lauantai 4. huhtikuuta 2020

SU 05.04.2020 R20/925


Arvoisa Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela/käräjätuomari Markku Hämäläinen R20/925

Olen enemmän kuin huolissani Oulun käräjäoikeuden toiminnasta. Minä haastoin ulosottoviranomaiset ja vastuunalaiset ministerit oikeuteen sen johdosta, että kaikki ulosottosaatavani ovat syntyneet rikosten avulla ja ne ovat siksi perintäkelvottomia. Haastehakemukseni käräjätuomari Markku Hämäläinen muutti ulosottovalitukseksi käsittelynumerolla U20/4572.

Minä katsoin, että kysymys on ihmisoikeusrikoksesta, koska olen syyttömänä kärsinyt neljä konkurssia, yhden 75 ehdottoman vankeustumion ja 7 kunnianloukkaustuomiota enkä ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Perusteluina esitin mm. sen, että väärät tuomiot ovat syntyneet siten, että esteellisenä syyttäjänä on toiminut n. 20 vuoden ajan kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari ja hän on myös estänyt rikostutkinnat asiassa. Kihlakunnansyyttäjä oli toiminut kaupanvahvistajana kaupoissa, joista oikeutta käytiin. Asiassa tehtiin kauppasopimuksissa 63 miljoonan törkeä petos ja konkurssiasiassa tehtiin törkeä prosessipetos. Konkurssi oli siis laiton. Lisäksi entinen asianajaja Asko Keränen on kirjallisesti tunnustanut, että hän jätti valituksen tekemättä konkurssiasiassa Vaasan hovioikeuteen. PR-Teollisuus Oy:n konkurssiasiassa yritys oli haettu väärillä tiedoilla konkurssiin, koska kaupat oli purettu eikä konkurssinhakijalla ollut saatavaa konkurssinhaetulta. Lisäksi konkurssihakemuksessa mainitut takaussummat oli jo maksettu Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesälle. Lisäksi varatuomari Paavo M. Petäjä oli antanut Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa asianosaisten tietämättä ja ilman toimeksiantoja ja valtakirjoja. Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa rikoksensa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä oikeus ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista pumuttakaan.

Tämän jälkeen asian käsittely Oulun käräjäoikeudessa muutettiin rikosasiaksi numerolla R 20/925.
Katson, että käräjätuomari Markku Hämäläinen on saanut manuaalista ohjausta Teiltä, koska muutos asiassa tapahtui sen jälkeen kun käännyin asiassa puoleenne. Nyt kuitenkin ulosotto jatkuu vaikka ulosotto olisi pitänyt lopettaa oikeudenkäynnin ajaksi, koska kysymyksessä on rikosasia. Minä epäilen, että käräjätuomari Markku Hämäläisen päätökseen on vaikuttanut kihlakunnanvouti Anssi Tuomaalan lausunto asiassa. Kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala oli antanut asiassa jo aikaisemmin päätöksen, mikä minun oikeustajuni mukaan on väärä ja epäilen sitä kiistatomaksi virkarikokseksi. Lisäksi hän on antanut asiassa lausuman Oulun käräjäoikeudelle. Kysymyksessähän asiassani on ihmisoikeusrikokset ja päällimmäisenä niistä kidutus, kun olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta ja oikeuden väärillä päätöksillä yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minut ja vaimoni on lavastettu rikolliseksi oikeuden väärillä pätöksillä ja minulle on aiheutettu avioero Suomen valtion toimesta. Olen joutunut olemaan väärän ulosoton kohteena 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa luottokelvottomana. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minut on lavastettu rikolliseksi oikeuden väärillä päätöksillä. Olen kärsinyt valtavat taloudelliset tappiot ja hirvittävät henkiset kärsimykset. Olen joutunut olemaan maanpaossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa Suomen valtion rikollisen toimnnan johdosta. Olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Euroopan Unioinilta ja Bulgarian presidentiltä Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta.

Katson, että kihlakunnanvouti Anssi Tuomaalan toiminta ja lausuma asiassa Oulun käräjäoikeudelle täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Rikoksen avulla tehty oikeuden päätös on mitätön. En ymmärrä miksi käräjätuomari Markku Hämäläinen ei ole keskeyttänyt ulosottoa oikeudenkäynnin ajaksi , koska asia on käsittelyssä rikosasiasiana ja on kiistaton tosiasia, että kihlakunnanvouti on ollut tietoinen tosiasioista eikä ole myötvaikuttanut asioiden oikeaan ratkaisuun vaan on toiminut asiassa päin vastoin ja jatkanut rikoksilla aikaansaatua ulosottoa, mikä tapauksessani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön ja on ihmisoikeusrikos. Olen vaatinut ulosoton välitöntä keskeytystä oikeudenkäynnin ajaksi ja sen jälkeen ulosoton palautuksia aina vuodesta 1996 tähän päivään 7 %:n korolla korkoa korolle menetelmän mukaisesti. Vaadin, että käräjäoikeus määrää ulosotot palautettavaksi välittömästi maaliskuun 2020 ajalta eli oikeudenkäynnin ajalta.

Vaadin asioissa suullista käsittelyä kaiken tämän jälkeen koska katson, että tahattomille tai tahallisille väärinkäsityksille ei ole tarvetta. Katson, että asia on valtakunnallisesti tärkeä, koska se koskee valtiopetoksen johdosta noin miljoonaa suomalaista, Olen toimittanut Oulun käräjäoikeuteen SSP-sopimuksen kopion mikä todistaa kiistatta valtiopetoksen, johon kuuluvat ns. Koiviston konklaavi, SSP-sopimus ja Aktiv Hansa-kauppa. Näiden suoraa jatkoa on PR-talojen konkurssivyyhti. 1990-luvun lama oli kotikutoinen lama, jossa tasavallan presidentti Mauno Koivisto puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaa. Se täyttää valtiopetoksen tunnusmerkistön. Silloin ei ollut voimassa valtuuslait eikä poikkeuslait vaan kysymyksessä on johtavien poliittikkojen tietoinen rikollinen toiminta. Pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin yrittäjät ja heidän omaisuutensa, heidän takaajansa ja heidän omaisuudet sekä ei voi välttyä vaikutelmalta, että rikollisille annettiin syytesuoja. Kysymyksessä on valtiopetos, mikä ei vanhene koskaan. Lisäksi asiassani on ulosotto voimassa mikä pitää rikokset avoimena ja asia on ollut koko ajan keskeytyksettä vireillä 25 vuoden ajan. Asiat eivät ole vanhentuneita.

Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948



Asioista enemmän on kerrottu näissä linkeissä

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

Pankkikriisiblogi

Terve Juha

Jatketun 24 vuoden oikeusmurhan ja kidutuksen kohteena yrittäjä Erkki Aho

Oulun käräjäoikeuden laamanni lähetti minulle seuraavan sähköpostiviestin:

Hyvä Erkki Aho
Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.
Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Minulla on kotona varastossani 9 banaanilaatikollista asiakirjoja, mitkä ovat poliisin, keskusrikospoliisin, syyttäjälaitoksen, laillisuusvalvojien sekä eri oikeusasteiden päätöksiä 25 vuoden ajalta. Minä en ole päästänyt rikoksia vanhentumaan.

Mitä tapahtuu näille päätöksille?
Niistä tulee rikosten todistusaineistoja.

Mitä rikoksista epäilylle tapahtuu Suomessa?
Pääministeri Sanna Marin, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, sisäministeri Maria Ohisalo, eurooppaministeri Tytti Tuppurainen ja opetusministeri Li Andersson ovat kilvan toittotaneet, että Suomi on oikeusvaltio. Oikeusvaltiossa rikoksista epäillyt joutuvat rikosoikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen teoistaan. Minä odotan, että ministerit vastaavat huutoonsa ja toimivat ministerivalansa mukaisesti. Minulla on kuitenkin pienoinen epäilys siitä, että koska asiani on ihmisoikeusrikos ja siihen osallistuneet tullaan tuomitsemaan ehdottomaan vankeusrangaistukseen, niin miten meillä vankilatilat riittävät. Voi olla, että joudumme vuokraamaan vankilatiloja Venäjältä ja ainakin osa rikoksesta tuomituista voin joutua Venäjällä 10 karvaisen ryssän, jotka mahdollisesti ovat mielisairaita ja sairastava koronaa, samaan selliin loppuiäkseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti