keskiviikko 3. tammikuuta 2024

TO 04.1.2024 Maahantunkeutujat eivät vastaanottamalla lopu

 





tiedoksi ja toimenpiteitä varten asianomaisille ministereille sekä pääministerille että Ylelle


Suomen valtio omistaa Ylestä 99,98 %. Ylen rahoitus oli vuonna (2022) 557 miljoonaa euroa. Ylen saama rahoitus tarkistetaan vuosittain. Tarkistuksen perusteena on lakiin perustuva indeksikorotus, jonka tarkoitus on kattaa yleinen palkkatason ja kustannusten nousu. Korotus muodostuu elinkustannus- ja ansiotasoindeksistä. Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila sai Ylestä 361 200 euron tulot viime vuonna, ilmenee Ylen tuoreesta palkitsemisraportista.Ylä-Anttilan kokonaispalkka luontoisetuineen oli 327 000 euroa, minkä päälle hän sai 34 200 euron tulospalkkion.

Suomen valtion omistama YLE kertoo tällaisia asioita uutisena.


Oikeusoppineet tyrmäävät pääministerin väläyttämän ratkaisun itärajan ongelmaan – ”Orpo ei tiedä mistä puhuu”

https://yle.fi/a/74-20067352

Helsingin yli­opiston kansain­välisen oikeuden emeritus­professori, akateemikko Martti Koskenniemi tyrmää Orpon ajatuksen suoralta kädeltä. Push back -menettelyssä on hänen mukaansa yksiselitteisesti kyse kansainvälisten sopimusten rikkomisesta.

Voin vain ajatella, että Orpo ei tiedä, mistä hän puhuu. Ei kai nyt pääministeri sellaista ole kuitenkaan ehdottamassa. Turha käyttää englanninkielistä termiä. Kyseessä on ehdotus sopimuksen rikkomisesta, Koskenniemi sanoo.

Siirtolaisuutta ja kotouttamista tutkineen Åbo akademin oikeustieteen tutkijan Jaana Palanderin mukaan menettely on ihmisoikeusvelvoitteiden vastainen. Hän korostaa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kuulemista.


Kysymys on vieraan valtion organisoimasta rikollisesta toiminnasta Suomen valtiota vastaan. Kyllä Suomen hallituksen velvollisuus on estää rikollinen toiminta mikä uhkaa suomalaisten turvallisuutta ja aiheuttaa miljoonien eurojen kustannuksia suomalaisille veronmaksajille. Suomen perustuslaki ja ihmisoikeussopimukset ovat pohjana Suomen hallituksen toimille. YLE:n toiminta on vastuutonta ja kansainlaisten edun vastaista tarkoituksellista toimintaa. Miksi Suomen valtio Yle:n omistajana ei puutu Ylen kansalaisten edun vastaiseen toimintaa. Onko Yle vasemmistolaisten toimittajien miehittämä?


Eikö hallitus ja eduskunta uskalla puuttua poliittisiin lakkoihin?


SU 31.12.2023 Nykyisenkaltaiset poliittiset lakot on kiellettävä lailla

https://kalajokinen.blogspot.com/2023/12/su-31122023-nykyisenkaltaiset.html


LA 30.12.2023 Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioiden joukkoon

https://kalajokinen.blogspot.com/2023/12/la-30122023-suomi-on-palautettava.html


PE 29.12.2023 Suomi ei ole oikeusvaltio

https://kalajokinen.blogspot.com/2023/12/pe-29122023-suomi-ei-ole-oikeusvaltio.html


Esitykseni oikeusjärjestelmän uudistamiseksi. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin. Käräjäoikeuden ja hovioikeudet säilytetään. Nykyisen kaltainen laillisuusvalvonta ja hallinto-oikeudet lopetetaan sekä korkein oikeus lopetetaan. Näin säästetään satoja miljoonia euroja ja Suomi palautetaan samalla takaisin oikeusvaltioiden joukkoon.


TO 19.12.2019 Oikeusministeri vastasi ja minä kommentoin

https://kalajokinen.blogspot.com/2019/12/to-19122019-oikeusministeri-vastasi-ja.html


PE 29.11.2019 Suomessa toimii oikeus-ja poliisimafia poliittisten puolueiden suojeluksessa.

https://kalajokinen.blogspot.com/2019/11/pe-29112019-suomessa-toimii-oikeus-ja.html


Tässä alkuosa sähköpostiviestistäni.



Maahantunkeutujat eivät vastaanottamalla lopu


Maahantunkeutuminen on lähtökohtaisesti laitonta. Henkilöt joilla ei ole oleskeluoikeutta Suomessa tulevat rajan yli yleensä ilman minkäänlaisia hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja. Nämä ihmiset tulevat Suomeen pääsääntöisesti paremman elintason perässä, esittäen hädänalaisia.


Tässä vasemmiston masinoimassa "työperäisessä" maahanmuutossa Suomeen ei ole saatu kovinkaan montaa työntekijää, ja jos onkin niiden maksamat verot on huomattavasti pienemmät kuin niiden saamat sosiaaliset tulonsiirrot, nyt nämä on pilanneet suomen talouden lisäksi, koulut, terveydenhuollon, turvallisuuden... Käytännössä tämä tietyn uskonnon edustajien tänne eläteiksi tulo, tuhoaa koko Suomen. Laiton maahantunkeutuminen ja Ukrainan itsemääräämisoikeuden rajoittaminen ovat sotatoimia, joihin lännen on vastattava päättäväisesti. On aika laittaa kova kovaa vastaan.


Viranomaisten ainoa huoli tuntuu yhä olevan, että kuka kantaisi laittomien maahantunkeutujien matkalaukut ja että löytyykö ihan jokaiselle varmasti pehmoinen peti.

Kaikki normaalijärkiset ihmiset tietävät, että kyseessä on nyt Venäjän aloittama sabotaasi ja eräs hybridisodankäynnin keinoista: Moskovasta ja muualta Venäjältä kuljetetaan lähi-idästä kotoisin olevia ihmisiä (pääasiassa sotilaskuntoisia miehiä) Suomen rajalle, jossa nyt apulaisoikeuskanslerin päätöksellä ei ole laillisia keinoja pysäyttää käytännössä ketään.


Riittää kun tarkastuspisteiden välille limboon jäänyt henkilö, jolla ei ole Suomeen mitään todellista asiaa, ylittää rajan jostakin kohtaa metsikköä ja heti viranomaisen ollessa kuuloetäisyydellä huutaa taikasanan: asylum ! Sillä sekunnilla käynnistyy vääjäämättömän luonnonvoiman lailla niinsanottu turvapaikkaprosessi, jota ei näytä pysäyttävän mikään mahti maailmassa.


Nyt maamme turvallisuutta rotan lailla nakertavan apulaisoikeuskanslerin selkärangaton toiminta on käytännössä käynnistänyt kenties kymmenien tuhansien sotilasikäisten miesten karavaanin kohti Suomen raja-asemia. Kaikki tietävät toki mitä siitä seuraa. Onko apulaisoikeuskanslerilla todella oikeus romuttaa Suomen turvallisuus tällä tavoin omalla päätöksellään?


Puolan ja Liettuan asiantuntijat varoittivat suomalaisia juuri tällaisesta virheestä. Hybridisodankäynnin ollessa kyseessä, kaikki toissijaiset kansainväliset sopimukset tulee laittaa hetkeksi sivuun ja keskittyä rajan sulkemiseen ja jokaisen tunkeutujan pysäyttämiseen, kunnes hybridisotaoperaatio on torjuttu.

Iltasanomien päätoimittaja Ulla Appelsin on pukenut monien suomalaisten ajatukset sanoiksi artikkeliinsa, jonka lukemista voi puhtain sydämin suositella.

Puumalaisen kanssa samansuuntaisia kommentteja ovat esittäneet kommunistipuolueen (SKP) johtoelimessä aikoinaan istunut, ihmisoikeusaktiivina esiintyvä Martin Scheinin sekä Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kangaspuro, jotka kumpikin tunnetaan aktiivisesta roolistaan äärivasemmistolaisessa poliittisessa liikkeessä, taistolaiskommunisteissa, joiden tahtona oli Suomen liittäminen Neuvostoliittoon. Taistolaisten mukaan sosialistinen vallankumous voidaan toteuttaa myös väkivaltaa käyttäen, jos muut konstit eivät johda toivottuun lopputulokseen.

Kangaspuro on toiminut lisäksi neuvostomielisen ja – rahoitteisen Rauhanpuolustajat-yhdistyksen puheenjohtajana.


Venäjän hybridihyökkäyksestä itärajalla on puhuttu Suomessa loputtomiin. Asia on pelkistynyt siihen, että maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin fanaattisesti suhtautuva apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen (DEMLA) on yrittänyt estää hallitusta sulkemasta itärajaa ja turvapaikanhakua Venäjän hybridihyökkäyksen vuoksi.

Itärajan sulkeminen ja turvapaikkahakemusten vastaanottamisen lopettaminen on ollut Puolassa, Baltiassa ja Norjassa vastaus Venäjän hyökkäyksiin. Suomi on asiassa ollut heikoin lenkki mm. apulaisoikeuskanslerin toiminnan takia.


Kansalaismielipide asiasta on ollut selvä, kun on puhunut asiasta erilaisten ihmisten kanssa. Hämmentävästi kansan mielipiteestä on tiukasti vaiettu. Kupla puhkesi, kun perussuomalaisten ajatuspaja teetti asiasta tutkimuksen Taloustutkimuksella. Tulos oli varsin selvä.

Kansalaisista 2/3-osaa haluaa sulkea itärajan ja käännyttää turvapaikanhakijat takaisin Venäjälle. Kantaa ottaneista (ei osaa sanoa poistettuna) osuus oli melkein 80%.. Kaikissa muissa puolueissa kuin vasemmistoliitossa rajan sulkemista ja turvapaikanhakijoiden takaisin käännyttämistä kannattavat olivat enemmistönä.

Tutkimus vaiettiin melko perusteellisesti, Sitä vähäteltiin teettäjän vuoksi epäuskottavana. Pullon henki oli kuitenkin jo päässyt ulos ja siihen oli reagoitava.


Nyt Hesari oli teettänyt kyselyn kansalaisten mielipiteistä. Tulos on samanlainen kuin Suomen Perustan tutkimuksessa. 3/4-osaa haluaa sulkea rajan ja selvä enemmistö haluaa lopettaa turvapaikkahakemusten vastaanottamisen, vaikka se rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia. Sinänsä loogista, koska eivät nuo sopimukset ole tällä hetkellä voimassa itärajalla. Siellä voimassa oleva sopimus on ihmissalakuljettajien ja FSB:n välinen.


Selkeästi hallituksella on kansan vankka tuki rajan sulkemiselle, vaikka apulaisoikeuskansleri sitä yrittää estää. Apulaisoikeuskanslerin kanta ei vastaa lainkaan kansan oikeustajua. Ehkä hänen oikeustajuaan ohjaa enemmän kommunistinen oikeusteoria? Kuinka kauan voi toimi tuollaisessa virassa, jos hänen tulkintansa ovat täysin ristiriidassa kansalaisten oikeustajun kanssa. Ei hänellä voi tuolla pohjalla olla kansalaisten luottamusta tehtävässään, pian ehkä ei hallituksen ja eduskunnankaan.


Rehellinen keskustelu maahanmuutosta ja Venäjästä ft. Jussi Halla-aho | Presidenttiperjantai 2024

https://www.youtube.com/watch?v=yuzeVL63smI


Maapallon väestön vuosikasvu on noin 82 miljoonaa. YK:n ennusteen mukaan väkiluku saavuttaa 8,5 miljardia vuonna 2030 ja 9,7 miljardia vuonna 2050.


Luettelo valtioista asukasluvun mukaan

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioista_v%C3%A4kiluvun_mukaan


Mistä Suomeen muutetaan eniten?

https://showcase.laurea.fi/blogiarkisto/pasova-syksy-2022-fi/kaikki-maahanmuutosta/2022/mista-suomeen-muutetaan-eniten/


Suomeen muutti viime vuonna ennätykselliset 50 000 henkilöä – Maahanmuuttovirastosta lupaillaan vauhdin jatkuvan

https://yle.fi/a/74-20033202


Työperäinen maahanmuutto hipoo edelleen ennätyslukemia – näistä maista Suomeen tullaan nyt töihin

https://yle.fi/a/74-20052493


Suomen väestö monimuotoistuu – vaihtelua on alueittain

https://valtioneuvosto.fi/-//1410869/suomen-vaesto-monimuotoistuu-vaihtelua-on-alueittain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti