tiistai 13. elokuuta 2019

TI 13.08.2019 Perusteltu lisäaikapyyntö


Suomen rikollisiksi epäiltävät virkamiehet hyökkäävät Suomen kansaa vastaan.  Kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturva ovat uhattuna.

From: Erkki Aho
Sent: Monday, August 12, 2019 7:23 PM
To: oulu.ko@oikeus.fi
Subject: Re: Perusteltu lisäaika pyyntö 15.11.2019 saakka

From: Erkki Aho
Sent: Monday, August 12, 2019 7:12 PM
To: oul.ko@oikeus.fi ; raahe.uo@oikeus.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; maria.ohisalo@eduskunta.fi ; kirjaamo@vnk.fi ; antti.rinne@eduskunta.fi
Subject: Perusteltu lisäaika pyyntö 15.11.2019 saakka

Oulun käräjäoikeus

Asia L19/14048

käräjätuomari Minna Leikas
Pyydän asialle 3 kuukauden jatkoaikaa eli 15.11 saakka, koska asia on pahasti kesken. Haluan tietää onko Oulun käräjäoikeus hankkinut valtiopetoksen todistusaineiston asian käsittelyä varten eli
  1. salaiseksi julistetun ns. Koiviston konklaavin asiakirjat
  2. 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen
  3. 25 vuodeksi salaiseksi julistetun AktivHansakaupan asiakirjat
Minä haluan, että poliisi tutkii asiat ja valtakunnansyyttäjä yhtyy syytehakemukseen. Nyt kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinne teki minun käsitykseni mukaan tahallisen väärän päätöksen asiassa. Mielipiteeni perustuu hänen kanssaan käymääni puhelinkeskusteluun. Hän perusti päätöksensä Oulun poliisin Antti Räsäsen ja Lapin poliisin Jukka Haatajan esityksiin. Molempia poliiseja, tai ovatko he jopa poliisin laillisuusvalvojia, on syytä epäillä virkarikoksesta. Minä en saanut esteetön rikostutkintaa. Olen pyytänyt poliisiministeri Maria Ohisalolta vastausta 14.08.2019 mennessä ko. poliisien toimista. Ministeri Ohisalon on vastattava minulle, mutta koska asia on vaikea uudelle ministerille, niin oletan, että vastausta ei tule ajoissa.

Syyttäjä Heidi Savurinteen osalta vastuullinen on oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja hän tulee lomalta 16.8.2019 ja odotan, että hän vastaa ilman aiheetonta viivytystä 14 päivän kuluessa eli odotan saavani ministerin vastauksen 30.8.2019 mennessä.
Haluan varmistaa, että ministerit, poliisit ja syyttäjät toimivat lain mukaisesti.

Toinen asia mikä viivästyttää asioiden käsittelyä on se, että Euroopassa on elokuu kesälomakuukausi. Suomi on EU:n puheenjohtajamaa ja Suomi on nostanut tärkeäksi asiaksi puheenjohtajakaudellaan oikeusvaltioperiaatteen. Unkarin pääministeri Viktor Orban on ottanut kantaa asiaan ja ilmoittanut, että on naurussa pitelemistä, kun Suomi vaatii Unkarilta oikeusvaltioperiaatteen noudattamista kun Suomi ei itsekään noudata oikeusvaltioperiaatetta. Tämäkään keskustelu ei ole vielä kuin alkumetreillä näiden lomien takia. Uskon, että asioiden käsittely on voimakkaimmillaan syyskuun aikana. Haluan, että EU:n toimielimet käsittelevät Suomen oikeusvaltioperiaatteen. Olen ollut yhteydessä EU:n kaikkien maiden Suomen suurlähetystöihin, Unkarin pääministeri Viktor Orbaniin sekä useisiin tiedotusvälineisiin eri Euroopan maissa. Uskon, että asia käsitellään syys-lokakuun aikana EU:n toimielimissä.

Historian harrastajana ( tutkijana ?) ja 24 vuoden oikeustaistelun kokemuksella tiedän, että Suomi ei ole oikeusvaltio ja Suomessa on tapahtunut valtiopetos . Valtiopetos on suorassa yhteydessä omaan asiaani. Olen varmasti oikeassa ja pystyn sen todistamaan.

Ulosottoviranomaiset jatkavat ulosottoaan minun oikeustajuni mukaan ulosottokaaren, perustuslain, ihmisoikeussopimusten vastaisesti ja rikoslain vastaisesti. Minulla on ulosotossa vapaakuukaudet loka- ja marraskuu ja silloin minulle jää käyttööni niin paljon rahaa, että voin laatia lain vaatiman haastehakemuksen todistusaineistoineen.

Valitettavasti Ylivieskan käräjäoikeus on hävittänyt osan todistusaineistoa mikä sen piti säilyttää vuoteen 2021 ja siksi minun täytyy poimia keskeiset asiat omalta tietokoneeltani ja arkistostani, mitä on 11 banaanilaatikollista varastossani. Aineistoa on kertynyt 24 vuoden ajalta.

Olen pitänyt hallituksen ao. ministerit ajan tasalla asioista sähköpostieni avulla, mutta he eivät ole vastanneet yhteenkään sähköpostiin vaikka hallituksella on 82 avustajaa. Ministerit ovat olleet tietoisia asioista jo hallituksen muodostamisesta lähtien, mutta eivät ole reagoineet asioihin niiden edellyttämällä tavalla. Onko heitä syytä epäillä …..? Koska asiani on Suomen historian kannalta erittäin tärkeä, niin asia on valmisteltava huolellisesti. Samalla haluan antaa ao. ministereille mahdollisuuden selvitä asioista kuivin jaloin toimimalla lain mukaisesti.

Onhan vielä mahdollista, ettei Suomen valtio halua oikeuskäsittelyä, koska valtiopetos on kiistaton tosiasia. Haluan kuitenkin oikeuden päätöksen, jonka perusteella korkeimman oikeuden on purettava kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat päätökset ja valtion on korvattava aiheuttamansa valtavat taloudelliset tappioni ja mittaamattoman henkiset kärsimykseni. Haluan palauttaa Suomen takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Haluan, että oman tapaukseni perusteella myös muut saavat pohjan omille tuleville oikeusratkaisuilleen. Haluan, että todelliset syylliset joutuvat Suomen lain mukaiseen taloudellisen ja oikeudelliseen vastuuseen teoistaan ja Suomi palautetaan takaisin oikeusvaltioiden joukkoon.

Pyydän käräjäoikeutta ilmoittamaan minulle voidaanko asian käsittelyä siirtää 3 kuukaudella asian keskeneräisyyden takia eli haluan, että poliisi tutkii ja syyttäjä syyttää asiassa ja EU:n toimielimet käsittelevät asiat ja minulla on tarpeeksi rahaa haastehakemuksen tekemiseen. Katson, että ulosottoviranomaisten toiminta täyttää kidutuksen tunnusmerkistön, kun he eivät ole keskeyttäneet ulosottoaan oikeuskäsittelyn ajaksi.

Erkki Aho

PS. tiedoksi Raahenseudun ulosottovirasto, pääministeri Antti Rinne, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja poliisiministeri Maria Ohisalo.

Erkin tilannekatsaus: Oulun käräjäoikeuden on myönnettävä minulle jatkoaika haasteen tekemistä varten, koska mitään lain mukaista estettä haastehakemuksen jatkamiselle ei ole olemassa.
Sisäministeri Ohisalon on vastattava minulle 14.08.2019 miksi en saanut asiassani esteetöntä rikostutkintaa. Miksi Oulun poliisi Antti Räsänen ja Lapin poliisi Lauri Haataja tooimvat esitutkintalain, poliisilain, rikoslain, perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisti?
Okeusministeri Hnerikssonin on vastattava minulle 30.8.2019 miksi kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinne toimi lainvastaisesti asiassani ja teki tahallaan väärän päätöksen.
Koska ministerit Rinne, Ohisalo ja Henriksson ovat tarkasti olleet tietoisia Suomen oikeusvaltiotilanteesta jo hallitusta muodotettaessa eivätkä ole ryhtyneet asian vaatimiin toimenpiteisiin, niin eduskunnan on ryhdyttävä asian vaatimiin toimenpiteisiin. Nyt Unkari on nostanut Suomen oikeusvlatiperiaatteen esille ja on todennäköistä, että muutkin EU-valtiot vaativat Suomen oikeusvaltioperiaatteen käsittelyä EU:n toimielimissä. Koska valtiopetos ja 1990-laman asiat ovat vielä selvittämättä niin todenäköisesti Rinteen hallitus kaatuu Suomen oikeusvaltioperiaatteeseen tai sen puutteisiin.

Jatketun 24 vuoden oikeusmurhan ja kidutuksen kohteena yrittäjä Erkki Aho

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Koiviston konklaavi

Jorma Jaakkolan kotisivut

SSP-sopimus

Valtiopetos on tosiasia

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

25 vuodeksi salaiseksi julistettu ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

tohtori Jukka Davidssonin kirjan Isänmaan ryöstäjät

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Tässä videoina selvitys asioista
Erkki Ahon videot ( 8 videoa)

Tässä selvitys 24 vuotta kestäneestä oikeustaistelustani
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Pankkikriisi

Erkki Aho

Nimeni on Erkki Aho

Kalajoki

Kalajoen kaupungin luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden huoneentaulu

Alueuutiset

Syyttäjä vaatii keskipohjalaiselle karjatilalliselle ehdollista vankeutta ja pysyvää eläintenpitokieltoa törkeästä eläinsuojelurikoksesta.
Syyttäjän mukaan karjatilallisen laiminlyönnit aiheuttivat naudoille pitkäkestoista ja pysyvää kipua ja kärsimystä.
Syyttäjä vaatii Keski-Pohjanmaalla karjatilalliselle ehdollista vankeutta ja pysyvää eläintenpitokieltoa

Kotimaan uutiset

Poliisi epäilee kolmea kansanedustajaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – "Voi olla, että Räsäsen ja al-Taeen tutkinta rajataan"
Erkin kommentti: Poliisilla on varmasti tärkeämpääkin tutkittavaa. Poliisin toiminta joutuu varmasti isonnuslasin alle kun Suomen oikeusvaltiotilannetta arvioidaan EU:n elimissä.

Lypsykarjatilallisen mielestä ilmastokeskustelu on hyvä asia, mutta toteaa, että keskustelu on vielä lastenkengissä. "Tarvitaan arvokeskustelua. Vaikka tapettaisiin kaikki naudat maailmasta, niin ei ongelma sillä ratkea."
Enemmistö maaseudulla asuvista pitää ilmastokeskustelua turhana vouhotuksena – maatalousyrittäjä: "Otamme ilmastoasiat vakavasti"

Sisäministeri Ohisalo valmis viemään ra­ha­pe­li­au­to­maa­tit marketeista: "Voivat vahvistaa vel­kaan­tu­mis­kier­ret­tä"
Erkin kommentti: Ministeri Ohisalolle vanhemman ihmisen ohje: Tiedä mistä päätät ja mitkä ovat sen seuraukset.

Hallitusohjelman menolisäykset pohjautuvat ennen kaikkea työllisyyden kasvuun. Lintilä pitää työvoiman saantia suurena haasteena ja sanoo, että työperäisen maahanmuuton tarve kasvaa lähitulevaisuudessa.
Tällä hetkellä jo tapellaan erityisosaamisesta, mutta me tulemme tarvitsemaan työntekijöitä kaikille sektoreille.
Työvoimapulaa on myös julkisella sektorilla entistä enemmän.
Iso haaste tulee olemaan se, että kymmenen vuoden aikana esimerkiksi valtiolta puolet eläköityy. Iso kysymys on, mistä löydämme silloin työntekijät.
Valtiolla oli viime vuonna noin 74 000 työntekijää.
Lintilä toteaa, että ratkaisu vaatii tuottavuuden kasvattamisen lisäksi työvoiman saamista Suomeen. Avoimet paikat tarvitsevat täyttäjiä niin pikaisesti, ettei paljon puhuttu ja kaivattu syntyvyyden kasvu ehdi ratkaisemaan ongelmaa.
Valtiovarainministeri Lintilä: Työvoimapula vaatii lisää maahanmuuttoa – "Kymmenen vuoden aikana puolet valtiolta eläköityy"
Erkin kommentti: Valtio ei tarvitse 74 000 työntekijää, vaan valtio tarvitsee rakennemuutoksen. Meillä on liian iso julksen sektorin henkilöstömäärä. Nyt on mahdollisuus tehdä tarvittava julkisen hallinnon leikkaus työntekijöiden eläköitymistä hyödyntäen.
Valitettavasti Lintilä on ollut halpatyövoiman kannattaja ja suosija. Hän elinkeinoministerinä ei puuttunut kalajokisen yrityksen toimiin, mikä käytti ulkomaista tyävoimaa tärkeästi hyväkseen teettämällä valtavasti ylitöitä työsuojeumääräysten vastaisesti ja jättämällä ylityöt maksamatta. Muutoinkin yrityksen palkkaus oli TES:n vastaista vaikka työsopimuksessä oli sitouduttu ES:n noudattamiseen. Kun työntekijät ryhtyivät kyselemään palkkasaataviaan niin heidät irtisanottiin lain vastaisesti. Lintilä ja edellinen hallitus olivat tietoisia asioista, mutta antoivat rikoksille siunauksensa. Elinkeinoministeriön virkamiehet siunaisvat AVI:n virkamiesten rikolliseksi epäiltävän toiminnan. Eteenkin kokoomusen poliisi ja oikeusministerit laiminlöivät asiassa ministerin virkavelvollisuudet. Asia ei ole vieläkään vanhentunut ja edellytän, että nykyinen poliisiministeri Ohisalo hoitaa asian kuntoon.

PÄÄMINISTERI Antti Rinteen (sd) hallituksen ensimmäinen, noin kuukauden kestävä kestävyystesti käynnistyy tiistaina, kun valtiovarainministeriö alkaa hahmotella valtion seuraavan vuoden budjettia.
Perjantaina valtiovarainministeriö ilmoittaa oman näkemyksensä siitä, mihin valtio käyttää rahaa ensi vuonna.
Viime vuosina tämä virkamiesten laatima mutta hallituspuolueiden neuvottelemaan hallitusohjelmaan perustuva ehdotus on toteutunut varsin pitkälle sellaisenaan.
Antti Rinteen viisikon kestävyys­testi alkaa tänään: Pian selviää, mihin hallitus­puolueet antavat ensiksi rahaa

TEOLLISUUSLIITON puheenjohtaja Riku Aalto pitää itsestään selvänä, ettei yrityksen kilpailukyky voi perustua palkattoman työn teettämiseen.
– Tämä koko yhteiskunnallinen keskustelu pyörii nyt sen ympärillä, tehdäänkö 24 tuntia talkoilla töitä vai ei. Siitä ei juuri keskustella, mitä sillä ajalla tehdään, josta maksetaan palkkaa.Aallon mielestä 24 tunnin asemesta tulisi pohtia niitä 1 600–1 700 työtuntia, jolloin töistä maksetaan palkkaa. Liitot erimielisiä Etlan kiky-tutkimuksesta – ”Keskustelu pyörii sen ympärillä, tehdäänkö 24 tuntia talkoilla töitä vai ei”

Auton luona toinen miehistä istui kuljettajan paikalle, toinen takapenkille naisen kanssa. Kuljettajan paikalle istunut mies poistui pian paikalta, jolloin takapenkillä istunut mies Ahmed Basim Saddam Al-Azzawi alkoi riisua naisen minihametta ja tuubipuseroa tämän vastusteluista huolimatta. Al-Azzawi raiskasi naisen väkivaltaisesti. Nainen pyysi koko viisiminuuttisen yhdynnän ajan häntä lopettamaan, johon Al-Azzawi vastasi toistelemalla kysymystä "miksi, miksi?".
Autokyytiin Kansalaistorilta lähtenyt raiskattiin takapenkillä – tekijälle yli kahden vuoden vankeustuomio
Erkin kommentti: Nämä kulttuurinrikastuttajat ovat ongelma Suomessa. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita on jo n. 7000. Miksi hallitus ei tee mitään ongelman ratkaisemiseksi? Painvastoin hallitus hankkii lisää veronmaksajien rahoilla elätettäviä?

Ul­ko­maa­lais­taus­tai­set hen­ki­löt, eri­tyi­ses­ti ira­ki­lai­set ja af­ga­nis­ta­ni­lai­set, ovat ti­las­to­jen mu­kaan ylie­dus­tet­tui­na sek­su­aa­li­ri­kos­ti­las­tois­sa. Koko maas­sa ul­ko­maa­lais­ten epäil­ty­jen osuus tie­toon tul­leis­ta sek­su­aa­li­ri­kok­sis­ta oli 25,3 pro­sent­tia.
Osuus on suu­ri, kun ote­taan huo­mi­oon, et­tä ul­ko­maan kan­sa­lai­sia on Suo­mes­sa noin 5 pro­sent­tia vä­es­tös­tä. Ti­las­tois­sa ”ul­ko­maa­lai­sek­si” ei enää lu­e­ta sel­lais­ta ul­ko­maa­lais­ta hen­ki­löä, joka on saa­nut Suo­men kan­sa­lai­suu­den.
Immonen: Seksuaalirikosten määrä jatkaa kasvuaan – ”Rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkotuksia tehostettava”

Poliisin mukaan neljä tavoitettua henkilöä on pidätetty. Helsingin käräjäoikeuden antamien tietojen mukaan  30. heinäkuuta tapahtuneeseen tapon yritykseen liittyen käräjäoikeus on 8. elokuuta mennessä vanginnut kolme miestä, Rage MIsmail M ja Hamzeh M.
Viittä nuorta miestä epäillään 19-vuotiaan puukotuksesta Itäkeskuksessa

Iltalehti kysyi sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) poliittiselta valtiosihteeriltä Olli-Poika Parviaiselta, miten hallitus aikoo kehittää vapaaehtoisen paluun järjestelmää.
Sipilän hallitus nosti vapaaehtoisesti palaavien tuen aiemmasta 2 500 eurosta maksimissaan 5 000 euroon sekä käynnisti Maahanmuuttoviraston, ulkoministeriön ja Kriisinhallintakeskuksen Auda-hankkeen vapaaehtoisen paluun kehittämiseksi. Auda-hankkeessa Suomi pyrkii yhdessä Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön (IOM) ja eräiden muiden toimijoiden kanssa löytämään yksilöllisiä uudelleen kotouttamisen tapoja lähtömaihinsa palaaville.Suomessa on yli 7 000 kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa: Mitä tekee Rinteen hallitus? - ”Turvallisuuskysymyksiä on analysoitu”

Kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) vieraslaji-puheista suoritetaan esitutkinta, poliisi on päättänyt yhdessä syyttäjäviranomaisten kanssa. Rikoskomisario Pekka Hätönen Helsingin poliisista kertoo poliisin päätöksestä Uudelle Suomelle.
Esitutkinta on hyvin poikkeuksellinen, sillä se koskee kansanedustajan eduskunnassa pitämää puhetta. Poliisi on keskustellut asiasta syyttäjän ja valtakunnansyyttäjäviraston kanssa.
Juuri nyt: Poliisilta päätös – perussuomalaisten kansanedustajan eduskuntapuheesta alkaa esitutkinta
Erkin kommentti: Kysymys on perussuomalaisten ajojahdista. Nyt tarvitaan Suomen ulkopuolista apua asiassa. Suomen poliisi on ja syyttäjälaitos on rikollisten käsissä. Minulla on siitä vahva näyttö. Suomi ei yksin pysty ratkaisemaan tätä ogelmaa, vaan siihen tarvitaan muiden EU-maiden apua kuten olen tehnyt
MA 12.08.2019 Tiedotusvälineille ympäri Eurooppaa – Suomi ei ole oikeusvaltio

Opetusministeri Andersson kertoi maanantaina kutsuneensa erityisavustajikseen Dan KoivulaaksonMika Parkkarin ja Henri Purjeen. Ennestään hänen erityisavustajinaan toimivat Touko Sipiläinen ja Anna Mäkipää.
Ministeri Li Anderssonin avustajajoukon suuruus ihmetyttää – ”Ei riitä enää tilataksitkaan”
Erkin kommentti: TUHTI SUNNUNTAIKÄNNI KUVINA! LI ANDERSSONIN PUOLUERISTEILY VENÄHTI PITKÄKSI: YSTÄVÄTÄR TALUTTI KADULLA HOIPPUNUTTA PUOLUEJOHTAJAA – KATSO KUVAT!

Vihreät: Ilmasto ei kestä nykyistä lihansyöntiä
Erkin kommentti: Vihreät on keskustan halllituskumppani

Ulkomaan uutiset

HONGKONGIN hallintojohtaja Carrie Lam puhui medialle varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Puhuessaan hän vaikutti olevan kyynelten partaalla useaan otteeseen.
Hongkong on matkalla kohti rotkoa”, johtaja Carrie Lam totesi kyynel­silmin

Kiinan keskushallinnon puhe Hongkongin mielenosoituksista on koventunut kovenemistaan. Lausunnoissa viitataan terrorismiin ja terroristiseen toimintaan.
Pekingin retoriikalla halutaan muistuttaa hongkongilaisia siitä, että keskushallinto voi tulkita mielenosoittajien toiminnan valtion vastaiseksi.
Tällöin viranomaiset voisivat käyttää terrorismilakeja. Ne antavat viranomaisille hyvin laajat valtuudet toimia.
Kiinan johto puhuu nyt jo terrorismista Hongkongin yhteydessä – ja silottaa tietä tylylle väliintulolle

Talousuutiset

Pörssikurssit nousivat heti voimakkaasti uuden tulli-ilmoituksen tultua julki. Esimerkiksi New Yorkin pörssin Dow Jones -indeksi nousi yli kaksi prosenttia. Nousun kärjessä olivat teollisuusosakkeet. Teknologiaosakkeiden Nasdaq-indeksi nousi 2,5 prosenttia.
USA lykkää osaa Kiinan tuotteille määrätyistä tulleista – pörssit ilahtuivat

Autoalan toimijat K-Auto ja K-Caara aloittavat yhteistoimintaneuvottelut, joissa työnsä voi menettää 190 ihmistä. K-Auton toimitusjohtajan Johan Frimanin mukaan syynä on autoalan merkittävästi heikentynyt markkinatilanne Suomessa.
"Autoalan markkinatilanne heikentynyt olennaisesti" – K-ryhmän autoliike aloittaa yt-neuvottelut, henkilöstö ei yllättynyt uutisesta

Urheilu-uutiset

Topias Laine oli täysin omaa luokkaansa miesten keihäänheitossa. Uusi ennätys 76,98 oli nuoren miehen mieleen. Tulos on lisäksi 18-vuotiaiden tämänvuotinen maailman kärkitulos!
Topias Laine keihäsennätykseen 18-vuotiaiden maailman kärkituloksella – Aleksi Jaakkola lähestyy MM-rajaa

Maailmalla tapahtuu

Kalle Oikari jätti Audinsa Helsinki-Vantaan lentoparkkiin – loman aikana joku oli ajanut sillä 130 kilometriä

Mikko Leppilampi sai käsiinsä valokuvan, jonka olemassaolosta ei tiennyt mitään – kamera taltioi nuoren näyttelijän kesken vuoden 1995 MM-kultajuhlan
Erkin kommentti: Mikko Leppilammella on rautiolaiset sukujuuret.

Venäjän viranomaiset ovat jo aiemmin kertoneet, että onnettomuus tapahtui kesken rakettikokeen.Venäjän atomienergiayhtiön johtaja on vahvistanut, että viime torstaina Arkangelissa sattuneessa räjähdyksessä kuolleet tiedemiehet olivat kehittelemässä ”uusia aseita,” AFPuutisoi. Turma sattui sotilastukikohdan tutkimuslaitoksessa vain 500 kilometrin päässä Suomen rajasta.
– Paras asia heidän muistolleen on, että me jatkamme uusien aseiden kehittelyä, Rosatomin johtaja 
Aleksei Lihatshov sanoi uutistoimistojen mukaan.
AFP: Venäjän räjähdyksessä kuolleet tiedemiehet olivat kehittelemässä ”uusia aseita”

Yle Areena

Kummelin pääministeri puhuu pakolaispolitiikasta.
Pääministerin pakolaispolitiikka

Esko Mörkö Radio Yömyöhässä

Noin tuhat länsimaalaista taisteli Isisiä vastaan oman henkensä uhalla mm. Raqqan kaupungissa. Moni heistä etsi seikkailua, toiset taas lähtivät sotaan puolustamaan vapautta ja ihmisoikeuksia. Kun tehtävä on suoritettu, miten onnistuu kotiinpaluu - vaikkapa Suomen Oulussa?
Dokumenttiprojekti: Raqqan pelastajat (12)

Youtube

The latest batch of doctors and scientists have arrived in Barcelona.

A-Studio Jussi Halla-aho ja Husu 1/2 (2014)

A-Studio Jussi Halla-aho ja Husu 2/2 (2014)

Huomenta Suomi -Oulun raiskaukset | Jussi Halla-aho 7.12.2018

Mielipiteet

Eilen meille uutisoitiin ihan vakavalla naamalla Etlan selvitys, jonka mukaan kiky-sopimukseen liittyvä työajan pidennys tuo vuoteen 2022 mennessä 8 000-16 000 uutta työpaikkaa, ja kiky kokonaisuudessaan tuo niitä jopa 42 000. Tämä on tutkimuksen mukaan totta ”käytetyistä oletuksista riippuen”.
Miten palkatta tehtävät 24 lisätuntia vuodessa luovat uusia palkkatyöpaikkoja? Ei niitä tekemään uusia ihmisiä oteta, vaan jo palkatut ne tekevät. Jos palkatta tehtävä työ tuo lisää työpaikkoja, niin eikö kannattaisi pienentää palkkaa lisääkin ja ottaa se lopulta kokonaan pois kaikilta, niin saataisiin maahan täystyöllisyys? Kansantalous siinä romahtaisi, mutta ainakin kaikilla olisi työtä. Kukaan ei työllään eläisi, mutta ainakin olisi työpaikkoja.
Tutkittu juttu ja tyhmiä kysymyksiä

Eurooppalaisten poliitikkojen kuten Emmanuel Macronin, Angela MerkelinAntti Rinteen (sd) ja Maria Ohisalon (vihr) aktiivisuus ihmissalakuljettajien auttamiseksi on jälleen tuottanut tuloksia. Välimerellä ranskalais-norjalainen yhteistyö on nimittäin jälleen johtanut suuren Eurooppaan pyrkijöiden joukon noutamiseen Libyan rannikolta Ocean Viking -nimiseen alukseen.
EU-poliitikkojen toimet johtavat radikalisoitumiseen

Syksyllä 2015 ainakin minä kaipasin johtajaa, joka olisi tehnyt päätöksiä hallitsemattoman maahanmuuton hallintaan saamiseksi. Suomesta ei sellaista päättäjää kuitenkaan löytynyt, kunnes Seinäjoella kuulin Paavo Väyrysen puheen, jossa Paavo yksiselitteisesti totesi, että "rajat kiinni".
Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

Kotimaan matkailu

kalajoen hiekkasärkät juhannus 2019

Kalajoen Satama Oy, Port of Kalajoki

Asfalttisprint Kalajoen hiekkasärkät 1996

Ulkomaan matkailu

LOFOTEN - Uskomattomin paikka NORJAssa!

VANLIFE LOFOTEN + 4 Outrageous Hikes You Gotta See (Part 2 Ep. 9)

Lofoten hiking - Norway Landscapes 4k

THE ULTIMATE LOFOTEN ROADTRIP!

Musiikki

André Rieu - Volare

André Rieu - Tiritomba

André Rieu - Panis Angelicus

Loppukevennykset

Esa Pakarinen - Severi Suhonen renkinä

Ei sitä passoo sannoo

Esa Pakarinen - Impi Lempi Umpilampi

Kuntoilu

AT HOME ABS - 15 min Intense Workout

INNER & OUTER THIGH At Home Workout (No Equipment)

5 MIN WARM UP FOR AT HOME WORKOUTS


START Calisthenics With This 30 DAYS Workout!

5 Home Exercises to Get Perfect Bruce Lee Six-Pack Abs

Liikunta ja terveys

Verenpaine 131/77, 67 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3780 min, kuntosali 0 / 3660 min, kävely 0 / 371 km , uinti 0 / 33 000 m, pyöräily 10 /1866 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti