maanantai 29. huhtikuuta 2024

TI 30.04.2024 Viereisen pöydän nuoret aikuiset miehet

 






Kansanedustaja Timo Vornasen asian tutkinnassa erikoista on se, ettei tutkinnassa esille tulleiden tietojen valossa ole tutkittu keitä ovat olleet viereisen pöydän aikuiset nuoret miehet, joiden kanssa kansanedustaja Vornaselle on tullut erimielisyyttä asioista, mikä on johtanut tönimiseen Bar Ihkussa. Asiat on kuitenkin sovittu, mutta ravintolassa lähdettäessä homma on jatkunut. Koska nuoria aikuisia miehiä oli useampia ja he käyttäytyivät uhkaavasti, niin poliisikansanedustaja päätti lopettaa uhkaavan käyttäytymisen ja vittuilun ampumalla aseella maahan. Mielestäni rikostutkinnasta on annettu väärää kuvaa julkisuuteen.


Toisaalta poliittinen ja yhteiskunnallinen tilanne on sellainen, että poliitikoiden turvallisuutta ei voida taata. Olen pyytänyt SUPOa jo aikaisemmin kiinnittämään tähän asiaan huomiota. Kansanedustaja Juha Sipilä joutui poliittisen terrorin kohteeksi ja viimeistään tämän olisi pitänyt avata SUPOn silmät. Poliisikansanedustaja Vornanen oli varmasti paremmin perillä kuin tavalliset kansalaiset poliitikkoihin kohdistuvista vaaroista, varsinkin nyt kun on järjestetty poliittisia lakkoja, joihin vasemmistopuolueet ovat aktivoineet eli yllyttäneet kannattajiaan. Lisäksi oli menossa SDP:n jarrutuskeskustelu eduskunnassa poliittisten lakkojen puolesta. On todennäköistä, että poliisikansanedustaja tunsi olonsa turvattomaksi tässä tilanteessa ja otti aseen mukaansa, kun lähti saman vaalipiirin naiskansanedustajan kanssa Bar Ihkuun.

Poliisikansanedustaja Timo Vornanen on käyttäytynyt kuin poliisi virkatehtävässä. Valitettavasti nyt kansanedustaja Timo Vornanen on kansanedustaja eikä poliisi. Siksi teko on tuomittava. Hänen olisi pitänyt ottaa tarvittaessa turpaansa ja joutua pahoinpitelyn kohteeksi, koska on poliisikansanedustaja. On todennäköistä, että häntä tullaan syyttämään ampuma-aserikoksesta ja vielä jostain muustakin, mutta ampuaserikos on selvä ja muut syytteet todennäköisesti hylätään. Vastapuoli eli nuoret aikuiset miehet vierestä pöydästä pääsevät kuin koirat veräjästä. Näyttää siltä, että Perussuomalainen puolue hylkää kansanedustaja Timo Vornasen. Jos puolue olisi kiinnostunut auttamaan kansanedustaja Timo Vornasta niin puolue järjestäisi Vornasen asianajajaksi puolueensa käyttämän juristin Kari Uotin. Todennäköisesti Perussuomalainen puolue lyö lyötyä ja erottaa Vornasen eduskuntaryhmästään. Sellainen on Perussuomalainen puolue.  Poliitikoista ei tiukan paikan tullen ole mitään apua. Sen voin kertoa kokemukseni perusteella. En minäkään ole sieltä mitään apua saanut. Erosin perussuomalaisesta puolueesta.

Poliisin tiedot: Vornasella ei ollut asetta mukana eduskunnassa – näin hän selitti aseensa käyttöä

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010394490.html

Näyttää siltä, että totuus asiassa tulee esille vihdoinkin. Perussuomalaisen puolueen puoluejohdon tulisi nyt ryhdikkäästi puolustaa kansanedustajaansa ei lausua typeriä kommentteja tiedotusvälineille, esim. Riikka Purra. Asia pitää ensin tutkia ja sitten vasta hutkia.

Poliisin lausunnot ovat edelleen ristiriitaisia. Poliisi on kertonut ravitolassa syntyneistä erimielisyyksistä, riitelystä, tönimisestä, siis tahallisesta ärsyttämisestä. Asioista oli sovittu riitapuolien kanssa. Nyt poliisi kertoo ettei mitään merkkejä tällaisesta ole olemassa.

Poliisi STT:lle: Kukaan ei ollut käymässä Vornasen kimppuun ennen ampumista

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5242e785-5281-4c9e-9ca2-b59bf1e38564

Valehteleeko poliisi?

Vornanen kertoi poliisille ampuneensa, koska tunsi olonsa uhatuksi

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010392752.html

Kansanedustaja Vornasen tehtävät eduskunnassa. Hän on hallinto- ja turvallisuusjaoston jäsen, hallintovaliokunnan varajäsen, tiedusteluvalvontavaliokunnan jäsen. Hän siis valvoo SUPOn toimintaa. Hän yksi parhaiten perehtyneistä kansanedustajista Suomen turvallisuustilanteeseen. Hän on tuntenut olonsa turvattomaksi Helsingissä.

Toimielinjäsenyydet ja tehtävät:

Valtiovarainvaliokunta (Jäsen) 28.06.2023–
Hallinto- ja turvallisuusjaosto (Lisäjäsen) 08.09.2023–
Työ- ja elinkeinojaosto (Jäsen) 08.09.2023–
Hallintovaliokunta (Varajäsen) 28.06.2023–
Tiedusteluvalvontavaliokunta (Jäsen) 22.09.2023–
Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunta (Varajäsen) 28.06.2023–
Yleisradio Oy:n hallintoneuvosto (Jäsen) 28.06.2023–

On todennäköistä, että tästä tulee mielenkiintoinen case. Hän joutuu taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, kaikki haluavat tehdä hänestä poliittisen ruumiin. Kaikki vastustaa, saha yksin puoltaa.

Seuraava lisäys on tehty maanantai-iltana klo 21:00

Silmin­näkijät kertovat HS:lle, mitä Ihku-baarissa tapahtui ennen Vornasen laukausta

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010394150.html


Tämän uutinen paljastaa totuuden. Perussuomalaisen puolueen eduskuntaryhmä erottanee Vornasen eduskuntaryhmästään torstaina. Perussuomalainen puolue tekee omien sääntöjensä mukaisen päätöksen mahdollisimman pian. Mielestäni kansanedustaja Vornasen käytös on ollut sikamaista. On todennäköistä, että Vornasen kansanedustajuus päättyy lyhyeen. Jos Vornanen tuomitaan kaikista rikoksista joista häntä epäillään, niin vankeusrangaistus on ilmeinen - joko ehdoton tai ehdollinen.


Miksi blogikirjoitukseni todistusaineistoa ei palauteta? Kuka sen on poistanut? Poliisi ei vastaa.


LA 27.04.2024 Minulla olisi uusi toive

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/04/la-27042024-minulla-olisi-uusi-toive.html


Miksi valtioneuvosto ei vastaa? Miksi tasavallan presidentti ei vastaa?



Olen tehnyt valtioneuvostolle vahingonkorvausanomuksen Suomen valtion minulle aiheuttamista valtavista taloudellisista vahingoista ja hirvittävistä henkisistä kärsimyksistä. Minulla on kiistattomat näytöt asioista, mutta poliisi ei tutki, oikeus ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Olen tehnyt valtioneuvostolle 200 miljoonan euron vahingonkorvausvaatimuksen. Olen sopinut asioista pääministeri Petteri Orpon ja kokoomusjohdon kanssa Kalajoella Kokoomuksen puoluekokouksen yhteydessä, mutta asiat edistyvät todella hitaasti.

Valtioneuvosto ei ole vastannut eikä tasavallan presidentti ole ratkaissut asiaani.







PE 19.04.2024 Valtioneuvostolle

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/04/pe-19042024-valtioneuvostolle.html



Videoita kanavalta Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=Y1OZNY8F26I&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA



MA 04.03.2024 Armahduspyyntö

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/03/ma-04032024-armahduspyynto.html



LA 13.04.2024 Armahduspyynnön täydennys

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/04/la-13042024-armahduspyynnon-taydennys.html


Asioista ovat tietoisia kaikkien puolueiden johtohenkilöt ja kansanedustajat ja niin myös Perussuomalaisen puolueen johtohenkilöt, mutta he eivät vastaa minulle, vaikka moni heistä on FB-kavereitani. Kysymys on presidentti Mauno Koiviston johdolla tehdystä valtiopetoksesta ja yrittäjien murhista, jotka eivät vanhene koskaan. Suurimmat syylliset suureen 1990-luvun lamaan ja pankkikriisiin olivat SDP, Keskusta ja Kokoomus sekä Vasemmistoliito sekä RKP. Mauno Koiviston johdolla päätettiin pelastaa pankit eli pankit voittivat ylemmissä oikeusasteissa. Tästä seurasi se, että rikollisille annettiin syytesuoja. Tämä on ns. kirottu salaisuus jota ei saa paljastaa.

Jätän nämä kansanedustaja Vornasta koskevat tekstit blogeihini näkyviin, koska se on historiaa siitä mitä huono tiedottaminen voi olla. Mielestäni poliisin toiminnassa on paljon parantamisen varaa. Miksi ei heti tiedotettu asioiden oikeaa tilaa todistajalausuntojen perusteella esim. kansanedustaja Sanna Antikaisen kuulustelun perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti