lauantai 5. elokuuta 2023

SU 06.08.2023 Päätoimittaja Laura Saarikoski

 


Päätoimittaja Laura Saarikoski


Pyydän Teitä katsomaan seuraavan videon, jossa tarkastellaan Hesarin toimintaa.


Viisastelu: Rydman vs. Hesari | Koraaninpoltot ja sananvapaus |YLE tuhoaa vapaat markkinat

https://www.youtube.com/watch?v=8yxAEF4AXqE


Tämä kriittinen tarkastelu todennäköisesti auttaa Teitä paremmin ymmärtämään tilannetta. On todennäköistä, että osa Helsigin Sanomien tilaajista on kokenut tilanteen sellaiseksi, että he ovat peruneet Helsingin Sanomien tilauksen. Onko oikein pyytää keskeneräisestä asiasta professoreilta lausuntoja, joista todennäköisesti Helsingin Sanomat on maksanut professoreille rahasumman? Korjatkaa, jos epäilyni ovat väärät. ( Korjaus 07.08,2023 Helsingin Sanomien päätoimittaja ilmoitti sähköpostilla, ettei Helsingin Sanomat maksa haastatteluista.)

Menettely ”haisee”. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Helsingin Sanomien tavoite päätoimittajan johdolla on Petteri Orpon hallituksen kaataminen.


TI 01.08.2023 Vastaus Helsingin Sanomien päätoimittajalle

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/07/ti-01082023-vastaus-helsingin-sanomien.html


Jos haluatte kritisoida perussuomalaisia, niin tästä saatte todellista aineistoa mahdollisen uutisen pohjaksi.


Sisäministeri Mari Rantanen, pyydän vastusta!

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/07/sisaministeri-mari-rantanen-pyydan.html


PE 04.08.2023 Ulosoton palautus

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/08/pe-04082023-ulosoton-palautus.html


Suomen poliittisen johdon virheet vakaan markan politiikka ja rahamarkkinoiden vapautus ja samanaikaisesti idänkaupan romahdus aiheuttivat syvä taloudellisen laman. Suomen piti päästä EY:n jäseneksi. Pankkien piti täyttää EY:n vakavaraisuusehdot eli 8 %:n prosentin vakavaraisuus. Presidentti Mauno Koivisto päätti, että pankit pelastetaan ja yritykset tuhotaan sekä rikollisille annetaan syytesuoja. Hän kutsui tasavallan presidentinlinnaan seuraavat henkilöt päättämään asiasta.

Kokouksessa johti puhetta silloinen KKO:n presidentti Heinonen. Palaveriin osallistuivat tasavallan presidentti Mauno Koivisto, rouva Tellervo Koivisto, KKO:n presidentti Olavi Heinonen, oikeusneuvos Erkki-Juhani Taipale, oikeusneuvos Per Lindholm, KHO:n hallintoneuvos Pekka Hallberg, kihlakunnantuomari Markku Arponen, ylituomari Olli Karikoski, pormestari Juha Kettunen, Itä-Suomen HO:n presidentti Esko Kilpeläinen, Vaasan HO:n presidentti Erkki Rintala, oikeusneuvos Mikko Tulokas, professori Aulis Aarnio, apulaisprofessori Jukka Kekkonen, erikoistutkija Jyrki Tala, professori Leena Kartio, professori Olli Mäenpää, dosentti Juha Pöyhönen, professori Kirsti Rissanen, professori Kaarlo Tuori, oikeustieteen lisensiaatti Veli-Pekka Viljanen, Antti Kivivuori, professori Jaakko Uotila, kansliapäällikkö Jaakko Kalela, erityisavustaja Martti Manninen ja Ratan johtaja Jorma Aranko.

Suomen perustuslain 2 §:n mukaan tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet. KKO:n päätöksistä on todettavissa, että oikeudenkäytön linjaus muuttui Koiviston pitämän tilaisuuden jälkeen pankkeja suosivaksi. Pankit voittivat ylemmissä oikeusasteissa ja kansalaiset eivät saaneet enää oikeutta Suomessa. Laillisuusvalvojat suojelivat tämän jälkeen rikollisesti toimivia viranomaisia ja siksi poliisit ja syyttäjät ja oikeusistumien tuomairt ovat voineet toimia rikollisesti. Korkein oikeus ei ole purkanut vääriä alioikeuksien päätöksiä. Kymmeniätuhansia yrityksiä tuhottiin ja yli 10 000 yrittäjää teki itsemurhan kun ei saanut oikeutta. Yritysten kaatamisperusteita päätettiin Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välisessä sopimuksessa 22.10.1993. Pankit tekivät luettelot kaadettavista yrityksistä ja oikeusistuimet toimivat pankkien tahdon mukaan. Oikeusministeriö oli toiminnassa mukana. Kaadettavissa yrityksissä tehtiin erityistilintarkastuksia siihen oikeusministeriön kouluttamien tiettyjen tilintarkastustoimistojen toimesta. Suomen valtion rooli valtiopetoksessa on kiistaton. Valtiopetos ei ole vanhentunut eikä yrittäjien murhat. Siksi Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta. Rikollisia ei haluta vastuuseen teoistaan.


Suomi tarvitsee perustuslakituomioistuimen. Sellainen on jo melkein kaikissa muissa maissa. Katso https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin . Suomessa oikeuslaitos on poliittisen vallan jatke. Se ei ole riippumaton. Kansanedustajat ovat valvovinaan laillisuusvalvojien toimintaa. Laillisuusvalvojat kuitenkin laiminlyövät virkavelvollisuutensa ja tekevät ei anna aihetta päätöksiä ja siten estävät kansalaisten oikeudensaannin. Kansanedustajien pitää perustuslain mukaan noudattaa lakia, mutta yksikään kansanedustaja ei ole puuttunut laillisuusvalvojien toimintaan, mikä on kiistatta lain vastaista ja sitä on syytä epäillä rikolliseksi.

Korkein oikeus ei Suomessa noudata perustuslakia ja se estää kansalaisten perustuslain mukaisen valitusoikeuden korkeimpaan oikeuteen. Korkein oikeus on lakkautettava.

Suomi tarvitsee koko oikeusjärjeselmän uudistamisen. Suomeen on perustettava perutuslakituomioistuin, Suomesta on lakkautettava nykyisenkaltainen lailisuusvalvonta, korkein oikeus ja hallinto-oikeudet. Suomalaiset tarvitsevat vain käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuimen. Tämän uudistuksen myötä kansalaisten oikeusturva paranee ratkaisevasti ja yhteiskunnan taloudelliset säästöt uudistuksen johdosta olisivat miljoonia euroja.

Minä ymmärrän, että poliitikot vastustavat tällaista uudistusta. Suomessa on tapahtunut valtiopetos, jossa oli mukana vielä elossa olevia poliitikkoja. Valtiopetos ja yrittäjien murhat eivät vanhene koskaan. Siksi Suomeen ei saada perustuslakituomioistuinta ja oikeusjärjestelmän uudistusta. Siksi esimerkiksi toimittajat voivat nykyisin toimia vapaasti perutuslain vastaisesti. Siksi poliisit ja syyttäjät voivat toimia rikollisesti. Laillisuusvalvojat suojelevat virkamiesten rikollista toimintaa ja oikeus ei ota virkamiesten rikoksia käsitelteltäväkseen kuin poikkeustapauksissa. Siksi facebook voi noudattaa omia sääntöjään ja estää minua julkaisemasta Erkki Ahon blogia facebookissa. Minnn käsitykseni mukaan facebookin omat säännöt ovat Suomen perustuslain vastaisia.

Ymmärrän myös sen, että poliitikot pelkäävät, että perustuslakituomioistuimen tuomareiksi voisi tulla erikoisia perustuslain tulkintojen esittäneitä henkilöitä. En halua tässä yhteydessä mainita heitä nimeltä.

Olen kuitenkin varma, että Suomi ja suomalaiset tarvitsevat oikeusjärjestelmän uudistamisen ja sen myötä perustuslakituomioistuimen. Näin parannetaan kansalaisten oikeusturvaa ratkaisevasti ja säästetään valtionvaroja miljoonia euroja.


Olen huolissani lestadiolaisrikollisuudesta. Minun kokemukseni mukaan se on varsin yleistä täällä Pohjois-Suomessa. Lestadiolaiset voisivat käsitellä uskonveljiensä asiaa omissa kokouksissaan ja seuroissaan ja pyrkiä palauttamaan rikoksiin syyllistyneet uskonveljet ja -sisaret lain kaidalle tielle. Olen valmis esittelemään lestadiolaisten tekemiä rikoksia todistusaineistoineen lestadiolaisen liikkeen johtohahmoille kotonani yhteisesti sovittavana aikana.

Työtä helpottaa se, että kirjoittamalla nettiin hakusanaksi lestadiolaisen nimen ja Erkki Aho, niin pääsee alkuun. Henkilöt ovat havaintojeni mukaan useimmiten puoluetaustaltaan keskustalaisia ja henkilöitä on poliiseista ministereihin saakka.


Mielestäni Tiitisen lista voidaan julkistaa, mutta sillä ei ole niin suurta merkitystä kuin Suomen sodanjälkeisen historian uudelleen kirjoituksella. Olen käsitellyt näitä asioita Suomen historia blogissani ja siellä on käyntejä jo yli 1.6 miljoonaa. SDP toiminta DDR:n Stasin kanssa on perusteellisesti selvitettävä. Tiitisen listan julkistaminen siihen ei riitä. Minun tulkintani mukaan toiminta lähenteli valtiopetosta. Sodan jälkeiseen historiaan SDP-taustainen presidentti Mauno Koivisto on jättänyt synkän jäljen. Valtiopetos hänen johdollaan ja yli 10 000 yrittäjän murha. Lisäksi Koivisto romutti toiminnallaan koko suomalaisen oikeusjärjestelmän ja tuhosi kymmeniä tuhansia yrityksiä. Presidentti Halonen suojeli Koiviston valtiopetosta. Nyt SDP on Suomen suurin puolue kannatukseltaan, vaikka minun käsitykseni mukaan SDP:n johtohenkilöiden toimet ovat olleet sellaisia, että koko puolueen toiminnan lakkauttamista tulisi harkita.


KE 02.08.2023 Pevkele, Neuvostoliittoonhan meidän piti liittyä!

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/08/ke-02082023-pevkele-neuvostoliittoonhan.html


Kalajoki 06.08.2023

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti