tiistai 23. heinäkuuta 2024

TO 25.07.2024 Miksi suomalaiset eivät saa oikeutta?

Tässä blogikirjoitukseni vuosi sitten. Blogikirjoituksillani osoitan sen, ettei perussuomalaisiinkaan voi luottaa. Olen todistanut myös sen, että kokoomuslaisiin ei voi luottaa. Aikaisemmin olen todistanut sen, että keskusta on täysin epäluotettava puolue samoin kuin SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP. Kristillisiinkään ei voi luottaa. Tilanne Suomessa on katastrofaalinen.



MA 31.07.2023 Miksi ministerit eivät vastaa?

https://kalajokinen.blogspot.com/2023/07/ma-31072023-miksi-ministerit-eivat.html  



Miksi ministerit eivät vastaa?


Sisäministeri Mari Rantanen, pyydän vastusta!

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/07/sisaministeri-mari-rantanen-pyydan.html


KE 26.07.2023 Syyllistyvätkö perussuomalaisetkin muiden puolueiden tekemien rikosten suojelemiseen? Valtiopetos ja yrittäjien murhat eivät vanhene koskaan!

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/07/ke-26072023-syyllistyvatko.html


DVD-dokumentti YouTubessa

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html


Kalajoki 31.07.2023

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Jakelu: Sisäministeri Mari Rantanen, oikeusministeri Leena Meri, valtionvarainministeri Riikka Purra, eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho.


arto.luukkanen@perussuomalaiset.fi  , matti.putkonen@perussuomalaiset.fi  , riikka.slunga-poutsalo@perussuomalaiset.fi


Tässä blogikirjoitukseni vuotta myöhemmin. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Perussuomalaiset ovat mukana virkavallan väärinkäytössä ja rikollisten suojelussa.


KE 24.07.2024 Miksi ette vastaa sisäministeri Mari Rantanen?

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/ke-24072024-miksi-ette-vastaa.html


KE 24.07.2024 Miksi ette vastaa sisäministeri Mari Rantanen?


Teidän vastuualueeseenne kuuluu poliisitoiminta. Vaadin, että tämä rikos tutkitaan keskusrikospoliisin toimesta ja tutkinnanjohtajana on valtakunnansyyttäjä. Rikos ei ole vanhentunut koska ulosotto/perintä on voimassa!


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

https://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


Tämän rikoksen johdosta olen syyttömänä saanut 5 kuukauden ehdottoman vankeustuomion.


Kalajoki 23.07.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

044-3025948


Sisäministeri Mari Rantanen, keskusrikospoliisi, valtakunnansyyttäjä


LA 20.07.2024 Sisäministeri Mari Rantanen

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/la-20072024-sisaministeri-mari-rantanen.html


TO 18.07.2024 Kantelun täydennys

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/to-18072024-kantelun-taydennys.html


KE 16.07.2024 Olen pyytänyt 30 kansanedustajaa valvomaan, että oikeuskansleri noudattaa lakia

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/ke-16072024-olen-pyytanyt-30.html


Epäilen, että Keskusrikospoliisi ei toimi lain mukaisesti.


Olen sopinut pääministeri Petteri Orpon ja kokoomusjohdon kanssa Kalajoella ostoskeskus Loistossa, että asiat selvitetään ja palautetaan Suomi takaisin oikeusvaltioksi. Yhteyshenkilöksi valittiin Elina Valtonen. Kokoomusjohdosta Kalajoella asiasta olivat sopimassa kanssani myös Antti Häkkänen ja Kai Mykkänen. Valtonen ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiviestiin eikä kukaan muukaan sopijoista.

Kaikki kansanedustajat vaikenevat asioista. Kenelläkään ei ole rohkeutta puuttua virkamafian toimintaan, mikä toimii poliittisten päättäjien suojeluksessa. Valtiopetos on Suomen poliittisille päättäjille kirottu salaisuus ja suuri häpeän aihe. Suomi ei ole oikeusvaltio,

Olen pyytänyt näitä kansanedustajia valvomaan, että oikeuskansleri noudattaa lakia. Kansanedustajat vaikenevat kuin muuri. Tapuliukkokin puhuu enemmän kuin kansanedustajat oikeuskanslerin laillisuusvalvonnasta.

Hanna-Leena Mattila, Antti Kangas, Jenna Simula, Jenna Pitko, Janne Heikkinen, Juha Mäenpää, Anne Rintamäki, Paula Risikko, Miko Bergbom, Teemu Keskisarja.

kirjaamo.sm@gov.fi,

leena.meri@gov.fi,

mari.rantanen@gov.fi,

heikki.autto@eduskunta.fi,

timo.heinonen@eduskunta.fi,

atte.kaleva@eduskunta.fi,

ville.kaunisto@eduskunta.fi,

tere.sammallahti@eduskunta.fi,

vilhelm.junnila@eduskunta.fi,

kaisa.juuso@eduskunta.fi,

jari.kskela@eduskunta.fi,

mikko.lunden@eduskunta.fi,

jorma.piisinen@eduskunta.fi,

Juha Hänninen, Jukka Kopra, Susanne Päivärinta, Ritva Elomaa, Laura Huhtasaari, Mikko Polvinen, Antti Kaikkonen, Katri Kulmuni, Tuomas Kettunen, Mika Poutala


Johtopäätökset

Suomessa kansalaiset eivät voi saada oikeutta. koska oikeuslaitos on alistettu poliittiseen valvontaan. Suomen on synnytetty virkamafia, joka estää kansalaisten oikeudensaannin. Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi ja nämä henkilöt saatava oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen teoistaan. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että  rikollisen virkamafian keskeiset henkilöt ovat tässä.


Korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen



Oikeuskansleri Tuomas Pöysti



Eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen



Valtakunnansyyttäjä Ari-Pekka Koivisto



Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen



Suomessa poliitikot valvovat laillisuusvalvojia, jotka ovat valvovinaan viranomaisten ja oikeuslaitoksen toimintaa. Suomessa oikeusistuimet ja viranomaiset kuten poliisit ja syyttäjälaitos eivät noudata perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia.

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Suomeen tulee luoda kolmiportainen riippumaton oikeusjärjestelmä siten, että on käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin,

Suomesta voidaan lakkauttaa oikeuskanslerinvirasto ja eduskunnan oikeusasiamiehen toimisto, koska niitä ei tarvita enää. Niitä ovat valvoneet poliitikot ja ne eivät ole noudattaneet perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia.

Suomessa ei enää tarvita hallinto-oikeuksia, koska ne ovat hallinnon jatkeita eivätkä noudata perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Suomalaisille riittää käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin.

Korkein oikeus voidaan lakkauttaa, koska se käy tarpeettomaksi, kun perustuslakituomioistuin perustetaan. Korkein oikeus ei ole noudattanut perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia.


PE 19.07.2024 Esitin näkemykseni suojelupoliisille

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/pe-19072024-esitin-nakemykseni.html

PS. Suomen oikeusvaltiotilanne on niin heikko, että vastuullisilla ministereillä on suuri vaara joutua häränsilmään. Kun kansa tulee tietoiseksi Suomen poliittisen johdon rikollisesta toiminnasta, niin on suuri vaara, että joku ”pipipää” reagoi asioihin omalla tavallaan. Suomi ei ole mikään lintukoto. Olen huolissani tilanteesta.

Kalajoki 18.07.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Jakelu: info@kokoomus.fi , harri.vuorenpaa@perussuomalaiset.fi , antti.lindtman@eduskunta.fi , puoluetoimisto@keskusta.fi,

anna.makipaa@vasemmistoliitto.fi , sofia.virta@eduskunta.fi , fredrik.guseff@sfp.fi

sari.essayah@eduskunta.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti