lauantai 6. huhtikuuta 2024

SU 07.04.2024 Super-Eki selvännäkijänä


  1. Suomessa tulee vaalirahalakiin tehdä seuraavat muutokset: Kansanedustajaehdokas ei saa ottaa ulkopuolista vaalirahatukea. Kansanedustaja saa käyttää vaalikampanjaansa omaa rahaa korkeintaan 50 000 euroa.

  2. Kansanedustajien määrä on vähennettävä 100 kansanedustajaa.

  3. Puoluetuki kaikissa muodoissa on poistettava. Tässä on puolueavustukset vuodelle 2022

    https://valtioneuvosto.fi/-//10616/puolueavustukset-myonnetty-vuodelle-2022

    Avustukset ovat Ahvenanmaa mukaan luettuna 35 635 000 euroa.

  4. Julkinen sektori työllistää Suomessa yli 700 000 henkilöä. Julkinen sektori on liian suuri verovaroin ylläpidettäväksi. Julkiselta sektorilta on vähennettävä n. 200 000 työpaikkaa. Kunnista on muodostettava palvelualueita ja väliportaan hallinto on kokonaan lakkautettava. Julkinen hallinto mitä ilman tulemme toimeen on lopetettava. Vain sellainen julkinen hallinto jota ilman emme tule toimeen on säilytettävä.

  5. Suomessa on tehtävä verouudistus. Veronkierto ja veroparatiisien käyttö on estettävä. VTV: Verotukien arvo lähes 27 miljardia, mutta niiden vaikutuksia ei kunnolla tiedetä https://yle.fi/a/3-10507235 . Verotuet on pääosin poistettava.

  6. Yritystuet vääristävät kilpailua. Ne on pääosin poistettava.

    Tässä ovat suurimmat yritystukien saajat – tutkija ihmettelee outoja tapauksia

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009579833.html


Yritystuet

https://bisnes.fi/yritystuet/


Ketkä saavat yritystukia?

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/10/suorat-yritystuet-kasvoivat-jalleen-katso-hakukoneesta-ketka-saivat-eniten


Erilaiset yritystuet

https://yritysjuristi.fi/artikkelit/yritystuet/


Yritystuet

https://www.yrittajat.fi/tietopankki/liiketoiminta/rahoitus/yritystuet/


Ristiriitaiset yritystuet

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/arialsio/ristiriitaiset-yritystuet/


Suomi jakaa tehottomia yritystukia miljardeittain vielä pitkään

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-jakaa-tehottomia-yritystukia-miljardeittain-viela-pitkaan/c40a892e-2de0-3627-8daf-e2610cb883dc


  1. Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa mikä ei tukeudu suomalaiseen sosiaaliturvaan. Suomesta on poistettava sellaiset maahanmuuttajat, jotka eivät tule toimeen ilman yhteiskunnan taloudellista tukea. Sellaiset maahanmuuttajat jotka eivät sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan ja syyllistyvät rikoksiin on poistettava maasta. Suomi on suomalaisten maa ja turvallinen koti.

  2. Suomen oikeusjärjestelmä on uudistettava. Suomalaiset tarvitsevat käräjäoikeudet ja hovioikeudet sekä perustuslakituomioistuimen kuten muissakin maissa on

    Perustuslakituomioistuin

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin

    Korkein oikeus, hallinto-oikeudet ja laillisuusvalvonta on lakkautettava. On otettava tekoäly avuksi oikeudellisissa ratkaisuissa sekä sovittelu. Perustuslakivaliokunta on lakkautettava. Oikeuden saanti on tehtävä kohtuuhintaiseksi ja nopeaksi.

  3. Poliittiset lakot on kiellettävä kokonaan. Lakot on lailla kiellettävä työtaistelutoimena. Työriidat on siirrettävä tuomioistuinten ratkaistavaksi. Ammattiyhdistysliikkeiden toimivaltaa on rajoitettava vain työehdoista ja palkoista sopimiseen.

  4. Sosiaali- ja terveyspalvelut on turvattava kaikille suomalaisille. Lähtökohtana tulee olla asiakkaan tarpeet. Nykyiset hyvinvointialueet tulee lakkauttaa mahdollisimman nopeasti jotta ne eivät ehdi tuhota kansalaisille tärkeää sairaala- ja muuta palveluverkostoa. Kansalaiset tarvitsevat sosiaali- ja terveyspalveluja , mutta he eivät tarvitset kallispalkkaisia johtajia ja suurta luottamusmiesorganisaatiota sosiaali-ja terveysasioiden hoitamisessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti