keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

PE 12.07.2024 Julkinen vastaus poliisitarkastaja Juha Tuoviselle

 

Julkinen vastaus poliisitarkastaja Juha Tuoviselle


VN/16191/2024

VN/16191/2024-SM-8


Sain 18.06.2024 sisäasianministeriöstä allekirjoittamattoman vastauksen ja päivää myöhemmin allekirjoitetun vastauksen VN/ 16191/2024 ja asioihin VN/ 16191/2024-SM-4


Kiitän vastauksestanne VN/16191/2024 , VN/16191/2024-SM-8 poliisitarkastaja Juha Tuovinen. Olen tehnyt rikostutkintapyynnöt Oulun poliisille ja 3 tutkintapyyntöä Keskusrikospoliisille. Olen vaatinut oikeuskansleria valvomaan, että poliisit tutkivat asiat. Minulla on kiistattomat näytöt todisteet rikoksista. Olen vaatinut 20 kansanedustajaa valvomaan sen, että oikeuskansleri valvoo, että poliisit noudattavat lakia ja tutkivat asiat.

Tiedoksi ja toimenpiteitä varten sisäministeri Mari Rantanen.


Kalajoki 10.07.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Yön yli nukuttuani päätin tehdä Teille, poliisitarkastaja Juha Tuovinen, julkisen vastauksen vastaukseenne VN/ 16191/2024 ja asioihin VN/ 16191/2024-SM-4 . Olette tehneet vastauksen virkavastuulla. Ymmärrätte varmasti mitä se tarkoittaa, kun tilanne on tämä:


Kidutushistoriani


Minä, Erkki Aho, olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutetiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 26 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 28 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja minä on joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Minä joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Minä olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Sairastuin diabetekseen. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän raskas ja vaikea asia.

Olen joutunut Suomen valtion 28 vuoden kidutuksen kohteeksi ja Kalajoen kaupungin 40 vuoden syrjinnän kohteeksi. Olen edelleen ulosoton kohteena , mikä pitää rikokset avoimena ja olen edelleen kidutuksen kohteena, mikä on ihmisoikeusrikos.


Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä.


Rikoslaki 11 luku 4 § (11.4.2008/212)
Törkeä rikos ihmisyyttä vastaan

Jos rikoksessa ihmisyyttä vastaan
1) rikos kohdistuu suureen joukkoon ihmisiä,
2) rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla taikka
3) rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti tai järjestelmällisesti
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava
törkeästä rikoksesta ihmisyyttä vastaan vankeuteen vähintään kahdeksaksi vuodeksi tai elinkaudeksi.
Yritys on rangaistava.

9 a § (4.12.2009/990)

Kidutus

Jos virkamies aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä
1) saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,
2) rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,
3) pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai
4) rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella,
hänet on tuomittava
kidutuksesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi sekä lisäksi viraltapantavaksi.
Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön 1 momentissa tarkoitetun teon.
Yritys on rangaistava.
Tämän pykälän virkamiestä koskevia säännöksiä sovelletaan myös julkista luottamustehtävää hoitavaan henkilöön ja julkista valtaa käyttävään henkilöön sekä viraltapanoseuraamusta lukuun ottamatta julkisyhteisön työntekijään ja ulkomaiseen virkamieheen.



Minun on syytä epäillä, että Te vastauksellanne suojelette rikollisia jotta he eivät joutuisi vastuuseen teoistaan. Rikoksentekijän suojeleminen on Suomessa rikos. Siihen syyllistyy, jos pyrkii auttamaan rikoksen tehneen pakenemista tai hävittää todisteita tietäen tapahtuneesta rikoksesta. Rikoksentekijän suojelemisesta tuomitaan rikoslain mukaan sakkoa tai enintään vuosi vankeutta.


Virkamiehellä on tiettyjä velvollisuuksia, joita tavallisella työntekijällä ei ole. Monet velvollisuudet liittyvät siihen, miten virkamiehen on hoidettava virkaansa. Myös virkatehtävien suorittaminen sinällään on tärkeä osa virkavelvollisuutta. Virkamies ei saa laiminlyödä tehtäviään, sillä hänellä on virantoimitusvelvollisuus. Virkamiehen jatkuva tai olennainen tehtävien laiminlyönti voi johtaa virkavastuun toteuttamiseen ja virkasuhteen päättämiseen. Virkavastuu voi tarkoittaa esimerkiksi sitä että virkamiehelle syntyy vastuu korvata laiminlyöntinsä aiheuttama vahinko vahingonkärsineelle.

Ensisijainen tapa puuttua virkavelvollisuuden laiminlyöntiin on kyseiselle virkamiehelle tai viranhaltijalle annettava varoitus. On kuitenkin myös tilanteita, joissa varoituksen antaminen tai edes irtisanominen ei ole riittävä seuraamus. On myös mahdollista että virkavelvollisuuksien laiminlyönti johtaa rikosoikeudelliseen vastuuseen. Rikosoikeudellinen vastuu laiminlyönnistä voi tulla kysymykseen esimerkiksi jos virkamies laiminlyö velvollisuutensa olla paljastamatta virkasalaisuutta tai muuten rikkoo laiminlyönnillä virkavelvollisuutensa, eikä teon haitallisuus ja vahingollisuus ja muut tekoon liittyvät seikat ole kokonaisuutena arvostellen vähäinen. Lisäksi laiminlyönnin aiheuttaessa vahinkoa virkamies voi joutua vahingonkorvausvastuuseen

Toimintanne aiheuttaa minulle sen, että ihmisoikeusrikos eli kidutukseni jatkuu yhä ja ulosotto jatkuu.


Seuraavat linkit avaamalla selviää yksityiskohtaiset tiedot konkurssirikoksesta ja muista rikoksista

Maalaus PR-Talojen toiminnasta

https://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2023/05/maalaus-pr-talojen-toiminnasta.html



PE 07.06.2024 Saattohoitaja

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-06062024-saattohoitaja.html



Valtiopetos on tosiasia

https://valtuustoaloite.blogspot.com


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


SU 11.09.2022 Valtiopetos, SSP-sopimus, Aktiv-Hansa-kauppa, murhat ja kidutukset

https://kalajokinen.blogspot.com/2022/09/su-11092022-valtiopetos-ssp-sopimus.html


SU 26.05.2024 Valtiopetos , yrittäjien murhat, kidutukset esimerkkinä PR-talojen markkinoilta poistaminen

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/05/su-26052024-valtiopetos-yrittajien.html


SU 23.06.2024 KIIREELLINEN Suomen hallitukselle

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/su-23062024-kiireellinen-suomen.html


Keskusrikospoliisin on tutkittava seuraavat avoinna olevat tapaukset

Olen vaatinut Keskusrikospoliisia tutkimaan avoimet rikokset. Entisen kansanedustajan ja aikanaan myös PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimineen Markku Kosken toiminnan. Sisäasianministeriö on ilmoittanut, että PR-Teollisuus Oy:n konkurssirikos on vanhentunut. Markku Koski oli keskeisesti mukana PR-Teollisuus Oy:n konkurssirikoksessa toimimalla kiinteässä yhteistyössä saattohoitaja Jouni Remeksen sekä Kera Oy:n ja Arsenal Oy:n kanssa. Keskeinen rikollinen asioissa oli syyttäjä Sulo Heiskari. Kun Koski jäi rikoksesta kiinni niin hän tunsi kunniaansa loukatuksi. Asiassa on ulosotto voimassa. Ulosotto pitää rikokset avoimena.


PE 07.06.2024 syyttäjä Sulo Heiskarin toiminta

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-07062024-maanpaallinen-perkele.html

Toinen avoinna oleva asia on varatuomari Mikko Kovalaisen kunnianloukkausasia. Syyttäjä Sulo Heiskari on omia rikoksia peitelläkseen toiminut niin, että minut on tuomittu kunnianloukkauksista, kun olen selvittänyt muiden rikoksia.

Kun minua kuulusteltiin Markku Kosken kunnianloukkauksesta, niin minulta ei otettu mitään todistusaineistoa vastaan. Kuulustelijana oli muistaakseni Rajaniemi niminen henkilö. On todennäköistä, että kuulustelu tehtiin syyttäjä Sulo Heiskarin ohjeiden mukaan. Heiskari toimi Ylivieskan käräjäoikeuden tiedottajana ja toimittaja Anne Mattia KP-konsernista kirjoitti konsernin lehtiin jutun, että Erkki Aho tulee saamaan vankeustuomion Markku Kosken kunnianloukkauksesta. Syyttäjä määräsi minut soveltuvuuskokeeseen, koska oli vankeustuomio tulossa. Kävin Kokkolassa soveltuvuuskokeissa.

Käräjäoikeudessa ei otettu myöskään todistusaineistoa vastaan. Tässä asiassa on vielä ulosotto voimassa ja pitää rikokset avoimena.

Mikko Kovalaisen kunnianloukkausjutussa poliisi Harri Rahkola ei ottanut todistusaineistoa vastaan. Rahkola oli minulle tuttu mies koska me yhdessä hankimme rahaa Kalajoen Junkkareiden painonnostajille. Junkkarien painonnostajat olivat yrityksessäni juhannuksena järjestyksenvalvojina ja tällä tavalla saatiin Junkkarin painonnostajille mojova summa rahaa.

Nyt tämä sama Harri Rahkola uhkaili minua pidättämisellä. Käyttäytyi uhkaavasti ase näkyvästi esillä kuulusteluissa. Hän uhkaili pidättämisellä jos en allekirjoita hänen kirjoittamaan kuulustelukertomusta. Kesken kuulustelun kuulusteluhuoneeseen pölähti erittäin humaltunut syyttäjä. Rahkola ohjasi syyttäjä pois huoneesta. Rahkola ei ottanut todistusaineistoa vastaan ja otti minulta sormenjäljet ja kuvasi edestä ja sivulta. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että hän toimi syyttäjä Heiskarin toimintaohjeen mukaisesti.

Erikoista on se, että käräjätuomari Timo Tammiketo (lue Raahen käräjäoikeus) ei ottanut mitään todistusaineistoa vastaan eikä myöskään antanut kuulustella vastapuolen todistaa, mikä on ihmisoikeussopimusten vastainen menettely. Siitä minulla on kolmen paikallaolijan kirjallinen todistus.

Tässä on todistusaineisto, mikä poliisi ja oikeuslaitos on jättänyt huomioonottamatta asioissa. Varatuomari Mikko Kovalaisen toiminnasta ovat joutuneet kärsimään Paavo Heikkinen, Kaisa Savolainen, Heli Wikström ym....


Jumalisjärven Lohi ay ja Emajoen Lohi Oy – nimismies Vesa Juntunen ja varatuomari Mikko Kovalainen

https://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/08/jumalisjoen-lohi-ay-ja-emajoen-lohi-oy.html

Nimimerkki Sotamies Svejk on syyttäjä Sulo Heiskari, jonka kommentit ovat tämänkin blogin lopussa.


Kihlakunnansyyttäjä Sari Leppäluoto

https://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/01/kihlakunnansyyttaja-sari-leppaluoto.html


SU 16.06.2024 Keskeinen tekijä on syyttäjä Sulo Heiskari

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/su-16062024-keskeinen-tekija-on.html

Vaadin, että oikeuskansleri toimii niin, että KRP tutkii varatuomari Mikko Kovalaisen toiminnan ja kunnianloukkausasian, sillä ulosotto on voimassa ja ulosotto pitää rikokset avoimena.


Rikostutkinnassa 23.10.2020 tutkinnanjohtaja Hannu Mensoselle ja tutkija Pekka Niskakankaalle esittämäni asiat

https://kalajokinen.blogspot.com/2020/10/rikostutkinnassa-23102020.html








Minulta kuulustelussa ei otettu vastaan todistusaineistoa eikä sähköpostitse lähettämääni ja postitse lähettämääni todistusaineistoa otettu huomioon poliisitutkinnassa eikä syyteharkinnassa eikä oikeuskäsittelyssä. Siksi minulle saatiin aikaan 5 kuukauden ehdoton vankeustuomio. Pyydän ja vaadin, että oikeuskansleri määrää KRP:n tutkimaan asian. Rikos ei ole vanhentunut koska ulosotto tai perintä on edelleen voimassa.


Olen tehnyt Oulun poliisille rikostutkintapyynnön Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosaston lakkauttamisesta. Olen ilmoittanut, että haluan antaa asiassa loppulausunnon. Tämä sen takia, että en luota Oulun poliisin haluun ja kykyyn toimia asiassa lain vaatimalla tavalla.


Katson, että kysymyksessä on kosto, jolla on lestadiolainen selkänoja.

Kotiseuturakkaana ihmisenä ja pitkäaikaisena Kalajoen kaupunginvaltuuston jäsenenä (28 vuotta) vaadin, että Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosasto säilytetään ja vuodeosaston paikkamäärä lisätään 40:een. Kalajoen kaupunki on sitoutunut rakentamaan tarvittavat lisätilat. Näin vuodeosastosta saadaan taloudellisesti kustannustehokkaasti toimiva yksikkö. Olen toiminut Kalajoen kaupunginvaltuutettuna 28 vuoden ajan. Tunnen Kalajoen kaupungin toiminnan ja Kalajoen terveyskeskuksen historian pitkältä ajalta. Kalajoen kunnan/kaupungin talousasiat on aina hoidettu keskimääräistä paremmin kuin Oulun läänin muissa kunnissa. Myös terveyskeskuksen asiat ovat hoidettu keskimääräistä tehokkaammin kuin muissa Pohjois-Pohjanmaan alueen kunnissa. On käsittämätöntä, että Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosasto lakkautetaan ilman perusteellisia selvityksiä ja perusteluita. Kalajoen kaupunki ei voi tällaista toimintaa hyväksyä. Yksityiskohtaisia säästölaskelmia ei ole esitetty eikä niistä ole voitu sen takia neuvotella eikä niiden perusteluita ole Kalajoen kaupungille esitetty. Menettely on kiistatta ollut hallintolain hallintolain 31 §;n (selvittämisvelvollisuus) ja 45 § ( perustelemisvelvollisuus) vastaisesta. Päätöksestä puuttuu taloudelliset laskelmat ja henkilövaikutusten ja asiakasvaikutusten arviointi. Asiat on tarkemmin esitetty oikaisuvaatimuksessa.

Asian tutkintaan tarvitaan kaikki Pohteen vuodeosastojen lakkauttamiseen liittyvät valmisteluasiakirjat ja päätökset. Asian tutkimiseen tarvitaan tiedot Kalajoen liittymisestä Pohteeseen sekä sen jälkeiset tiedot. Sekä Kalajoen kaupunginjohtaja OTK Jukka Puoskarin lausunnot sekä talousjohtaja Pirjo Männistön lausunnot ja Kalajoen kaupungin kirjanpidosta ja päätöksistä sekä suunnitelmista tiedot.


Terveyskeskuksen vuodeosaston todelliset kulut saadaan tietyiltä osin Kalajoen kaupungin kirjanpidosta ja talouspäällikkö Pirjo Männistöltä. Myös poikkeamiin löytyy selitykset. Asioiden todellinen tila saadaan selville kun kuulustellaan Kalajoen kaupungin talouspäällikköä Pirjo Männistöä ja kaupunginjohtaja Jukka Puoskaria, joka on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Arvostan hänen lakimiestaitojaan erittäin korkealle. Kalajoen kaupunki ei ole saanut nähtäväkseen Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosaston lakkautuspäätöksen perusteluita eikä näin ollen ole voinut ottaa perusteluihin kantaa.

    Tässä on Kalajoen kaupungin oikaisuvaatimus

Kalajoen kaupungin oikaisuvaatimus

https://www4.kalajoki.fi/djulkaisu/kokous/2024430-5-32705.PDF


Tässä on Pohteen aluehallituksen päätös


Pohteen aluehallituksen päätös

https://tweb.ppshp.fi/ktwebscr/fileshow?doctype=3&docid=978450


Olen tehnyt asiasta rikosilmoituksen Oulun poliisille, koska katson, että Pohteen päätökset ovat syntyneet virheellisen tiedon perusteella. Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosaston paikat on siirretty pienemmälle paikkakunnalle eli Nivalaan. Tällaista päätöstä ja poliittista suhmurointi en voi hyväksyä.

Hyvinvointialue Pohde esti Raution senioritalon rakentamisen. Rautioon tulevan senioritalon valmistelu eteni vauhdilla. Hankkeen takana olivat paikalliset Timo Rautakoski, Erkki Olkkola, Timo ja Jouni Keskisipilä, KATI ja Rakennusliike Keskisipilät.

Senioritalo rakentuu vanhusten rivitalon viereen, josta kaupunki on luvannut tontin. Rakentaminen on tarkoit..... Tämä Pohteen päätös on järkyttävä, koska rautiolaiset aktiivisina kyläläisinä olivat perustaneet oman organisaation senioritalon rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi niin Pohde esti rahoituksen.


Kalajoella on ollut aina sairaala.

KE 29.05.2024 Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosastoa ei saa lakkauttaa!

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/05/ke-29052024-kalajoen-terveyskeskuksen.html


LA 30.03.2024 Kalajoen sairaalan historiaa nykypäivään asti

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/03/la-29032024-kalajoen-sairaalan.html


TI 02.04.2024 Kalajoella on pitkät perinteet terveydenhoitoalalla

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/04/ti-02042024-kalajoella-on-pitkat.html


PE 14.06.2024 Kiireellinen

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-14062024-kiireellinen.html


Kalajoen kaupunginjohtaja Jukka Puoskarilla on myös heikkouksia.

Huutamista, haukkumista, painostusta ja kiroilua – Kalajoen kaupunginjohtajan sanotaan johtaneen kovalla kädellä jo pitkään, ja nyt kaupunkia koettelee kriisi

https://yle.fi/a/3-10451950

Piittaamattomuutta ja paskahousuksi nimittelyä? Osa valtuutetuista haluaa erottaa kaupunginjohtajan Kalajoella

https://yle.fi/a/3-10421275

Uusi sosiaali- ja terveysjohtaja Päivi Peltokorpi aloittaa sote-tuulien puhaltaessa: "Odotan tulevia muutoksia positiivisella mielellä"

https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/uusi-sosiaali-ja-terveysjohtaja-paivi-peltokorpi-aloittaa-sote-tuulien-puhaltaessa-odotan-tulevia


Kalajoen sosiaali- ja terveysjohtajaksi esitetään Päivi Peltokorpea Kannuksesta

https://www.lestijoki.fi/artikkeli/kalajoen-sosiaali-ja-terveysjohtajaksi-esitetaan-paivi-peltokorpea-kannuksesta

Epäilen, että Päivi Peltokorpi on kokenut Kalajoen kaupungin johtamisen ihon alle menevänä ja on päättänyt kostaa Kalajoen kaupungille tekemällä Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosaston sulkemispäätöksen, On täysin selvää, ettei näin järjetöntä päätöstä voi tehdä ilman poliittista selkänojaa. Epäilen, että selkänojan on tarjonnut lestadiolaiset Pohteen aluehallituksen jäsenet.

Itse olen kokenut Kalajoen kaupungin syrjinnän jo 40 vuoden ajan. Otan esimerkkinä blogini


Kultainen ansiomerkki

https://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2018/02/kultainen-ansiomerkki.html


Kalajoen 500-vuotisjärjestelyt etenevät - Juhliminen alkaa etkoilla ennen joulua

https://www.kalajokiseutu.fi/…/kalajoen-500…

Kävin kirjastossa lukemassa Kalajokiseudusta koko uutisen ja otin kopion siitä.

Kalajoen 500-vuotistyöryhmä ei ole huomioinut taidenäyttelyäni koko tulevan juhlavuoden aikana. Taidenäyttelyni kertoo Raution, Kalajoen ja Suomen historiasta vuodesta 1323 nykypäivään asti historiikkien ja taiteen avulla asioista. Taidenäyttelyssäni on n. 180 maalausta ja piirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia sekä historiatietoja n. 10 000 sivun verran. Tiedot löytyvät taidenäyttelystäni virtuaalisena esityksenä netistä. Kalajoen kaupunki on kieltäytynyt avustamasta näyttelyni kehittämistä ja osallistumista taidenäyttelyni kustannuksiin ja on ilmoittanut ettei avusta taidenäyttelyä, koska ei ole tilannut tällaista taidenäyttelyä.

Olen kokenut Kalajoen kaupungin syrjinnän jo 40 vuoden ajan ja yhä edelleen syrjintäni jatkuu samojen henkilöiden toimesta.

Vaadin, että oikeuskansleri lopettaa minuun kohdistuneen Suomen valtion lähes 30 vuotta kestäneen kidutuksen sekä Kalajoen kaupungin n. 40 vuotta jatkuneen syrjinnän.

Pyydän oikeuskansleria ilmoittamaan kuka ryhtyy hoitamaan tätä asiaa ellei oikeuskansleri ota itse hoidettavakseen Suomen oikeusvaltion kannalta näin tärkeää asiaa. Asian käsittelijälle on toimitettava alkuperäinen sähköpostiviesti jotta avattavat linkit on käsittelijän käytössä.

Koska Suomen järjestelmä on sellainen, että kansanedustajat valvovat laillisuusvalvojan toimintaa, niin pyydän tämän asian osalta 10 kansanedustajaa valvomaan tämän asian käsittelyä: Hanna-Leena Mattila, Antti Kangas, Jenna Simula, Jenna Pitko, Janne Heikkinen, Juha Mäenpää, Anne Rintamäki, Paula Risikko, Miko Bergbom, Teemu Keskisarja.


Kalajoki 08.07.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Pyydän, että TE, poliisitarkastaja Juha Tuovinen, teette uuden vastauksen asiassa ilman aiheetonta viivytystä.  Näin lopuksi Tervetuloa Kalajoelle lomalle

Missä on Jussi? Osa 1: Jussi jumittaa rantavedessä

https://www.youtube.com/watch?v=RhpOzXliN-U


Samalla voitte tulla tutustumaan taidenäyttelyyni


SU 09.06.2024 Erkki Ahon taidenäyttely

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/su-09062024-erkki-ahon-taidenayttely.html


Kalajoki-näyttelyn synty

https://kalajoki-nayttely.blogspot.com/2016/08/kalajoki-nayttelyn-synty.html


SU 17.03.2024 Taidenäyttelyni taiteilijoita ja heidän töitään

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/03/su-17032024-taidenayttelyni.html


Kalajoen merkittävien rakennusten pienoismallit

https://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2023/05/kalajoen-merkittavien-rakennusten.html


KE 10.04.2024 Kotikyläni Raution tohtorit

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/04/ke-10042024-kotikylani-raution-tohtorit.html


Taidenäyttelyni historiikkeja

https://kalajokinen.blogspot.com/2023/04/


Maalaus PR-Talojen toiminnasta

https://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2023/05/maalaus-pr-talojen-toiminnasta.html


MA 01.07.2024 Virtuaalinen taidenäyttelyni on avoinna ympäri vuorokauden

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/ma-01072024-virtuaalinen.html


PE 05.07.2024 Virtuaalinen taidenäyttelyni on avoinna ympäri vuorokauden

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/pe-05072024-virtuaalinen.html


SU 07.07.2024 Erkki Aho jää Kalajoen ja Suomen historiaan

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/su-08072024-erkki-aho-jaa-kalajoen-ja.html


Tervetuloa Kalajoelle!


Kalajoki 11.07.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


tiedoksi sisäministeri Mari Rantanen ja oikeusministeri Leena Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti