perjantai 30. elokuuta 2024

LA 31.08. 2024 Sen lauluja laulat jonka leipää syöt


Vastine Pohteen aluehallituksen puheenjohtajan toimintaan


Sotealueelta kipakka listaus ongelmien syistä ja vastaus alueita syyttäville poliitikoille: "Väitteet eivät pidä paikkaansa”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010663553.html


Esimerkki Pohteen toiminnasta. Potilas kuljetettiin ambulanssilla Kalajoelta Kuusamoon hoitoon. Onko tässä mitään järkeä? Välinepuolelta löytyy vastaavia esimerkkejä. Tapani Tölli ei tiedä mistä puhuu. Pohteen toiminta Kalajoella ja Kalajoen suhteen on täysin järjetöntä.


Aktiivinen

Erkki Aho

Kalajoki-Kuusamo etäisyys autolla ajaen on 345,7 km ja matkaan kuluu aikaa 4h 15min. Jos omaiset haluvat käydä katsomassa potilasta, niin pitää ottaa töistä vapaata ja varata matkoihin aikaa vähintäänkin 8 tuntia 30 minuuttia. Jos ei ole autoa niin tehtävä on mahdoton. Joka tapauksessa kulut omaisille ovat järkyttävän suuret.

Otan toisen esimerkin välinehuollon puolelta. Jos Kalajoella menee väline rikki, niin se on korjattu Kalajoella. Nyt ei korjata vaan tuodaan uusi väline rikki menneen tilalle. Muita esimerkkejä Pohteen älyvapaasta toiminnasta löytyy muitakin. Suurimmat virheet on tehty vuodeosaston lakkauttamislaskelmissa. Ne on suomeksi sanottuna täysin virheelliset ja vääriin tietoihin perustuvat. Vuodeosaston sulkemispäätöskin poistettiin Pohteen sivuilta, koska perustelut eivät kestä päivänvaloa.

Ymmärrän Pohteen aluehallituksen puheenjohtajan toimintaa, sillä sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Kyllä raha kelpaa.


Tässä on Kalajoen kaupungin oikaisuvaatimus

Kalajoen kaupungin oikaisuvaatimus

https://www4.kalajoki.fi/djulkaisu/kokous/2024430-5-32705.PDF


Tässä on Pohteen aluehallituksen päätös

Pohteen aluehallituksen päätös

https://tweb.ppshp.fi/ktwebscr/fileshow?doctype=3&docid=978450



Miksi Pohde on poistanut sivuiltaan aluehallituksen päätöksen?


Kalajoen kaupungin ja kalajokisten mielipidettä ei ole asian käsittelyssä otettu huomioon. Heidän ääntää ei ole kuultu. Heille ei ole esitetty todellisiin oikeisiin tietoihin perustuvia perusteluita Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosaston sulkemiseksi.

On selvitettävä mikä rooli on Pohteen aluehallituksen jäsenellä Nivalan kaupunginhallituksen jäsenellä Riitta Niittykoskella on siihen, että Kalajoen vuodeosaston paikat siirrettiin Nivalan terveyskeskukseen. Onko poliittista ohjausta tapahtunut? Riitta Niittykoski on lestadiolainen ja epäilen, että Kalajoen vuodeosaston sulkemispäätöksen on tehnyt virkamies Päivi Peltokorpi on sukutaustan mukaan ehkä lestadiolainen. Pohteen aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Tölli on lestadiolainen ja merkittävä osa Pohteen aluehallituksen jäsenistä on lestadiolasia. Oulun poliisi ei tutki asiaa koska merkittävä osa Oulun poliiseista on lestadiolaisia,

Osittain tämän kirjoituksen johdosta Tapani Tölli pyysi Helsingin Sanomia avukseen.

TO 29.08.2024 Hyvinvointialueet tulee lopettaa jotta voidaan pelastaa sairaalaverkko

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/08/to-29082024-hyvinvointialueet-tulee.html

Keskiviikkona 28.08.2024 klo 14.30 – 15.00 kansanedustajat Hanna-Leena Mattila ja Timo Mehtälä vierailivat Kalajoella. Annoimme heille ankaraa palautetta SOTE-asioista kertomalla heille POHTEEN järjettömästä toiminnasta Kalajoella esimerkkien kera. Kansanedustaja Mattila pyysi asiat kirjallisena. Tämä tilanne Kalajoella on todella järkyttävää virkavallan väärinkäyttöä.

Kalajoen kaupunki on tehnyt asiasta valituksen Oulun hallinto-oikeuteen, mutta mitään ei ole tietääkseni tapahtunut. Minä tein asiasta rikosilmoituksen Oulun poliisille, mutta poliisi ei ymmärtänyt asioista sen enempää kuin sika tuulimyllystä. Pyysin sen jälkeen Oulun poliisipäällikköä tulemaan Kalajoella niin minä väännän asiat ratakiskosta. Oulun poliisipäällikköä asia ei ole kiinnostanut. Olen hiillostanut asiassa ministeri sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juusoa, mutta hän välttelee vastuuta. On järkyttävää, että virkamies Pohteessa voi menetellä miten haluaa. On järkyttävää miten POHTEEN hallitus ei ota vastuuta asioista. Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosasto on palautettava mahdollisimman pian takaisin. Erikoissairaanhoito on Suomen valtion otettava vastuulleen ja palautettava sairaalapalvelut Kalajoella takaisin.

Olen kirjoittanut tästä asiasta blogissani

KE 21.08.2024 Hyvinvointialueet on lakkautettava

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/08/ke-21082024-hyvinvointialueet-on.html


Kalajoki moittii Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen supistusaikeita

https://yle.fi/a/74-20059162


TO 15.08.2024 Kalajoen kuuluisien sairaalapalvelujen tuhoaminen (nettikirja sivuja 103 )

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/08/to-15082024-kalajon-kuuluisien.html



Erkki Aho

Kalajoen kaupunginvaltuutettu 28 vuoden ajan


veera.paananen@hs.fi , erja.ylajarvi@hs.fi kaisa juuso  petteri orpo riikka purra , lulu ranne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti