sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Ambulanssilla Oulaskankaan sairaalaanSoitin ambulanssin yöllä puolen kahden aikaan viemään minut Oulaskankaan sairaalaan, koska kivut olivat valtavat. Verenpaineen yläpaine oli yli 200. Ambulanssin henkilökunta kunta toimi erittäin hyvin. Minut laitettiin tiputukseen, annettiin särkyä alentavaa lääkettä ja kirjoiteltiin koko ajan paperille mitä minä heille kerroin.
Oulaskanaan sairaalassa oli hyvin valmistauduttu tulooni ja sain erittäin hyvä hoidon. Mitattiin paljonko virtsarakossa on virtsaa. Sitä oli reilusti yli litra. Katetrin avulla virtsa poistettiin ja kivut lähtivät. Siellä otettiin myös pissa- ja verikokeet. Kaikki oli kunnossa. Kysymyksessä oli virtsaumpio. Minut lähetettiin taksilla Himangan terveyskeskukseen tarkailtavaksi. Jos virtsarakko ei toimi normaalisti niin minulle laitetaan katetri. Virtsarakko ei toiminut normaalisti ja siksi halusin katetrin, jota voin itse säädellä. Himangan terveyskeskuksessa oli erittäin hyvä palvelu. Tulin Kela-taksilla kotiin n. kello 14. Oulaskankaan lääkääri määräsi minulle antibiottikuurin ja eturauhaslääkkeen.


Näin jälkeenpäin voidaan sanoa, että tyhmästä päästä koko ruumis. OYKS:n kotouttamisohjeissa lukee, että kotiuttaessa saatte resptin lääkkeistä, joiden tarkoituksena on vähentää turvotusta eturauhasessa, estää bakteeritulehdus sekä parantaa virtsan kulkua. Lääkkeet tulee ottaa ohjeiden mukaisesti. Luin tämän tekstin kun tulin kotiin keskiviikkona Oulusta ja ihmettelin tytölleni, että miksi lääkäri ei ole määrännyt lääkkeitä. Lupasin soittaa torstaina Ouluun, mutta unohdin asian. Syy on minun, koska en valvonut asiaa. Valitettavasti sitä ei huomattu OUKS:n urologisella osastollakaan, kun oli lähdössä pois. Virhe siis kertautui, mutta itselläni oli tieto virheestä, mutta en reagoinut aisaan asiaankuuluvalla tavalla. Vielä kerran sanon, että syy oli minun kun en reagoinut asiaan vaikka huomasin virheen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti