta ja terveys

Verenpaine 159 /97 lepopulssi 48. Paino 89,1 kg. Jumppa 0/2290 min, kuntosali 10/6680 min, kävely 0/683 km , uinti 0/28000m, pyöräily 5/1005 km

See What Happens To Your Body When You Drink A Pint Of Beer Everyday

5 Amazing Health Benefits Of Lemons

6 Powerful Reasons Watermolons Are Nature's Medicine Reduce Your Risk Of Cancer Stroke And More

She Ate Cucumber Every Day.. Here Is What Happened

10 Unbelievable Reasons Why You Should Eat Celery in the Evening!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti