tiistai 20. elokuuta 2019

TI 20.08.2019 Jorma Etto: suomalainen ei vastaa kun kysytään


Miljoonia maksanut Hilmantori

Suomalainen

Suomalainen on sellainen joka vastaa kun ei kysytä,
kysyy kun ei vastata, ei vastaa kun kysytään,
sellainen joka eksyy tieltä, huutaa rannalla,
ja vastarannalla huutaa toinen samanlainen:
metsä raikuu, kaikuu, hongat humajavat.....


From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, August 20, 2019 12:58 PM
To: maria.ohisalo@eduskunta.fi ; anna-maja.henriksson@eduskunta.fi ; VKSV@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi
Cc: a-studio@yle.fi ; tiina.ojutkangas@kpk.fi ; kokkola@yle.fi ; toimitus@kaleva.fi
Subject: Pyydän ja odotan vastausta


Arvoisat ministerit sisäministeri Maria Ohisalo ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

Uudistan selvityspyyntöni ja odotan vastausta ilman aiheetonta viivytystä kohtuullisen ajan kuluessa eli 14 vuorokauden kuluessa.

Olen pyytänyt Teiltä vastausta kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteen ja Oulun poliisin Antti Räsäsen ja Lapin poliisin Jukka Haatajan tekemiin ratkaisuihin. Ratkaisu 31.7.2019 19/936 asia nro R 19/620. Kysymys on valtiopetoksen ja sen seurausten tutkimisesta omalta kohdaltani. Ratkaisun tekijä kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinne ei oman kertomansa mukaan ole tutustunut ko. oleviin asiakirjoihin, mutta on siitä huolimatta tehnyt asiassa ratkaisun.
Nämä asiakirjat ovat
  1. salaiseksi julistetun ns. Koiviston konklaavin asiakirjat 6.5.1992
  2. 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen asiakirjat 22.10.1993
  3. 25 vuodeksi salaiseksi julistetun Aktiv-Hansa-kaupan asiakirjat 31.3.2000

Suomi ei ole oikeusvaltio. Suomessa on hyvä perustuslaki. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta. Poliisi ei tutki tiettyjä rikoksia, syyttäjä ei syytä tietyistä rikoksista, oikeus ei ota käsiteltäväkseen tiettyjä rikoksia. Laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista vain 0.06 prosenttia aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle.
Korkein toimii perustuslain ja ihmisoikeussopimuksen vastaisesti.
1990-luvun lamassa ja pankkikriisissä Suomen poliittiset johtajat päättivät pelastaa pankit. Maksajiksi valittiin yritykset ja yrittäjien lainojen takaajat sekä yrittäjien omaisuus. Kaadettujen yrittäjien johtajista tehtiin rikollisia oikeuden väärillä päätöksillä ja ryöstettiin heidän omaisuutensa. Markkinoilta poistettiin kaikkiaan 60 000 yritystä, yli 500 000 ihmistä menetti työpaikkansa ja 280 000 ylivelkaantui. Lisäksi 14 500 yrittäjää teki vaikeassa tilanteessa itsemurhan. Kysymys on omaisuuden ryöstöstä ja kansanmurhasta.
Kaikki perustuu Suomen poliittisten johtajien virheisiin. Tasavallan presidentti Mauno Koivisto puuttui riippumattoman oikeusistuimen toimintaan. Päätettiin, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annettiin syytesuoja. Asiat sovittiin alaiseksi julistetussa ns. Koiviston konklaavissa 6.5.1992. Sen jälkeen Esko Ahon hallitus ja neljä ostajapankkia tekivät 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopmuksen 22.10.1993. Sopimuksessa sovittiin toimiala-rationalisointi eli markkinoilta poistettavat yritykset. 31.03.2000 tehtiin 25 vuodeksi salaiseksi julistettu Aktiv Hansa-kauppa rikosten peittelemiseksi.
Olen itse pankkikriisin uhri, joka ei ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 24 vuoteen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syystä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan, vaikka todistusaineisto on kiistaton ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa.
Pyydän kaikkia EU-maita, EU-komissiota ja Venäjää toimimaan niin, että Suomen asiat saadaan kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin ja totuuskomissio 1990-luvun tapahtumien, pankkikriisin ja valtiopetoksen selvittämiseksi.

Isänmaan Mies Jorma Jaakkola esittää faktat 1990-luvun laman menettelyistä

YRITTÄJÄ AHOON ON KOHDISTETTU JO YLI 24 VUODEN YHTÄJAKSOINEN KIDUTUS
Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?

VALTIOVALLAN AIHEUTTAMAN KIDUTUKSEN KOHDE YRITTÄJÄ ERKKI AHO:1990-luvun laman asiat ja valtiopetos on selvittämättä. Kysymyksessä omaisuuden ryöstö ja kansanmurha, kun pankit pelastettiin ja yrittäjät ja heidän takaajansa ja omaisuutensa laitettiin maksumiehiksi. Vuoden 1997 loppuu mennessä 48 000 yritystä oli poistettu markkinoilta ja yli 500 000 ihmistä oli joutunut työttömäksi sekä 280 000 ihmistä oli ylivelkaantunut ja 11 500 yrittäjää oli tehnyt itsemurhan. Myöhemmin luvut ovat kasvaneet huomattavasti suuremmaksi vuoden 1997 tapahtumien jälkeen.
Suomessa laillisuusvalvojille tehdyistä kanteluista vain kuusi promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Laillisuusvalvojien rikolliseksi epäiltävää toimintaa valvoo kansanedustajat ja kansanedustajien toimintaa valvoo laillisuusvalvojat. Pukki on siis kaalimaan vartijana. Tälle Unkarin pääministeri Viktor Orbankin nauraa. Korkein oikeus ei noudata Suomen perustuslaki eikä ihmisoikeussopimuksia. Korkein oikeus ei ota purettavakseen alioikeuksien päätöksiä muuta kuin luvan perään ja silloin vain yksi kymmenestä hakemuksesta otetaan käsiteltäväksi ja vielä harvempi saa oikeutta. Korkein oikeus ei perustele virheellisiä päätöksiään. Menettely on siis perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista.
Jatketun 24 vuoden oikeusmurhan ja kidutuksen kohteena yrittäjä Erkki Aho

Tosiasiat ilmenevät näistä kolmesta linkistä:
Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioperiaatteiden toteuttamiseen

Kalajoella 20.08.2019
Erkki Aho

nimeni on Erkki aho

Liite: kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteen ratkaisu

Kalajoki

Lähiruoka ja ruokamatkailu ovat esillä tulevana lauantaina Kalajoella ensimmäistä kertaa järjestettävällä Hilman Lähiruokatorilla Hiekkasärkillä.
Lähiruokatorilla nautitaan satokauden antimista, ruokatiedosta ja paikallistuotteista.
Lähiruokatorille on tulossa runsaasti paikallisia ja lähialueen tuottajia myymään ja esittelemään tuotteitaan. Tapahtuman alkuun palkitaan paikallinen toimija Vuoden Lähiruokateosta sekä järjestetään noin tunnin mittainen keskustelutilaisuus lähiruoasta ja ruokamatkailusta. Keskusteluun osallistuvat TV-kokki Akseli Herlevi, Ruokatiedon tuore toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi, Valion alkutuotantojohtaja Ilkka Pohjamo, paikallinen perunan viljelijä Maria Muuraiskangas sekä Santa's Resort & Spa Hotel Sanin hotellinjohtaja Liisa Jäppinen. Keskustelun vetäjänä toimii MTK Keski-Pohjanmaan toiminnanjohtaja Jouni Jyrinki.
Lähiruoka ja ruokamatkailu esillä Kalajoella ensi viikonloppuna
Erkin kommentti: Pyritäänkö Tyngän maalaismarkkinat siirtämään Hilmantorille Kalajoen kaupungin ja yhteiskunnan varoilla sekä kaupungin yhteistyökumppanien avulla? Tyngän maalaismarkkinat on kansan kohtaamispaikka ja perinteinen syyssadon juhla.

Tyngän maalaismarkkinat

Miksi kaupungin pitää kilpailla aina yksityisten yritysten ja tahojen kanssa? Mikä on Hilmantorin Lähiruokatorin asiakasryhmä ja liikeidea? Perustuuko liikeidea asiakkaiden vai järjestäjien tarpeisiin ? Miljoonia euroja maksanut Hilmantori hakee nyt käyttötarkoitustaan ja asiakkaitaan.
Aikanaan Tyngän maraton siirrettiin Hiekkasärkille. Nyt maratonista on vain muisto jäljellä.

Alueuutiset

Määräaikaan mennessä virkaa hakivat Aalto Johannes, Master of arts, Soini, Eteläaho Jani, yhteiskuntatieteiden kandidaatti, Raahe, Haalisto Ilpo, kasvatustieteen maisteri Nousiainen, Jokela Kari, filosofian maisteri, Merijärvi, Kärkkäinen Timo, kauppatieteen maisteri, Pattijoki, Pentti Kari valtiotieteiden maisteri, Turku sekä Saarela Eija kasvatustieteen maisteri, Ylivieska.
Lisäksi suostumuksensa kunnanjohtajaksi on antanut Heilala Tapio, proviisori sekä Liikamaa Eija, hyvinvointijohtaja, Kauhajoki.
Yhdeksän henkilöä ehdolla Alavieskan uudeksi kunnanjohtajaksi – tehtävään hakeneiden joukossa nimiä myös naapurikunnista

Kotimaan uutiset

Utajärven Kirkkopuiston hoivakodin asukkaat saivat viime viikolla yllätyksekseen ison laskun. Attendon hoivakodin toiminta keskeytettiin Valviran päätöksellä vakavien puutteiden vuoksi maaliskuussa, jolloin hoivakodin toiminta siirtyi Oulunkaaren kuntayhtymän hallintaan.Kalevan lukija kertoi, että siitä huolimatta Attendo on nyt laskuttanut asiakkailta takautuvasti 750 euroa tukipalveluista. Lukija oli huolissaan, koska summa on kohtuuttoman suuri eläkeläisen tulotasolla.
Uta­jär­ve­läi­sen Attendon hoivakodin asukkaat saivat 750 euron yllätyslaskun – "Attendo tuottaa tukipalvelut ja voi periä niistä mitä haluaa"
Erkin kommentti: Milloin tämä vanhusten kusetus loppuu? Vanhuksilla ja sairailla rahastaminen on saatava loppumaan. Vastuu vanhuksista ja sairaista kuuluu yhteiskunnalle eikä häikäilemättömille yksityisille rahastajille.

Valtion varoista maksetaan yksityisille oikeusavustajille noin 70 miljoonaa euroa vuosittain. Maksettava korvaus on 110 euroa tunnilta. Tuomioistuin arvioi laskutuksen ja työhön käytetyt tunnit.OIKEUSKULUT ovat kasvaneet voimakkaasti, jopa tuplaantuneet parin vuosikymmenen aikana.
Oikeusministeriö pohtii, pitäisikö juristien laskutus laittaa kuriin
Erkin kommentti: Oikeuskulut saadaan kohtuulliseksi ja oikeusvarmuus kiitettävälle tasolla, kun suoritetaan oikeusjärjestelmän uudistus. Perustetaan perustuslakituomioistuin ja lakkautetaan nykyisenkaltainen laillisuusvalvonta, hallinto-oikeudet ja korkein oikeus. Uudistetaan täydellisesti syyttäjälaitos, mikä nykyisin on mielestäni oikeusjärjestelmän heikoin kohta. Minun oikeustajuni mukaan syyttäjälaitos toimintatavoiltaan selkeä rikollisorganisaatio. Poliisin toimintavat täytyy uudistaa perusteellisesti. Poliisihallitus on mielestäni suoraan verrannollinen valtakunnansyyttjäviraston toimintaan. On panostettava oikeusapuun. Se on yhteiskunnalle halvempaa kuin valtion rikollisorganisaatioiksi epäiltävien organisaatioiden pyörittäminen ja rahoittaminen. EU:n komisstion on puututtava Suomen oikeusvaltiotilanteeseen ja käsiteltävä valitukseni. Jos ja kun EU:n komissio alkaa käsitellä Suomen ihmisoikeussopimuksen vastaisia toimia sekä oikeusvaltioperiaatteen vastaisia toimia niin toivon, että siinä vaiheessa kaikki asiasta kiinnostuneet voivat ydistää voimansa Suomen pelastamiseksi.

PÄÄMINISTERI Antti Rinteen (sd) hallituksessa leimahtelee toistuvasti erityisesti vihreiden ja keskustan välillä. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen myönsi tänään IS:lle puolueen kesäkokouksessa Iisalmessa, että hallituksen julkisuuskuva on ollut ristiriitainen. Kurvinen kuitenkin uskoi tilanteen tasoittuvan, kun keskustalle löytyy puheenjohtaja.Pääministeri Rinne painottaa käyneensä nokittelusta muutaman kerran keskusteluja. Hänen viestinsä on, että näkemyseroista olisi parempi keskustella hallituksen sisällä, eikä julkisuudessa.
Antti Rinne keskustan ja vihreiden jatkuvasta nokittelusta hallituksesta: ”Odotan tässä nyt kuukauden”
Erkin kommentti: Kansa ja äänestäjät eivät voi hyväksyä keskustan petosta. Keskustan on erottava Rinteen hallituksesta. Jos keskusta jatkaa Rinteen hallituksessa niin keskustasta on vain muisto jäljellä ja nimikyltti jokaisen kunnan keskustassa. Hallituksen budjettiesitys on 2,3 miljardia alijäämäinen. Tällasistako on keskustan talouspolitiikka? Puolueutukeja korotetaan ja byrokratiaa kasvatetaan. Autoilijioita verotetaan enemmän ja rahat lähetetään Afrikkaan. Nyt pitäisi hälyytyskellojen soida keskustalaisten hillotolppalaistenkin korvissa. Ilmastonmuutosvouhotus pitää saada loppumaan ja pakolaisasiat pitää saada ratkaisuun suomalaisten edun mukaisella tavalla. Suomi on palautettava oikeusvaltioksi. Oikeusjärjestelmän uudistus toteutettava mahdollisimman nopeasti ja poliisijärjestelmä on uudistettava vastaamaan kansalaisten tarpeita.

Ulkoministeri Haavisto lupaa suurlähettiläille, että nämä saavat jälleen järjestää perinteisiä joulukuun 6. päivän vastaanottoja eri puolilla maailmaa.
Pekka Haavisto ärähti diplomaateille epäasiallisesta käytöksestä: ”Salailu ja hyssyttely on tuomittavaa”

Ulkomaan uutiset

LIKI 8 000 ihmistä on evakuoitu valtoimenaan riehuvien maastopalojen tieltä suositulla Gran Canarian lomasaarella Espanjassa, kertoivat paikalliset tiedotusvälineet maanantaina. Palot eivät ole toistaiseksi vaatineet uhreja.
Koska palot riehuvat saaren vuoristoisessa keskiosassa, ne eivät toistaiseksi ole juurikaan vaikuttaneet matkailijoihin, jotka yleensä pysyttelevät saaren rannikolla. Vuoristoinen Cruz de Tejedan alue on henkeäsalpaavien maisemiensa vuoksi suosittua patikointialuetta. Lähes 8 000 ihmistä on evakuoitu Gran Canarialla riehuvan maastopalon tieltä

Italian pääministeri Giuseppe Conte ilmoitti tiistaina iltapäivällä eroavansa tehtävästään.Tämä hallituskokeilu päättyy nyt. Menen presidentin puheille ilmoittamaan erostani, sanoi Conte uutistoimisto AFP:n mukaan.
Presidentti Sergio Mattarella päättää, voiko uutta hallitusta yrittää muodostaa nykyisen parlamentin kokoonpanolla vai järjestetäänkö maassa ennenaikaiset vaalit. Mattarella voi myös määrätä Italialle virkamieshallituksen.
Italian hallitus kaatuu, pääministeri eroaa

Talosuutiset

Rakennuseristevalmistaja Paroc aloittaa yt-neuvottelut Paraisten tehtaallaan.
Parocin on mukautettava kapasiteettia kysyntään ja siksi yhteistoimintaneuvottelut alkoivat, tuotantopäällikkö Patrick Johansson sanoo.
Yt-neuvotteluissa vähennystarpeeksi on arvioitu enintään 20 työpaikkaa. Johanssonin mukaan neuvotteluiden ollessa kesken, arviota siitä päädytäänkö irtisanomisiin vai esimerkiksi lomautuksiin, ei voi antaa.
Eristevalmistaja Paroc aloittaa yt-neuvottelut Paraisilla
Erkin kommentti: Tämä on selkeä osoitus rakentamisen vähentmisestä ja sillä on kerrannaisvaikutus koko yhteiskunnan toimintaa. Tämä ennakoin talouden hiipumista. Rinteen hallituksen budjetti on entistä enemmän haaveiden varassa. Alijäämäistä budjettia ei olisi pitänyt tehdä. Se on petos veronmaksajia kohtaan.

OP synkensi ennustettaan: Suomen talouskasvu hyytyy ensi vuonna puoleen prosenttiin
Erkin kommentti: 0,5 % on kaukana 2,0 % sta. Rinteen hallituksen budjetti on tyhjän päällä. Tarvitaan merkittäviä rakennemuutoksia. Veronkiertoon on puuttava rankemalla kädellä, yritystukia ja verotukia on leikattava rohkeammin, mutta järkevästi. Pakolaisasiat on ratkaista Suomen edun mukaisella tavalla eli kotouttamisesta on siirryttävä kotiuttamiseen.

Urheilu-uutiset

Tässä on Suomen joukkue Ruotsi-otteluun
Erkin kommentti: Maaottelusta poisjäännit aiheuttavat kysymyksiä. Poisjäännit osoittavat, ettei ko. henkilöt ole kilpailukunnossa.

Toinen valmentaja halusi maajoukkueeseen, toinen ei. Huippuhakkuri Antti Ropposta kohdeltiin kylmästi. Suomen tähtipelaaja sai kutsun maajoukkueeseen, sitten parjattu päävalmentaja lähetti tylyn tekstiviestin – ”Koen törkeänä”

Suomen naisille EM-kultaa amerikkalaisessa jalkapallossa

Maailmalla tapahtuu

Suomalaisen perheen BMW-merkkinen henkilöauto joutui rajuun nokkakolariin maanantaina ja tiistain välisenä yönä Liettuassa. Kolaripaikka on vilkkaasti liikennöidyllä maantiellä Panevezysin kaupungin ulkopuolella, noin 15 kilometriä kaupungin keskustasta.
90 000 asukkaan Panevezys sijaitsee Pohjois-Liettuassa, reilun 50 kilometrin päässä Latvian rajasta ja reilun sadan kilometrin päässä Riiasta.Suomalaisten henkilöauto oli puoliltaöin matkalla kohti Latviaa, kun se jostain syystä törmäsi vastaan tulevaan Volvo-merkkiseen rekka-autoon.
Suomalainen perhe rajussa nokkakolarissa Liettuassa: Vanhemmat kuolivat heti, kolme pientä lasta on sairaalahoidossa

Kuin raivohärät! Laukaa varoittaa 40 villiintyneestä, vauhkoontuneesta ja vaarallisesta naudasta – ”Niitä ei pidä hätyyttää tai lähestyä”


EU maksoi 46 miljoonaa projektiin, joka näyttää tukeneen opposition teurastusta Sudanissa

Suvi Lindénin yhtiörypäs on tehnyt olemattomalla liikevaihdolla hurjat tappiot – Tilintarkastaja näpäytti matkustus- ja ravintolakuluista

Yle Areena

Saudi-Arabia liittolaisineen on pommittanut Jemenin huthikapinallisia vuodesta 2015. Länsimaiden myymillä aseilla on surmattu siviilejä, ja sotarikosten määrä vain kasvaa. Asekauppa Saudi-Arabiaan jatkuu edelleen - kansainvälisistä sopimuksista huolimatta. Onko Euroopalla verta käsissään?
Ulkolinja: Euroopan asekauppiaat

Irlannin karu kauneus tarjoaa suuria luontoelämyksiä. Etelärannikolla valtavat ryhävalaat parveilevat ja pohjoisrannikon jyrkillä rannikkokielekkeillä kotkat opettavat poikasiaan lentämään.
Avara luonto: Irlanti, maailman reunalla

Youtube

OSA 2 | Jukka Davidsson 14.8.2019 | BlokkiMedia

Loppu Polpolle!

James Hirvisaari: TEIDÄN SYYTÄNNE!

Pohjois-Korea .Kim Jong-UN Vieraili tyttöjen kanssa tykistö.

Rick Steves' Iran

Mielipiteet

– Neljän päivän työviikko, kuuden tunnin työpäivä. Miksi se ei voisi olla se seuraava askel? Onko kahdeksan tuntia se lopullinen totuus? Minun mielestäni ihmiset ansaitsevat enemmän aikaa perheidensä, läheistensä ja harrastustensa sekä muunkin elämän, esimerkiksi sivistyksen parissa. Tämä voisi olla meille se seuraava askel työelämässä, Marin julisti demarien juhlapaneelissa.
Puhuja tähdännee Sdp:n puheenjohtajaksi Antti Rinteen (sd) jälkeen.
Kommentti: Sanna Marinin todellisuudesta irronnut ehdotus jää vain haaveeksi – eikä se ole ainoa unelmaksi jäävä asia
Erkin kommentti: Jumala ei ole kieltänyt haaveilemasta, mutta hullujen haaveiden esittäjä on ministeri ja puolueen varapuheenjohtaja niin se herättää hilpeyttä.

Utopia on ehkä oikea sana kuvaamaan esitystä, jossa viikkotyöaikaa lyhennettäisiin 20 prosenttia ja päivittäistä työaikaa vielä lähes saman verran.Muutoksen kustannukset olisivat päätä huimaavat.
Sanna Marinin esittämä työajan lyhennys ei ole tästä maailmasta
Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Rinteen hallitus koostuu vihervasemmistolaisista hipeistä, joille hallituspaikat pelasti KESKUSTA, JOKA PETTI SUOMALAISET JA ENNENKAIKKEA ÄÄNESTÄJÄT.

  • Kerroimme, että olemme latvialaisen merimiehen asiassa olleet liikkeellä Teheranissa. Kun Latvialla ei ole omaa edustustoa Teheranissa, olemme toimineet merimiehen etujen valvojana ja mahdollistaneet hänen yhteytensä laivalta kotiväkeen. Tietysti otimme vahvasti esille sen, että siviiliväestön ja siviilityöntekijöiden pitäminen panttina on aivan kohtuutonta. Laivalla on joukko ihmisiä, jotka eivät tiedä omasta tilanteestaan ja tulevaisuudestaan mitään.Semmoisten ihmisten ottaminen pelinappulaksi tämmöisessä kiistassa on raukkamaista, Haavisto arvioi.
Zariffin ja Haaviston sanat paljastavat, miksi maailma voi pahoin ja oksentaa
Erkin kommentti: Jos suomalainen ulkoministeri sanoo Iranin ulkoministerille, että Iranin toiminta asiassa on raukkamaista, niin edistääkö se latvialaisen henkilön asiaa, jonka asianhoitajana suomalainen ulkoministeri on. Latvialainen merimies on Iranin pidättämä ja latvialaisen merimiehen asiaa hoitaa Suomi, koska Latvialla ei ole edustusta Iranissa.

Kotimaan matkailu

Kalajoen Hiekkasärkät II

Kalajoki vlog - Iso-Pahkala Ceramics Workshop
Kalajoki X-Games 6.6.-09

Ulkomaan matkailu

Alhambra - Granada, Andalusia, Spain in HD

Andalusia Travel - Best Places to Visit in Spain HD

Andalusia - The Beauty Of South Spain in 4K!

Musiikki

André Rieu - Tirolrock

Andre Rieu and the Johann Strauss Orchestra - Feuerfest 1996 !!!

ANDRÉ RIEU - DETROIT - 1998

Loppukevennykset

Kummeli - Panomies

Kummeli-lentäjä

Kummeli - Autonmyyjät

Kuntoilu

AB WORKOUT FOR BEGINNERS (No Equipment 15 Min)

10 MIN BOOTY BURN WORKOUT (At Home Equipment Free)

15 MIN AT HOME ARMS WORKOUT | MINIMAL/NO EQUIPMENT

Liikunta ja terveys

Verenpaine 120/87, 64 pulssi , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3800 min, kuntosali 0 / 3660 min, kävely 1 / 372 km , uinti 0 / 33 000 m, pyöräily 23 /1960 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti