torstai 13. elokuuta 2015

Voikukka on parannuskeino syöpään

Voikukanjuuri
Voikukanjuuriteepakkaus

Sain ystäviltäni voikukanjuuriteetä. Nyt juon sitä päivittäin. Keskustelin asiasta erään lääkärin kanssa ja hän oli sitä mieltä, että se voi auttaa syövän hoidossa. Maanantaina 17.8.2015 menen Oulaskankaan sairaalaan saamaan syövän hoito-ohjeet.

Seuraava teksti on käännetty kielenkääntäjällä ja tekstissä saattaa olla väärinkäännettyä tekstiä. Siksi teksti on lukijan vastuulla.
Yrttivoikukka on hyvin terveellistä. Voikukka on vanha lääke, jota on käytetty kauan. Voikukka voi auttaa syöpäpotilaita. Tämän tiedon olen löytänyt netistä.
Yrttivoikukka käytetään, jos ongelmia maksassa, munuaisissa, sapessa, ruoansulatuskanavassa, kehon hoitoon ja parantamaan aineenvaihduntaa.
Voikukka auttaa anemiaan, vitamiinin puutokseen, ateroskleroosiin, diabetekseen, ruokahaluttomuutteeb, iho-ongelmiin, väsymykseen ja nivelsairauksiin.

Voikukka tuhoaa syöpäsolut. University of Windsor Kanadassa tehdään ensisijaisesti tutkimusta kemian ja biokemian alalla ja tulokset antavat uutta toivoa syöpäpotilaille. On havaittu, että juuri voikukka tehokkaasti tappaa syöpäsoluja, ilman haitallisia sivuvaikutuksia muihin soluja elimistössä.

Voikukanjuuritee vaikuttaa syöpäsoluihin, jolloin ne hajoavat 48 tunnissa, ja tällä hetkellä mitään uusia terveitä soluorgasmeja ei sairastu, tutkimuksessa todettiin.

Uskotaan, että pitkäaikainen voikukanjuurihoito voi tuhota syöpäsoluja potilailla ja myös siksi näitä odottamattomia tuloksia. Näistä tuloksista ryhmä on saanut lisätukea jatkaa tutkimusta.

John Di Carlo, 72-vuotiaan potilas ja lääkärit kieltäytyivät jatkamasta hoitoa ja antoivat hänen mennä kotiin viettämään hänen viimeisiä päiviä sukulaisten kanssa.
Lääkärit ei löytänyt toimivia lääkkeitä taudin torjunnassa. He ehdottavat voikunanjuuri teen juomista viimeisenä mahdollisuutena pelastukseen. Neljän kuukauden kuluttua tämä mies voitti syövän.

Voikukanjuuriteehoito

Voikukanjuuret keitetään 300 ml:ssä vettä, 2 teelusikallista voikukanjuuria,  haudutetaan 10 minuuttia. Juo 2-3 kupillista päivässä.

Lääke syöpään löytyy takapihalta

Voikukan juuri

Voikukan juuri uute/tee: 

3 kommenttia:

 1. Voikukan juurta saa myös suomesta ja ainakin Yrttipaja myy sitä.
  Olen myös kuullut että ihmiset ovat saaneet avun Voikukan juuresta.
  Vieläkin jaksan toki ihmetellä miksei näistä puhuta missään suureen ääneen.

  VastaaPoista
 2. eihän niistä puhuta. itsellä 15v kokemus voikukkateesä. jos voikukka olisi yleisesti tiedossa se tekisi kovaa hallaa lääheteollisuudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaa saahan sitä voikukkaa täältä ihan luonnostakin :) kiinassa viljellään voikukkaa <3

   Poista