torstai 17. elokuuta 2023

TO 17.08.2023 Kalajoen kuulumisia ja muuta mielenkiintoista asiaa

 

Kalajoen kaupunki on perustanut oman lehden: Viiden Tähden Kalajoki. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sen päätoimittaja on Anette Törmänen-Lindqvist. Sen toimituskunta on seuraava: Seppo Kangas, Hanna Isola, Kalajoen kaupungin viestintätiimi. Lehden painosmäärä on 6500 kpl. Painopaikka Botnia Print Oy Ab.

Kuuluuko lehden kustannustoiminta kunnan toimialaan? Kuuluuko kaupungin kilpailla paikallislehtien kanssa?

Mielenkiintoista tässä lehtiprojektissa on se, että missä on päätetty, että Kalajoen kaupunki ryhtyy lehden kustantajaksi ja kuka tai ketkä ovat päättäneet asiasta. Mikä on lehden liikeidea? Mielenkiintoista on tietää miltä momentilta lehden kustantamiseen on otettu rahat ja kuka niistä on päättänyt. Mielestäni siihen tarvitaan poliittisten päättäjien päätös ennen kuin toiminta on voitu aloittaa.

Tarkoitus asialla on varmasti hyvä, mutta tulipalo on sammutettu mielestäni väärin keinoin. On totta, että Kalajoen asiat tarvitsevat tehokkaamman informaation esim. juuri tapahtumien tiedottamisen suhteen. Myös yritykset tarvitsevat tehokkaampaan markkinointia, jota myös kalajokiset itse voivat suorittaa, kun he saavat tietoa tapahtumista. Kaikesta huolimatta tässä haisee palaneen käry.


Kalajokiseudun päätoimittaja Hanna Parhaniemi uupui vuosia jatkuneisiin vaikuttamisyrityksiin ja sanoo taipuneensa sisäiseen painostukseen – Nyt hän puhuu asiasta rohkaistakseen muita vaikeassa tilanteessa olevia.

https://suomenlehdisto.fi/kalajokiseudun-paatoimittaja-hanna-parhaniemi-uupui-vuosia-jatkuneisiin-vaikuttamisyrityksiin-ja-sanoo-taipuneensa-sisaiseen-painostukseen-nyt-han-puhuu-asiasta-rohkaistakseen-muita-va/


Tänään pelattiin kauden ensimmäinen harjoitusottelu JHT:n ja Muik:n kesken Kalajoen jäähallissa.

JHT – MUIK 2-3 JA

http://e-aho-urheilublog.blogspot.com/2023/08/jht-muik-harjoitusottelu-2-3-ja.html

                                                      Poimin tänään punaviinimarjoja.


Mistä Tiitisen lista on saanut nimensä? Se on saanut nimensa Seppo Tiitisestä.

Seppo Tiitinen

https://fi.wikipedia.org/wiki/Seppo_Tiitinen


Supon päällikkö Iltalehdelle: Tiitisen listaa ei julkisteta – Näin hän perustelee

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e01a53d3-af0f-4400-b737-54a9d4bd536c

Pelttarin mukaan salassapito on kansainvälisen luottamuksen kannalta tärkeää.

Jos meidän kansainväliset kumppanimme eivät voisi luottaa siihen, että Suomessa tiedustelutieto pysyy salassa, niin se johtaisi siihen, että saisimme vähemmän tietoa.

  • Se johtaisi siihen, ettemme saisi Suomen kansallisen turvallisuuden kannalta välttämätöntä tietoa kumppaneilta, mikä on meille erittäin tärkeää tässä turvallisuustilanteessa, jolloin meihin kohdistuvat uhat ovat rajat ylittäviä.

Erkin kommentti: Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Tiitisen listalla on Seppo Tiitisen nimi. Siksi sen julkistaminen on niin vaikeaa Supolle.


Pari tietoa Suomen ja suomalaisten taloudellisesta tilanteesta








Suomi oikeusvaltiona




Olen paljastanut valtiopetoksen ja yrittäjien murhat. Olen joutunut Suomen valtion ihmisoikeusrikosten kohteeksi ja Kalajoen kaupungin syrjinnän kohteeksi. Olen kestänyt nämä rikolliset toimet. Siksi arvostan itseäni entistä enemmän. Siksi taidenäyttelyni täydentyy maalauksista omasta suvustani ja läheisistäni. Olen ylpeä itsestäni. Suomi ei ole oikeusvaltio.

SU 13.08.2023 Riikka Purra: Perussuomalaiset on täysin sitoutunut oikeusvaltioperiaatteeseen

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/08/su-13082023-riikka-purra.html



Taidenäyttelyyni on valmistunut muotokuva Klaus Korhosesta. Hän on naapurin poika, lapsuuden ystäväni sekä koulukaverini. Hän on kuin isoveli minulle. Muotokuvan on maalannut taiteilija Rositsa Tancheva.

Taakat pois! Klaus Korhonen 3, Lapinlahden yhteyspv:t 2018

https://www.youtube.com/watch?v=SigxXNfPOkA&t=550s

Toivon, että ensi vuoden Rautio-viikolla helluntalaisten seurat järjestetään Raution koulun pihalla. Minä toivon, että helluntalaiset ja muut uskovaiset voivat järjestää yhteisen tilaisuuden Rautiossa. Siihen rautiolaisilla on erinomaiset mahdollisuudet.


Olen aika täynnä rasismi-keskustelua. En voi muuta kuin ottaa asian huumorilla.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti