perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sädehoidon jälkeinen kolmas päivä, neljäs ja viides päivä

Nyt on jäänyt voimia ja aikaa Kalajoki-näyttelyn kehittämiseen sekä muuhun harrastustoimintaan

Menin illalla nukkumaan jo klo 21.00. Heräsin aamuyöstä 03.00 aikaan. Katselin teksti-tv:stä uutiset. Painoni oli nyt 101,7 kg. Painoni oli pudonnut 0.9 kiloa eilisestä.
Tavoitteena on 90 kg paino. Ryhdyin lukemaan neitistä lehtiä ja kirjoittamaan omaa blogiani. Valmistin aamupalan ja söin osan aamupalastani. Sitten menin vielä vähäksi aikaa nukkumaan.

Heräsin kl0 8.10 ja jumppasin 30 minuutttia. Söin jälkimäisen osan aamupalastani. Läehtin hyvinvointipalvelujohtajalle sähköpostiviestin serbilaisten asiassa. Soitin serbilaisten asiassa Oulun poliisille ja pyysin poliisia laittamaan järjestelmään kiirehtimispyynnön oleskelulupa-asiassa. Serbialaisista maatalouslomittajista on Kalajoella erittäin hyvä kokemukset. Kalajoki hoitaa maatalouslomitukset erittäin laajalla alueella aina Siikajoelle asti, siis Pyhäjoki, Raahe ( Vihanti), Siikajoki, Merijärvi, Alavieska. Serbialaiset tulivat Kalajoella Kannuksen maatalousoppilaitoksen kautta. Serbipojilla on hyvä opistotasoinen maatalaouspuolen koulutus Serbiasta. Nyt pyrin järjestämään erään maatalouslomittajan kihlatulle oleskeluluvan ja työpaikan Kalajoelta. Hänellä on Kalajoen sellainen koulutus, että työpaikka voidaan järjestää Kalajoelta.

Kävin tilitoimistosssa ja kirjastossa. Olin unohtanut kirjastokorttini kotiin joten tehtävä uusi käynti huomenna.

Ilmoittauduin torstain tutustumismatkalle Ouluun jossa kohteena ovat yhtenäiskoulut.
Join kupian kahvia ja söin voileivän ja lähdin kuntosalille. Kuntosalilla hikoilin nyt 70 minuuttia eli 10 minuuttia enemmän kuin eilen.
Tein lehtikaalesta vihreää salaattia, johon laitoin tomaattia, juustokuutioita, tonnikalaa, ruokaöljyä ja suolaa. On todella hyvä salaatti. Join kaksi kahvikupillista soijamaitoa.
Kävin pyöräilemässä 20 km. Lämpöitila oli + 7 C. Kävin Kalajoen terveyskeskuksessa tilaamassa ajan Firmagos-pistoshoitoa varten. Sain ajan tiistaille 19.4. klo 8.30. Kävin apteekissa ostamassa Daktarin-salvaa. Se on tarkoitettu ihon hoitoon, mutta myös jalkasieneen. Mielestäni se on yhtä tehokas kuin paljon mainostettu Lamysin-voide.

Kävin uimassa 1000 metriä ja otin myös vesihieronnan. Söin kotiin tultuani salattiannoksen.
Lähetin sähköpostia Lindorff Oy:lle. Lindorff perii minulta rikoksela aikaansaatuja saatavia ja pitää samalla rikokset auki, mutta syyllistyy itse tietoiseen rikolliseen toimintaan, kun perii rikoksilla aikaansaatuja saatavia.
Kävin 4 km:n kävelylenkillä. Nyt eivät enää ilmavaivat olleet ongelmana. Lämpötila illalla oli + 9 C.

Sädehoidon jälkeinen neljäs päivä

Heräsin aamulla vähän ennen kello viittä. Olin käynyt vessassa vain kolme kertaa vaikka menin nukkumaan jo kello 21.00. Nyt alkaa elintoiminnan palautumaan entiselleen sädehoidon jälkeen. Painoni on nyt aamulla 100,2 kg eli paino on pudonnut eilisestä 1,5 kiloa. Liikuin eilen todella paljon ja söin tervellisesti.

Jumppasin 30 minuuttia. Valmistin aamupalan. Söin raasteet ja marjat, siis molemmat aamupala-annokset. Olin unohtanut ostaa kananmunia ja tonnikalaa joten siksi söin molemmat annokset yhtäaikaa. Käyn iltapäivällä kaupassa ostamassa tarvittavat elintarvikkeet jotta palautuminen sädehoidosta ja painonpudottaminen voi jatkua hyvin. Painon pudostus tuntuu kehossa. On reippaampi olo. Sädetys tuntuu pienenä hikoiluna kun syö ja suolentyhjennyksessä tietynlaisena tunteena. Menin uudestaan nukkumaan ja nukuin 1,5 tuntia.

Kävin kuntosalilla 70 minuuttia. Paita oli likomärkä. Hikoilin todella paljon. Raution koulun tilanteeseen tutustuminen peruuntui minulle tuntemattomasta syystä. Ein yleisön osastokirjoituksen Kalajokiseutuun suunnitellusta Merenojan yhtenäiskoulusta.

Leo Takalo on tehnyt pienoismallin Kalajoen Säästöpankin talosta. Se on historiallinen rakennus Kalajoella, jonka suojelu on Kalajoella laiminlyöty johtuen siitä, suojelijaa ei ole velvoitettu huolehtimaan asiasta. Ilmoitin Leo Takololle facebookissa, että haluan ostaa pienoismallin. Tänään tuli OYKS:sta lasku mikä oli lähes 400 euroa ja se vaikeuttaa vähän tilannetta.

Kävin uimassa 1500 metriä Sanifanissa. Fennovoima ilmoitti infotilaisuudestaan 4.5.2016 klo 18-20 Kalajoen kaupungintalolla. Ennakkoilmoittautuminen. Nukuin reilun tunnin. Söin lautasellisen hernekeittoa ja ruisleivän. Join kaksi kahvikupillista porkkana-ananas-mehua.

Illalla kävin vielä 5 km:n kävelylenkin. Illalla olen katsonut naisten lentopallon loppuottelua YLE Areenasta sekä seurannut Kärppien ja Tapparan välistä jääkiekko-ottelua. Tappara voitti. LP-Viesti voitti. Söin voileivän ja banaania ja join illalla inkivääriteetä kaksi mukillista.

Sädehoidon jälkeinen viides päivä

Nukuin yöni normaalisti. Kävin vessassa vain kolme kertaa. Heräsin klo 5 aikaan ja tein normaalin aamupalan. Menin uudestaan nukkumaan ja heräsin noin kello 8. Jätin aamujumpan väliin koska edellisinä päivinä oli liikkunut tavallista enemmän. Sädehoito tuntui ehkä pienenä hikoiluna, mutta muuten kaikki oli ok.
Kävin klo 10 aikaan neuvottelussa, mitkä kestivät reilun tunnin.
Kävin iltapäivällä uimassa kilometrin.

Sain sähköpostitse huomisen Merenojan yhtenäsikoulun suunnitteluryhmän tutustumisjakson ohjelman. Kävin illalla puuseppä Leo Takalon luona. Hän oli valmistanut pienoismallin Kalajoen Säästöpankintalosta eli ns. Omapohjasta. Kävin Rautiossa viemässä pienoismallin Raution Uutelaan näyttelytiloihin. Kirjoitin historiikin rakennuksesta blogiini. Kirjoitin myös blogikirjoituksen Raution uudesta koulu- ja palvelukeskuksesta. Tänään olen pitänyt lepopäivän liikunnasta lukuunottamata kilometrin uintisuoritusta. Nyt alkaa vähitellen palautumaan normaaliin tilanteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti