keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

KE 03.04.2024 Taidenäyttelyni on minulle terapiatyötä

 


Taidenäyttelyni kertoo taiteen ja historiikkien avulla Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa aina vuodesta 1323 tähän päivään asti. Taidenäyttelyssäni on n. 170 maalausta ja muotokuvapiirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia. Kaikkiin olen kirjoittanut historiikit ja nyt teen vielä historiikeistä vihreäkehyksiset 30 x 40 cm olevat opastetaulut jokaiseen taideteokseen.

Rautio on tunnettu tohtoreistaan ja heistä valmistuu muotokuvapiirrokset 3.7.2024 mennessä, jos suunnitelmani toteutuu. Tohtoreita on tietojeni mukaan kaikkiaan 21 ja vain yhdestä puuttuu kuva, jonka perusteella muotokuvapiirros voidaan tehdä.

Kesään mennessä valmistuu taidenäyttelyyni maalaus Kalajoen kirkosta, Himangan kirkosta ja mahdollisesti myös Ansio-laivasta.

Minä rahoitan yritykseni Erkki Aho Ky:n nimissä olevaa taidenäyttelyä ulosoton jälkeen jäävällä rahalla. Siksi joudun etenemään asioissa resurssieni ja oman aikatauluni mukaan. Rautio-viikolle en voi osallistua, koska minulla ei ole varaa ostaa puuttuvia kehyksiä taideteoksiin Rautio-viikkoon mennessä. Siksi niitä ei voi esitellä Rautio-viikolla. Tämän vuoden loppuun mennessä saan hankittua kaikkiin taideteoksiin kehykset ja kirjoitettua kaikkiin taideteoksiin opastetaulut. Rautio-viikolle Raution kylätoimikunta on kutsunut myös Tasavallan Presidentin Alexander Stubbin. Olisi tietenkin rautiolaisten kannalta hyvä esitellä arvovieraalle rautiolaisten tohtorien muotokuvapiirrokset sekä tunnettujen rautiolaisten muotokuvat, mutta tällä hetkellä on vielä monia ratkaisemattomia asioita. Eduskunnan puhemiehellä Jussi Halla-aholla on kesä-asunto Kalajoella. Ehkä rautiolaiset voisivat kysyä myös häneltä mahdollisuutta osallistua pyöräretkeen Rautiossa.

Taidenäyttely olisi mielestäni erittäin hyvä kohde Kalajoen 500-vuotisnäyttelyksi, kun ensi vuonna Kalajoki täyttää 500-vuotta. Kalajoelta ei löydy sellaista paikkaa missä voidaan esitellä turvallisesti korkealaatuisia ja arvokkaita taideteoksi. Siksi on todennäköistä, että taidenäyttelyn ainoaksi esittelymahdollisuudeksi jää nettiin tehtävä taidenäyttely.

Kalajoella on oma juhlatoimikunta 500-vuotisjuhlaa varten. Se on pitänyt kokouksia, mutta mitään tietoa niistä ei ole jaettu julkiuuteen. Siksi odotukseni toimikunnan työn tuloksista ovat heikot. Aika loppuu kesken. Mielestäni on suuri vaara, että mahdollinen rahoitus kohdistetaan hömppään ja turhuuteen.

Juhlatoimikunnan puheenjohtaja ja esittelijä eivät ole vaivautuneet katsomaan taidenäyttelyäni. Siksi odotukset toimikunnan työn tuloksista ovat heikot. Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan. Siksi syrjintäni näyttää saavan jatkoa Kalajoen kaupungin taholta.

Tässä on totuus 1990-luvun lamasta ja pankkikriisistä


Koiviston konklaavi: VAIETTU RIKOS

https://www.youtube.com/watch?v=-ZTx-SwVYDQ


Sinivalkoinen kavallus

https://www.youtube.com/watch?v=HKsn6Zvwhbk&t=121s kesto 12.38

Presidentti Mauno Koivisto

Taidenäyttelyssäni maalaus presidentti Mauno Koivistosta. Mielestäni olisi ollut parempi jos presidentti Mauno Koivisto olisi pelannut lentopalloa eikä olisi puuttunut riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan, koska se on valtiopetos mikä ei vanhene koskaan.


Salaiseksi julistettu SSP-Sopimus

Suomen Säästöpankki-SSP Oy:n pilkkomissopimus solmittiin 22.10.1993 Suomen valtion ja neljän ns. ostajapankin (SYP, KOP, Osuuspankit ja Postipankki) välillä. Tässä salaiseksi julistetussa sopimuksessa sovittiin toimialakohtaiset listaukset yrityksistä, jotka tullaan viemään konkurssiin, sekä määriteltiin kaatamisperusteet luottomäärien ja asiakkuuksien pohjalta. Jos asiakas toimi joillakin seuraavista toimialoista, niin pankeille annettiin vapaus poistaa yritys markkinoilta ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin: kiinteistösijoittaminen ja kiinteistösijoittamiseen verrattava kiinteistötoiminta, muu sijoittaminen, rakentaminen, vähittäiskauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, vapaa-aikatoiminta. SSP-sopimus solmittiin pääministeri Esko Ahon hallituksen toimesta. Valtionvarainministerinä toimi Iiro Viinanen ja sisäministerinä Mauri Pekkarinen. Nämä kolme ministeriä muodostivat valtioneuvoston ”sisäpiirin”. Suomen 1990-luvun pankkikriisissä ja suuren lamassa toteutettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Liituraitojen jäljiltä jäi kitumaan 280 000 elinkautista lumevelkavankia, joista 14 500 valitsi lopullisimman ratkaisun. Katkeraa kansaa kasvaa jo kahdessa sukupolvessa.


”Tyhminkin pankinjohtaja tajusi Esko Ahon luvanneen ilmaista rahaa”

Suomen tuli täyttää Europan Yhteisön jäsenehdot ja Suomen pankkijärjestelmä oli kuralla. Siksi presidentti Mauno Koivisto päätti, että pankit pelastetaan. Pankit pelastettiin siten, että säästöpankit pilkottiin neljän ostajapankin kesken pankkien taseiden parantamiseksi jotta Euroopan Yhteisön jäsenehdot täyttyisivät. Säästöpankkisopimuksessa sovittiin myös tiettyjen alojen ylikapasiteetin poistamisesta ja kaatamisperusteista pankkien toimesta Suomen valtion siunauksella.

Kera Oy:n ruumiinpesuryhmä

Kera Oy:ssä perustettiin Helsingin Sanomien mukaan ns. ruumiinpesuryhmä, jonka tehtävänä oli pelastaa ns. Kera Oy:n rahoittamat ongelmayritykset ja muuten minimoida tappiot. Tappioiden minimointiin liittyi kilpailevien yritysten markkinoilta poistaminen yhdessä pankkien kanssa. Kera Oy:n ruumiinpesuryhmä toimi varatoimitusjohtaja Seppo Arposen alaisuudessa ja sitä johti kehityspäällikkö Veikko Anttonen. On syytä epäillä, että asiasta olivat tietoisia KTM:n yrityskehitysosasto, johtaja Olavi Änkö ja hallitusneuvos Sakari Arkio sekä KTM:n kansliapäällikkö Matti Wuoria.

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=78s kesto 8.13


Pääministeri Esko Aho

Taidenäyttelyssäni asia kerrotaan maalauksen avulla ,jossa pääministeri Esko Aho taluttaa Tuonelanjoella valkoista joutsenta ( = säästöpankit ja tiettyjen alojen yritykset) kuolemaan. Tuonelanjoella on jo kolme mustaa joutsenta (= vakaan markan politiikka, rahamarkkinoiden vapautus ja idänkaupan romahdus).


Jälkien peittely


Säästöpankkien pilkkomissopimusta tehtäessä 22.10.1993 perustettiin ongelmaluottoja varten omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy. Perustamisvaiheessa yhtiöön siirrettiin n. 3600 lainaa ja kesäkuuhun 1994 mennessä n. 34 000 lisää. Kaikkiaan Arsenaliin siirrettiin lähes 80 000 ongelmaluottoa, joista luottotappiot korvattiin siirtäjäpankeille m. 50 miljardin pankkituella eli kansalaisten maksamilla verovaroilla. Näin pankkien taseet puhdistettiin ja saatiin pankkien taseet EY-kelpoisiksi. Arsenal sai salaiseksi valtiontalouden tarkastusviraston raportin sillä perusteella, että sille voi koitua vahinkoa raportin julkistamisesta. Valtiontalouden tarkastusviraston mukaan Arsenalin on syytä varautua noin 500 miljoonan korvauksiin 13 yksityiselle ihmiselle tai yritykselle. On todennäköistä, että raportissa oli vain jäävuoren huippu. Raportin salaamisesta vastasi ministeri ja silloinen Vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi Anne Siimes.

Aktiv Hansa Oy ja C&A Finland Oy ostivat 31.3.2000 ministeri
Suvi Anne Siimeksen allekirjoittamalla kauppakirjalla Arsenal omaisuudenhoitoyhtiöiden 12,2 miljardin markan saatavat 5 %:lla todellisesta arvosta eli 600 miljoonalla markalla. Ongelmaluottoja oli n. 60 000 kappaletta.
Nyt näitä saatavia ulkomainen perintäyhtiö perii täydestä arvosta korkealla korolla suomalaisilta kansalaisen kuolemaan saakka ja eduskunnan päätöksellä vielä senkin jälkeen eli kuolinpesältä.
Erikoista kauppakirjassa on se, että ministeri myi nämä ongelmaluotot vaikka Arsenal Oy:llä oli oma toimiva johto. Kauppasopimukseen sisältyy vielä ns. korvausklausuuli, jonka mukaan jos sopimus puretaan niin koko kauppasumma laukeaa maksettavaksi. Tämä korvausklausuuli on perustuslain vastainen.

Velallisille ei kuitenkaan annettu mahdollisuutta selvitä veloistaan tuolla 5 %:n summalla. Helsingin Sanomien 1.4.2000 uutisen mukaan osa lainoista oli jo maksettu ja siis perintäkelvottomia. Perintäkelvottoman velan luovuttamisesta perittäväksi on säädetty rikoslain 35 luvun 1-3 %:ssä (petos). Jo maksettujen lainojen perimisestä on raportoitu Arsenalin tarkastusvaliokunnan kertomuksessa v. 2000. Siinä todetaan, että n. 1000 tarkastetusta reklamaatiosta n. 100 todettiin aiheellisiksi. Lainaa ei ollut olemassa. Lisäksi noihin myytyihin saataviin liittyi valtava määrä yrittäjien velkoja, mikä merkitsee sitä, että nuo yrittäjät ovat lopun elämäänsä velkahirressä ja Suomessa on yrittäjäpula.

SU 17.03.2024 Taidenäyttelyni kertoo Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa taiteen keinoin.

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/03/su-17032024-taidenayttelyni-kertoo.html


LA 03.02.2024 Ihmisoikeusrikosten kohteena lähes 30 vuotta oikeusvaltio Suomessa

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/02/la-03042024-ihmisoikeusrikosten.html

SU 17.03.2024 Taidenäyttelyni taiteilijoita ja heidän töitään

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/03/su-17032024-taidenayttelyni.html


Pitkän oikeustaistelukokemukseni perusteella

Minä, Erkki Aho, olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutetiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 27 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja minä on joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Minä joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Minä on menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Sairastuin diabetekseen. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän raskas ja vaikea asia. Olen joutunut Suomen valtion 27 vuoden kidutuksen kohteeksi ja Kalajoen kaupungin 40 vuoden syrjinnän kohteeksi.

Olen sitä mieltä, että syyttäjälaitos on ehkä pahin rikollisorganisaatio Suomessa. Syyttäjälaitos järjestää teatterioikeudenkäyntejä.

Minä hain aikaisemmin turvapaikkaa Bulgarian valtiolta ja Euroopan Unionilta, kun jouduin Suomen viranomaisten eli Kalajoen ja Raahen poliisien sekä syyttäjälaitoksen rikollisen toiminnan kohteeksi. Minulla oli kiistattomat todistusaineistot siitä, että olen oikeassa, mutta mitään todistusaineistoa ei otettu vastaan eikä todistajiani kuultu missään vaiheessa.

TI 20.07.21 Kantelu oikeuskanslerille Virkavallan väärinkäytöstä ja viranomaisten rikollisesta toiminnasta. Ulosotto pitää rikokset avoimena

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/ti-200721-kantelu-oikeuskanslerille.html


LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Terve Juha!

https://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


27.05.2023 Erkki Aho 73 vuotta

https://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2023/05/27052023-erkki-aho-73-vuotta.html


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

https://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html

En voi välttyä vaikutelmalta, että poliisiorganisaatio on ylhäältä johdettu rikollisorganisaatio, jota kansanedustajat ja ministerit suojelevat. Tavallisen kansalaisen pitäisi pystyä luottamaan poliisin toimintaan ja kansanedustajien tulisi valvoa laillisuusvalvonnan kautta poliisien toimintaa. Valitettavasti poliisit saavat toimia villisti ja vapaasti kuin siat vatukossa.


TI 27.02.2024 Arvoisa opetusministeri Anna-Maja Henriksson

http://kalajokinen.blogspot.com/2024/02/ti-27022024-arvoisa-opetusministeri.html


Olen maalauttanut muotokuvat PR-talojen konkurssivyyhden rikollisista. Koska Suomen valtion viranomaiset eivät ole saaneet näitä rikollisia vastuuseen, niin minä olen ikuistuttanut heidät taidenäyttelyyni. He ovat nyt yleisön nähtävillä niin kuin aikanaan olivat rikolliset kirkon eteisessä jalkapuuhun kiinnitettyinä, jotta kirkossa kävijät näkivät heidät. Jalkapuu on vanha, monissa maissa käytetty häpeärangaistuksen väline. Siinä on päällekkäisiä kolottuja hirsiä, joiden väliin laitetaan rangaistavan jalat ja joskus myös kädet. Hirret lukitaan toisiinsa päissä olevilla kiiloilla tai haoilla niin, että tuomittu joutuu paikoillaan kärsimään kunniaansa kohdistetun rangaistuksen. Jalkapuu oli yleensä sijoitettu näkyvälle paikalle, esimerkiksi kirkon eteiseen tai pihalle, tai useimmiten kirkon läheisyyteen, niin että koko kirkkokansa näki rangaistusta kärsivän.




Taidenäyttelyssäni on tästä kiistattomana osoituksena syyttäjä Sulo Heiskarin muotokuvapiirros. Koska rikollisille on annettu syytesuoja niin syyttäjä Sulo Heiskari on saanut tehdä vapaasti rikoksia ja toimia esteellisenä syyttäjänä asioissani vuosikymmenien ajan. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.




Asianajaja, konkurssipesän hoitaja Antti Latolan rikokset on jätetty tutkimatta ja syytteet nostamatta, koska asianajaja Antti Latola on saanut syytesuojan. Kauppasopimuksissa tehtiin törkeä 63 miljoonan petos ja konkurssi haettiin väärillä tiedoilla koska kaupat oli purettu eikä konkurssipesällä ollut saatavaa.



Asianajaja, konkurssipesänhoitaja Hannu Maskonen hyppäsi parvekkeelta alas, koska hän ei kestänyt rikostensa paljastumista. Kauppasopimuksissa tehtiin törkeä 63 miljoonan petos ja konkurssi haettiin väärillä tiedoilla koska kaupat oli purettu eikä konkurssipesällä ollut saatavaa.

Asianajaja, konkurssipesänhoitaja Hannu Maskonen hyppäsi parvekkeelta alas, koska hän ei kestänyt rikostensa paljastumista. Kauppasopimuksissa tehtiin törkeä 63 miljoonan petos ja konkurssi haettiin väärillä tiedoilla koska kaupat oli purettu eikä konkurssipesällä ollut saatavaa.


Kera Oy käytti saattohoitajia markkinoilta poistettavissa yrityksiä. PR-talojen konkurssivyyhdessä saattohoitajana toimi KTM Jouni Remes



Hänen kumppanina toimi silloinen kansanedustaja ja nykyinen eläkeläinen Markku Koski.


Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi väärän lausuman konkurssiasiassa Ylivieskan käräjäoikeudelle asianomaisten tietämättä ja luonnollisesti ilman heidän valtakirjojaan.




Entinen asianajaja ja nykyinen varatuomari Asko Keränen jätti valituksen tekemättä konkurssiasiassa, vaikka konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti