keskiviikko 30. syyskuuta 2020

TO 01.10.2020 Oulun poliisipäällikkö, oulun käräjäoikeuden laamanni , keskusrikospoliisi tutkintaa varten

 


Oulun poliisipäällikkö Mika Heinilä

Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela,

keskusrikospoliisi

Pyydän Oulun poliisipäällikköä Mika Heinilää toimimaan poliisilain mukaisesti ja estämään tarvittaessa yhdessä laamanni Antti Savelan kanssa käräjätuomari Jyrki Määtän rikolliseksi epäiltävä tominta asiassani

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/ti-29092020-oikeuskanslerinvirasto.html

Pyydän laamanni Antti Savelaa tarkistamaan onko käräjätuomari Sarianna Ervasti valmis tunnustamaan rikolliseksi epäiltävän toimintansa asiassani, jossa hän teki minusta perättömän ilmiannon virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Minä katson, minulla on ollut oikeus todistaa oikeudessa se, että kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatavat ovat syntyneet rikosten avulla. Siksi ne ovat perintäkelvottomia.

Koska poliisi on kieltäytynyt tutkimasta asiaa ja korkein oikeus on kieltäytynyt purkamasta eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä niin minulla ei ollut muuta mahdollisutta kuin viedä asia käräjäoikeuskäsittelyyn. . Katson, että käräjätuomari Sarianna Ervastin toiminta on hätävarjelun liioittelua koska hän jäi kiinni siitä, että asiakirjojen tulostus oli tehty väärin ja todistusaineisto oli jätetty tulostamatta sekä Ylivieskasta hankittava aineisto oli jätetty hankkimatta asian käsittelyyn. Siksi hän hernostui kun jäi kiinni verekseltään asiassani. Kysymyksessä ei siis ollut ulosottovalitus vaan rikosasia kuten laamanni Antti Savela on vastaavan asiassa osalta päättänyt.

Pyydän Keskusrikospoliisia tutkimaan asiat

Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Lisää todistusaineistoa

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/la-12092020-lisaa-todistusainestoa.html

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön. Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollut ihmisoikeussopimusten ja perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Olen selvittänyt 1990-lamaan ja pankkikriisiä erittäin perusteellisesti blogissani

http://pankkikriisi.blogspot.com/

Kopion hankkiminen SSP-sopimuksesta vaati salapoliisin työtä

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=75s

Valtiopetokseeen on perehtynyt erittäin perusteellisesti Jorma Jaakkola

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA&t=29s

Jorma Jaakkolan kotivisut

http://jormajaakkola.fi/

Arsenal-kauppa

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=88s

Asioista tarkemmin

Pankkikriisiblogi

http://pankkikriisi.blogspot.com/

Nettikirja

http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Oikeuslaitos ja poliisiblogi

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Täältä ilmenee Olun poiisin ja käräjätuomarin toiminta, mikä on ihmisoikeussopimksen vastaista ja Oulun poliisin toiminnan osalta rikolliseksi epäiltävää.

Kalajokiblogi

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/

Kalajoki-blogissani on lopppulausuntoni käräjätuomari Sarianna Ervstin tekemään rikostutkintapyyntöön. Näistä illmenee Oulun poliisin rikolliseksi epäiltävä toiminta.

KIIREELLINEN TOIMENPIDEPYYNTÖ EUROOPAN NEUVOSTOLLE

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/kiireellinen-toimenpidepyynto-euroopan-neuvostolle/

Todistajikseni rikostutkintaan kuulustelua varten ilmoitan seuraavat henkilöt

Ivan Georgiev todistaa käyntimme Raahen käräjäoikeuden kansliassa tarkistamassa onko sinne toimitettu aineisto oikein tulostettu ja että oikeuden käytettävissä päätöstä tehtäessä on varmasti oikeat tiedot ja aineistot. Käräjätuomarin läsnäollessa totesin, että aineisto on väärin tulostettu ja osa aineistosta puuttuu kokonaan eli Ylivieskan käräjäoikeudesta siirrettävä aineisto. Ivan Georgiev todistaa, että käyttäydyin rauhallisesti ja asiallisesti enkä syyllistynyt virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen kuten käräjätuomari on rikosilmoituksessaan on ilmoittanut.

Liisa Mariapori kuulustelun aihe: valtiopetos ja ihmisoikeusrikokset ja niihin liittyvät asiat,

Liisa Mariapori

Pohjolankatu 27

96100 Rovaniemi

SUOMI FINLAND

Velallisten tuki ry:n puheenjohtaja

liisa.mariapori@velallistentuki.fi

 +358405604180

Jorma Jaakkola tutkinut valtiopetosta ja kuulustellaan valtiopetoksen todistusaieneistosta yhteystiedot Jorman kotisivuilta

Jorma Jaakkola, Kokemäki

dna 044-230 2707
email: jorma.a.jaakkola(a)gmail.com

Hilkka Laikkoa kuullustellaan valtiopetoksen ja ihmioikeusrikoksien todistamisesta ja niihin liittyvistä asioista

Jukka Davidssonia kuulustellaan valtiopetosksen todistamisesta ja ihmisoikeusrikosten todistamisesta ja niihin liittyvistä asioista.

Ilmoitan myöhemmin tarvittavat yteystiedot.

Vaadin myös varatuomari Mikko Kovalaisen toiminnan tutkimista esimerkiksi Paavo Heikkisen, Kaisa Suomalaisen ja Heli Wikströmin sekä muiden nimeltä mainitsemattomien henklöiden osalta. Katson, että Suomen valtion viranomaiset ovat suojelleet varatuomari Mikko Kovalaisen toimintaa ja ovast siten syyllistyneet rikoslain vastaisiin tekoihin. Minulla on 9 banaanilaatikollista asiakirjoja, jotka todistavat viranomaisten rikollisen menettelyn. Lisäksi blogini toimivat todistusaineistona. Rikokset eivät ole vanhentuneet valtiopetoksen johdosta. Omassa asiassani myös ulosotto pitää rikokset avoimena sekä se, että asiat ovat olleet keskeytyksettä vireillä koko 25 vuoden ajan.

Minä vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta ja tulen antamaan asiassa loppulausunnon.

Kalajoki 01.10 .2020

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

044-3025948

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti