torstai 1. helmikuuta 2018

TO 01.02.2018


Jatkokertomus
Kirjoitan PR-talojen konkurssivyyhden jatkokertomuksen muotoon jotta asia olisi helpompi ymmärtää,

Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä sai Ylivieskan käräjäoikeudessa käräjätuoari Juha Niemisen virheellisen menettelyn ja varatuomari Paavo M. Petäjän ja Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän väärien lausuntojen, jotka oli annettu ilman toimeksiantoja ja valtakirjoja, perusteella PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin. Silloisen asianaja Asko Keräsen laiminlyönnin perusteella jätti valituksen tekemättä vaikka hänellä oli toimeksiannot ja valtakirjat asian hoitamiseen. Syyttäjä Sulo Heiskari ja Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä aloittivat ahojahdin käräjäoikeuden väärän päätöksen perusteella Erkki Ahoa kohtaan. Todellinen tilanne oli se, että kaupat oli purettu ja takaukset olivat rauenneet, koska pääsopimus purettaessa liitännäisetkään eivät voi jäädä voimaan. Takaukset tulivat kuitenkin voimaan käräjäoikeuden väärän päätöksen johdosta. Asianajaja Hannu Maskonen esitti minulle, että maksa hänelle 10 000 markkaaa ja jätä asioiden penkominen, niin hän ei hae minua henkilökohtaiseen konkurssiin. Minä ilmoitin Maskoselle, että olen varmasti oikeassa enkä jätä asioiden penkomista. Asianajaja Hannu Maskonen haki minut henkilökohtaiseen konkurssiin. Syyttäjä Sulo Heiskarilla oli tarve peitellä omia rikoksiaan törkeässä petoksessa kaupanteossa ja siksi hän yhdessä asianajaja Hannu Maskosen kanssa käynnisti oikeudenkäynnin velallisen epärehellisyydestä minua vastaan. Minut tuomittiin Ylivieskan käräjäoikeuden väärän PR-Teollisuus Oy:n konkurssipäätöksen perusteella 75 päivän ehdottomaan vankeuteen mikä muutettiin ehdonalaiseksi. Tämän jälkeen asianajaja Hannu Maskonen teki oman lopullisen ratkaisunsa ”putoamalla” parvekkeelta. Tässä operaatiossa hän menetti henkensä. Paineet muodostuivat asianajaja Hannu Maskoselle liian suuriksi.

Kirottu salaisuus

Kirotun salaisuuden takia Suomessa ei laillisuusvalvonta toimi ja valtakunnansyyttäjävirasto on korruption kotipesä.

VKSV on korruption kotipesä

Oikeusmurhien uhrit laitetaan erittäin tukanlaan asemaan kidutusministeriön toimesta.

Kidutusministeriö

Koiviston konklaavi

Valtiopets on tosiasia

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Tapahtumien taustat ja todistusaineistot

Totuudenpuhujalla ei ole ystävää:

SSP-sopimus

Toimialarationalisointi

Saattohoitajat

oikeudenkäynti tietämättämme

rikolliset konkurssit

rikoksia ei tutkita

 ahojahti

Yksityiskohtainen selostus asioista todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti 1

PR-talojen konkurssivyyhti 2

PR-talojen konkurssivyyhti 3

Terve Juha!

Kalajoen kaupunginvaltuustolle on tuotu päätettäväksi seuraava asia

Kiinteistöjen kauppa Ruukki Engineering Oy ja Kalajoen kaupunki 41/10.00.01/2018 Khall 22.01.2018 § 26 (Valmistelija: maanmittausteknikko Ari Matkaselkä) Ruukki Engineering Oy on jättänyt Kalajoen kaupungille myyntitarjouksen, joka koskee Kalajoen sataman läheisyydessä sijaitsevaa ns. Repolan kone pajakiinteistöä sekä siihen liittyviä maa- ja vesialueita. Myyntitarjouksen kohteena varsinainen konepajan kiinteistö Somero 208-407-18-3 sekä maa- ja vesialuetta sekä asemakaavan mukaista katualuetta sisältävät kiinteistöt Rauma 208-407-40-0 ja Reponiemi 208-407-12-4.

Kalajoen sataman toiminta on viime vuosina kehittynyt ja laajentunut merkittävällä tavalla. Nykyinen laiturikapasiteetti on kuitenkin rajoittanut satamatoimintojen kehittämistä. Repolan konepajakiinteistö sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla ja sillä sijaitseva teollisuusrakennus yhdessä muun rakennetun ympäristön kanssa mahdollistaa alueen joustavan käyttöönoton sataman tarpeisiin. Tuotantohallista osa on tällä hetkellä vuokrattu raskaan kaluston varaosien ja huollon parissa toimivalle yritykselle. Tuotantohallin tai sen osan vuokraukseen on ollut kiinnostusta myös muiden yritysten taholta. Kiinteistökaupalla on mahdollista turvata sataman kasvua sekä tarjota teollisuus- ja varastotiloja vuokrakäyttöön alueen yrityksille.

Talousjohtaja on selvittänyt kiinteistökaupan rahoittamista seuraavasti: Kaupungin sijoitusten pääoma on ollut sijoituksen alkaessa 8,91 milj. euroa. Sijoitusten tuottoa on tuloutettu runsaat 1,25 milj. euroa tammi-helmikuun vaihteessa 2007 ja 0,8 milj. euroa joulukuussa 2017. Viimeisin tuloutus sijoitettiin rakennettavaan kauppa- ja kulttuurikeskukseen, jossa kaupu ki on mukana 20 %:n omistusosuudella. Kaupungin sijoitussalkun arvo 31.12.2017 on 15,3 miljoonaa euroa (30.11.2017 16,1 milj. euroa). Kaupungin sijoitusten tuotto oli vuodelta 2017 ilman tuloutusta 4,2 % p.a.

Kaupunginvaltuuston 14.12.2010 § 144 hyväksymien sijoitusperiaatteiden ja kaupunginhallituksen 31.01.2011 § 35 hyväksymän sijoitussuunnitelman mukaisesti sijoitusvarojen tuottoja voidaan käyttää elinkeinoelämän kehittämis hankkeisiin. Myöhemmin laadittavassa ja käsittelyyn tuotavassa vuokrasopimuksessa kiinteistöstä rakennuksineen peritään 7 % vuokraa, joka ylittää sijoitus salkulla saatavan vuotuisen tuoton. Sijoitusten tuoton käyttäminen kaupungin kehittämisen kannalta kiinteistön hankintaan on perusteltua tuoton jopa kaksinkertaistuessa v. 2017 sijoitusten tuottoon nähden.

Esityslistan oheismateriaalina on luonnos kauppakirjasta karttaliitteineen sekä yritysvaikutusten arviointi, Repolan kiinteistön ostaminen ja vuokraami nen. KALAJOEN KAU PUNKI ESITYSLISTA 1/2018 8 Hallintosäännön I osan 1 luvun 3 §:n mukaan kaupunginjohtajan ollessa esteelli nen esittelijänä toimii kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja: Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, 1) että Kalajoen kaupunki ostaa Ruukki Engineering Oy:ltä Kalajoen kaupungissa sijaitsevan kiinteistöt Somero 208-407-18-3, Rauma 208-407-40-0 ja Reponiemi 208-407-12-4. Kauppahinta sisältää kiinteistöille kuuluvat sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. 2) että kauppahinta on kaksimiljoonaakolmesataatuhatta (2 300 000,00) eu roa. 3) että hankinta rahoitetaan tulouttamalla Kalajoen kaupungin sijoitusten tuottoa. Tuloutus toteutetaan optimaalisena ajankohtana mahdollista välirahoitus ta hyödyntäen. 4) että kaupunginhallitus hyväksyy liitteenä oleva kauppakirjan ja valtuute taan maanmittausteknikko tekemään kauppakirjaan vähäisiä muutoksia 5) että kaupunginhallitus valtuuttaa maanmittausteknikon allekirjoittamaan kauppakirjan kaupungin puolesta.

Kaupunginhallitus: Merkittiin, että kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, kaupunginhallituksen jä- se net Sirkka Alho ja Mari Niemelä ilmoittivat olevansa esteellisiä ja pois tuivat kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. (Hallintolain 28 §:n 5 moment ti). Päätösesitys hyväksyttiin yksimielisesti

Erkin kommentti: Kaupunginvaltuutettujen on syytä erittäin tarkasti seurata miten asia etenee ja sillä asiasssa on mielestäni valtuutetuille esitettyä suurempi riski. Kaupunginvaltuutetuille tulee mielstäni joka valtuustonkokouksen yhteydessä antaa tiedonanto miten asia etenee.
Mielestäni Reporahoja olisi voitu käyttää myös Merenojan uuden yhtenäiskoulun liikuntatilojen rakentamiseen. Olen todella huolissani Merenojan yhtenisäkoulun liikuntasalin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Bolgini ja videoni


Mielipiteet

Mona Mannevuon kolumni: Aktivointi ja valvonta kertoo, ettei valtio luota enää ihmiseen

IL-Analyysi: Väyrynen piinaa keskustaa - Vanhasen hermo petti jo

Luksusnarina on merkki unohdetusta hyvinvoinnista – Tavallinen arkipäivä on jo osa suurta unelmaa, jonka harva tässä maailmassa saavuttaa

Kolmen poliisijohtajan kuolema neljän kuukauden sisällä ihmetyttää kansaa

Maaperätutkimus noussut ilmastotutkimuksen rinnalle ja ohi

Alueuutiset

Saari avasi MM-ladulla, Matintalo kuudes

Yhdeksän hakee kaupunginjohtajaksi Ylivieskaan

Oma­ko­ti­ta­los­ta varastettiin aseita Ylivieskassa

Rosatom ei ole vielä vahvistanut Pyhäjoen laitoksen aikataulua – Fennovoiman mukaan varmistus olisi saatava ”aika pian”
Autoilija törmäsi rekan perään Haapavedellä – auto pyörähti törmäyksen voimasta katolleen

Kotimaan uutiset

Kansalle kelpaa työllistyvä maa­han­muut­ta­ja, kunhan töitä riittää itselle – turvallisuus tärkein arvo

Nousiaisten kuntaa kiusannut putkirikko on korjattu

Maa- ja metsätalousministeriö: Viehekalastuskielto Tornionjoen suositulle kalastuspaikalle

HS: Yli miljoonan suomalaisen työntekijän sopimukset päättyvät tänään – voivat alkaa lakkoilla

Rekat pitenevät metritolkulla – maksimipainoja mietitään vielä

Yli 2 200 turvapaikanhakijaa katosi viranomaisilta Suomessa viime vuonna - kolmen viime vuoden ajalta kadonneita jo yli 6 000

Lohelan syrjäytys on lähtölaukaus – Eduskunnassa käynnistyy valtaruletti

Ulkoman uutiset

Trump kehui saavutuksiaan ja demokraatit pukeutuivat mustiin – viisi huomiota Trumpin puheesta

Yhdysvallat laittoi Hamasin johtajan terroristien mustalle listalle

Afganistanin turvallisuus syöksykierteessä, Isis on uusin uhka – Asiantuntija: "Kabul on kuilun partaalla"

Talousuutiset

Meksiko kauppaa öljynporausoikeuksia – suurimmaksi ostajaksi Shell

Mistä Vuokatin matkailun tuplaava kuningasidea? Katinkulta ja hiihtoputki olivat aikansa menestyksiä

Lempäälässä neljä vuosikymmentä toimineen Kuljun Kartanon taru päättyy talousvaikeuksiin

Nyt se on varmaa, itärajalle tulee useita satoja työpaikkoja – kauppakeskushaaveiden hautausmaalle nousee viimein valtava ostoskylä

Helsingin seudulle rakenteilla tai suunnitteilla toistakymmentä suurhotellia – "Suomi on kovassa nosteessa"

Urheilu-uutiset

Suomen kaksikko juhli nuorten EM-kultaa ampumahiihdossa

Piippo taisteli neljänneksi junioreiden MM-kisoissa

Video: Joonas Donskoin maagiset kikat päätyivät NHL:n tammikuun huippuhetkiin

Suomi pöllytti Puolaa miesten salibandykarsinnassa

Ruotsi mätti Ranskan verkkoon 43 maalia – musertava salibandyennätys

Putin pyysi venäläisurheilijoilta anteeksi – aikoo järjestää omat varjokilpailut

Mira Potkonen jyrää Intiassa – finaalissa vastassa entinen maailmanmestari

Suomi löi jääpallon MM-kisoissa Norjan ja kohtaa puolivälierässä Yhdysvallat

Jopa 28 venäläisurheilijan dopingsyytteet kaatuivat – hiihtäjille olympiamitalit takaisin

Tässä dopingrangaistuksista vapautetut venäläiset – katso koko lista

Katarina Witt Wins Gold - Sarajevo 1984 Winter Olympics

Torvill & Dean Win Gold - Sarajevo 1984 Winter Olympics

Men's 100m Final at LA Olympics 1984

1984 Olympics Cross Country Skiing Women's 10 Km

1984 Winter Olympics - Women's 5 Kilometer Cross Country - Part 2

1984 Winter Olympics - Women's 20 Kilometer Cross Country Part 2

1984 Olympic Large Hill - Matti Nykänen

Complete Film - The Official Calgary 1988 Winter Olympic Film | Olympic History

8 Years After Olympics in Sarajevo (Bosnian War)

Maailmalla tapahtuu

IS: Venäläisten Viipuriin takavarikoima matkustaja-alus pääsee vihdoin palaamaan Suomeen

Puolan senaatti hyväksyi huolta herättäneen holokaustilain

Japanissa 11 ihmistä kuoli vanhustentalon tulipalossa

Amnestyn puheenjohtaja Turkissa vapaaksi lähes kahdeksan kuukauden pidätyksen jälkeen

Salakuljettajaperhe sai kovat vankeustuomiot – toivat ennennäkemättömällä tavalla Suomeen liki 70 ulkomaalaista

AFP: Salakuljettajilla satoja karhun tassuja, häntiä ja amurintiikerin osia

Syyriassa on tuhoutunut jälleen korvaamattomia arkeologisia kohteita – nyt menivät Ain Daran leijonat

Seitsemälle syytteet laajassa taideväärennösjutussa

Kuvat: Hyppyriturman uhri kuoli tuskallisesti – syyttäjä esitteli kohtalokasta vaijeria oikeudessa

POSTIMIES KÄTKI POSTIA AUTOTALLIINSA KAHDEKSAN VUODEN AJAN - PUOLI TONNIA TOIMITTAMATONTA POSTIA

Loppukevennykset

A-Studiossa kyynelehtinyt Elina Knihtilä ei ole yllättynyt Törhöseen kohdistuneista ahdisteluepäilyistä: "Olen kuullut pinnan alla keskustelua"

Tämäkö on sitä luvattua normienpurkua: Viranomainen vaatii Petteriä korottamaan panimon myymälän seinää puolella metrillä, että hän saa myydä olutta

LENNU IS BACK!

Voimistelulääkärin uhrien määrä kasvoi 265:een – "Olin yhdeksänvuotias ja leikin vielä nukeilla"

IL paljastaa: Sopeutumiseläkettä nostava ex-kansanedustaja Tuija Nurmi on esiintynyt vuosikausia lääketieteen tohtorina - ei ole lääketieteen tohtori

Pekka Perälle syyte sisäpiiritiedon väärinkäytöstä

Sipilä puolustaa aktiivimallia – "Lakkoilulle täytyy olla jokin muu syy"

Professorin kerrotaan häirinneen naisia seksuaalisesti – korkeakouluja valvova ministeriö ei puuttunut asiaan, koska ei saanut kantelua

Legendaariseksi noussut sanonta kuultiin Suomen radiossa ensi kerran tasan 70 vuotta sitten – ”Pasila...”

Ukraina myönsi vihdoin presidentin lomailleen – saapui Malediiveille salanimellä, viikon lomasta 400 000 euron lasku

Just for laughs

Just for laughs

Bulgaria

Bulgaria Vacation Travel Video Guide

THE MARKET (STARA ZAGORA, BULGARIA)
Kävin tänään torilla ostamassa banaaneja.

Stara Zagora (Стара Загора) Green City

Bulgarian Alphabet Interactive Practice Activity

Learn Bulgarian - Bulgarian in Three Minutes - How to Introduce Yourself in Bulgarian

Youtube-videot

The Great Battle on the Volga (1962) - Stalingrad documentary

Secret of the death Wehrmacht in Stalingrad

Russians Enter Berlin: Final Months of World War II (1945) | British Pathé

Landing Zone Vietnam Documentary

Wings Over Vietnam MiG Killers Documentary

Yle Areena

Kiistelty Kekkonen hallitsi suvereenisti

Kekkosen vuoden 1956 vaalikampanja

Kekkonen toiselle kaudelle 1962

Rautaruukki pantiin pelastamaan autioituvaa Raahen seutua

Urkki, mies kovaa tekoa, lujaa merkkiä, täyttää 75 vuotta

Kekkonen ehdokkaaksi vielä 1978

Tähtäimessä UKK

Musiikki

Richard Clayderman - Mariage D'Amour

Richard Clayderman - Love Story

Richard Clayderman - Moonlight Sonata ( Chiquitita Bebe )

Terveys ja liikunta

Verenpaine 131/85 , pulssi 57. Paino 95,9 kg. Jumppa 30/590 min, kuntosali 0/1410 min, kävely 8/123 km , uinti 0/7000m

If You Eat 2 Eggs at Breakfast For a Month, This is What Happens to Your Body

If You Eat An Avocado A Day For A month This Is What Happens To Your Body

Cancer Cannot Survive In Your Body If You Eat These 8 foods

Top 12 Foods You Should Eat to Lower Bad (LDL) Cholesterol - How To

How to lower blood pressure in MINUTES

How To Lower Blood Pressure Quickly - Quick Natural Way To Lower Your BP

5 Exercises To Get Flat Stomach In Just A Month

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti