lauantai 29. kesäkuuta 2024

SU 30.06.2024 Poliittiset rikokset


SU 09.06.2024 Erkki Ahon taidenäyttely

käsittelee Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa historiikkien ja taiteen avulla. Suomen historian salatuimpia asioita on presidentti Mauno Koiviston valtiopetos.



Karikatyyrimaalauksen presidentti Mauno Koivistosta on maalannut taiteilija Rositsa Tancheva. Maalauksen koko on 35x50 cm. Maalauksen nimi on ”Valtiopetoksen tekijä”. Olisi ollut parempi jos Koivisto olisi pelannut lentopalloa eikä olisi puuttunut riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan.


PE 07.06.2024 Taidenäyttelyni arvo nousee kohisten - Valiopetoksentekijä

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-07062024-taidenayttelyni-arvo-nousee.html


Karikatyyrimaalauksen pääministeri Esko Ahosta on maalannut taiteilija Rositsa Tancheva. Maalauksen koko on 35c50 cm. Maalauksen nimi on ”Tuonelanjoella”.

Maalaus ”Tuonelanjoella” esittää pääministeri Esko Ahoa Tuonelanjoella mukanaan säästöpankit ja markkinoilta poistettavat yritykset = valkoinen joutsen. Tuonelanjoella on jo mustat joutsenet ”vakaan markan politiikka”, ”rahamarkkinoiden vapautus” ja ”idänkaupan romahdus”


PE 07.06.2024 Tuonelanjoella

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-07062024-tuonelanjoella.html



Karikatyyrimaalauksen presidentti Tarja Halosesta on maalannut taiteilija Rositsa Tancheva. Maalauksen koko on 35x50 cm. Maalauksen nimi on ”Putinin ystävä”.

Presidentti Tarja Halonen salasi ns. Koiviston konklaavin asiakirjat presidentti Mauno Koiviston pyynnöstä.


PE 07.06.2024 Putinin ystävä

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-07062024-putinin-ystava.html


Esko Ahon hallituksen ja 4 ostajapankin välillä sovittiin ns. Säästöpankkisopimus, jossa sovittiin tiettyjen alojen toimialarationalisointi ja yritysten kaatamisperusteet. Pankit tekivät luettelot markkinoilta poistettavista yrityksistä ja toteuttivat asian yhdessä Suomen valtion Kera Oy:n kanssa. Kera Oy:ssä perustettiin ns, ruumiinpesuryhmä varatoimitusjohtaja Seppo Arposen alaisuuteen. Sitä johti kehityspäällikkö Veikko Anttonen. Ns. Koiviston konklaavissa oli päätetty pelastaa pankit ja antaa pankeille suosituimmuusasema oikeudenkäynneissä.

Alavieskan Puurakenne Oy:n velkasaneerausmiehiksi tuli asianajajat Juhani Tuomaala ja Lauri Ylipukki, jotka rahastivat lyhyestä työjaksosta yli miljoona markkaa. He vaativat yrityksen talouspäälliköksi Kera Oy:n kirjallisen suosituksen perustella KTM Jouni Remeksen. Remes on Kera Oy:n saattohoitaja. He estivät Betonikattotiilitehtaan myymisen 370 000 markalla sekä toimitusjohtaja Käännän mukaan noin 100 talokaupan syntymisen. Kun talotehtaalle konkurssin jälkeen etsittiin jatkajaa niin saattohoitaja Jouni Remeksen todellinen rooli saattohoitajana paljastui. Kera Oy ja Arsenal Oy tiesivät, että yritys on markkinoilta poistettavien listalla. Kysymys on törkeästä petoksesta kun Kera Oy ja Arsenal Oy myyvät sellaisen talotehtaan, joka oli markkinoilta poistettavien listalla.



Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

https://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/koiviston-konklaavi-ssp-sopimus-ja-muut.html


Toivon Suomen valtiolta pikaisia päätöksiä asiassani.


SU 23.06.2024 KIIREELLINEN Suomen hallitukselle

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/su-23062024-kiireellinen-suomen.html


Valtiopetos on tosiasia

https://valtuustoaloite.blogspot.com/


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


SU 11.09.2022 Valtiopetos, SSP-sopimus, Aktiv-Hansa-kauppa, murhat ja kidutukset

https://kalajokinen.blogspot.com/2022/09/su-11092022-valtiopetos-ssp-sopimus.html


Minä, Erkki Aho, olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutetiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 26 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 28 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja minä on joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Minä joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Minä olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Sairastuin diabetekseen. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän raskas ja vaikea asia.

Olen joutunut Suomen valtion 28 vuoden kidutuksen kohteeksi ja Kalajoen kaupungin 40 vuoden syrjinnän kohteeksi. Olen edelleen ulosoton kohteena , mikä pitää rikokset avoimena ja olen edelleen kidutuksen kohteena, mikä on ihmisoikeusrikos.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti